Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
sopruk
senior tag
válasz
.-..-.
üzenetére
Igen létezik az egyszer használatos, meg a sima virtuális kártya is, amiből több is lehet és fagyasztani is tudod őket külön külön.
Utalni nem érdemes rá, mert külföldi utalásnak számít és nagyon drága
Viszont bankkártyával ingyenesen tudsz rá tölteni pénzt, mint egy sima online vásárlás...
Utána akár (vásárlás során) automatikusan váltja át a megfelelő devizába
Hétvégén van egy kis felár, olyankor érdemes előre váltani hétközben... -
sopruk
senior tag
válasz
pictigjis
üzenetére
Ezen cikk alapján indult el a téma a Wise topicban is
Erre figyelj majd, ha OTP-automatánál használnád a Revolut-kártyádatEz így tényleg érdekes lesz, hogy majd mit vesz figyelembe az otépé, a magyar bint, vagy hogy külföldi a kártya kibocsátó...
-
sopruk
senior tag
válasz
Monyos
üzenetére
Ezzel csak az a baj szerintem, hogy ha sokan így "mondják fel" a különböző szolgáltatásokat (nem csak Netflix), akkor előbb-utóbb az adott szolgáltató megunja, és letiltja a Revolut kártyával való fizetést. Így azok járnak rosszul akik rendesen fizetnének Revoluttal...
-
sopruk
senior tag
-
sopruk
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ha például kompromittálódnak a kártya adatok amelyikkel itt-ott fizet az ember, akkor csak a kártyát töröljük és másikat kérünk helyette. De ha ugyan ez van beállítva mindenhol ahol rendszeresen fizet az ember (számlák), akkor mindenhol újra be kellene állítani az új kártya adatokat...
Legalábbis én ezért (is) használok több virtuális kártyát
Illetve az itt-ott fizetős fagyasztva is van, csak a fizetés idejére oldom fel... -
sopruk
senior tag
Kb 2019 óta használom, ótépéről váltottam (nagy örömmel
) , ami csak a pénzt vitte, itt legalább kis kamat is van, ha van valamennyi lekötve...
Bár nagyrészt csak a Revo-t töltöm vele, de nem volt még vele gondom.
MOST bankkártyával kb 1390 az éves kártyadíj 2. évtől, azt viszont nem tudom, hogy a 40k számlanyitási bónusszal együtt működik e. Emlékeim szerint a bankos topikban talán azt mondták, hogy vagy egyik, vagy másik, de utána kell nézni... (amikor én nyitottam, akkor még nem volt, csak az ajánlási bónusz) -
sopruk
senior tag
válasz
hakos1987
üzenetére
"online vásároltam is a kártya adataival...."
Ehhez inkább a virtuális kártya ajánlott.
Ha kompromittálódnak a kártya adatok, akkor fizikai esetén kártyát kell cserélni. Míg virtuális esetén törölhető és rögtön kapsz egy másikat.
Több darabod is lehet, külön külön fagyaszthatod is... -
sopruk
senior tag
válasz
attilav2
üzenetére
"egy normál banknál rendszeresen fizessem a számlavezetési díjat, meg az egyéb költségeket."
Gránit Digitálissal és MOST bankkártyával 1390 Ft-ot fizetek összesen évente. Majdnem csak a Revolut töltésére használom.

Még ezt a díjat is néhány évre előre megkapod, ha meghívóval nyitsz számlát... -
sopruk
senior tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Úgy csináltam mindent. Most próbaképpen kitöröltem, újra felvittem az adatokat, de ugyan az...
A Wise-ban is HU40 szerepel a számlaszámom mellett (el is felejtettem, hogy ott is megvan, nem kell a kalkulátor...) -
sopruk
senior tag
válasz
gaston63
üzenetére
Más kártyák használatának nincs díja, ahogy tatararpad fórumtárs is linkelte.
Nekem Revolut virtuális van beregisztrálva (hogy on is legyek)
Megkönnyíti a bankkártyás fizetéseket, ahol a Simple felületre irányít a szolgáltató. Lehetőséget ajánl fel alkalmazásban való fizetésre, ahol már csak pár kattintás.
Ha számítógépen fizetsz, akkor is feldob egy QR kódot, amit csak le kell fotózni az app-ban... -
sopruk
senior tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
Amit az appban látsz, hogy teljesült, nem mindig valós, szerintem azt csak tippeli a program, nem visszajelzés alapján írja ki.
Hosszabb az átfutási idő mint régebben, szerintem holnapra meg fog érkezni... -
sopruk
senior tag
válasz
nfsu17
üzenetére
Ilyen nekem is előfordult már, de aztán hamar megjavult.
Olyankor meg szoktam nézni a szolgáltatás állapotát, hogy a Revolutnál van-e a gond...
Reméljük hogy nem fog odáig fajulni a dolog
-
sopruk
senior tag
válasz
balazs1956
üzenetére
"Amire eddig használtam a Revolutot, az az volt, hogy a folyószámláról átutaltam a pénzt, és a telefonommal tudtam fizetni."
És ha csinálsz egy Wise (TransferWise) fiókot? Kapsz egy magyar számlaszámot (még referenciakóddal sem kell bajlódni), amire utalni tudsz. Ha rendelsz egy fizikai kártyát (egyszeri 2000 Ft volt nekem), rögtön tudsz igényelni egy virtuális kártyát, amit beraksz Gpay-be...
Wise topic -
sopruk
senior tag
válasz
st6969
üzenetére
A hátralévő nap számláló alatt nekem az szerepel, hogy:
"Az összes alábbi műveletet végre kell hajtani"
Tehát a 3 db 1000 Ft feletti vásárlásnak is meg kell történnie jelenleg 23 napon belül...
Emlékeim szerint ez korábban is így volt. Lehet az első meghívottad teljesítette is 6 óra alatt? -
sopruk
senior tag
Kipróbáltam.
Szintén Gránit kártyával topup és rendben működött...Amúgy érdekes hogy az elmúlt pár hétben néhány alkalommal a Gránit appban kellett jóváhagyni a topup-ot. Aztán legutóbb sem, meg most sem kérte...
Nem tudom számít-e, de egyik app sem a legfrissebb nálam:
Revolut 8.23.1
Gránit 6.8.409 -
sopruk
senior tag
válasz
babe98
üzenetére
Szia!
A pénzbekérőt itt találod: Fizetések / @neved alatti "<-Kérés" / "+új" a jobb felső sarokban / Fizetési hivatkozás létrehozásaA virtuális kártyát bárhol használhatod, ahol online tudsz rendelni, fizetni.
Én pld: telefon töltés, vonatjegy vásárlás, rezsi számla kártyával fizetés, Simple fiók alá is be van téve...
Úgy tudom a GPay is elérhető már, így NFC-s telefonnal is tudsz fizetni a boltokban... -
sopruk
senior tag
válasz
DonThomasino
üzenetére
Igen, ingyenes
Régen csak a fizetős csomagba volt elérhető, de jó ideje áttették az alapcsomagba... -
sopruk
senior tag
válasz
HoppMaster
üzenetére
Sajnos 3-4 munkanapra nőtt az átfutás ideje (nekem egy hétig tartott múltkor) Ettől függetlenül sajnos azt mutatja az app, hogy jóval hamarabb (akár másnap) már befogadta a bank...
-
sopruk
senior tag
válasz
Max1mus
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Nemrég megérkezett...Egy évvel ezelőtt amikor bankot váltottam, részletekben utaltam át összegeket Revoluton keresztül az új számlámra. Emlékeim szerint ha korán reggel indítottam, még aznap megérkezett, de legkésőbb másnap reggel.
Ehhez képest szép visszafejlődés a 3-4 munkanap, illetve ez az utalás egy hétig tartott neki. Közben meg az appban másnapi érkezést jelez, ami még félrevezető is...Dronte, tied is megérkezett végül?
-
sopruk
senior tag
Csütörtökön 11 órakor 3000 Ft-ot küldtem a saját Gránitos számlámra, másnapra mutatja az érkezést, de ez eddig még nem történt meg.
Mi lehet ilyenkor?
Érdemes még várni, vagy a tranzakciónál küldjek egy probléma jelentést a Revolutnak? -
sopruk
senior tag
Hogyan lehet partnert hozzáadni a "@felhasználónév" azonosítóval?
Csak olyat találok, hogy partner hozzáadása telefonszám, vagy mail cím alapján, illetve engedélyt kér a tel számok szinkronizálására, hogy megállapítsák ki használja közülük a Revolutot...
Úgy emlékszem azt reklámozták, elég lesz csak a @-os nevet megadni, de biztos csak én nem találom hol lehet ezt megtenni...Köszi előre is a segítséget!
-
sopruk
senior tag
Köszi szépen hogy megnézted!
Minden adatot töröltem, újratelepítettem az appot. Sikerült a bejelentkezés, kérte a selfit, még addig is eljutott, hogy felajánlja, adjam hozzá a virtuális kártyámat a Gogle pay-hez.
Aztán megint ugyan az történik, az app leáll
Mit lehet ilyenkor tenni? -
sopruk
senior tag
Nálatok működik a 8.13.2-es verzió?
Most frissítettem 8.11-ről, de el sem indul, betöltés közben leáll... -
sopruk
senior tag
Két hete Szegeden kártyával fizettem egy parkolóautomatánál. Jelezte hogy nagyobb összeget fog előre zárolni és majd később fogja az időarányos díjnak megfelelő összeget levonni.
Úgy is volt, zárolt 1920 Ft-ot, a Revolutban is azt írta, hogy nem végleges az összeg, 15 napon belül amit nem igényelnek, visszakapom.
Ma reggel jött üzenet az appban, hogy stornózták az egész összeget, visszakerült a számlámra a pénz.
Ez most vajon miért volt?
Kerestem, de semmi más tranzakciót nem találtam ennek kapcsán...
Lehet hogy még a covid miatt nem kellett parkolási díjat fizetni, csak az automata ezt nem jelezte? Jún. 28-án volt ez... -
sopruk
senior tag
Az okozhat bármi gondot, ha rendszeresen kijelentkezünk az appból?
Páromnak is készítenénk egy fiókot, egyelőre csak a virtuális kártyát használná rezsi fizetésre. De biztonságosabbnak érezné így, mivel nem ujjlenyomatos a telefonja és ha elhagyja...A másik lehetőség ha Nox emulátorral használná, de még nem próbáltuk, hogy elég erős-e hozzá a pc-je...
-
sopruk
senior tag
Úgy tudom új kártya esetén nem aktiválják rögtön az auto top up-ot (ahogy a Gránit kártyádnál sem volt rögtön elérhető). Szerintem magasabb összeget sem tudsz még vele tölteni. Használat során emelik a limitet, kapcsolják be az automata feltöltés lehetőséget.
Gondolom biztonsági oka lehet... -
sopruk
senior tag
válasz
tread777
üzenetére
Tapasztalatok szerint az elején korlátozva van a feltöltési összeg és folyamatosan emelkedik. Lehet, hogy nálad ez "beragadt", hiszen már régóta használod. Érdemes lehet írni a supportnak, hogy emeljék fel ezt a limitet...
Esetleg az automata feltöltést is ki tudod próbálni. A pénz hozzáadása menü jobb felső sarkában találod. A megnyíló oldalon tudod beállítani, hogy ha egy bizonyos összeg alá csökken az egyenleged, akkor mennyivel töltsön automatikusan. Ezt a lehetőséget szintén egy idő után aktiválják csak. Így ha esetleg hiányzik ez a menüpont, szintén support. Előfordult már, hogy egyeseknek, ez is "beragadt", support tudja aktiválni ezt is ilyen esetben...
-
sopruk
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Ha a főoldalon a zászlóra kattintasz, ott lesz egy helyi bankszámlaszám, arra tudsz utalni.
Ez egy gyűjtő számlaszám, mindenkié ugyan az, ezért nagyon fontos, hogy az ott található közleményt beírd, különben nem talál meg.
Viszont ez már csak a hét elején fog megérkezni szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) , ami csak a pénzt vitte, itt legalább kis kamat is van, ha van valamennyi lekötve...
Köszönöm a javítást!