Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Solymi81
aktív tag
válasz zerodot #23285 üzenetére
Köszi az infót!
Igen, cseh cég utalna CZK-ban.
A ref kódos utalás nem gondolom, hogy probléma, de valóban, jó lenne kikerülni.
Nézegettem már a kinti bankokat, hogy melyik érné meg, csak jó lenne minél kevesebb számlát használni.
A Revotól én is tartok kicsit, de azért elenyésző mennyiségű az a probléma ami felmerül. Habár valóban necces akkor, amikor azért nem tudok kifizetni az albérletet meg mindent, mert zárolták a számlád valami miatt... -
Lmh
őstag
válasz zerodot #23445 üzenetére
Az volt a baj, h már beregeltem mire kértem havertól ajánló linket. Amúgy amikor küldte, azt mondta, h semmi nem utalt rá, hogy ez bármi kedvezménnyel járna.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
sopruk
senior tag
válasz zerodot #23580 üzenetére
Szombaton egy tévesen vásárolt vonatjegyet visszatéríttettem, de kb másfél hét mire az visszakerül az egyenlegemre. Az állapota már "kész", nincs már ott a 7 napos függőben...
Ezt is vissza tudom téríttetni azonnal ezzel módszerrel? Vagy csak addig működig amíg függőben van az állapota? -
t72killer
titán
válasz zerodot #23936 üzenetére
Ez is "supportnak írás", kell csatolni screenshotot a törölt tranzakcióról, stb. Mire megtaláltam + odaértem volna, hogy screenshotozgatok, addigra visszajött a pénz. Igaz EUR helyett dollárban + így létrehozott egy USD-számlát, de szerencsére a revoluton ennek a manővernek 0 a költsége .
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz zerodot #24202 üzenetére
Belegondolva a "prémium" 1.5%-a is igencsak meredek, lévén kriptóban nemigen lehet fizetni sehol, azaz vissza is kell váltani, 3% buktáért. A nemesfémek rátája még kb okés, de látható, hogy nem erről szól a platform, ott ugye alapból 3% az árrés - ennyiért fizikai aranyrudat is kapsz és akkor nem kell aggódnod, hogy csődbemegy a platform/valami hajánál fogva előráncigált okkal nem adják ki a teljes árát.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
balinlin
senior tag
válasz zerodot #24737 üzenetére
Ahova utalni lehet az egyedi referenciaszámmal, az egy Raifassen szla, az arra próbaként utalt eur visszajött pár nap után.
Amiről Revolutról utalás esetén érkezik KH-s számlaszám, na az oda tévesen utalt összeg nem pattant vissza egyhamar a beszámolók szerint.
Feltételezem, hogy a 2. eset áll fenn itt is. -
vmarci21
tag
válasz zerodot #25269 üzenetére
Magyarországi címmel viszont az EUR küldés nem országon belüli lesz, hiszen a kiinduló ország Magyarország, a célország meg nem, így 2. pont alapján ez is ingyenes. (na jó, elméletben lehet magyar számlára is eurót küldeni, de ilyet még a gyakorlatban nem láttam... )
[ Szerkesztve ]
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
vmarci21
tag
válasz zerodot #25271 üzenetére
Ok, félreérthető voltam, köszi a kiegészítést. Eredetileg azért fogalmaztam így, mert nem tudtam, hogy mi a regisztrációs címe vnorbi-nak, így egy általánosabb választ adtam, ami nagyjából bármilyen regisztrációval megállja a helyét. Speciálisan, magyar regisztrációt nézve a Local payments tényleg nem érdekes.
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
sajti_pajti
tag
válasz zerodot #25546 üzenetére
Így meglett, köszi, nekem pont tegnap volt a fordulónap (ez rémlett fejből is). De ahogy tapasztaltam:
Nem a nap elején nullázódtak a limitjeim, hanem napközben.
Reggel még konvertáltam, felárral. Délelőtt még vettem fel kápét, amivel kimaxoltam a havi keretet, este viszont már nullát mutatott mindkettőre.. -
EG0
aktív tag
válasz zerodot #25597 üzenetére
- Nekem a fizikai és a virtuális Revolut kártyám is mastercard, most generáltam egy harmadik eldobhatót, de az is mastercard lett, sőt a magyar bankos kártyám is az. Így sajnos ezen okból se tudom CDC kártya topupot kipróbálni, plusz onnan még várom a fizikai kártyámat.
- Én úgy tudom, hogy csak a Coinbase Pro megy, a sima nem. De a Coinbase-t pont felsoroltam én is a működők között. ;-) Kár, hogy az egy drága tőzsde.
- CDC SEPA Revolutról nem működéséről kb. mindenki panaszkodik pl. Reddit-en. De felbátorodtam a példádon, és megpróbáltam. Beszámolok majd róla. :-) -
EG0
aktív tag
válasz zerodot #25599 üzenetére
Hasonlóan gondolkozunk, emiatt sajnos lemaradtál a Bitwala ref-ről kb. egy nappal (netről lőttem egyet). Épp most videóbeszéltem az ügyfélszolgájukkal, de kitépem a hajam, annyira körülményes. A végén közölte, hogy nem sikerült, mert rosszul fogtam a kártyámat, és az egészet (!!!) újra kell kezdeni a kártyamozgatós hülyeséggel együtt. Aztán jól nem tudtam visszahívni őket azóta sem. Plusz kötelező az adószámomat megadni 90 napon belül, amit eddig egyetlen platform sem kért el. Némileg el is ment tőlük a kedvem.
Viszont a CDC-re tényleg átment SEPA EUR utalás Revolutról, kb. fél nap alatt, szóval tesztelve! :-) -
Tuomas
addikt
válasz zerodot #25754 üzenetére
"Viszont új kártyánál vannak korlátozások, és használattól függően oldják fel ezeket fokozatosan, de a konkrét értékeket nem lehet tudni."
Ez megint egy másik story. Nem a revolut kártyát limitálják, hanem a feltöltéskor használt, újonnan hozzáadott bankkártyára van egy limit, aminél többet arról a kártyáról 24 óra alatt nem tudsz topup-olni.We were here
-
Hovi
aktív tag
válasz zerodot #25806 üzenetére
Igen, havonta. Alapnak gondoltam, hogy havi összegekben számolunk. Fizetést, rezsit stb. Jó a kérdésed, de már nem szeretném bővíteni a kérdéseket, mert nagyon nem lesz egységes az eredmény. Ugyanis sokan csak a kevesebb kérdést tartalmazó oldalt töltötték eddig. De ha gondolod / gondoljátok jöhetnek még új javaslatok, s kezdjük újra (tiszta lappal) a szavazást. Bár fogalmam nincs mennyi látogatója van e fórumnak. A szavazás 39 kitöltésnél jár.
-
gabor9991
őstag
válasz zerodot #26078 üzenetére
Úgy emlékszem vettem már ki pénzt korábban is ebből az automatából de akkor nem volt ilyen probléma.
Most, hogy mondod tényleg leokéztam valami megjelenő szöveget, de el se olvastam mert siettem...
Akkor ez lehetett amit írtál.
Na akkor legközelebb megnézem mit ír mielőtt rányomok az ok gombra. -
balinlin
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest