- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jerry00
újonc
válasz
Divinity #32243 üzenetére
Ez a havi váltási limit mit jelent pontosan? Ha vásárolok, akkor csak 350e ft-ig enged, annál többet nem? Vagy a 350 feletti részt már nem váltja olyan kedvezményesen?
Az automatából gondolom enged kivenni akár nagyobb összeget is. Ez ha jól láttam havonta max 4000 font?
Tehát ha nagyon kellene itthon magasabb összeg, akkor azt elvileg automatából ki tudom venni.Még mindig nem tudom eldönteni, hogy jó lenne-e ez nekem, vagy csak megszívnám vele.
Erről a pénz felrakásról tudnátok kicsit bővebb tájékoztatást, tapasztalatot adni?
Kártyáról ha felraknék, akkor kb 1000 eurot engedne első körben. A kártyánál olvastam még olyat, hogy azt is igazolni kell. Ez pontosan hogy történik a gyakorlatban?
Már próbából töltöttem fel egy nagyon kicsi összeget, de nem kért semmilyen validálást, igazolást, egyből megjelent az egyenlegnél az összeg. Mikor kell ez a kártya ellenőrzés és hogyan történik?Átutalással érkező összegnél is van limit? Pl egy normál banki számláról érkező utalásnál, vagy wise-ról, másik revolut számláról érkező utalásnál is van limit, amit fogadhatok?
Erről sem találtam információt, pedig elég sokat böngésztem..Előre is köszönöm a tapasztalatok megosztását.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Divinity #31203 üzenetére
Ki lett tárgyalva ez tény, de az is az, hogy sok esetben nem jelenik meg az adott alkalmazásban (Curve, Revolut, stb.) az "Add to GPay" gomb, ha nincs fenn az app. Vagyis sideload-olni kell az "old app"-ot (erre sokan nem hajlandóak), hogy az ember fel tudja venni a kártyáját. Ez így azért gáz!
Az egy másik vita témája lehetne, hogy az app többet tud, mint a rendszerbe integrált megoldás, de ez lenne a legkisebb gond, ha nélküle 100% működne a kártyák felvétele.#31205 Lmh
"Sikerült beraknom a virtuális kártyát ... "
Végül, hogyan? -
-
zerodot
aktív tag
-
zerodot
aktív tag
válasz
Divinity #30436 üzenetére
Hát akkor félreértetted, mert nem azt írtam, hogy nekem nem fontosak, hanem azt, hogy az átlagfelhasználókat nem érdekli.
De nem is az volt a lényeg, hanem az eleje, amit ignoráltál. A 3 dologból amit felhoztál, konkrétan kettőről leírtam, hogy nem úgy van, ahogy mondtad, a harmadik pedig csak félig.
Az Apple Walletet nem ismerem, de a kolléga kommentje alapján pont hogy hiányosan működnek abban is legalábbis a hűségkártyák. Mégis elérhető az app. De ezt valahogy sikerült a visszájára fordítanod.
> hisz főként az új appot nyomják már
Tényleg? Tudtommal csak az USA-ban érhető el az új app, mindenhol máshol a régi fut még. De javíts ki ha tévedek. -
zerodot
aktív tag
válasz
Divinity #30423 üzenetére
Ezek a tömegközlekedéses jegyek annyira zavaróak ám, hogy konkrétan csak most fedeztem fel, hogy egyáltalán van benne ilyen. És csak USA államokat látok ott felsorolva - ez alapján akkor szerinted USA-n kívül egyáltalán sehol nem is kellene engedélyezni az appot...
Másik felhasználónak küldés - ilyen menüpont nálam egyáltalán nincs.
A hűségkártyás rendszerük pedig régebben nem volt országokra bontott, csak általánosan voltak ott a boltok. És most is, ha pl. rákeresel, ott van a sima "Tesco" opció is, ami mellett nincs országnév, lehet használni azt, ha már (még?) nincs magyar.
Szerintem ezek elhanyagolható dolgok, az átlagjúzer még csak használni sem fogja akarni őket, nem hogy azon háborogni h hiányosan működnek. Itt arról van szó, hogy a fő funkció annyira alap lenne, hogy holmi hiányos mellékfunkciók kb. senkit nem érdekelnek. Kb. mintha aközül kellene választani, hogy nincs a kocsiban tetőablak, nem működik a tempomat és csak manuális klíma van versus egyáltalán nincs autód. -
hedgehog
senior tag
válasz
Divinity #30419 üzenetére
Tévedsz, a hűségkártya tárolás kiválóan működik, és ugyan a bkk vagy máv jegyeket/bérleteket valóban nem tudja, de repjegyeket pl. igen.
Én használom a MOL, Lidl, Tesco, Ikea kártyákat rendszeresen.
Nekem egyébként az app a főképernyőn van, mert az app shortcuttal választok kártyát ha nem kell a kedvezménykártya miatt megnyitni az appot és nem a defaulttal akarok fizetni. -
Friczy
senior tag
válasz
Divinity #30027 üzenetére
A Revolut egyik határozott előnye, hogy utazás esetén is költségmentesen lehet készpénzt felvenni külföldön is (bár jelenleg nem nagyon utazunk, de a vírushelyzet változásával ez remélhetőleg változik), ott bizony nem nagyon lehet válogatni, hogy NFC-s ATM meg hasonlók. Lehet nálad csúcstechnológia, ha nem tudod kihasználni. És ahogy írod, NFC-s automata egyelőre csak OTP-s az se mind. Na mindegy, felsoroltam néhány indokot, miért lehet szükség a fizikai kártyára. Az, hogy te nem használod, nem jelenti, hogy más sem.
-
Friczy
senior tag
válasz
Divinity #30016 üzenetére
Nem fér a telefonom az ATM-be
Fizikai kártya mindig jól jön, ha másra nem, backupnak, ha bármi gond van a telefonos fizetéssel. Eleve több helyen használható, és ha az NFC-vel bármi gond van, még jól jöhet, hogy azon van chip.Na meg nem mindenkinek van NFC-képes telefonja, vagy olyan banknál van, ahol nincs Apple/Gpay. Szóval sok oka lehet.
-
válasz
Divinity #29800 üzenetére
Most miért nem akarod érteni?
Ez nem bug, hanem feature.A baki az lenne, ha a link birtokában nem lehetne akármilyen számra sms-t küldeni. De valóban, a meghívó link lehetne egyszer használatos, vagy mehetne bele információ a meghívó félről.
Így viszont nincs szó semmilyen előfizetett sms szolgáltatásról, csak a Revolut saját "fegyverét" használja valaki. -
válasz
Divinity #29796 üzenetére
Igen. És amikor a referral linkre kattintasz, akkor bekéri a telefonszámodat:
A saját linkedre kattintva neked is megnyílik ez az oldal, tetszőleges telefonszámot írhatsz oda, küldi a fent idézett sms-t. Próbáld ki. Nem a regisztráció gombra kattintva regisztrálsz, azzal csak egy sms-t küld a rendszer.Mikor regisztráltam, nekem is furcsa volt ez a folyamat, nem értettem, hogy minek kell megadni a telefonszámom, amikor egy egyszerű sablon szöveget küld csak rá. Hát azért, mert a rendszer már a regisztráció előtt összeköti a telefonszámot a küldő accountjával.
-
norrberth
addikt
válasz
Divinity #27122 üzenetére
És szerinted ha valamelyik Magyar bank leszerződik a G pay el.
Hivatalosan elérhető lesz a mi kis áruházunkba.
Akkor fog menni a TW és a Curve is?Gyanúsak ezek a Guglisok.. Eddig ment a leírásod alapján mindenkinek gond nélkül.
Aztán jött a November....
Valamit csináltak. És semmi nem jó.
Mintha menne de ugyanakkor korlátoznák is. -
zsamiatt
őstag
válasz
Divinity #27120 üzenetére
novemberben megjött az új verzió ami régios látom. Ettől még a 10-n nem kell. Ha megfelelő volt a lokációd a 10.-n ment. Ahogy engedélyezte a guglinálunk is, azonnal működött a revo kártyával.
@somatom szívás. Most olvastam, hogy lecserélte a régit már az újra ami egyenlőre csak bizonyos régiókban megy.
-
interfész
tag
válasz
Divinity #26819 üzenetére
Revoltuban indítottam pénz hozzáadását... mivel UC kártya nem működik direktbe.. curve mögé tettem... így a curve os kártyát adtam meg revolutban... de az sem lett jó...
De Curve os fórumban írták hogy szarakodik az is...
Azért kérdezem hogy hogy lehet esetleg még ingyen pénzt feltölteni...?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Divinity #26638 üzenetére
Próbáld meg értelmezni, amit írtam illetve válaszoltam. A revolut-nál is lehet hiba, de eddig még nem volt, viszont a curve-nél többször is, amit elismertek. Nyilván, ahol hiba van és főleg pénzügyi, azt nem használom. Ha Revolut-nál is előfordul és ráadásul tagadják is, akkor onnan is lépek. De, mielőtt helikopteres személyeskedéssel hülyéznél, mint írtam, ez válasz volt arra, hogy "vadiújbrendi" kerek perec leírta többeknek is, hogy csak is a felhasználó lehet user error, nem a cég.
Na, legyen ennyi elég, a revolut-tal semmi gondom, csak a magyarországi UC feltöltéssel, de mivel több helyről (bankból) is feltudom tölteni, a külön csak internetre lévő kártyámat, ezért ez sem probléma, a unicredit meg nyaljon sót...
-
Brandynew
őstag
válasz
Divinity #26553 üzenetére
Akkor rövidre zárom a találgatást, most kérdeztem rá a chaten, PayPass-os ATM-en nem lehet úgy NFC-vel fizetni, hogy virtuális Revolut kártya van a Google Pay-hez rendelve. Tehát érdemes inkább a fizikait hozzárendelni, aminek van PIN kódja.
Amúgy mindig elcsodálkozok a Revolut support gyorsaságán (kb. 30 mp volt az egész), ilyen gyorsan egy "hagyományos" banknál lehetetlen lenne az ügyintézés
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Divinity #25183 üzenetére
" ... minél többet, többször megy top up ... "
Ez - szerintem - így elég amatőr húzás. Nem tudom, miért nincs erre valamilyen hivatalos és dokumentált (!) lehetőség. Ezt ugye sehol nem írják, hogy hé, nem tudsz ám akármennyit feltölteni. OK-OK, egy kisebb afrikai ország költségvetését talán ne is lehessen csak úgy, de azért 1000 Eur közel sem ez a kategória.
Ezzel a hozzáállással egyébként szerintem sok kuncsaftot veszíthetnek, mert nem mindenkinek van kedve / ideje chat-elgetni. Én azért most nagy valószínűséggel megteszem majd a havernak, csak még az is lehet, hogy elhajtanak azzal, hogy én nem intézkedhetek helyette.Update: "Had the same issue in the past and I asked customer support they said the couldn't tell me cause of security reason and to just keep using it and it will be relaxed over time"
LOL ... ja, nem ... inkább -
GAbre
veterán
válasz
Divinity #24704 üzenetére
Ha rosszul írtam volna be,akkor nem jelenik meg revolut appban a tranzakció.
De nem hiszem,hogyha mégis,akkor 3x is elszúrtam volna a beírást."We have suspended your orders and Amazon account because we detected unusual activity on it. You can help us unlock your account by logging in to your account and following the on-screen instructions.
Please note that you will not be able to access your account or place orders with us until we confirm your information."
És banki adatokat,kártyadokumentumot kértek,feloldáshoz.balinlin:
Igen,még mindíg fenntartom,hogy valós az is,de ezentúl figyelni fogom,van némi esély,hogy előbb jelent meg egyenlegben és a pénz és utána csak historyban.
Bár múltkor fordítva volt,egyenleg 0 historyban meg ott volt a +,de pár óra után balance-ban is ott lett. -
-
-
-
gzbotii
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Divinity #23449 üzenetére
A szöveg azt mondja, hogy nyomjak egy gombra az üzenetben, ami gomb az üzenetből hiányzik. ublockos, meg csupsz FF-ban is nézem, outlookba jön, és nincs gomb. Még az emulátorban le is töltöttem egy outlook kliens appot, és abban sem volt gomb. Ebből gondoltam, hogy az inbox app-nak szánt kód van az üzenetben, így valami, hú de biztos androidos cuccli által az appok lebeszélnék egymás közt.
-
Kamillapapa
újonc
válasz
Divinity #23436 üzenetére
Divinity!
Köszi, megtaláltam, megcsináltam mindent, angliai cím, stb. Új virtuális kártyát cstoltam, fizethetek neten keresztül, de az nfc-re nem használhatom. Ugyan azt írja: "ez a telefon nem használható üzletekben való fizetéshez. Lehetséges, hogy a telefon rootolva van, vagy valamilyen más módon megváltoztatták."
Valami ötlet? -
vnorbi
aktív tag
-
kovisoft
őstag
válasz
Divinity #23200 üzenetére
De - mint azt nemrég írtam - ez a kontakt felvétel csak akkor megy, ha a másik fél engedélyezte a beállításaiban, hogy őt fel lehet így venni. Pont a napokban küzdöttem ezzel, hiába próbáltam felvenni valakit név és telefonszám alapján, nem jelent meg revolutos felhasználóként. Végül elkértem a revolutos felhasználónevét (a @-cal kezdődőt), és úgy már tudtam neki pénzt küldeni.
-
Almos
aktív tag
válasz
Divinity #23000 üzenetére
Persze mindig a user a hülye, ez alapértelmezett.
De árulja már el nekem valaki, mi értelme van ennyi féle azonosító megadási lehetőségnek, ha a legtöbb bank/szolgáltató amúgy is csak egy félével dolgozik?
Arról nem beszélve, hogy egyáltalán nem user friendly a netbank felülete, mert első helyen ez a mező szerepel, nem pedig a közlemény mező...
Az pedig fenntartom, hogy fos a netbank, ugyanis a 2019 november rendszerfrissítés óta nem látom a hitelkártya tranzakcióimat, költéseimet... Mi ez ha nem fos?? -
hedgehog
senior tag
válasz
Divinity #16181 üzenetére
Én szoktam ezzel riogatni az embereket, de nem lehurrogás a cél... hanem a kockázatok ismertetése.
Úgy gondolom, hogy felelőtlenség biztatni olyasmire az embereket, aminek a veszélyességét nem mondjuk el. Az oké, hogy eddig nem volt ebből senkinek semmi baja, de mint a cikk is mutatja, előfordulhat. -
bigdady
nagyúr
válasz
Divinity #16182 üzenetére
Hát ez nem volt nagy zárolás
Hétvégén próbáltam: újra visszaírtam angolra, majd vissza újra magyarra nem volt gond.Viszont androidon rendelt virtuál mc nem működik apple pay-el, support sem érti miért (csak google pay-el és az is csak nem magyar címmel). Iphone-on meg ugye csak visa-t lehet rendelni. Na mind1 de lett virtuál mc kártyám is így legalább ingyen, a meglévő visa mellé iphone-on).
Aki garminpayel küzködik esetleg kipróbálhatja így rendelni az ingyen virtuál mc-t hátha megy majd.
-
KTU
addikt
válasz
Divinity #16010 üzenetére
Revolut még nem jó csak magában.
Esetleg, vannak gondok a CIB-bel is, de puffernek jó, OBA védelem a pénzednek.
Év végéig tart az akció.
Revolut-ról utalsz rá, és már ingyenesség feltételét teljesítetted is.
KP befizetés ingyenes fiókban és ATM-ben is (borítékos),
onnan áthúzod ingyen Revolutra,
Meg van oldva a "Revolut-ra a kp befizetés",
ingyen 2 évig minden, utalás is összeghatár nélkül.
És még van magyar IBAN számlád is, ami Revolut-on nincs, hogy HUF utalást fogadj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged