Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69173) fpatrik17


fpatrik17
senior tag

Újra jelentkezem, sikerült megoldani a Firmware Update kijelzőn ragadt telefonproblémát! Gondoltam leírom, másnak is hasznos lehet.

Szóval problémám ugye: 4.4-ről 5.0-ra PC Suittal történő szoftverfrissítés közben megszakadt piros ASSERT felirattal a kapcsolat és a telefon a Firmware Update kijelzőn ragadt (féltégla :B ).
Bekapcs-kikapcs után is csak LG logo, aztán megint a Firmware Update kijelző.
Próbáltam újrahúzni PC suittal, semmi... megakad, hiba, lefagy, szóval minden ratyi. Megpróbáltam KDZ fájlos módszerrel, ez is megakadt kb 20%-nál ASSERT felirattal, aztán előugrott a full fekete kép és vagy 15 kulső háttértár mizéria PC-re dugva.
Ezután Téglázás 2 leírás alapján unbrickeltem a telefont és újra előjött a csak Firmware Update kijelző.

Ezt követően leltem meg a topicot fél napot olvasgatva az utolsó mentsvárat, ami megoldotta a problémát! Hálás köszönet Johnyboy84-nek a hozzászólásáért!. :R

Szóóval, DroidMester leírása alapján nekifutottam ismét a frissítésnek és tényleg igaza volt a fentebbi hozzászólás. Észrevettem én is, hogy kb. 3- százalékokkal mindig tovább megy a csík, és akkor dobja a piros ASSERT feliratot a telefon, majd újraindul magától. A frissítő programban ezután Újrapróbálkozásra kattintva megint tovább szalad a frissítés pár százalékkal. Ezt csináltam pár órán keresztül és végül felszaladt 100%-ra és voila, teljesen hibátlanul működik a telefon. :)

Ez volt hát a megoldás, legalább is nálam... remélem másnak is segítségére lesz a leírás.

U.i.: szerintem a problémát az okozhatja, hogy a telefonon nincs annyi szabad tárhely, mint ami a szoftver frissítéséhez kell. Utólag majdnem fejbelőttem magam, mikor rájöttem, hogy a frissítés előtti Hard Reset elmaradt. Szerény véleményem szerint ezért lehet a megakadás és léptékekben előrehaladás, mert így mindig picivel többet tud felmásolni, ahogy cseréli a rendszerfájlokat, de ne kövezzetek meg ha tévedek, csak nincs jobb ötletem mi okozhatja a problémát.

Köszönöm minden jelenlévőnek, mert e topic nélkül nem sikerült volna megoldanom a problémát soha a büdös életben! Kellemes szépnapot mindenkinek! :K

[ Szerkesztve ]

• Honor Magic5 Pro •

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.