Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
Újra lehet regisztrálni a RevP-re (beta szolgáltatás, saját payment processor).
A kártya ingyen jön, nekem van, napi szinten használom gond nélkül. Akinek nincs más kártyája, csak az alap korábbi Mastercard, és szeretne egy olyat ami a Revolut-Mastercard leállásokkor is esélyesen működik, érdemes jelentkezni:
[link]Jó, kicsit hazudok, mert csak az esetek 90%-ában működik gond nélkül, valamiért néha a Vonatinfo - ahol elsődlegesen használom - nem fogadja el. Szóval ne ez legyen a kizárólagos kártyátok.
-
rushty
őstag
A lejárt (top-upos) kártyát el kell távolítani vagy maradjon?
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
XboxGamePass #15043 üzenetére
Olvastam, és szemeztem én ezzel a kártya témávál, és köszönöm a megerősítést! Első lépésnek a váltás volt a lényeg, és onnan magyar számlára hogy ne bukjak. Szerintem lesz majd kártya - mondjuk egy hónapon belül - mert néha jó az ha nem tud mindent a magyar bankrendszer
Szóval. Most írt a bank amúgy, hogy megjött a zsé. Királyság! Tényleg nem hittem volna hogy gyorsan itt lesz.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
XboxGamePass #15041 üzenetére
Átváltás volt a lényeg hogy ne bukjak az árfolyamon. Mert nem mindegy 390-en vált, vagy 372-őn. Erre kellett nekem a revolut számla, a kártyára még nem volt szükségem.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Andralin #15035 üzenetére
Én is úgy csináltam, csak nem tudtam hogy van e esetleg valami más.
Egy cimborám sokáig nyaggatott vele hogy nyissak, aztán mostanra határzotam el magam. Fura, mert ha nem meghívás alapján regisztrálsz, akkor felszámolja a kártya kiszállítását egy standard ügyfél esetében is. Saját példa. Nem tudom eddig hogy volt, de nagyon soknak - mert van pár ismerős aki már használja - ingyen ment. Azt tudom hogy az ajándékpénz összege már változott.
-
Somatom
veterán
válasz
viharhozo #15033 üzenetére
Revolut v6.16.1.apk. Playről telepítve, saját telómról mentve.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Andralin #15032 üzenetére
Swift/IBAN kódos dologgal küldöd, vagy tudsz más trükköt? Hülye OTP azt mondta az hogy ilyen nemzetközinek minősül, ezért 3 munkanap, ha pedig délután küldöm el, akkor +1 nap.
frissítés: megjött a 400 forint! Mivel milliós tételt küldök, ezért megírom majd hogy kaptam e bármi tiltást, vagy kérdést vagy hasonlót.
Én egyébként elküldtem nekik a személyi adataimat szelfivel egybe kötve, és akkor nincs limit küldésben.
-
viharhozo
addikt
Honnan tudnek letolteni megbizhato .apk-t? Az 5.14-em nyugdijazta a Revolut, nem hasznalhato, kene vmi ujabb, de az altalam ismert nagyobb oldalakon ez a legujabb.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Andralin #15028 üzenetére
Nagyon köszi! Ugyanis azt a pénzt kp-ban meg ki kell vennem.
@jannid
Ma elutaltam próba képpen egy 400 forintos összeget este, amint megjött küldöm a teljes összeget. Nagyon köszi a segítséget!
Bár az oldal azt írja hogy más pénznemek esetében 5 munkanapon belül megérkezik. Ez remitett meg és kezdtem pánikolni. Mert külföldi devizából váltottam forintba és azt küldeném az OTP számlára. -
Papa-Het
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, ha aznap elutalom a pénzt revolutról OTP számlára, akkor megérkezik ugyanazon a napon? Fontos lenne tudnom. Még csak kis összeget küldtem el, biztos ami biztos, de elég komoly összegről lenne szó ami fontos lenne hogy lehetőleg aznap már hozzá férjek az OTP-n belül.
-
qqzs
őstag
lesz kulonbseg kesobb ha angol cimmel vagy magyarcimmel regisztralok? a kartya huban lesz hasznalva
erre valaki? [link] -
vmarci21
tag
Nálam az egyik feltöltés után vált elorhetővé az autó top-up, és nem nehéz észrevenni hogy elérhetővé vált, mert egy teljes képernyős "hurrá, most már neked is elérhető az auto top-up" stílusú üzenetben tájékoztat róla (biztos nem ez a pontos szöveg, de emlékszem, hogy a Revolut alkalmazás jobban örült a funkciónak mint én
). Legalábbis kb fél éve még ezt tette.
De már a funkció elérhetősége előtt 2-3 hónappal eltűnt a CVC bekérés is, így ha neked (még) azt is kéri az app, akkor még biztosan várnod kell. -
qqzs
őstag
Sziasztok. Ceges es magan tw felhasznalo vagyok mar evek ota uk hu viszonylatban csak nemzetkozi utalasra. Most allitanam be fitbiten a walletet ahol csak tw es revolut kartya hasznalhato huban. Minden ismerosomnek huban revolut van. Mindennapi fizetesre ez a jobb vagy a tw kartyaval is ugyanugy jarok kb? Uk tw accountom van nem tudom ez szamit e. Elsosorban olyan kerdezek akinek van osszehasonlitasi alapja
-
Yager01
senior tag
Erösitsetek meg benne PLS hogy jól tudom amit tudok
Prágában ha pénzt akarok felvenni az alap kártyával akkor 1 hónapban ezt 75eFt-ig megtehetem. Kikersem azokat a bankokat akik nem számítanak fel díjat és azok automatáiból próbálok pénzhez jutni. Ha nekem CZK kell akkor előtte átváltok annyi HUF-ot (vagy ami a kártyán van ) amennyit CZK - T le akarok venni majd egyszerűen leveszem...oké így ? -
z67
őstag
Akinek megy arcfelismeréssel Android 10-esen a Revolut, milyen telefonnal használja? Nekem Mate 20 Pro nem ajánlja fel.
Köszönöm!
-
Tuomas
addikt
-
Andralin
aktív tag
válasz
Tuomas #15011 üzenetére
Átolvastam, azzal kezdtem.
Ott azt írják, hogy a további feltöltéseket korlátozzák. De nincs korlátozva, továbbra is tudok feltölteni is. Vagy lehet, hogy csak nagyobb összeget nem engedne feltölteni? Kicsiket enged? Ez nincs leírva sehol, legalábbis én nem találtam ennél több infót. -
Andralin
aktív tag
Akkor valaki tudna segíteni elmagyarázni nekem, hogy pontosan mit is jelent ez a korlátozás?
Amit ma próbáltam, miután tegnap közölték, hogy a fiókom "limited" státuszba került, amíg nem ellenőrzik a pénzem eredetét:
- kártyás vásárlás működik
- ATM-ből próbaképp vettem fel 5000 Ft-ot és kiadta
- próbáltam feltölteni rá OTP-s kártyával 20 eurót és átment a feltöltés
- indítottam egy kimenő utalást 10.000 Ft értékben és azt is végrehajtotta
- EUR zsebben lévő 1000 eurót átváltottam HUF zsebbe és működött a váltás isMindeközben azt írja az app, hogy a feltöltött doksik ellenőrzése folyamatban van és szíves türelmemet kérik amíg végeznek vele.
Most akkor végülis miről szól ez az egész korlátozás? Mi is van most korlátozva? Mert az eddigiek alapján minden ugyanúgy működik, mint korlátozás nélkül.
-
Tuomas
addikt
Forintban ugyanúgy fel tudod tölteni (hazai bannkkártyával) csak akkor a forint zsebben mész rá, hogy pénz hozzáadása, és a hu cibes kártyáról simán átrakod a pénzt ft-ban, amit később el tudsz itthon költeni.
A váltásokkal kapcsolatban olvasd el az összefoglalót, sok hasznos infó van ott róla, pl az, hogy nem feltétlenül kell átváltani előre a pénzt.
-
Somatom
veterán
Feltöltöd EUR számláról Revolut EUR zsebbe, majd konvertálod Forint zsebbe és a Revolut kártyával Fizetsz Forintot. Nálam annyi a bonyolítás, hogy van egy Forint hitelem, amit Erste Forint számláról vonnak. Ezért vissza kell utalnom a konvertált összeget az Erste Forint számlámra.
-
No.01
addikt
Huhhh ez azert most az en fejemben is eloszlatott 1-2 felhot
Tuomas:
Mikent lenne nekem a legegyszerubb megszuntetnem a CIB-es szamlaszamomat es az azon levo Ft-ot feltennem a Revolut kartyara? Ha az elfogy akkor utanna meg toltogetnem az EUR-srol. (Az osszeg szazezres nagysagrend ha ez szamit)Ezen felul egy talan buta kerdes, de ha meglesz a valtas akkor otthon ha szeretnek penzt sporolni a valtason fizeteskor akkor mielott Ft-al fizetnek fel kell toltenem elore EUR-bol az osszeget mert kulonben ugyanugy vizetnek a konverzio vegett EUR --> HUF?
-
pomk
őstag
ApplePay és Revolut két külön eszköz / fogalom.
ApplePay arra való, hogy egy abban felvett bankkártyád tudj használni mobilfizetésre (telefonnal, órával, stb.).
Revolut pedig egy teljesen más szolgáltatás. Ebben létre tudsz hozni egy virtuális bankkártyát, vagy igényelni egy fizikai bankkártyát. Ezek közül mindkettő alkalmas arra, hogy felvedd az ApplePay -ben és onnantól ha a Sparban használod a mobilod ApplePay fizetésre, akkor a felvett Revolut kártyához kötött Revolut egyenlegből fogja levonni a vásárlás összegét.
A Revolut egyenleg és kártyák pre paid alapon működőnek. Az auto top-up pedig a Revolut alkalmazásban egy opció, amit a Revolut kártyád feltöltögetésére tudsz beállítani. Arra való, hogy ha az egyenleged egy adott összeg alá csökken, akkor a Revolut alkalmazás az előre beállított bankkártyából (pl. OTP) feltölti a Revolut egyenlegedet előre megadott összeggel.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Thinkpad X60 (X61s alaplappal)
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest