- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
Jerry00 #32258 üzenetére
Standardban levenni 75K HUF díjmentes utána 2% fee. Valuta váltás pedig 350K HUF utána 0,5% fee. Mind per hónap. Tehát használhatod bármennyit csak nem lesz ingyen egy idő után az adott 1 hónapos ciklusra
Az, hogy topup vagy utalás mindegy, mindent monitoroznak és ha gyanús pénzmozgás van nálad akkor infókat fognak kérni róla, mint írtam, pénzmosás miatt van ez. -
Divinity
őstag
válasz
Jerry00 #32242 üzenetére
Olyanról még nem hallottam, hogy költésnél panaszkodott volna. Persze ha euróból akarsz itthon vásárolni akkor ott a havi váltási limit ami Standard esetén ugye 350e.
A feltöltési limitek azért nincsenek kommunikálva mert nem exact számok, egy intelligens algoritmus ítéli meg mennyit tölthetsz fel a használati szokásaid alapján és nem hobbiból csináljak hanem pénzmosás után kutatnak. -
Divinity
őstag
válasz
Williamgrant #31051 üzenetére
Kár, hogy én ezt eljátszottam 2 éve amikor csak ~3k körüli reward volt, azóta konkrétan senkit nem tudtam meghívni
-
Divinity
őstag
válasz
lungerdani22 #30868 üzenetére
Feletted pár hsz-el válaszolták és az összefoglalóban is benne van
Ha van az adott pénznemből akkor abból fog fizetni automatikusan ha nincs akkor vált. Hétvégén magasabb váltás van így célszerű lehet előre is váltani, hogy rendes áron legyen
-
Divinity
őstag
válasz
zerodot #30438 üzenetére
Szerintem nem érted.
Ott vannak a loyalty kardok amik csak nyakatekerve mennek - átlag felhasználó anyázna
Transit ami csak néhány regjegy esetén megy itthon - átalag felhasználó anyázna
Ajándék kártya ami szintén nem megy itthon - átalag felhasználó anyázna
A pénz küldés egy bonyolultabb process és azt tudják is blokkolni régió szinten azért nem látod, mindenestre a funkció lista között ott van amit ha lát az átlag ufelhasználó valószínűleg anyázni, hogy de há nálunk mé nemTehát ami marad feature és minden értelmi szinten használható az a kártya váltás és ennyi, ergo az app nagyrészt továbbra sem használható, nem az, hogy nincs ott se az papban mint APay esetén hanem ott van a menüpont csak nem megy vagy épp nem talál olyat ami jó volna. Az átlag felhasználó nem fogja a UK Tesco-t meg se próbálni MO-n csak egyből anyázni, tehát a workaroundok széles körben elérhető alkalmazásnál egyszerűen nem opció.
Mint írtam ha kigyepálnák, vagyis régió függővé tennék az adott pontokat akkor mehetne itthon is, addig viszont magát szivatás a Google.
A régi app pedig már csak security foltozásokat kap nincs új feature a roadmapen, az újat fogják elterjeszteni.
Ha ezt így nem sikerül megérteni akkor már nem tudom jobban szájba rágni -
Divinity
őstag
válasz
zerodot #30433 üzenetére
Talán azért mert most se cáfoltál rá semmire csak épp kifejtetted, hogy neked azok a funkciók amik nem mennek vagy legalábbis nem hivatalosan azok nem fontosak. Erre reagáltam, hogy neked lehet nem de másoknak lehet igen, az átlag user meg általában végig nyomkodja az appokat mert nem tudja mire is jó pontosan ergo belefutnak azokba a dolgokba amik nem működnek és vagy pl nem talál magyar megfelelőt bizonyos hűség kártyákból aztán meg megy a hiszti, ezt senki nem akarja. Persze módosíthatnák úgy az appot, hogy csak a kártya váltás legyen elérhető bizonyos régiókban (lásd a fent említett nem teljes Apple Wallet) de ez meg nem érdeke a Googlenek hisz főként az új appot nyomják már.
Tehát józan ésszel bele gondolva valahol jogos, hogy nincs app. -
Divinity
őstag
-
Divinity
őstag
válasz
zerodot #30406 üzenetére
Ezeken felül küldhetsz(meg kérhetsz) pénzt más felhasználóknak valamint tömegközlekedéshez kapcsolódó jegyeket, bérleteket is tárolhatsz benne és ezek ugye nem érthetőek el nálunk, se az általad említett hűség kártya tárolás. Tehát minimális az a funkcionalitás amit itthon kaptunk.
Tehát ha kiadnák az appot akkor lenne egy app aminek a ~70%-a nem működik és azon menne az anyázás, hogy miért nem mennek ezek a funkciók ha ott vannak. Külön appot meg nem fognak csak ezért fejleszteni amikor a rendszer szolgáltatásból is elérhető. -
Divinity
őstag
válasz
MasterMark #30404 üzenetére
Valószínűleg mert az appnak csak egy töredéke a kártyák kezelése ettől sokkal többet tud alapvetően és azok a funkciók nem érthetőek el nálunk
-
Divinity
őstag
válasz
Friczy #30025 üzenetére
Mondjuk a Revolut topikban vélhetően a Revolut kártya a fő téma
Az NFC-s ATM-ek, bár ahogy fentebb írtak tényleg én is csak OTP-sel találkoztam, megeszik a Revot GPay/APay alól is
Én pl évek óta használom ezt a két szolgáltatást és nem volt problémám velük még, mindenhol mentek szépen -
Divinity
őstag
válasz
Quinine911 #29677 üzenetére
Ahogy írták már ilyenkor ugyanúgy mintha feloldanád kéri a pined, egyébként ha van mellé watch is akkor lassan menni fog maszkban is
-
Divinity
őstag
A Revolut keres Budapestre Money Laundering Reporting Officer-t. Nem tudom eddig voltak e ilyenek itthon de ha nem akkor ezzel vagy egyszerűbb lesz az esetleges blokkolásokat feloldani vagy épp, hogy megszaporodnak
-
Divinity
őstag
válasz
tonyrulez #27481 üzenetére
Én eddig kb 1000 részét csináltam, lehet kicsit többet
Amennyiben hivatalos módon törlöd, nem recovery-ből, akkor dobnia kell, ráadásul ez is csak néhány éve van így. Plussz ugye ez így van kitalálva szóval ott volt valami issue. Mindenestre én pl mindig kettőt nyomok csak azért is így egyből kiderülne
A Xiaomi account meg akkor keményen beég a bootloaderbe -
Divinity
őstag
-
Divinity
őstag
A Junior a te számlád mellé kerül így az, hogy az bármivé is át tudna alakulni, pláne nem egy teljes fiókká egyáltalán nem valid.
19 éves koráig tudja használni a kártyát de 18 éves korától lehet saját accountjaWhat happens when a Junior turns 18? When a Junior turns 18, they can continue to use the Revolut Junior account until the earlier of their 19th birthday or the card expiring. We won't issue any new card to a Junior who is over 18. Once a Junior turns 18, they will be eligible to sign up for a Revolut personal account.
-
Divinity
őstag
válasz
zsamiatt #27121 üzenetére
Nem
mindig is a location restriction miatt nem volt itthon elérhető és ez most is így van, továbbra is, verzió nem számít.
Az se igaz, hogy 10től megy app nélkül, akkor megy ha a fiók szolgáltatások alá bekerült hozzád ami pedig a Payment profile alapján történik, nem kell hozzá Android 10.
Az új app pedig egyenlőre US only szóval még ha telepíted sem fog menni nem csak a store-ban nem látszik. -
Divinity
őstag
válasz
szabi__memo #26998 üzenetére
Most komolyan nem érted vagy direkt értetlenkedsz?
-
Divinity
őstag
válasz
szabi__memo #26977 üzenetére
Hogy ne volna hozzá közük? Nem fogják terroristák pénzét tárolni csak, hogy egy drasztikusabb példát hozzak.
-
Divinity
őstag
Ezzel kicsit magad ellen is beszélsz. A Revolut az isten mert neked még nem fordult elő vele hibád, a Curve meg szar mert nálad szar volt. Ha valakinek a Curve jó mert nála még nem fordult elő hiba akkor ő a hülye. Te vagy a helikopter?
Emberek, egyik ilyen szolgáltatást se lesz tökéletes és mindenhol fordulhatnak elő hibák, egyszerűen nincs annyi fejlesztő és tesztelő amennyi kéne egy egy ilyen szolgáltatás atombiztos üzemeltetéséhez. Ezt el kell fogadni és kész. Simán lehet, hogy valakinél évekig nem jön elő semmi hiba (pl nálam se TW se Revo se Curve hiba nem volt még pedig nem ma kezdtem) valakinél meg lehet előjön valami, ezzel nem lehet mit kezdeni. Szólni kell nekik lehetőleg minél alaposabban körbe írni mi történt aztán úgyis kinyomozzák, lehet nem 2 nap lesz hanem 2 hét de nekik az ügyfél jelenti a pénzt így foglalkozni fognak vele. Attól meg, hogy valakinek A szolgáltatással nem jött elő hiba de B-vel igen attól nem lesz rosszabb B csak sikerült belefutni valamibe.
-
Divinity
őstag
válasz
Somatom #26552 üzenetére
Szerintem félre érted.
Az ATM fog kérni pin kódot ilyen esetben ha csak NFC-vel mész ha felvan oldva a telefon akkor is. Legalábbis ez a hipotézis. A kérdés pedig az, hogy ha olyan kártya van mögötte amihez nincs pin akkor mit kér az ATM.Én pl nem vagyok benne biztos, hogy kér pint ha feloldott telefonnal érinted mert egyébként tényleg izgalmas kérdés lenne.
-
Divinity
őstag
-
Divinity
őstag
-
Divinity
őstag
válasz
razorbenke92 #26093 üzenetére
Ez mondjuk csak akkor igaz ha van a fiók hoz billing account is, bár azt elvileg meg kell csinálnia mikor hozzá adod a kártyát
-
Divinity
őstag
válasz
laca891 #26016 üzenetére
Röviden: sokkal
Hosszabban:
Kb nem is versenyeznek egymással ha a Revolut oldalt nézzük hisz azt ugye nem lehet használni Simple NFC fizetésre. A Google Pay egyébként nagyon megbízható és ami mindenképp említésre méltó, hogy hihetetlen gyors. Nem annyira sokrétű mint a Simple (értsd: pl pálya matricát nem tudsz direktben onnan venni) ellenben amit tud azt nagyon magabiztosan és gyorsan tudja. Én olyan másfél éve vagyok aktív felhasználója és eddig egy problémát sem tapasztaltam míg előtte a Simple-el annál inkább. -
Divinity
őstag
válasz
Williamgrant #25557 üzenetére
Nálam megvan a lehetőség továbbra is
Android v7.21 -
Divinity
őstag
-
Divinity
őstag
válasz
viktorhu #24923 üzenetére
+1, nekünk a bankban külön van oda megy a fizu neki is, nekem is de Revolutot használunk költésre amit már "közös kasszaként" definiáltunk. Ergo azt használjuk a napi bevásárlásokra ha valaki magának szeretne nagyobb dolgot akkor meg a maradékból gazdálkodik tök jól működik a dolog csak ugye a Revolut ezt nem igazán szereti és a múltkor jó pár napot kerestem hol lehetne megoldani de kb sehol, Monzo lenne pl a megoldás ha lenne itthon csak ugye nincs.
Mi amúgy úgy csináltuk, hogy 2 Curve mögé raktunk 1 fizikait és 1 virtuálisat, így van külön kártyánk de a Revolut van mögötte
-
Divinity
őstag
válasz
Harman Smith #24895 üzenetére
Bekérő link jöhet ilyenkor még szóba bár ha jól tudom az se jelenik meg 0 perces usereknek
-
Divinity
őstag
Ha bekérő linken Erste hitelkártyát használok az is készpénz felvételnek számít mint a top-up?
Lehet volt már szó róla de nem találtam meg szóval sorry
-
Divinity
őstag
De megjelenik ha bizonyos adatok helyesek.
Nálam már volt olyan (pont amazonnal csak épp AWS kapcsán), hogy az app írta, hogy elírtam a lejárati dátumot.Egyébként ebből egyértelműen látszik, hogy nem a Revolut a ludas, a fiókod (akár az IP-d) az amivel valami nem kerek az amazon számára.
Jut eszembe, saját kártyáddal fizetnél saját neveden lévő Amazon fiókban vagy valahol van eltérés?
-
Divinity
őstag
-
Divinity
őstag
válasz
t72killer #24350 üzenetére
Revolut.com: Váltás alacsonyabb szintű csomagra
Ha a 14 napos időszakban nem használtál semmit akkor van ingyen a vissza váltás, egyébként kifizeted amit használtál
-
Divinity
őstag
válasz
bajtokarpi #23738 üzenetére
Ahogy írva van az általad is idézett szövegben, Apple Pay hivatalosan is megy Google Pay pedig mókolással. Mind a kettő virtuális kártyával is megy.
Maga a Revolut alkalmazás az amiben nincs ilyen feature
-
Divinity
őstag
válasz
ledgeri #23470 üzenetére
Nincs olyan, hogy csak androidon jelenik meg
Max CSS Viewport-al tudnak babrálni de akkor meg a HTML kódból tudod kinyerni.
Amúgy nekem Outlookban pl pont megjelenik a link, Gmail-ben viszont nem.
Szóval lehet van benne valami csavar, a lényeg, hogy az email forrásból a<a href=3D"https://revolut.com/app/email-authenticate/
-re rákeresve megtalálhatod a linket amit meg kell nyitnod az emulátorban
Valami hasonlóan néz ki majd:https://revolut.com/app/email-authenticate/11111=1?tracking_id=3D&scope=3Dlogin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Egérpad topik
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest