Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Mivel nincs forint feltöltés, bármilyen bankkártyával fel tudod tölteni euróban/fontban, majd az appon belül váltod forintra (vagy amiben akarsz fizetni később).
Igazából a feltöltésnél az átváltást bukod, ahogy írták már, itt tud segíteni a Curve.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Írták itt páran, hogy már pletykaljak egy ideje, de nem lehet tudni, hogy mikor jön. Mivel a magyar piac kicsi is, nem is elterjedt itt + bankokra is szép sarc van... Nem lehet tudni.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
anadroid
senior tag
A PP-nél nekem virtuális kártya van hozzáadva (és csak az). Erste VISA.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
Nem kell hozzáadnod a főkártyádat, nekem ott is a virtuális van.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
-
KTU
addikt
Ha megteszi akkor is csak a Simple virtuális kártyájával fizethet NFC-vel, QR kóddal
Mivel abban ugye nincs olyan opció mint Curve-be, hogy mikor melyik kártya aktív.
Limitált az összeg, de ingyen van."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
gzbotii
nagyúr
Próbálj meg kérni kártyát, ha meg le akar vonni rá pénzt, akkor azt jelzi. De szerintem itt többen is tudnak adni reflinket ingyen kártyához.
(bár volt, akinek figyelmeztetés nélkül levont ilyennél, support refundolt)
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Mert UK kártyának ismeri fel, és úgy gondolja, GBP is lesz rajta. De ha TW-n forint van, akkor nem kellene - bár, hangsúlyozom, TW egyáltalán nem értek, csak más kártyás dolgokból kiindulva vontam ezt le.
-
streng
csendes tag
Jó hír hogy tényleg megjelent a HUF kártyás feltöltés is végre!
Aki kér, privátban én tudok küldeni olyan promo linket amivel a kártya kiszállítás is ingyen van folyamatosan egyéb akciókon kívül.
(Csak új regisztrációra érvényes, de elvileg 7 napig a regisztráció után is meg lehet adni a kódot és akkor is működik.)[ Szerkesztve ]
-
-
gzbotii
nagyúr
Én nem tudok ilyenről konkrétan, de írták itt páran, hogy előfordulhat ilyen. Épp ilyen esetekre, nem szakad teljes mértékben csak a Rev (vagy egyéb fintech kártyákra) támaszkodni teljes mértékben, mert elég kellemetlen lehet, Olaszország déli részen, egy teletankolt autóval állni a benzinkútnál, bágyadt mosollyal egy Rev kártyával a kézben, amit most utasít el harmadjára
Itt is van, hedgehog írta volt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Booking.com és más oldalak, csak credit (hitel) kártyát fogadnak el, ahol a szolgáltatás igénybevétele hosszabb időre terjed ki.
Sok cég akik több országban is szolgáltatnak (például HBO, Telenor), magyar szerződésekhez csak magyar bank által kibocsátott kártyát fogad el."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
gzbotii
nagyúr
Feltöltesz 3000€ rá, mert akarsz hozni Németországból egy autót. Ott vagy helyszínen, de nem tudsz fizetni, zárolják 3 hónapra, addig nem férsz hozzá. Egy "kárból" elég.
Ez főként akkor tud előfordulni, ha mindig 20-60€ töltöd fel, aztán egyszercsak érkezik rá 3000€
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
És még valami, csak lejárt a szerkesztési idő. Ne feledkezzünk meg a biztonságról. Egy nagy bank (OTP, CIB, Raiffeisen, stb) tökéletes arra, hogy a nem használt pénzedet náluk tárold, mert megbízható. Viszont én úgy vagyok vele, hogy ha van más alternatíva, akkor a hétköznapokban nem használom (itthon sem, nyaralásra meg eszem ágában sincs elvinni a fő bankkártyámat) azt a számlámat és kártyámat, amin az összes pénzem rajta van. Elveszhet a bankkártyám, ellophatják, benyeli az atm, on-line vásárlásnál valami gebasz lesz és kiszivárog az összes adat, stb.
Inkább használom itthon is a revolutot, vagy transferwise-t, amin mindig csak az az összeg elérhető, amit a hétköznapok során forgatok, költök, de ha beüt a sz@r, nem lesz oda az összes vagyonom.[ Szerkesztve ]
We were here
-
attiati
veterán
Atolvastam, de hol lehet megnézni a saját deposit napi limitemet?
Egyébként hitelkártyánál hogyan is lehetne igazolni a forrást?
Nem erősebb a hitelkártya, mint a debit?
Az a gondom, hogy határidőre (1 hónapon belül) el kellene utalnom 3e EUR-t, és abba nem fér bele zarolgatas és limit emelgetes. Pár ezer forint spórolás miatt elég erős betolni jövedelem igazolást.
100x érettebb bankokban is előfordul adatkezelési gond.
[ Szerkesztve ]
-
brainticket
aktív tag
le van írva valahol a feltételekben hogyha rátolsz 368 eurót akkor zárolni fognak?
meg könyörgöm ez pláne nyugaton tényleg aprópénz.
nem mondtam hogy csak erre akar támaszkodni egy nyaralásnál, de ahogy most felkúrta magát, gondolom nem is fog ezek után.
én egy éve vagyok revoluton, ezek szerint szerencsém van, vagy apróbb tranzakciókkal indítottam, de ez így akkor is gáz.[ Szerkesztve ]
-
adabra
senior tag
"Hát azért az, hogy nem olvassa el a használatra vonatkozó feltételeket, információkat az eléggé user error."
Elolvastam, de honnan lehet megtudni , hogy mennyi a top up limit? Szerintem sehonnan. Így azért elég nehéz tisztán "user error"-ról beszélni...
Ez a link is remek: https://www.revolut.com/help/profile/are-there-any-top-up-limits/
-
vnorbi
aktív tag
Két telefonon van fenn az app, de én azt találtam, hogy ezzel nincs baj.
Ha új felhasználóként a második napon azt tapasztalom, hogy pénz befizetése után azonnal korlátozzák a fiókomat, akkor azért megfordul a fejemben, hogy az a pénz ilyen alapon még benn is ragadhat.
Ha csak arra alapozok, amit kommunikált felém az app, akkor az van, hogy amíg össze nem szedem, amit kérnek (akár napokig), addig fogalmam sincs, hogy egyébként a kártyás vásárlás meg működik, mert ez addig titok, amíg fel nem töltök valamit. Lehet, hogy a pénz feltöltés is működne most is, de addig nem kísérletezek, amíg ennek nincs vége. Az sem segíti a bizalom kiépülését, hogy az is titok, hogy mi van korlátozva.
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Bp. 13. kerület, Teve utca elején jobb oldalon (a Zsarupalota mögött) márciusban fél óra várakozás után 10 perc alatt megvolt 2 db. A Róbert Károly körútról jövet kb. 50 méter a saroktól.
-
bg24
csendes újonc
Már megegyezik. Hol itt a gond? Meg vagyok győződve., Tévedtem 2 órát. Különben ha a simple vissza töltést megszokta a rendszer ezt is meg fogja. Nem gondolnám hogy olyan rossz szolgáltó lenne a revoult hogy ezzel baszakszik. Ott van neki a pénzmosás elleni védelem. Jutalék meg az nfc-s használat után is jár neki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest