Hirdetés
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz Oliverda #24147 üzenetére
Mit kellene látnom?
Mastercard, debit, World Debit Embossed, Hungary.
Ezt írta ki.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Somatom
veterán
válasz sutyesz96 #24152 üzenetére
Az Erste Forint számlámhoz a mobilszámom, az Euróshoz pedig az e-mail címem van megadva másodlagos azonosítóként. Az utalás felületen van másodlagos azonosító opció. Ha oda vki a telefonszámomat írja be, akkor az egyik, ha az e-mail címemet, akkor pedig a másik számlámra érkezik az utalás. Vagyis, nem kell bankszámlaszám.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Jadro
veterán
Megrendeltem lányomnak a Revolut junior kártyát, de csak nem akar megjönni. (Aug 12-re írták.) Az appban azt írják, újra tudom rendelni és a régit tiltják. Ha erre rányomok, újra levonják az árát ismételten?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
okoska74
senior tag
Én Augusztus 1 én rendeltem a lányomnak azt írta a Revolut, hogy 10 én várható de már 7. én megjött.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
őstag
Baráti figyelmeztetés / kérdés:
Gondolom, mivel a holnapi nap csak Magyarországon munkanap, a váltások hétvégi árfolyamon történnek.
Elég egyértelműnek tűnik, de volt már meglepődés ennél egyértelműbb dolgokon is, szóval gondoltam bedobom. Gondolkodjon mindenki előreMások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
törölt tag
válasz razorbenke92 #24161 üzenetére
Plusz hétfő bank holiday UK-ben.
-
Watcher45
tag
Lehet, hogy már adtatok tanácsot erre a problémára, de hát sok a hozzászólás és a kereső nem segített, ezért nézzétek el ha esetleg ismert a megoldás. Elég régen nem használtam már a Revolut kártyámat (mert a Curve volt használatban), de maradt pénz a számlán, így az appot sem nyitottam meg. Most szükségem lett volna a virtuális Revo kártyámra és be akartam lépni, de akár az ujjnyomatos azonosítást, akár a belépési kódot ütöm csak forog a betöltő jelzés, de nem léptet a fiókba. Szerintetek mi a megoldás? Köszönöm a hasznos tanácsokat!
-
anadroid
senior tag
válasz Watcher45 #24164 üzenetére
Frissítetted az alkalmazást?
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz Watcher45 #24166 üzenetére
Cache törlés?
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
gorje
senior tag
válasz Oliverda #24147 üzenetére
Sziasztok!
Errol a lekerdezesrol jut eszembe. Itt nekem brandnel prepaid platinumot ir. Valami olyasmi rémlik hogy a platinum mastercard-al vannak kedvezmények. Ez aktuális ill mikre vonatkozik? Holnap Ferihegyrol indulok ott is vannak előnyei talán?!
Szerk.: olvasgatok, lehet ez csak Credit kártya esetén van? Plusz van valami mastercardos kedvezmenyprogram?
[ Szerkesztve ]
-
Friczy
senior tag
válasz t72killer #24140 üzenetére
A Revolut árfolyamrése valóban minimális, de annak csak ott van jelentősége, amikor a Revoluthoz beérkezik a terhelés, és azt váltja át forintra. Viszont az, hogy a vásárolt Ft összegből hány dollárt terhel a POS a Revolut felé, az nem a Revoluttól függ, hanem a POS elfogadó bankja által alkalmazott Ft-dullár árfolyamtól. És ezek az árfolyamok tapasztalat szerint meglehetősen kedvezőtlenek. POS és ÁTM esetén is lehet ilyennel találkozni, amikor felajánlja a váltást a kártya pénznemére. Ezt nem szabad elfogadni, maradni kell a terhelés pénzneménél.
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Picit segítséget kérnék 🙏
1. Milyen számlaszámot és adatot kell megadni ha EU-ból akarnak utalni nekem eurót? :)2. A magyar utalások még mindig a referenciaszámos gyűjtőszamlas verzió?
KÖSZÖNÖM
Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
sopruk
senior tag
Szia
1. A számla adataidnál (alul a jobb szélső ikon, majd a fogaskerék) az eurós zsebednél találod az IBAN számlaszámod. Nálam a helyi és a swift is ugyan az. Itt létre is tudod hozni, ha nincs ilyen zsebed...
2. Igen, a Ft-os zsebnél az is megtalálható...
[ Szerkesztve ]
-
kp78
addikt
válasz Friczy #24170 üzenetére
Most, h már aktív a kártya kíváncsiságból majd teszek újra 1 próbát ugyanazon a terminálon, és nem érintősen, hanem chip-es fizetéssel. (Aldi-s érintős fizetéssel minden rendben volt ugyanaznap délután.)
Kíváncsi leszek, megint fog-e dollárt is mutatni a terminál.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Watcher45
tag
A tanácsot megfogadva újra telepítettem az alkalmazást, most működik.
-
Vigyorka
aktív tag
válasz sopruk #24174 üzenetére
A probléma azóta is meg van... Az előző telefonszámról (régi és eddig működő!) való bejelentkezésről a jelszó beadása után kéri, hogy töltsem ki az űrlapot. Ha kitöltöm akkor az email címnél kiírja, hogy már foglalt - én tovább is mentem megadtam egy másik email címem így meg dupla regisztrációnak veszi.
Így a szórakozás közben bekerült a rendszerükbe a régi működő adataim mellé egy fars regisztráció - idáig úgy voltam vele ha a fene is fenét eszik akkor is visszaszerzem a kártyám használat.
Lassan ott tartok, hogy a személyim vigyorog ha meglátja a telefonom. (chat)
4 db fix pont van a telefonszám, email, bankkártyaszám és jelszó ehhez jön a szelfi, szelfi + személyi, személyi első és hátsó oldala - ÉS akkor jön a Revolut programja, személyzete és nem lehet belépni...
Rosszmájú vagyok ez a Fintec = Fingtec.. (Bocs!)Vigyorka
-
gzbotii
nagyúr
válasz Divinity #24180 üzenetére
Ez nem a nearby feature?
Munkatársak közül mindenki használ Revolutot, sokszor küldünk egymásnak pénzt (kajarendelés, közös vásárlás esetén). Amíg nem volt mindkét félnek elmentve a kontaktok közé, csak nearby és username alapján tudtuk egymást megtalálni és külden.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Vigyorka
aktív tag
válasz Tuomas #24186 üzenetére
Újrafelépítés után nem tudtam belépni...
A chaten többször végig mentünk az adategyeztetésen, de nem sikerült helyre állítaniuk...
A Facebookon megadtam az adataim (név, telefonszám, kártya utolsó négy pozíciója) és kértem a segítségüket.
Kérték, hogy a megadott telefonszámommal (..itt a nem beregisztráltat adták meg) lépjek be és adjam meg a megadott (eredeti régi email címem) és lön csoda a fiókomban találtam magam. (((A Facebookon is csak másodszorra sikerült - gondolom akkor jött a hozzáértő szaki...)))
Úgy nézz ki, hogy a két telefonszámom és a két email címem kavarta meg a helyzetem.
Tanulság csak a regisztrált telefonszámot és email címet szabad megadni nekik. Amikor azt írják, hogy már használatban van akkor STOP ÉS NE TOVÁBB - nem megadni másikat!!!.Vigyorka
-
emeritus
tag
válasz Vigyorka #24187 üzenetére
A telefoszám keveredés nem lett tiszta. (Én már haromszor cseréltem számot.) Ha végül a megadott (nem beregisztrált) számmal tudtál belépni, akkor tanulságul miért a regisztrált szám használata adódik? Netán új számod lett és nem cserélted le az appban az adataid között a régi számod az újra? Pontosan mi okozta a zavart szerinted?
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
Vigyorka
aktív tag
válasz emeritus #24188 üzenetére
Az én hibám (is). Én nem számot akartam cserélni mikor sokadjára nem sikerült a belépés hanem új regisztrációt kezdeményeztem amihez hozzá akartam rendelni a már meglévő bankkártyám - félbe hagytam regisztrációt, de a számom már bekerült a rendszerükbe. Nem lehet egy telefonszámhoz két regisztráció. Törölni én nem tudtam. Így került a rendszerükbe az eredeti mellé két fals adat (telefonszám és email)..
A chaten is megadtam a jó és a törlendő adatokat, de nem segítettek a belépésben.
Ha a programba megnézem a telefonszámom az eredeti van benne a belépéshez mégis a másikat kérték... (remélem egy darabig nem kell újra belépnem, mert nagyon bosszantott, hogy nem megy - rengeteget kísérleteztem, jó hogy nem tiltottak le.)
Hogy per pillanat melyik telefonszámom a 100%-s azt nem tudom...
Be keverhetett az is hogy az egyik számom Digis - a hozászolásokban sokan jelezték, hogy a Revolut visszajelzéseit nem kapják meg...Vigyorka
-
emeritus
tag
válasz Vigyorka #24190 üzenetére
Természetesen az utólsó, az éppen használt. Mindig átírom. Nem szerencsés, ha az appban nem az aktuális számod van. Ha számot cserélsz, ajánlatos azt az appban is módosítani, bár erre semmi nem kényszerít. A rendszer ellenőrzi és ezután ez lesz a "regisztrált" és egyetlen számod, a régi "örökre" törlődik. Remélem.
[ Szerkesztve ]
-
-
emeritus
tag
válasz Vigyorka #24192 üzenetére
Átvittem az alkalmazást másik eszközre, bár a régi telefonomon (tartaléknak megtartottam) rajta maradt. Egyszerúen letöltöttem az appot az új készülékre és bejelentkeztem. Később számot (simet) cseréltem és az appban átírtam a telefonszámot. Visszakérdeztek, okéztam.
-
vmarci21
tag
Van olyan, akinek régi (tehát díjcsomag limitek augusztus 24-ei változása előtti) csomagja van, és már változtak a limitjei?
Nálam már volt fordulónap augusztus 24 óta, de maradt az 1 850 000 ft-s átváltási, és a korlátlan utalási limit az app szerint...
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
sopruk
senior tag
Ezt találtam a súgóban böngészés közben:
"Milyen díjakkal kell számolnom, ha kártyáról adok hozzá pénzt?
Ha kártyával adsz pénzt a számládhoz, kis összegű díjat számíthatunk fel a költségeink fedezésére. A tranzakció véglegesítése előtt látni fogod, hogy felszámítottuk-e a díjat, és ha igen, mennyit kell fizetned."Ez vajon eddig is benne volt a súgóban, csak mégsem szoktak díjat felszámolni, vagy lehet tervbe van a bevezetése?
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz sopruk #24198 üzenetére
Ha elolvastam volna a súgót anno, akkor alapból nem adom hozzá a hitelkártyám ,
banki oldalról uis esélyes a szívás.Kriptónál jól számolom, hogy vételkor ÉS eladáskor is felszámol 2.5%-ot, úgy, hogy ráadásképp a tranzakció beleszámít a váltási limitbe? Ez azért nem kicsit durva, 5+% kell emelkedjen, hogy egyáltalán 0-n legyen az ember...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
emeritus
tag
válasz sopruk #24198 üzenetére
Korábban nem így volt benne a sugóban a kártyás feltöltés díja. Csak a "honos" országon kívüli kártyáknál jeleztek díjat, hasonlóan feltételesen és nem írták, hogy előzetesen kijelzik az összeget. A gyakorlatban ezelőtt is többnyire ingyenes volt a kártyás feltöltés és jelenleg is többnyire az. Nem számoltak díjat a "honos" országon kívüli kártyáknál sem. Majd lettek és vannak bankfüggő kivételek, ezek leginkább egyes hitelkártyás feltöltések. A változás örök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest