Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
válasz eladogeppc #10049 üzenetére
kamera alapból nem 100 -as, de kamera moddal sokat javul, amit ha minden igaz LG már implementál az új frissítésébe..
telefon nem melegszik, így ez a fényerős dolog nincs jelen.Amúgy nyugodtan megveheted, szerintem elégedett leszel vele. Én is G ről váltottam. Van amiben a G jobban tetszett, de összességében több minden szól a G2 mellett.
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
Apaxp
senior tag
válasz vadászcsiga #10050 üzenetére
Ez a camera app egész jó.
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
FrankMonzano
őstag
válasz vadászcsiga #10025 üzenetére
Azt meg nem neztem,a rendszer maga ugyanolyan,tan meg kicsit lassabb is,lehet kell meg par nap,volt egy factory is.
Wifi jelet jobban tartja viszont.[ Szerkesztve ]
-
Pityukaka
tag
[link]
Tud vki tanácsod adni ebben a kérdésben? -
Pityukaka
tag
válasz Pityukaka #10055 üzenetére
ez lenne a kérdés, ami elég kritikus:
Tapasztaltatok már olyat, hogy beszélgetés közben váratlanul szakadozik a hang és el-elnémul-10-20 mp-ekre is? Már hetek óta csinálja, mindegy, hol vagyok és ki hív, tehát nem hiszem, h. a gyenge térerő miatt van. A vonal nem szakad meg ált., de teljesen használhatatlan. Típushiba? Szoftveres hiba? Bolti garanciás, és több hét a szervizelés, ezért csak végső esetben adnám be... -
Wade0303
aktív tag
Az Xdabbeb's Camera mod sajnos képtelen működni v10c és annál frisebb verziójú romon. Végig próbáltam az összes verziót rengeteg módon, de nem megy. V10B-n viszont tökéletesen megy.
-
feelurself
aktív tag
-
ßrainiac
addikt
válasz feelurself #10060 üzenetére
A hidden menuben ki lehet kapcsolni, azt hiszem a 'thermal daemon mitigating' opcioval, igy nem fogja levenni a fenyerot, de nem tudom, hogy mennyire ajanlatos hosszu tavon igy hasznalni..;P
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megjártam a v10e frissítéssel...
Eltűnt az efs mappa és nem volt róla mentés.
Hogyan tudnám helyreállítani? -
Akve
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, a készülékemen rendszeresen akad a youtube-on vidi, nektek is előfordult?
Lehet, hogy hr-t kéne csinálnom? Vagy szoftverhiba?Élek és élni hagyok.
-
Akve
tag
-
homeless09
őstag
Srácok nálam merül az aksi mint a vadbarom... legalábbis 2 napot nagyon ritkán megy el...
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Legendas
aktív tag
válasz homeless09 #10069 üzenetére
Szerintem az nagyon jó arány, én örülnék annyinak bár én nyomom egyfolytában.
Jelenleg Honor Magic 5 pro
-
DonMaster
addikt
válasz homeless09 #10071 üzenetére
ezt azért már párszol leirták hoyg töltés kor is , de merüléskor is 100-rol lassan indul el de amikor elindult akkor begyorsul nagyon
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
pisti2216
tag
Jó reggelt, ma reggel neki álltam Root olni minden rendben ment, aztán fel tettem rá a TWRP, de a két gombos meg oldás nem akar működni. mi lehet a baj ? Először mikor reboot -oltam akkor be jött de aztán már nem akart....
-
Bandus99
őstag
-
nagyúr
-
Fapuma77624
tag
válasz Bandus99 #10076 üzenetére
Felhivod őket és megkérdezed h ilyenkor mi a szitu. Ha huzzak a szajukat akkor nen veszed at es kesz. Amig nem irsz alal semmit addig azt csinálsz amit akarsz. Ha ala is irtal volna akkor pedig 72 órán belül is elállhatsz. Azért-30% az nem kevés pénz. Mindenképp megéri.
-
Bandus99
őstag
válasz Fapuma77624 #10080 üzenetére
no igen de ugye az akcio a el tehat csak akkor erek el vele vmit, ha ma ejfelig torlik
ha nem akkor, mar semmit nem nyerek vele....
holnap ujra rendelem...Nos van-e koztetek Tmobilos aki netan tudna abban segiteni, hogy a rendeles torles megtortenjen meg ma?
[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
pisti2216
tag
Hol tudom meg nézni hogy fel ment rá a Camera mod ?
-
F-ECT$
titán
válasz feelurself #10067 üzenetére
Csak ez nem tud HD-t. (Persze a fizetős igen.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz homeless09 #10069 üzenetére
Hát ez így nagyon kevés. Mikor merül: ha használod vagy magától is? Pontos számok kellenek: hány percet/órát ment, hány százalékról hány százalékra, stb.
Mondok egy-két példát: ha nem nyúlok hozzá, akkor az enyém olyan 3 óránként esik 1%-ot folyamatos 4g mellett, tehát így elmenne 1 hétig is. De RR3-mal olyan 25%-ot esik óránként, ezzel lemerülne 4 óra alatt. Szóval hogy 2 napot elmegy-e, az erősen függ attól, hogy mire használod.Dive ever, work never.
-
rx8pencz
tag
Udv!Neha nem mukodik a billentyuzar rendesen,nem erzekeli a duplabokest,a gomb megnyomasa utan 0,1 mp-el meg eltunik a kep.Valaki talalkozott hasonloval?
[ Szerkesztve ]
PSN: istone94
-
F-ECT$
titán
válasz homeless09 #10085 üzenetére
Hát az gáz. Én pont most szombaton nem tudtam használni, így hajnal 4 körül húztam le a töltőről, este 8-kor még 90% felett volt. Próbáld ki ezt, ha nincs rá szükséged: Beállítások / Személyes / Fiókok és szinkronizálás / Google / Helybeállítások / Ki. Majd restart.
Dive ever, work never.
-
TechnicR
tag
Ti mennyire vagytok elegedettek az mp3 vagy inkább flac zenék lejátszásávall?
Eddig én abban a hitben voltam, hogy a G2 kiemelkedően jó és tiszta hangzású, de mióta megjötta Brainwavz R1 fülesem és komolyabban oda figyelek, hallom hogy nem olyan combos minthirdetik.Pl nekem ha leveszem a hangerőt minimumra akkorr lejátszás közben nagyon elő jön a statikus zaj, sistergés. Egy régi telefonnál még elnézhető volt, de már 2012-13 óta a csúcs készülékek ilyen sistergés nélkül, tisztán képesek lejátszani a zenéket.
Kérlek vegyétek le a hangerőt (fülesen keresztül) minimumra, és úgy nyomjátok play majd stoppot és hallgassátok hogy nektek is elkezd e sistetegni miközben játsza. Sok fórumon azt írják hogy tiszta, tehát lehet hogy csak az enyémmel van ilyen gond, kérlek jelezzetek vissza
-
Absinthe16
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1 hete vagyok tulaja egy fekete T-mobilos készüléknek, mely igen nagy ugrás a ZTE Blade után, de nem vagyok maradéktalanul elégedett, ugyanis az alábbi hibajelenség jön elő napjában egyszer kétszer:
A készüléket felébresztem, mert jött egy email, sms, stb. és véletlenszerűen újraindul, még hozzá gyorsan kétszer (kétszer töltődik be a T-mobil-os idegesítő intrója).
A készülék nincs rott-olva, semmit nem nyúltam hozzá, nincs feltelepítve sok app, csak pár amit eddig is használtam a Blade-n.
Szerintetek mi lehet a gond? Állítsam vissza a rendszert? Adjam vissza garanciális hibára hivatkozva a szervizbe? Mókolni nem akarom a rendszert, céges telefon, meg amúgy is. Egy ilyen áru mobiltól elvárnám, hogy ne produkáljon hibát, főleg ilyen fatálisat ne. Ennél még a Blade-m is kiforrottabb volt.
Egyébként nagyon tetszik, elégedett is lennék, de ez nagyon idegesít, főleg ha egy fontos híváskor indul újra.
Várom a javaslatokat. Az ügyfélszolgálatot még nem kerestem fel.
Üdv -
aszamóca
aktív tag
válasz Absinthe16 #10090 üzenetére
Szervíz.
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
tonlajn
csendes tag
sziasztok!
lenne egy olyan gondom, h egy másik fejhallgatóval nem működik a hangosítás/halkítás a kábelen lévő gombokkal, hanem tovább lépteti a számokat helyette. ez ellen lehet vmit csinálni? -
torrente777_
aktív tag
Ha zárolt képernyőre kiraktad a gmail nek a widget ét töröld ki és probléma megoldva.
Rommer.
-
horimiki72
aktív tag
válasz Pityukaka #10057 üzenetére
Típushiba semmikép.Azt nem említetted,hogy amióta megvan kezdetektől ezt produkálja vagy egyszer csak elkezdte..Gyári visszaállítás után ha marad a hiba akkor szoftverfrissítés egy újabbra vagy a meglévőt is újrarakhatod Lg gyári uptater-el pc-ről szoftver javítás frissítéssel menübe bár elég lassan tölti le,ha azután is csinálja akkor próbáld ki egy másik sim kártyával(vagy mindezek előtt) lehetőleg egy újabbal vagy cseréltesd ki a sajátod ha régi és úgy vágtad csak bele bár ezt sokan megtették(régi átszabása)köztük én is és nem volt gond.Ha ez sem segít szerviz szerintem.
Kawasaki ZX12R
-
laca.1
aktív tag
nem vagyok valami szaki de nekem telenoros van,és soha semmi bajom vele.nem értem a t-minek nyúlbele milyen logo meg miket tesz bele a t-?szóval nem értem amúgy ha meg figyelem a hsz-eket aki panaszkodik valamire mind t-től van.
-
vadgalagonya
csendes tag
Szintén telenor és szintén hibátlan :-)
-
ßrainiac
addikt
válasz rx8pencz #10086 üzenetére
A kepernyo bekapcs utani azonnali kikapcs sztem egy vesz megoldas olyan esetekre, ha zsebben erzekelne a telo duplakoppot (hogy ne kezdjen el magatol hivni embereket, stb.)
Az mas kerdes hogyha kikapcsolom a duplakoppot akkor miert csinalja... Egyebkent a kozelseg erzekelo az, hogyha nincs elotte a kezed, akkor nem nyomja ki a kijelzot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest