Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
Nekem is előjött az a hiba, hogy másik telefonon akartam email címmel bejelentkezni revolut fiókomba és azt írja, hogy nem találja
-
modflow
veterán
Ha a számlámon van euro és forint is, eddig csak euro volt és ebből is volt a Netflix, akkor most a forintból fog vonni ugye?
Meg lehet azt oldani, hogy az euróból vonjon?
-
sopruk
senior tag
válasz
Solymi81 #23996 üzenetére
Szia!
Amikor beírod az összeget ott lesz alatta hogy:
"A Revolutból küldve"
Ha oda kattintasz, át tudod írni a szöveget és az lesz a közleményben.
Legközelebb pedig, ha a partner tranzakcióinál kiválasztod az egyiket és az újraküldést választod, akkor megmarad a korábban beírt megjegyzés, nem kell újra beírni. Ha kell, tudod módosítani, meg az összeget is... -
Solymi81
aktív tag
Sziasztok,
Segítséget kérnék bankszámlára utalással kapcsolatban.
CZK számlámról szeretnék céges cseh számlára lakbért utalni revolutról úgy, hogy tartalmazza az azonosítómat, viszont mikor létrehoztam a partnert, nem találtam megjegyzés rovatot, habár csak addig mentem el, hogy beírjam az összeget és nyomjak a küldés gombra.Létezik ilyen lehetőség vagy hogyan kellene ezt megoldani?
Korábban láttam, hogy másnak talán volt ilyen, nem tudom, hogy nekem mit kellene máshogyan csinálni.Előre is köszi!
-
anadroid
senior tag
válasz
Donki Hóte #23987 üzenetére
Budapest XVI. magánszámla, OTP. Az OTP honlapján megtalálod a fiók címét.
-
JóGéza
aktív tag
válasz
IBAN kalkulátor. Beírod a számlaszámot, és a fiók címét is megadja.
-
kp78
addikt
válasz
Donki Hóte #23989 üzenetére
Erre sajnos nem tudom a választ, mert én még csak tegnap rendeltem meg a kártyát
Most kezdem kicsit megismerni a rendszert... -
-
Köszi!
Tehát erre hivatkozva, amikor a Revolut a címet kéri, akkor beírhatom, hogy 7316
Tudni fogják, hogy mi ez?
(Légy szíves ne mond, ha guglizzam ki. Kigugliztam az IBAN számot, nem akarok egy nyavalyás utalási azonosító megadása során kétszer guglizni, mert a Revolut a szánalmas rendszerében olyan adatokat kér, amit élő ember nem tud megadni. Elengedtem az utalás kérdését Revolut számláról, amennyi idő alatt kigugliztam az IBAN számot, annyi idő alatt az elmaradott hagyományos bankom rendszerében az egész adatrögzítést, plusz magát azt utalást is lerendeztem
)
-
kp78
addikt
válasz
[link]
"Az első 3 számjegy: a számlavezető bankod hivatalos azonosító száma, amelyet a Magyar Nemzeti Bank határoz meg. Ez alapján tehát a bankot lehet beazonosítani. Az OTP számlaszám például 117-tel kezdődik, a K&H 104, az Erste pedig 106-os azonosítóval kezdődik.
A következő 4 számjegy: ez az úgynevezett fiókazonosító. Ez jelöli a számlavezető bank központi fiókját vagy azt a fiókot, ahol a számlát létrehozták." -
-
-
Falramászok, de komolyan: pdf számláról próbálkm bemásolgatni egy új kedvezményezett adatait, erre mit csinál az app?? Amikor átváltok a pdf-re, h új tételt (pl cégnév v iban) másoljak, kidob és az egész addig beírt cuccot elfelejti
Nem, nem kapcsoltam ki a képernyőt és az eltelt idő sem több 5mp-nél...
Nna, közben megoldottam. Jól látom, hogy a rögzített kedvezményezett adatait nem tudom ellenőrizni, h tuti nem gépeltem-e el?!? (Ha már ugye 1 tétel kivételével fejből nyomtam...) Ez egy vicc
-
balinlin
senior tag
válasz
Donki Hóte #23977 üzenetére
Fizetések fül, ott a [...] ikon és elküldés hivatkozásként.
Kb ugyanaz mint a bekérő, csak fordított pénzmozgás. Vízszint így a másik félnek kék ugyanezeket az adatokat megadnia. -
JóGéza
aktív tag
válasz
Donki Hóte #23973 üzenetére
A bankszámla szám 4-7 számjegye határozza meg.
-
Vigyorka
aktív tag
Regisztráltam egy új fiókot (csak az e-mail címem más).. A visszaigazoláshoz 1 hét türelmem kérték..
-
xy.zsolt
őstag
Egy gyors válaszra lenne szükségem, Raiffeisen vagy OTP ATM-ből 70ezer forintig díjtalan a pénzfelvét?
-
válasz
balinlin #23976 üzenetére
Már megoldottam a konkrét ügyet a hagyományos számlámról, az utalás 1 perc volt (nem is értem, hogy miért dühöngök már egy órája a Revolut bonyolultsága miatt).
Ez az utalási link ez micsoda a Revolutban? Hogyan tudok ilyet ott megadni? Ha ez működik, akkor lehet, hogy adok még egy esélyt a Revolut utalási lehetőségének.
-
balinlin
senior tag
válasz
Donki Hóte #23973 üzenetére
Ez a kérdés időről időre felmerül itt. Az okát nem tudjuk. Én volt hogy random utcát írtam be, az is jó volt neki...
Az ibanon meg kár fennakadni. Van olyan bank, ami idehaza is ezt a formát használja.
Számlavezető bank címéhez a Google a barátod egyébként.
Az egész elkerülése végett utalási linket is tudsz küldeni, ha nem valamilyen cégnek utalsz. -
-
JóGéza
aktív tag
válasz
Donki Hóte #23970 üzenetére
Én a számlavezető fiók címét szoktam beírni, ha nem tudom a címzettét.
-
Gondoltam, hogy egy utalandó összeget a Revolut számlámról utalok el egy haver számlájára.
Fel akartam vinni az illető adatait, már az furcsa volt, hogy IBAN számlaszámot kér, de azt egy konverterrel megoldottam.
A meglepetés akkor jött, amikor azt írták, hogy meg kell adnom a utalás jogosultjának a pontos címét (amit ők ellenőrizni fognak
), mert magyar jogosult esetén ez kötelező. Fogalmam sincs az illető címéről, nem is érdekel, meg az utalás szempontjából ez teljesen indifferens.
Gyorsan el is utaltam a pénzt az elmaradott hagyományos bankszámlámról (ahonnan akár telefonszám, vagy email cím azonosítóra is tudok pénzt küldeni).
Miért van ez a címbekérős játék a Revolutnál az utalási adatbázis megadásánál? Nem akarnak utalni, mert nem éri meg nekik?
-
Vigyorka
aktív tag
válasz
Tuomas #23967 üzenetére
Felraktam a 5.24 (2018-as) verziót. Ez rögtön észre vette, hogy van fiókom, kérte az új jelszót majd kérte, hogy upgradeljem a programot...
Frissítettem és ugyanaz...
Ja és az e-mailemre a válaszukra akár 15 napot is várni kell...
(((szimpatikus volt több éve használom, de most ott tartok, hogy kukázom. - nagyobb összeget eddig se mertem rájuk bízni.))) -
Vigyorka
aktív tag
válasz
bigdady #23962 üzenetére
Már leírtam a problémám. (Nem tudok belépni a fiókomba!!!)
Utána nézegettem és kiderült, hogy ez évek óta meglévő probléma!!
Az is kiderült, hogy az e-mailes megkeresésekre se segítenek.... (elbukott a fiók!)
Nem működik náluk a fiókba újra belépés funkció - "elfelejtett jelszó"! FINTECH 2020??
Jó tanács:
Akinek csak egy telefonon működik a fiókja, ha tudja akkor telepítse egy másikra is, mert csak a működő appból tud segítséghez jutni. -
qqzs
őstag
Sziasztok. Samsung telefon samsung ora. Van valami megoldas hogy Revolut kartyaval tudjunk oraval fizetni?
Ha nincs akkor samsung pay, google pay vagy simple ha telefonnal szeretnenk fizetni? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- BestBuy ruhás topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Warhammer 40.000
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest