Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Jászám Tárzán, goszpodár dzsungle!
Aki él és nem boldog, az téved!
-
fradi81
veterán
moto g72, Ninebot d28e
-
HuMarc
veterán
Rátok jött a nosztalgia?
-
LÁZ
addikt
szerk. a Bobó-sok rohadjanak meg, minden 7en megvettem a suliban, mikor hozták, erre a legutolsó rész perszehogy nem jött, pedig ott lett volna vége a sztorinak, a nagy katarzis-főgonosz-bossfight kombó.
Nagyon pipa voltak akkor a világra[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Digital
addikt
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
-
lorcsi
veterán
válasz pilóta #29473 üzenetére
semmi iylen keménykötéses nem kell...csak egyszerűbben..
bár a fenét ..átlátszó műanyag lapom is van valahol hozzá..és oylan keményebb hátlap is, hol megadja valamenynire az a4 formáját
csak sikerült ezt még anno olcsón kinyomtatni és most jó lenne nem szétszórni
de a spirálozása meg elmaradt (azt a gépet hamarabb elvitték )
nagyobb méretű spirálom nincs csak, de azért meg beugrok a maros printkerbeárban mire számítsak ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
van egy nagyobb mennyiségű kinyomtatott anyagom és szeretném lefőzetni, hogy szépen könyvszerűen lapozható legyen
mennyiért és hol lehet az iylen jellegű főzetést elvégeztetni ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Rawulf
őstag
Malacperselyből telefont:
-
Rick4
félisten
válasz jhos910 #29462 üzenetére
viszont nem bootol be CD-ről.
Ha a boot sorrendből kiveszed a hdd-t, és beteszed elsőnek a cd-t, nincs az az isten, hogy a vinyóról induljon, tehát cd boot, gombnyomás, és indul a telepítés.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
jhos910
senior tag
Win XP totyikok nagyrésze bedöglött de hátha itt vki tud vmi segítséget nyújtani.
Adott egy valszeg vinyó hibás Compaq Presario 2800-as laptop (nincs cserevinyóm) . Win xp nagynehezen átlépett a formázáson de a telepítés grafikus felületű részénél megakad a nem megfelelő telepítő cd miatt (valszeg) és egy másikkal akarnék rápróbálni viszont nem bootol be CD-ről. Gondolom érzi, hogy félúton van már az előző XP telepítés.
Mit tudok tenni, hogy bevegye a másik XP cd-t?
Köszi előre is ha tud vki egy kis infót adni.
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz LordVader80 #29457 üzenetére
media
10e sony ma láttam aleárazott között minta darab voltMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
MODERÁTOR
válasz Ted_Beneky #29456 üzenetére
Mondta valami muki a délmagyarban a múltkor, hogy újabban azzal próbálkoznak hogy nem teszik ki, mert a maszek lomtalanító gmk-k nagy szemetet csinálnak belőle (ők nem ISO9001-gyel dolgoznak)
-
tajcsi
őstag
DELL INSPIRON 6400 laptopot vennék aklinek van dobjon privit.
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
LordVader80
őstag
Digitális fényképezőt keresek 10-15k értékben.
May The Force Be With You!
-
Rawulf
őstag
Hát ez nem igaz. Úgy fáj a fejem, hogy egy szemernyit sem aludtam...
... de legalább megnéztem egy csomó filmet. Na meg frissítettem a kínai listákat is.[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Pár hűtéssel kapcsolatos cucc, földieknek free shipping.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Luighi
senior tag
Pajtások, holnap tényleg lomtalanítás lészesz Szegeden (felsőváros pl)?
-
Rick4
félisten
válasz pilóta #29450 üzenetére
Attól függ, hogy snassz rádiós-e, vagy pedig mint egy csomó jobb cuccnál, meg pl a K400-as billentyűzetnél, ez az unifying vevőegység, azzal tuti nem lesz gond, az valahogy másképp kommunikál az eszközzel, valami alapján beazonosítja őket, és szoftverből is választhatod, hogy épp mit szeretnél használni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
nagyúr
Ha van 3 db logitech rádiós egér, ugyanaz a típus, akkor nem zavarnak be egymásnak, ha közel van a 3 gép egymáshoz? Nekem úgy lenne logikus, ha csak a saját vevőjükkel kommunikálnának, de azért egy kérdést megér, mielőtt beruházok...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
ShadowX
őstag
válasz bitpork #29446 üzenetére
Hát nekem abból már régóta elegem van, hogy nem jutok egyről a kettőre, pedig nem költekezem agyon magam...meg a belem is kidolgozom...
Régebben havonta 1-2 mozi belefért a költségvetésbe, mostmár 3-4 havonta 1. Régebben ha pizzát akartunk enni a haverokkal, akkor megrendeltük, ma azért már kétszer is megfontoljuk (és az esetek többségében el is vetjük a gondolatot gyorsan). A lakás berendezéséről meg már nem is beszélek inkább. -
HuMarc
veterán
válasz ShadowX #29444 üzenetére
Na vajon miért? Mert az, hogy az állam jó fej a néppel, azt 0-24 zengi a sajtó, persze áremelésről sosem beszélnek
Az meg csak nekem tűnt fel, hogy a szolgáltatók árcsökkentésre való kötelezése csak szerintem pont olyan, mint amikor a földbirtokosokat bekényszerítették a tsz-be?
-
ShadowX
őstag
Csak én vettem észre, hogy ebben a fene nagy rezsicsökkentésben is ugyanannyi a számlák végösszege, vagy másnak is van hasonló problémája?
-
fradi81
veterán
Annyira nem fontos a csere, ha valakinek kell egy logi c270 webkamera 7K-ért elviheti, amúgy meg bőven jó a képe úgyhogy itt marad.
moto g72, Ninebot d28e
-
Attix82
addikt
válasz Rawulf #29436 üzenetére
Az csak kifogás lehetett, ütődés a veszélyes, de a karc nem.
Amúgy nem lenne gond azzal se, hogy ha bontottan visszahozzák, csak a következő vásárlónak már nem kell...pedig hiánytalan, hibátlan, csak valakinek nem tetszett valami miatt. Szóval érdekesen találják ki ezeket a jogszabályokat, szokásosan nincs átgondolva.
-
-
-
Rawulf
őstag
válasz fradi81 #29427 üzenetére
"ÁSZF függő".
Például az edigital-nál ilyen kikötés is van:
Az Ügyfél nem gyakorolhatja elállási jogát: olyan termék értékesítése esetében, amely az Ügyfél személyéhez kötött, illetve amelyet az Ügyfél utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást az Ügyfél felbontotta, valamint a jogszabályok által meghatározott további esetekben."Please state the nature of the medical emergency!"
-
fradi81
veterán
A vásárlástól való elállás csak arra a cuccra érvényes amit neten rendeltem meg, amit csak úgy személyesen megvettem arra nem?
moto g72, Ninebot d28e
-
Rawulf
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
-
bitpork
nagyúr
Mi a szent szar? Mint a kűdős cigányok: há tezsvér, van bűrövem occsójé !
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
sss
őstag
Mi ez a nagy hirdetési láz így szombat délelőtt?
Elado lim-lomok:
hdd beepito keret 500 huf
3 db kek uv erzekeny csokabel (2 ide, 1 floppy) 500 huf/db
zalman chipset huto (sarga szinu) 500 huf
hangkartya (vmi alap, sb128 pci tan) 1k huf
ordasi-féle cpu blokk (socket a lefogatóval) 2k huf
zalman hp80d vga hűtő 2,5k (+ valahol van tán egy op1-es venti is hozzá)Csere is érdekel, értelmesebb dolgokra esetleg rá is fizetek.
-
fero02
nagyúr
Van egy pár kacatom, kell-é valakinek valami belőle?
Logitech QuickCam® Pro 9000 webkamera (V-UBM46) (2 mp, auto focus, mikrofon)
Inno3D MX400 64Mb, 64Bit AGP VGA (passzív)
HIS Radeon 9600 256Mb, 128 Bit AGP VGA
Sapphire Radeon 9600Pro Advantage 256 Mb, 128 Bit
Komplett, csöndes masina -
fradi81
veterán
Vagy innen? [link]
moto g72, Ninebot d28e
-
SirRasor
addikt
Make Love not war!
-
MODERÁTOR
Alapesetben az értékesítés úgy történik, hogy egy vételárelőlegből vagy foglalóból az eladó tehermentesíti az ingatlant, amire széljegyet jegyeztetnek be biztosítékként (ún. tulajdonjog-fenntartásos eladás), majd ha tehermentes akkor kifizetik a maradék vételárat. Jellemzően a vevő közvetlenül a banknak fizet, hogy az eladó ne azt tegyen a vételárelőleggel amit akar.
Másik lehetőség, hogy a bankkal szerződésmódosítást csinálnak, és a fedezetet átviszik másik ingatlanra, azonban annak értékénél fogva megfelelő fedezetet kell biztosítani. Ebben az esetben az ingatlan a szerződésmódosítást követően tehermentes lesz és eladható, a tulajdonos fizeti tovább a hiteltörlesztést és a fedezet is megvan."Esetleg az ingatlan érték - jelzálog különbözet "kiszedésére?""
Ezt a részt nem értem hogy mire célzol. Arra, hogy van X ingatlanérték, Y jelzálog rajta, és X-Y=Z egy pozitív összeg, tehát az ingatlan piaci értéke még mindig meghaladja a rajta lévő jelzálog értékét, és ezt az értéket szeretnéd kiszedni úgy, hogy nem adod el az ingatlant? Ha ez a kérdés akkor erre eszembe jut néhány megoldás, de kell hozzá valaki akinek van pénze, tud kockáztatni és időben nem probléma neki egy 1-2 éves elhúzódás. Illetve az is kell hozzá hogy lehetőleg más tartozás ne legyen az ingatlanon, azaz végrehajtás ne legyen rá bejegyezve. De ezt már inkább szürke zónának nevezném és nem szívesen mennék bele.
Szerk.: azt még hozzátenném hogy eladni csak akkor érdemes (főleg 20 m ft veszteséggel) ha nincs más megoldás, jelenleg ingatlan vásárolni szabad, eladni nem. Illetve kérdés még hogy az ingatlan magánszemélyé vagy cégé/jogi személyé.
[ Szerkesztve ]
-
Andi45
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket. Jó éjszakát mindenkinek
-
bitpork
nagyúr
válasz Rawulf #29404 üzenetére
Lujzit ma eladtam
maláj: akkora szám nem létezik...vagy ha igen azt csak Chuck Norris tudhatja
Rolly: a különbözetet ebben a gazdasági helyzetben nagyon nehéz kimenteni. A jelzálog miatt pedig a bankon keresztülverni igen körülményes egy eladást. Pláne h egy közel 50 milliós ingatlan, nem feltétlenül piacképes, uh nagy kockázatot jelent a banknak.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
veterán
Érdeklődnék hogy mit lehet tenni egy ingatlannal cirka 50 millióért építették (hely adottság miatt szerintem most érhet 30 milliót), s most van rajta jelentős jelzálog milyen lehetőségek vannak az ingatlan értékesítésére. Esetleg az ingatlan érték - jelzálog különbözet "kiszedésére?"
-
Attix82
addikt
válasz Andi45 #29397 üzenetére
Ha gondolod megnézhetem majd, de érdekes ez az ajtócsapkodás után működő dolog....szerintem valami vezetékezési gond van, főleg, hogy ha előtte jó volt. Ha a hűtőközeg menne el, akkor már nem kapcsolna be.
(#29398) bitpork Főleg, hogy megint csak 1 autód lesz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest