- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
totya694 #32058 üzenetére
Egyik ismerősömnek motorhibás volt a bmw-je. Ettől még a bmw nem szar (szerintem).
Nagy nevek is elromolhatnak ez egyértelmű. Fényképezőgépeknél egyik legmeghatározóbb dolog az objektív, és az szerintem nem mindegy hogy medion vagy esetleg fujinon, nikkor, canon vagy valami ilyesmi. A szenzor sem mindegy, a három felsorolt gyártó mind rendelkezik érdekes technológiákkal, a mediont meg nem tudom, hogy miből, milyen generációt használ.
Az, hogy Németországban milyen kultúrája van egy áruházláncnak, a tapasztalatom szerint köszönő viszonyban sincs azzal, hogy itthon ugyanez hogy történik.
Én azt gondolom, hogy ha ugyanannyiért kaphatok egy speciálisan erre szakosodott cégtől egy terméket (ami mellesleg többet is tud, pl optikai képstabilizátor, ami nem mindegy azért) meg egy mediontól, akkor szerintem ez egyértelmű választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest