Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
instantwater #14042 üzenetére
Ha OTP-s, akkor webkártyáról tölthetné a Revolutot.
-
féldekás
aktív tag
Sziasztok!
Ha telefonszám alapján utalok, és Forint számláról Euróra, akkor ott mennyi időt kell várni?
Ha a pénznem egyezik, akkor tudom, hogy semmit.
7 órája nem kapta meg az utalást a másik fél.
Előre is köszi a választ! -
bigdady
nagyúr
válasz
UberMutant #14040 üzenetére
user error...
-
sajti_pajti
tag
válasz
instantwater #14017 üzenetére
Budapestről repültem külhonba.
-
Gsx-rr
veterán
Az ,hogy lehet ,hogy az Amazon elfogadta azt a kártyát amit már töröltem,mert kértem helyette Visa-t
-
Lex Icon
senior tag
válasz
instantwater #14041 üzenetére
A Curve megkapta a magyar céget és címet. A R-t meg nem kapja meg ugyanezt, hanem egy londoni címet kap meg. Engem nem érdekel ki mit kavar, de egy pénzügyi bizonylaton nem akarok hazugságot látni. Curve nélkül rendesen működik a R. Úgyhogy Curve kuka. Persze nem csak ennyi a történet, mert több bicskanyitogató hiba van a rendszerükben (pl. refunded tételeknél nem látszik az összeg), de nem kínlódok velük, van jobb megoldás, úgyhogy mennek oda, ahova valók.
-
válasz
petipetya #14035 üzenetére
Én ezt nem mertem volna kifizetni.
A cím helyén ???payment.3dsecure....., kereskedőnél Simplepay DEVELOPMENT.
Nem telik production licencre, vagy mi az a nagy büdös development a kereskedő nevében?
Vagy nyugodjak meg, megint én vagyok elkényeztetve Angliában, és otthon ez abszolút normális és rendben van, és senkit sem zavar?
-
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
UberMutant #14037 üzenetére
Lépj be appba legközelebb lehet az értesítés nem megy vagy a telefonod altatja a R appot
-
petipetya
nagyúr
válasz
sopruk #14027 üzenetére
A Curve kártyát én is hanyagolom egy pár napja:
- Nem váltogatom a CIB és a Revolut kártyát, mivel csak a Revolutot használom, így felesleges a Curve, mint kapcsoló a kettő között.
- Külföldi rendelős oldalakon minek legyen egy Curve mögött egy Revolut, ha egyszerűen lehet ott csak egy Revolut is? Ráadásul nem látom át a váltást ilyenkor, ha a Revolut forint számláról veszek valamit USD-ben, és a Curve mögött van a Revolut.
- Idehaza a Revolut a Google Pay alatt van a telóban, így a fizikai kártyát felesleges magamnál tartani, csak a CIB van eltéve tartaléknak. Azt viszont még mindig nem értem, miért ne kérne pin kódot 5.000 Ft feletti vásárlás esetén.
- Curve appban nem lehet dinamikusan tanítani a kategóriákat. Revolut alatt lehet: megkérdezi, hogy csak ezt az alkalmat állítsa be XYZ kategóriának, vagy innentől kezdve az összes többit is, amely egy adott boltban történik?Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
sopruk
senior tag
válasz
Lex Icon #14024 üzenetére
Jaja, nekem 15 Bloomsbury Way a cím kp felvételre egy otp automatából...
Én igazából csak a biztonság miatt használom így, hogy ne a Revolut kártyát hagyjam/lopják el. A Revo kártya így megmarad tartaléknak, külön tartva a pénztárcától...
-
Lex Icon
senior tag
válasz
sopruk #14019 üzenetére
Nekem az fura még, hogy minden Curve-os vásárlás angliainak van kategorizálva a Revolut appban. Persze logikus, mert angliai a kártya, és gondolom csak így tudja beazonosítani, de mégis fura...
Dehogy logikus. Vásároltam egy magyar Sparban és London, Lambs Conduit Street van beírva címnek. Még jó, hogy a hely alapú biztonság nincs bekapcsolva a R-on. Nálam a Curve leszerepelt, ment a süllyesztőbe. A R magában a legjobb. A többi kártya kutyagumit se ér.
-
Lex Icon
senior tag
válasz
instantwater #14018 üzenetére
Nem kellene számítson, hogy milyen kibocsátású. A R nem csinálja, pedig az is UK kibocsátású.
Magyarországon is lehet Euró alapú kártyát kérni.
A Curve-nek a mögötte lévő kártyához beállított devizát kellene továbbküldenie, ha már nem tudja multidevizásra állítani a R-ot. -
kanyi51
senior tag
Valaki tudja hogy a Revolut a hónap végét hogyan számolja? naptári hónap vége, vagy a váltási dátum lesz a fordulópont?
-
sopruk
senior tag
-
-
válasz
sajti_pajti #14002 üzenetére
Mi volt a kiindulási ország?
-
Lex Icon
senior tag
válasz
sopruk #14015 üzenetére
Ez is az átverős Curve miatt van, mert hiába magyar a regisztráló, hiába HUF-ra van állítva alatta a kártya, hiába Ft-ban terhelnék és hiába vagyunk Magyarországon, ő csak azért is GBP-ben akarja a tranzakciót, hogy ő is bezsebelje a váltási díjat és kifelé se kelljen a saját devizájuktól eltérővel fizetni.
-
sopruk
senior tag
Most futottam bele először, hogy PIN előtt megkérdezte, hogy GBP-ben vagy Ft-ban szeretnék fizetni.
Csak lestem volna, hogy mit akar, ha nem követem a fórumot, és nem szerepel a tapasztalatok között az ilyen esemény. Így viszont eszembe jutott, hogy mindig az ország pénznemét kell választanom...
Curve-al fizettem, alatta Revolut virtuális, a Mall.hu átvételi ponton, PayPass-al... -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Új bankkártyát kellett csináltatnom, a revolut alkalmazásban megadom a kártya számot, lejáratot, cvc-t. És azt írja hogy nem sikerült a kártya regisztráció -
lez68
csendes tag
A biztositas.hu-n akartam fizetni virtuális VISA-val, kétszer is elutasított:
A Tranzakció státusza Sikertelen Díjfizetés
Válaszüzenet (RT) Authentikációs hiba
A tranzakció összege (AMO) 8xxx Ft.
A tranzakció azonosítója (TRID) 0816847808683880
Válaszkód (RC) X0Ezután megpróbáltam a fizikai MC-vel (szintén Revolut), azt gond nélkül elfogadta.
Van valakinek ötlete, hogy mi a baj a VISA-val?
-
tomp
félisten
Igen eltérő a száma de csak a biztonság miatt. Ha letiltod a fizikai kártyát akkor a digitalizált mása is használhatatlan lesz.
Postán kéri csak a PIN kódot a terminál hiába ujjlenyomattal fizettél Simple-el. Fizikai kártya PIN kódja kell neki mivel a rendszer a kapott digitalizált kártya számot megnézi melyik fizikai kártyához van párosítva. Szokott lenni az OTP-nél paypassos játék. Nyertem már vele úgy, hogy csak Simple-el fizettem miközben a játék: "fizessen a KÁRTYÁJÁVAL". GPay fizetéssel sem a Revolutban lévő virtuális kártya számmal fizetsz hanem a Google által generált kártyaszámmal! -
viktorhu
veterán
Refundoltak egy tegnapelőtti boszniai szupermarketes vásárlásomat. Két vásárlás volt pár perces különbséggel ugyanazzal a kártyával, az egyikről kaptam refundot (külön tranzakcióként - nem húzták át a vásárlást, hanem van egy vásárlás és a forintos értékével egy refund). A pénzt tényleg elköltöttem a boltban.
-
htc07
addikt
válasz
ddanger #14004 üzenetére
a fizikai otp kártyát digitalizálta, de eltérő kártyaszámmal hozza létre az appban.
mindenesetre ha kipróbáljátok legközelebb (én nem szenvedtem még a gpay-el), és nem gond az a fél perc, amit okoz, ha esetleg rossz pin-t írtok be, mindenképp tanulságos lenne.
úgy gondoltam, hogy mivel más a kártya száma, (nem ismerem hogy van implementálva ez backend-en, de az értesítő sms-ben is a virtuális kártya száma szerepel), ezért másik pin tartozna hozzá. Illetve leginkább semmilyen, mert az ujjlenyomat azonosít.
-
tomp
félisten
A PIN kódot nem tudja az app sőt a fizikai kártya sem tudja. A kártyarendszer tudja csak. ATM is tovább enged egy random kóddal. Csak az elindított tranzakciónál dob ki mert akkor kapcsolódik a rendszerhez és a megadott kód nem stimmel.
Ha a Simple-ben OTP-s kártyát digitalizálsz NFC-hez akkor a fizikai kártya PIN kódja lesz használatban mivel annak a digitalizált mása. Össze van kötve. De van prepaid Simple kártya is. Annak nincs kódja így ahol kérné a terminál ott automatikusan elutasítja. -
viktorhu
veterán
-
Üdv!
Napi szinten kapom az app értesítést, hogy küldjek be új okmányt a Brexitre hivatkozva. Van módja ezeknek az értesítéseknek a kikapcsolására Androidon?
Érthető okokból nem szeretném globálisan letiltani az app értesítéseit, csak a Brexites nyaggatást, de nem találtam erre külön beállítást.
Bármi hasznos ötlet (azon kívül, hogy küldjek be új okmányt, tiltsam le az értesítéseket globálisan, lépjek ki, töröljem az appot stb.)?
Köszönettel:
Rhino666 -
sajti_pajti
tag
válasz
instantwater #13981 üzenetére
Ryanairnél speciel, picivel olcsóbb volt a minap a repjegy forintban, mint euróban Revoluttal.
-
jveres
csendes tag
válasz
MasterMark #13999 üzenetére
Biztos én vagyok béna, de nekem csak akkor ugrott fel, amikor kivettem a biztonsági beállítások közül a helyfigyelést. Valszeg előtte el sem jutott idáig folyamat, teszem hozzá jogosan
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Fűnyíró topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Autószerelők, autószerelés
- Analóg fényképezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest