- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz sanzi89 #96288 üzenetére
Anno rendszeresen ettünk a főút melletti autós csárdában. Szerintem meg lehet beszélni a főpincérrel az igényedet. Az ottani brassóit szerettem, nem is volt tömeg, de ez 15+ éves tapasztalat már.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
fecus
őstag
válasz sanzi89 #28556 üzenetére
Véletlenül nem tudsz olyan forrást Szegeden ahol DVD-+R DL lemezt tudok venni? Csak néhány kellene.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz sanzi89 #28128 üzenetére
Amit linkeltem az nem Algyőn van. Ott a központ és nagyker van. A kopasz vevőknek a Petőfi sgt.-n van a bolt.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz sanzi89 #28118 üzenetére
Épp most vettem egy köteggel itt. Jó volt az ára. Más dolgok is vannak, de nem teljes alkatrészbolt.
Jóval olcsóbb volt mint a RET (50%)[ Szerkesztve ]
-
boba6
senior tag
válasz sanzi89 #28118 üzenetére
Rigó utca 18 - az Árkád hátsó bejárata felöli részén
korrekt, jó bolt és van zsugor is... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
válasz sanzi89 #4043 üzenetére
A normális-ságnak ehhez semmi köze. Nem derül ki a cikkből, hogy mennyit vettek el tőle. Sajnos könnyen el tudom képzelni, hogy ami maradt az a rezsire nem futotta. ehhez hozzá kell tenni azt, hogy idehaza 55 évesen munkát igen nehéz (gyk lehetetlen) találni.
Meg ugye olyan szépen hangzik a kormány kommunikációjában a"minél több embert vissza a munkaerő piacra"...na jah...csak munka is kellene ehhez.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Luighi
senior tag
válasz sanzi89 #1156 üzenetére
Itt a megfejtés - naponta 1m3, igen!
-
zeg
őstag
Naponta 1 háztartásból ha jól emlékszem 1 köbméter szemetet lehet bevinni, lakcímkártyát nézik, és a hulladékudvar 'felügyelője' mindig kva fontosnak érzi magát, lazán beszól vagy épp elküld a fenébe ha többet viszel vagy nem a lakhelyed szerinti lerakóba pakolsz.
Nyitvatartást nézd meg előtte, nem lehet ám csak úgy akármikor odamenni, 1 héten 2 nap zárva vannak.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
veze
őstag
a gyálaréti kiskertek után , de még gyálarét előtt, volt egy hulladékudvar balkézfelől, én vittem oda utánfutoval egész sok limlomot anno, és ingyen lehetett lepakolni lakcímkártya se kellett. nem tudom az müködik e még.
eléggé ki volt építve bekerítve stb. szoval lehet hogy nem szüntették meg azóta sem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.