Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmheros
őstag
Vettem egy Bluetooth fülest(HM1700), életemben először. Nem vagyok vele megelégedve, pedig nem az olcsó gagyi. Nem ismerem a technológia korlátait., ezért kérdezném a véleményeteket.
Bal zsebembe térdmagasságban a telefon, jobb fülemben a headset. Mp3 hallgatás közben ritkán megáll a zene, néha akadozik. Hívás közben a másik fél alig ért, állítólag szakadozik. Ha kiveszem a zsebből a telcsit azonnal jó, pedig nem fémhálós zsebem van.
Ez a harmadik nap, lehet visszavinném a fülest a boltba kicserélni másik típusra, ha ez egyértelműen hibás headset -et jelentene.
nem vagyok tökéletes
-
őstag
válasz fero02 #17497 üzenetére
Üdv
Én egy ilyen Asus-t használok de azért erre is raktam ventit.Az ITX egyedfejlődés során számtalan lapot kipróbáltam volt olyan amit 1 óra után meghirdettem(és nem az olcsó kategóriából származott)
Érdemes odafigyelni a hőfokra mert gondot okozhat...Üdv:Attila
-
fero02
nagyúr
Én pár hete vettem egy J&W Minix D2700-HD nettopot ram és vinyó nélkül 35e-ért. Vettem bele 4 gb DDR3 SO-DIMM ramot (mondjuk az Intelnek köszönhetően erre rá is baxtam), meg beletoltam a már meglévő 160 Gb-os WD 2.5"-os vinyómat.
Ennyi pénzért, sztem ettől jobb konfigot nehéz lenen csinálni.
-
sss
őstag
Van kétmagos atom is ám.
-
Syl
nagyúr
válasz Rawulf #17490 üzenetére
Nekem itthonra semmihez de munkára már jól jön.
Rick4-nek viszont az Atom nem túl atomos, erősebb kell neki.(#17489) tisn
Erre kíváncsi vagyok. De komolyan. Brand gép legyen (Dell, HP, IBM stb.) normális oprendszerrel (minimum win7 professional).
Mint írtam, rühellem az alma céget és az üzletpolitikájukat, de szerintem a Mini verhetetlen ebben a kategóriában.(#17488) HeZzZ
Nem biztos az! Itthonra én is gondolkodom egy Minin. Jelenleg egy laptopot használok asztali gépként, 23-as ISP monitor meg USB vinyó, billentyűzet, egér rákötve. Sokkal praktikusabb, kisebb, halkabb, gyorsabb lenne egy Mini.
(#17492) Rawulf
Rick-nek ajánlgasd, ne nekem
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rawulf
őstag
És mégis mihez kell az i5?
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
Syl
nagyúr
Én is utálom az almát (a céget), de 200-ért pécében sem kapsz kisméretű brand, hangtalan, i5-ös masinát opredszerrel együtt. Ilyen összetákolt alkatrészek warez vindózzal nem jáccik
(#17486) HeZzZ
A kérdést továbbra sem tudjuk
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
HeZzZ
senior tag
ért valaki az androidos custom rom okhoz itt?
powered by Tiger Lake & GA10x
-
Rick4
félisten
válasz Amarth #17465 üzenetére
A szembeszomszédom szőnyegtisztítással foglalkozik, nem jobb mással ilyet megcsináltatni? Sok múlik a vegyszeren is, lehet hogy ő napi 3-4 szőnyeg után jobban képben lesz, hogy kell csinálni. Hozzák viszik a szőnyeget, tehát nem nálad pancsolnak. [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
maláj
addikt
a Logitech Wireless Touch Keyboard K400-ról kinek van tapasztalata ???
erősen foglalkoztat a megvásárlása
persze hacsak le nem beszéltek negatívumokkal -
Amarth
aktív tag
Szőnyegtisztító gépet Szegeden hol lehet kölcsönözni?(előny ha házhoz hozzák)
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
HeZzZ
senior tag
mellesleg valaki ért itt az android custom romokhoz?
powered by Tiger Lake & GA10x
-
kia6
csendes tag
válasz Digital #17460 üzenetére
Alapvetően igen, inkább az a jelenlegi kihasználatlanság oka, hogy most nem használok zakót, aminek belső zsebében pont elfér. Rövidnadrághoz nem passzol A böngészésnél a betöltés néha lassú egy kicsit, erre a fórumában is panaszkodnak, van is valami beállítás amivel gyorsabb de engem annyira nem zavar. Inkább az, hogy 3G-t csak külső usb-s eszközzel kezel, ekkor ez, és egy 10 centis vezeték kilóg belőle. A Wifinek egyébként jó az érzékenysége. Jó lenne bele/hozzá bluetooth is, hogy külső (mert nincs benne) gps vevővel lehetne használni. Annyiért sztem jó vétel, android ismerkedésre megfelelő. Enyémen 4.0.3 van.
-
Digital
addikt
Úgy általánosságban.
Van egy hónapos példány, 22k-ért meg tudnám venni. Nyomogattam, de az android még ismeretlen számomra. Böngészésre, e-book-ra kellene nekem is. Egy régi laptopot váltana le. (van még 2 pc a háztartásban)
Meg vagy vele elégedve?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
sss
őstag
Thx. Akartam venni energiaitalt, épp jóárasítva volt a monster szal vettem egy zöldet, de ez nekem vmi kva édes.
-
Digital
addikt
Háj!
Használ/t valaki Concorde tab 7015-ös tabletet?
Véleményekre lennék kíváncsi!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Rick4
félisten
A kék a cukormentes az tényleg fincsi, a zöld a cukros (nem diétás), hasonló, de erőteljesebb, a sárga (ripper) bűnrossz, meg most van egy új, a rehab néven futó, azt még nem próbáltam. Ha el nem rontom, ebből szeptemberben sörkollektornak kell készülnie.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
sss
őstag
Aki ivott már monstert, mondja már meg pls, h szerinte melyik változatnak van a legjobb íze, thx.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
Na, majd szaglászok, egy törött kijelzős erős noti nekem is beugrott, de most szinte nekem tetsző nincs a piacon.
-
Rawulf
őstag
Zotac Zbox és mindenki bek*a, aki szerint más kell
-
-
Rick4
félisten
Van itthon egy új projekt, a monitornak használt 47"-os tévém megy a falra, az asztali gépem meg lesz szüntetve, (írtam már, ebédlő lesz a helyiségből) és kellene valami mini gép ami fullHD video + böngésző+ office futtatást tud, de emellett van HDMI kimenet, lehetőleg halk (nem kell feltétlen passzív) és a lényeg, 20X30X5 centibe férjen bele, valami snassz táppal menjen el 10-15w-ból..
Létezik ilyen? Ha konkrét típus nincsen, az is jó támpont, hogy a mostani platformok közül melyikben érdemes gondolkodni. Nem Atom 270-es szint kellene, picit erősebb. Köszi!
Egyébként gratula Risztov Évának a meglepi 10Km úszás aranyhoz..
-
Digital
addikt
Érdekelne valakit egy Sapphire 5870 vga?
Ára legyen 38k!
Dobozt tudok mellé adni, gari már nincs, Bobánál vásárolt cumó!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Agyasima
őstag
Vegyetek HD 3850-es VGA-t, mert az nektek jó. Alkudni szegedieknek ér.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Rawulf
őstag
Így kikapni az olaszoktól szégyen...
-
Rawulf
őstag
Asszongya a riporter : "tapogatózó játék" ... Közben a képen azt látni, hogy tépi a magyar játékos az olasz vízilabdázó gatyáját.
-
Rawulf
őstag
-
Rick4
félisten
Olimpiát nézitek? Potyognak az aranyak...
-
Rawulf
őstag
-
Rawulf
őstag
válasz FoxiestFox #17403 üzenetére
Ez is tipikusan olyan, mint a betmen volt:
1., Építsük fel hátulról előre a forgatókönyvet.
2., Az elejét húzzuk el hosszan, mert kevés az ötlet.
3., Nyírjunk ki pár jelentéktelen karaktert, de legyen drámai halál is, mert az köll.
4., A végére meg lopjunk Shakespeare-től.Prometheus is kb. ugyanígy készült.
Természetesen a 3-as pont környékén menjünk el kávézni, o'szt majd a CGI és operatőr csapat csináljon önállóan valami 20 perces akármit. - rendezői és szponzori feladatok.
-
bitpork
nagyúr
-
félisten
-
Rawulf
őstag
Valaki ugyan árulja már el, hogy mit esznek ezen a filmen az emberek. Szerintem egy ótvar f*st*l*csk*:
Az éhezők viadala (2012) The Hunger Games[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
1 óra múlva lejár az aukció a konfigomra itt. Akit esetleg érdekel, ne habozzon licitálni.
Processzor: AMD Athlon64 II X2 250@3,51 Ghz;
Alaplap: MSI AM3 770-C45;
Videókártya: Sapphire HD4830 512MB Gddr3 HDMI@700Mhz/1060Mhz;
Memória: Kingmax DDR3 1333MHz 2x2Gb;
DVD író: Samsung S223F
Winchester: Hitachi 320GB 16MB
Tápegység: Gigabyte Superb 460
Gépház: Mercury KM83 piano blackBővebb információ a linken.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok