- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni! Revolut-ból utaltam pénzt kollégámnak, még 10.13-án. Két napon belül kiderült, hogy a korábban rögzített raiffeisen-s számlája már nem él, mert máshol nyitott újat. Sikerült az appon keresztül egy ügyfélszolgálatossal beszélni és azt a választ kaptam a problémám kapcsán, hogy semmi teendőm, pár napon belül vissza fog jönni a pénz. Sajnos ez a mai napig nem történt meg, kollégámat is kértem, hogy hívja fel a raiffeisen bank ügyfélszolgálatát, de mivel Litván, külföldi számláról történt az utalás, nem igazán tudtak rá mit mondani.
Valaki járt-e már így, vagy van-e tapasztalata a fentebb leírt probléma kapcsán?Köszönöm!
-
Joef
csendes tag
Sziasztok,
Lehet írtátok már, próbáltam rákeresni, de nem megy, ha így volt mea culpa
Tehát a figyelőlistára rakott valutapárok árfolyamainál a %-ok , melyek folyamatosan változnak, mihez vannak viszonyítva?
Esetleg előző napi max-hoz? Ha így van a nap az angol időzóna 0-24-ig között?
köszi, Joe -
vampire17
addikt
Ugy latom nem is kell varni hogy elerheto legyen a google pay...
En APKmirror-rol letoltve hasznalom mar egy eve a pay-t es tegnap eltunt az app.... Rakerestem es play aruhaz letiltotta. Ujra engedelyeztem, de ma reggelre megint letiltotta. Olvastam forumon, hogy ha ez van, nyugodtan toroljuk le a google payt mert az android mar nativan, app nelkul is kezeli. Es tenyleg!! Letoroltem es siman megy az erinteses fizetes!!!
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Pont a napokban gondolkodtam rajta hogy jo lenne mar teloval fizetni... Erre jott az ertesites a Revolut-tol.Virtualis mastercard - Gpay mukodott.
Egyebkent van arrol pontos informacioja valakinek hogy milyen adatok jutnak el ezaltal a google-hoz es harmadik felhez ki kerulnek e adatok?
-
-
kmarci25
veterán
Most tényleg nem emlékszem pontosan, de kis összegű vásárlásoknál nem kell feloldanom, elég ha csak él ("világít") a kijelző. De pl. hétvégi nagyobb költéseknél kért feloldást, ez biztos.
A 15 ezer nem bankhoz, hanem terminálhoz kötődik (szerintem). Mindig Curve kártyával fizetek, és annál is 15 ezer fölött kéri a PIN-t. -
sub71
aktív tag
válasz
kmarci25 #26026 üzenetére
Eddig 1x felejtettem el feloldani a képernyőt, akkor nem sikerült az érintéses fizetés, bár lehet nem függ össze.Nem pont az a lényeg hogy ne tudjanak a telefonommal fizetni ha elhagyom? Pont ezért is jobb mint a bankkártya. Honnan jön ez a 15 ezer Ft? Nem csak a magyar bankoknál van ez a limit?
-
válasz
balinlin #26019 üzenetére
Otp simplenel nem tudom hogy volt, de nekem az erstesnel raadasul nem volt eleg feloldani a telefont, meg kellett meg nyitni az appot es azt is fel kellett oldani, csak igy tudtam fizetni. Gpaynel eleg feloldani a telefont es mar fizetesre kesz, nem kell plusz alkalmazást megnyitni.
-
válasz
INGJOKE #26021 üzenetére
Be kell állítani hogy melyik legyen az alapértelmezett nfc fizetős alkalmazás, az Erste mobilepay vagy a gpay. Kettő nem lehet default :) Telefon feloldas utan az alapértelmezettel tudsz fizetni, beallitastol fuggoen viszont az is megoldható, hogy ha megnyitos a masikat akkor azzal is tudj fizetni.
-
Ha én az Erste app-ot használom fizetésre és az van beállítva alapértelmezettnek, akkor ha nekiállok gpay-ezni akkor az el fog szállni, vagy megkérdezi mindig mit akarok majd?
-
Pool_
tag
válasz
vampire17 #26014 üzenetére
Nekem is ugyanez történt az új kártyámmal. Írtam a supportnak akik annyit mondtak hogy sajnálják, de ellenőrzik a kártyát, azt nem tudja miert és meddig tart. De hamarosan működni fog nyugodjak meg. Ennek már vagy fél éve, azóta sem működik. Szóval szerintem már nem is fog. Egyébként mögé rakhatod a curve kártyát is feltöltésre ha azt amúgy nem használod, arról nekem működik az autó topup.
-
Divinity
őstag
válasz
laca891 #26016 üzenetére
Röviden: sokkal
Hosszabban:
Kb nem is versenyeznek egymással ha a Revolut oldalt nézzük hisz azt ugye nem lehet használni Simple NFC fizetésre. A Google Pay egyébként nagyon megbízható és ami mindenképp említésre méltó, hogy hihetetlen gyors. Nem annyira sokrétű mint a Simple (értsd: pl pálya matricát nem tudsz direktben onnan venni) ellenben amit tud azt nagyon magabiztosan és gyorsan tudja. Én olyan másfél éve vagyok aktív felhasználója és eddig egy problémát sem tapasztaltam míg előtte a Simple-el annál inkább. -
laca891
aktív tag
A google pay mennyivel lesz jobb, mint a simple pay?
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
vampire17 #26014 üzenetére
Próbálj meg írni a support-nak, hátha be tudják állítani, hogy menjen. Esetleg töröld és add hozzá újra a kártyád, hátha megy úgy is.
Más. Már korábban jött üzenet, hogy egyes pénznemeknél emelkedhet a minimális feltöltési összeg. Most vettem észre, hogy 3500 Ft-ról 4e-re emelkedett ez. A GPay-hez adás az app-ban nálam csak a magyar bin-es fizikai kártyánál jelent meg, a másik kettő nem magyar bin-est (fizikai MC és virtuális Visa) csak manuálisan tudtam hozzáadni.
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Tudom volt mar kerdes parszor, de gondoltam hatha azota valaki rajott a dolog nyitjara.
Az ev elejen kaptam uj OTP Mastercard Debit kartyat. Elotte a regivel gond nelkul ment az auto feltoltes. Amikor meglett az uj, nem ment. Kerdeztem itt, mondtak tobben hogy el kell telni egy kis idonek, meg jopar feltoltesnek.
Ennek mar egy eve lassan, de auto feltoltes nincs meg mindig... nagyon hianyzik, mert en altalaban kis osszegu fizeteseket (Aliexpresses rendelesek) illetve bolti vasarlast (google pay NFC) vegzek vele (az auto feltoltes is ugy volt beallitva az elozo kartyaval hogy ha 10.000 ala esik, toltse fel 20.000-el)
Miota nem megy az auto feltoltes boltban is sokszor megint az OTP kartyaval fizetek, mert sokszor jartam ugy, hogy elfelejtettem tolteni es mikor lecsipogtam derult ki, hogy nincs fedezet... (a sor meg all ugye mogottem...)
A lenyeg, hogy akkor mar eselyem sincs, hogy ez a funkcio valaha ujra elerheto lesz??
Asszem ez miatt valtani fogok Curve-ra, pedig amugy a Revolut sokkal szimpatikusabb (sztm kiforrottabb)Valaki jart igy? Lett valami megoldas?
-
kavics
csendes tag
Az app nélkül is ki tudod választani az alapértelmezett kártyát
Telefon beállítások --> Google --> Fiókszolgáltatások --> Google pay
Kártyát hozzáadni, alapértelmezettet kiválasztani is itt lehet
2 Revo kártyát adtam hozzá, tudtam választani közülük
(Használatát gyakorlatban még nem próbáltam) -
trouble
senior tag
Ha integrálva van a Rev. kártya , akkor fizetésnél (NFC, érintés ), be kell a telón lépdelni :
Settings → Google → Account services → Google Pay, megkűzdeni a beállítom- e GP-t a Simplével szemben, stb, vagy csak oda tartom a kártyát a terminálhoz és OK ?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Formula-1
- Ukrajnai háború
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest