- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmarci21
tag
válasz
Tuomas #23598 üzenetére
"have announced that they are partnering with Google to offer digital-first bank accounts directly in the Google Pay app. As explained by BBVA, the financial side of these accounts will be managed by the partner banks, and Google will provide the front-end, intuitive user experiences and financial insights.”
Jelenleg az USA-ban a Revolut is pont így működik:
Az amerikai Revolut számlákat a Metropolitan Commercial Bank kezeli, míg a márkanevet, meg az alkalmazást hozzá a Revolut adja.
Úgy hogy alap felállásban ez simán lehet Revolut-alternatíva is, attól függően, hogy a Google milyen szolgáltatásokat, milyen áron fog kínálni. -
Tuomas
addikt
válasz
bigdady #23596 üzenetére
Lehet, hogy másra gondolunk, de az alapfelvetés az én értelmezésem szerint az volt, hogy a google pay ki fogja szorítani (vagy megszorongatni) a revolutot (globálisan). Ez így nem kijelenthető szerintem, mert a google pay nem helyettesíti a revolutot. Az egy másik oldala a dolognak, hogy néhány ember itthon csak azért használ revolutot, hogy tudjon használni gpayt. De ugyebár ha hivatalosan elérhető lesz a google pay, az nem jelenti azt, hogy nem lehet vele használni a revolutot, az már egyéni preferencia, hogy ki milyen kártyát rak mögé.
-
Pocok256
veterán
Sziasztok Revoluton részvényekkel kereskedtem majd most eladtam mindet elvileg megjelent ugye, hogy x összegű USD van a részvény számlámon viszont ezt egyelőre nem tudom kivenni mert nem elérhető az összeg. Valakinek van tapasztalata, hogy ez az összeg mikor lesz elérhető ?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Brandynew #23591 üzenetére
Mert sokan csak a telefonnal fizetés miatt használják mert a bankjuk nem támogatja. Ahogy egyre elterjedtebb a bankoknál a támogatottság térnek vissza mint pl én is ahogy a bankom támogatta. Azóta csak az eldobhatoval vásárolok revoluttal eBay és ali és kész másra nem is használom.
Gpay meg ezt még felgyorsítaná -
Tuomas
addikt
válasz
jotzo01 #23588 üzenetére
Szerintem Te kevered kicsit a dolgokat. A Revolut és a Google Pay nem ugyan azt a szolgáltatást nyújtja. A Google Pay egy fizetési szolgáltatás, amin keresztül fizetni tudsz, de nincs mögötte számla, sem pénz, csak egy bankkártya, ami lehet éppen Revolut kártya -> azaz a Google Pay önmagában nem működik, kell mögé egy bankkártya.
-
jotzo01
tag
válasz
tonyrulez #23587 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy ha a Google Pay hivatalosan is elérhető lesz nálunk, sokan át fognak pártolni a Revolutról. Nagyobb, megbízhatóbb cég (az átlagember gondolkodásából kiindulva), nem kell mókolni, pl. ha teló nfc-vel szeretném használni. Az meg hogy milyen szolgáltatást ad mellé, (váltás, pénzfelvétel, részvény), majd kiderül, remélem hamarosan.
-
tonyrulez
őstag
válasz
jotzo01 #23573 üzenetére
A Google Pay, akkori nevén még Android Pay, 2015-ben jelent meg. Magyarországon a mai napig nem érhető el hivatalosan, lehet mókolni hogy apk-t beszerzed valahonnan, és azt próbálod életre kelteni, több kevesebb sikerrel.
A linkelt cikk szerint a Google Pay nem a Revolut-hoz hasonló saját "banki" szolgáltatást fog nyújtani, csak egy frontendet nyújtanak a nagy bankok direkt erre a célra készített számlacsomagjaikhoz. Kétlem hogy a Revolut-ot ez megfektetné, ahol nem is az app, hanem az olcsósság (ingyenesség), jó árfolyamon váltás a lényeg. Most hogy Google Pay felületen keresztül éred el a nagy bankokat, nem lesz kedvezőbb a Revolutnál.
-
-
okoska74
senior tag
válasz
balinlin #23583 üzenetére
Tegnapelött vett a lányom a junior kártyájával egy játékot az interneten, de sajnos elfelejtette megnézni a gépigényét, ezért visszakérte a pénzt mivel a játék nem tudott elindulni a gépén. Mára vissza is utalták a pénzt.
A visszatérítés miatt szerencsések vagyunk mivel ez nem az ő hibájuk. -
balinlin
senior tag
válasz
sopruk #23582 üzenetére
Az egy egészen más ügy.
Esetedben a tranzakció és a jegykiadás (ha virtuálisan is) megtörtént. Azaz nem téves tranzakcióról van szó, megkaptad az ellenszolgáltatást.
A visszatérítés meg emlékeim szerint nem is a teljes jegyár lesz, ha MÁVról van szó, de ebben nem vagyok biztos. Rég volt ilyen dolgom velük.
Röviden: ne használd ezt a funkciót, nem erre van. -
sopruk
senior tag
válasz
zerodot #23580 üzenetére
Szombaton egy tévesen vásárolt vonatjegyet visszatéríttettem, de kb másfél hét mire az visszakerül az egyenlegemre. Az állapota már "kész", nincs már ott a 7 napos függőben...
Ezt is vissza tudom téríttetni azonnal ezzel módszerrel? Vagy csak addig működig amíg függőben van az állapota? -
zerodot
aktív tag
Nekem jelenleg nincs pending tranzakcióm, hogy pontosabban meg tudnám nézni. De alapvetően ha kiválasztod az adott tranzakciót, akkor legalul "Report an issue" és ott lesz valahol.
Szerk.: Látok ott így is egy "I want to cancel this transfer" opciót, szerintem az lesz az, de nem akarok most rábökni, nehogy valami fölösleges galibát okozzak magamnak -
zerodot
aktív tag
-
Somatom
veterán
válasz
sopruk #23575 üzenetére
Köszi!
Sajnos, kifelé menet már nem vehetek ki lóvét, csak majd hazafelé. Novemberig egy autó árát szeretném kicsöpögtetni Curve, Revo kombóból, ami 100 -asokban jobb lenne, mint 50 -esekben. 100 -as címletet viszont csak kinti automatából tudok kivenni. OTP -s csak 50 -est ad. -
Somatom
veterán
Most olvasom az összefoglalóban, hogy a felár nélküli pénzfelvételhez a hóforduló egyedi. Hol tudom megnézni, hogy mikor van az enyém?
-
jotzo01
tag
Attól tartok,ez rossz hír a revolutnak, kérdés, hozzánk is elér-a valamikor.
https://www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/bankszamla-szamlanyitas-google-pay-okostelefon-fizetes.711094.html
[link] -
tsilver
aktív tag
revolutra szerettem volna ma feltölteni EUR-t Curve kártyával, de azt írja nem támogatott, normális ez?
-
hedgehog
senior tag
Nekem is mindig 8£-t terhel be először a Lime, és aztán változtatja csak a valós összegre (azt a 9-et nem értem, talán ha az volt az első, akkor a card-check-el együtt számolja...)
Ha hétvégén is akarsz rollerezni, akkor érdemes GBP számlát nyitnod, és hét közben átváltanod rá egy kis pénzt, hogy legyen keret (legalább 8£ legyen rajta mindig)
-
szvl
tag
Július 23.-án volt egy kártyás vásárlásom, ami elsőre sikertelen volt (második próbálkozásra már sikeres). A sikertelen próbálkozás a Revolut app-ban jelenleg is függőben állapotú, mellette a szokásos szöveggel: Ha 7 napon belül a kereskedő nem igényli az összeget, megtörténik a sztornózás.
A 7 nap már eltelt (12-nél tartunk), a sztornózás még nem történt meg. Közel 20.000 Ft-ról van szó, örülnék, ha már rendelkezhetnék vele...
Van valakinek hasonló tapasztalata?
-
C64
őstag
Binance -> nem támogatott kereskedő.... fasza, a surmóság netovábbja -_-
-
LordRajZoL
aktív tag
Mai nap fizettem a kártyával 2 helyen. Mire hazaértem előkerült az Alis terhelés megfelelő összeggel s számlán
-
lehella
senior tag
Sziasztok, volt valami gond mostanában? OTP-s Euro ATM-ből szerettem volna kivenni Curve kártyával 200€-t, de elutasította a felvételt. Megpróbáltam ismét, ugyanaz a hiba. Mind a Curve mint a Revolut app azt jelzi, hogy felvettem 2x200€-t.
A Curve kártya limiteknél nem látszik viszont, hogy elment volna ma kp felvétellel a keretem -
lehella
senior tag
Kellemes tapasztalatom a Revoluttal összefoglalva. Közel két hónapja indítottam chargebacket Ryanair felé a törölt járat-visszatartott repülőjegy ára miatt. Ez a mai nap telt le, a sztori nem oldódott meg a Ryanair részéről.
Revolut ma visszaadta a terhelést, miután érdeklődtem az ügyfélszolgálaton. Utána továbbutaltam Forint OTP számlára, ahova 1 órán belül megérkezett. -
revolutra történő huf utalás esetén tapasztalt valaki bármi problémát? korábban 5-10 perc alatt átért az utalás, most pedig már lassan két órája nem. erste bank.
-
petir
senior tag
Sziasztok
Egy kissebb kalamajka történt itt a Lime használatakor
Még a virtuális kártyát is tiltotta amit aztán engedett oldani szóval nem volt gond. Tetszett, hogy gyanús tranzakció ként értesített.
Egy dolgot nem értek miért van egy 9£-os terhelés és utána miért egy 8£-os?
Ezek az áthúzottak gyakorlatilag nem lettek levonva ugye ?Illetve másik kérdésem nem használom napi szinten a Lime-ot csak nagyon ritkán de érdemes nyitnom egy angol ( font ) számlát? Mert itt ugye abba terhelt...🤔
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest