- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sh4d0w: Az Oracle hack
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz
dredjudge84 #35340 üzenetére
25 eurós nincs, legalábbis magánembernek. 4,99€-s van, az a Platinum. Az alap (Gold), annyi, amennyit írtam.
-
anadroid
senior tag
válasz
dredjudge84 #35338 üzenetére
Az első hónap ingyenes, utána 0,99€/hó.
-
anadroid
senior tag
Az Erste is a sír szélén toporog, a George fél 9-kor már a kampó végén himbálózott, mostanra le is tiltották, csak a Hófehérkés hibaüzenet jön (a fiúk a bányában dolgoznak). Amúgy eszelős nagy baromnak kell lenni ahhoz, hogy az SZJA-visszatérítést és a 13. havi nyugdíjat egy kupacra időzítse.
-
-
anadroid
senior tag
válasz
Gerzsi #34306 üzenetére
Nálunk még csak ennyi, de van, ahol már megy a hitelezés és betétgyűjtés. A tavaly év végi jelentésük szerint 16 millió euró van kint hitelezésben és kb. 350 millió betétet gyűjtöttek. December 13. óta meg van az ECB-licencük is, és nekik van a neobankok közül a második legnagyobb ügyfélállományuk a világon (az első egy brazil).
-
anadroid
senior tag
A kőkorszaki bordóval nem valószínű, mert a fotózásnál meg kell csillantani a hologramot. Esetleg ha sikerül emberi ügyfélszolgálatost találni, akkor lehet, hogy elfogadtatható. A folyamat ugyanis nagy mértékben automatizált.
Ha a régebbi típusú kártyásra gondolsz, akkor megy, csak panaszkodni fog, hogy a hátlapon nem látja a hologramot.
-
anadroid
senior tag
válasz
bazsimano #33567 üzenetére
Nincs, viszont van 0,99€ havi díj a második hónaptól. Elég lazán szedik be, nekem február óta eddig négyszer vették le (lehet, hogy ha éppen semmi sem történik abban a hónapban, akkor békén hagynak?) Van viszont egy tisztességes mértékű visszatérítés, ha rajtuk keresztül indítok fizetést pl. az Aliexpress vagy a Banggood felé (3,5, ill. 8%), amiből már legalább 4 évre előre bejött a havidíjam
.
-
anadroid
senior tag
válasz
UberMutant #33380 üzenetére
Vissza lehet csinálni, benne van a harmincvalahány oldalas jogi hablatyban, aminek az elfogadásával azt is kijelented, hogy az értelmezéséhez kellőképpen értesz angolul. Nem vicc.
-
anadroid
senior tag
válasz
Muszakishop #32751 üzenetére
Nem is engedi másképp.
-
anadroid
senior tag
válasz
tonyrulez #32699 üzenetére
Használjátok erre a célra a Zen.com-ot! Hajnali 3/4 4-kor indítottam 100 forintot az OTP-számlámra, 9 és 10 között megjött egy 102 kezdetű számláról, napközbeni utalásként, két hexa blokkal kezdődő közleménnyel, mögötte az ékezetlenített és nagybetűsre váltott eredetivel.
-
anadroid
senior tag
válasz
UberMutant #32509 üzenetére
Valószínűleg azért, mert a VISA kártyaközi varázslatát használják.
-
anadroid
senior tag
Úgy néz ki, hogy h*jék napja van Revolutéknál. Miután kiléptem a beta programból, sikerült végre egy tartalék készüléken beizzítani a normál Revolutot. Volt 10€-m, átküldtem a Vivid kártyámra, közölte, hogy sikertelen. Ezután a virtuálisra küldtem. Ott is sikertelen. Belenéztem a Vivid fiókomba, és 2 sikeres 10€ küldésem lett, és a Revoluton is megmaradt a pénz. Szóval ezt még gyakorolni kell Litvániában.
-
anadroid
senior tag
válasz
JohnnyWeiss #32449 üzenetére
Ott csak 3 gyűjtő van: legutóbbiak, barátok, bankszámlák, mindben felsorolva az oda illők.
-
anadroid
senior tag
válasz
Donki Hóte #32400 üzenetére
Fognak. A kamat jelenleg, mint ahogy az a leírásban is szerepel, 0%. Ezt már holnaptól kapod.
-
anadroid
senior tag
válasz
Williamgrant #32353 üzenetére
Augusztusban utaltam az OTP-számlámra, The Currency Cloud Limited volt a feladó, egy Erste Bank számláról.
-
anadroid
senior tag
válasz
szőröscica #31733 üzenetére
Küldjétek át egymás közt, és úgy vegyétek ki a jó kártyával.
Szerk.: virtuális kártyát berakni Curve vagy GPay alá, vagy kártyás feltöltéssel más fintech (pl. Zen) alá, és úgy próbálni.
-
anadroid
senior tag
válasz
anadroid #31383 üzenetére
Kínkeservesen megérkezett a próbautalás. A Revolut a 2-án indított utalást 3-án úgy jelezte vissza, hogy aznap fog megérkezni, ehhez képest csak ma, 4-én 8:16-kor "Napközbeni átutalás" jelzéssel érkezett meg. Az üzenet elejére 210802-vel kezdődő, 9 karakteres azonosító került, az ékezetek elvesztek, együtt a nevemmel. Helyette a címzettnek semmit sem mondó The Currency Cloud Limited 116000006- 00000000-02977889 került. A letöltött pdf-ben 2021-08-04 08:03:00 szerepel az utalás dátumaként.
A T+2-es teljesítés ma már viccnek számít. Kíváncsi vagyok, hányan fognak késedelembe esni emiatt. Valószínű, hogy egy péntek délelőtt indított utalás akár 5 nap késedelembe is eshet, nem beszélve hazánk átkos szokásáról, a több napos ünnepek körülötti munkanap tili-toliról.
-
anadroid
senior tag
válasz
adam0913 #31377 üzenetére
Hétfőn 11:50-kor indítottam egy próbautalást a közelmúltbeli panaszok miatt egy OTP-s számlára, ma 10:34-kor jelezte vissza a Revolut, hogy elküldték. Még nem érkezett meg. Valószínűleg a közleménybe írt titkos üzeneten akadtak fel: Árvíztűrő tükörfúrógép
. Vagy most adták oda a Pegasus-szakosztálynak az olajosok. Ha lesz internet a Gyorskocsi utcában, megírom, hogy mikor és milyen torzulással érkezett meg.
-
anadroid
senior tag
válasz
SenorGrande #31217 üzenetére
Nem kapsz.
-
anadroid
senior tag
válasz
Williamgrant #31004 üzenetére
Küldtem
-
anadroid
senior tag
válasz
lungerdani22 #30868 üzenetére
Bookingot Vividdel érdemes fizetni, 10%-os visszatérítést is kaphatsz utólag a Booking saját kedvezményén túl, ha Prime fiókod van (az első 90 napban ingyenes), ha nincs Prime, akkor 4%.
-
anadroid
senior tag
válasz
HoppMaster #29951 üzenetére
Munkaidőben megy az utalás, eurós utalás a tapasztalatom szerint másfél-három óra.
-
anadroid
senior tag
válasz
HoppMaster #29268 üzenetére
Volt ilyen gondja egy ismerősnek, másik telefon volt a megoldás. A bűnös egy Nokia volt.
-
anadroid
senior tag
-
anadroid
senior tag
válasz
alex devil #28806 üzenetére
Szándékos lerontás. Hogy a kincstári, felügyelt rendszert használd, lásd a mai bejelentést a bizonyos tartalmak egy órán belüli eltávolítási kötelezettségéről. Csak ülök itt,az erdő szélén, és próbálom összeadni az egyet meg az egyet.
-
anadroid
senior tag
válasz
alex devil #28795 üzenetére
Országos vezetékes internet meghalasztás van. A Digi saját névszervereivel megy, telekom mobilnettel is. A Google névszervereit ütötték ki.
-
anadroid
senior tag
Ez a Wise átnevezés elég nagy baromság, párszor már tűnt el cég a süllyesztőben ilyesmi miatt. Elég rossz az is, hogy csak egy betűben fog eltérni a legnagyobb csaló címért hajtó Wish-étől. Gondolom, új marketinges főnököt vettek valahonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest