Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Van feladat bőven még addig nem most lesz szerintem:
“ Binder az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy a Revolut rövidesen belföldi bankszámlaszámot biztosít a magyarországi ügyfeleinek, de ehhez még néhány technikai és jogszabályi megfelelési lépést meg kell tenniük. Ezek között szerepelnek pénzforgalmi, fogyasztóvédelmi és panaszkezelési területeken elvégzendő feladatok. A pénzforgalmi törvény előírásai alapján meg kell határozniuk a felelősségi és kárviselési szabályokat. Csatlakozniuk kell a hazai pénzforgalmi elszámolási rendszerhez, és éjjel-nappal biztosítaniuk kell a qvikfizetéshez szükséges másodlagos számlaazonosítók használhatóságát. Ezen felül a központi visszaélésszűrő rendszerhez is csatlakozniuk kell.
A hazai pénzügyi rendszer biztonságának megőrzése érdekében a Revolutnak a „banki adóslistához”, vagyis a Központi Hitelinformációs Rendszerhez is csatlakoznia kell.” -
bigdady
nagyúr
válasz
GhostVector
üzenetére
Az is jön vele szerintem
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
válasz
Oliverda
üzenetére
Kb 50 országra nézve annyi a nyereség de ha egy országra nézzük már mások a szàmok így lehetnek meglepetések szerintem 50e ft feletti 0,45% illeték vonatkozásában átvállalják-e, meg ott az ATM hozzájárulás telepítés, bankadóról nem is beszélve, a kormány igen kreatív…
Reméljük nem lesz emelés vagy hasonló. Meglátjuk -
bigdady
nagyúr
Ugyanaz lesz mint wise. Senki nem termeli ki a 0,45% tranzakciós illetéket ingyen szolgáltatással hitel nyújtás nélkül, kár illúziókat kergetni szerintem.
-
bigdady
nagyúr
válasz
remetelvtars
üzenetére
Mire kell kp? Csak kerdezem én is keszulok ki de csak bankkártyával
-
bigdady
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Helyes. Telepítsen saját ATM-et és meg van oldva
-
bigdady
nagyúr
válasz
PainKiller13
üzenetére
Visa vagy mc?
-
bigdady
nagyúr
válasz
pictigjis
üzenetére
És Metal csomaghoz már world elite jár? Nem írják legalábbis csak edzett acélt ir típust sehol
Mi van ha metalra váltok havi 4800 ft-ért, rendelek egy worl elite Metal kártyát és utána visszaváltotok ingyenes csomagra mennyit kell fizetnem? Lényeg megmaradjon utána a kártya.

-
-
bigdady
nagyúr
Erste hitelkártyáról feltölteni ingyenes?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Heraldry
üzenetére
Inkább gránit ott 600e ft havonta egyedi árfolyamon. Kb 2 ft-al jobban vált mint Revolut munkaidőben. És van ingyenes pl sztár csomagja. És kb az egyetlen bank amelyik ad EUR betéti kamatot.
vagy Erste is van még. Revolut Árfolyamok már a múlté sajnos és nem is tartanék rajta tartósan milliós összeget -
bigdady
nagyúr
válasz
gangstagergo
üzenetére
Én is így fogom fizetni legközelebb
-
bigdady
nagyúr
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Igy
-
bigdady
nagyúr
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Inkább az a baj nem is te látszol majd küldő félnek
-
bigdady
nagyúr
Valaki vett már fel 12.02 óta eurót OTP ATM-ből?
-
bigdady
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Az elég gyenge biztonsági eszköz ha működik
-
bigdady
nagyúr
Rendre töltöm fater bankkártyájával a Revolutom probléma nélkül. Mondjuk ugyanígy hívják mint engem
-
bigdady
nagyúr
Továbbra is kérdés nekem miből fizetik a tranzakciós illetéket majd ha eddig a 428m USD világ szintű nettó nyereségük kb 7%-át (>10mrd Ft)a magyar államnak fizették ami ezután most duplázódik augusztustól majd októbertől pedig min triplázódik devizavàltások és szàmlák közötti újabb tr illeték miatt ….
A korábbinál is kevesebb pénzt fogok irt tartani (Ami pár hónapja rossz árfolyamuk miatt egyébként is elindult) -
bigdady
nagyúr
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Nekem is az van. Bankkártyás feltöltés ingyenes. Utalni nem utalok róla plane nem revolutra mert az litván nemzetközi HUF utalas
-
bigdady
nagyúr
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Melyik bank és milyen kartya és mennyit vont le mennyi után?
-
bigdady
nagyúr
Revolut esetén van cégeknek tranzakciós illeték? Normál véges banki számla kiváltható ott vajon? Wise-nál mi a heklyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest