Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz -Mosquito- #9501 üzenetére
Lehet a fóliát rajta felejtették ezen is.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
diodd
tag
válasz -Mosquito- #9501 üzenetére
Én is már az elején gondoltam hogy nem valami profik, főleg amikor megláttam, hogy 'Sony Experia'
Mate 7
-
Legendas
aktív tag
Van valami jól használható Custom rom 4.4 vagy újabb? Kiprobalnám.
Jelenleg Honor Magic 5 pro
-
akooos
veterán
válasz DonMaster #9485 üzenetére
Ha egy új autót elviszel szervízbe, hogy szakszerű javítást kérj rá, de amikor mész érte akkor annyit látsz, hogy 2 kerék fordítva van rajta, az egyik szélvédő megrepedve akkor is ez a véleményed? Nehogymár Ő legyen a hibás, hogy ilyen fos trehány szar munkát végeznek a "SZAK"szervízben...
-
DonMaster
addikt
nem irtam azt hogy ö a hibás , de a te felvétéseddel , autora vetit ve beviszed szervizbe márka szervizbe a kocsit, és vissza kapva meg nem volt lecsukva a motorháztetö teljesen , kb ennyi volt a hiba itt is 1 mozdulat , ebböl csinált ekkora cirkuszt . már bocs de nem volt össze patitnva , ne értsen senki sem félre nem komálom én sem azt a szervizt , de ez van a samu is ott javittat, ettöl még nem a gyártó a hibás , oké sxr szervizben szereltet az lg lehetne jobb mint régebben az oktogon-on, de okés hibás volt a szerelés én nem hoztam volna el még ha csak 1 mozdulat kellet volna a szereléshes , de ebböl egy akkora lg lejárato kampányt cinált ide , hogy az már gáz , nem védem a servizt de ha valaki ekkora egy b. akkor az ne reklamáljon már ennyit minek vette át .
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
coolrob
aktív tag
Hali!
Na sikerült belépni a klubba
Most ismerkedek vele.
Fent állapotjelző sávon milyen futó program lehet az, aminek egy ilyen fehér négyzet ikonja van, benne egy N betű féleséggel?A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
nagyúr
Érdekes dolog történt... zenét hallgattam a saját fülesemmel a G2-n, látom,hív az asszony, kirántottam a jack dugaszt a telefonból és felvettem. Erre mondja,hogy olyan néha a hangom, mikor beszélek, mint amikor elkezdi nyújtani a hangot a kazettás magnó, mert lassabban játssza le a zenét, mint kellene...
Remélem, ez nem lesz általános probléma, mert az elég nagy kapufa egy telefonnál...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Fapuma77624
tag
Az ACR nevezetü app megy G2-ön? Ez egy hivasrogzito app. Vagy kell neki a root...?
-
nagyúr
Csak azért "stresszeltem be", mert még soha nem volt ilyen. Telefont váltottam, és lett.
Egyébként egy kis morzsa azoknak, akik állandóan kérdezik, mikor írom már meg a hosszabb szösszenetet arról, milyen is iPhone-ról androidra váltani: egyre jobban szeretem ezt a telefont, 2 fő gondom azonban van vele: egyik az,hogy nagyon csúszik/nem elég biztos számomra fogása, (de ez megoldódik,ha megérkezik a full body fóliám), a másik pedig az,hogy baromi nagy. Így az alap műveletek is 2 kezet igényelnek, valamint a zsebben szállítás, főleg úgy, hogy még egy füles is be van dugva, tiszta horror. Agyon lehajolni sem kell úgy, nem hogy leguggolni
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
törölt tag
Megérkezett a kicsike (nagyocska ) Iphone 5 után teljesen elvarázsolt
Mit javasoltok, miket tegyek a telóra?Gondolok itt rootra, hogyan kell, főzött rom, launcher.Köszi előre is -
tomi.ttt
tag
Sziasztok! nincsen vakakinek esetleg Slim Armor tok eladó? Vagy esetleg olyan becsúsztathatós bőrtok ami méretben passzol? Sajnos eddig olyat találtam csak amiből vagy kilóg a telefon egy kicsit vagy pedig túl nagy.
-
toto0569
addikt
Jól értelmeztem,hogy az LG Cloud csak 1 évig biztosít 50GB tárhelyet?
"A megnövelt felhő-tárhely több mint egy évig, 2014. december 31-ig áll a felhasználók rendelkezésére. Ezt követően az alapszolgáltatásban biztosított 5 GB tárhely lesz elérhető az LG Cloud-on.A promócióban biztosított további 45 GB tárhely megszűnéséből fakadó esetleges adatveszteségekért vagy bármilyen más következményért az LG Electronics Magyar Kft. és az
LG Electronics Inc. felelősséget nem vállal." -
kerpok
tag
FYI
(Találtam)
Egy halom 1080x1920 as háttérkép... -
Legendas
aktív tag
válasz Roland861010 #9369 üzenetére
Én most ugyanebben a problémában vagyok és hiába a driver cseréje. Fogalmam sincs mit tegyek...
Jelenleg Honor Magic 5 pro
-
KalocsayMate
csendes tag
Na holnap érkezik a G2-m már alig várom
-
akooos
veterán
válasz DonMaster #9510 üzenetére
Csakhogy, amíg az autó motorháza nyitható akármikor a felhasználó által, addig ez a telefon nem úgy lett kitalálva, hogy lekapkodd a hátlapját. Ha becsapod a kocsi motorházát, nem lesz baj, míg itt letörhetsz akármit...
Végülis nem lényeg, hogy mihez hasonlítjuk, kritikán aluli, szarházi munka egy hivatalos szervíztől. -
kgero86
tag
Sziasztok!
Használ valaki IGO-t és GMD auto hide soft keys-t egyszerre?
Mert egy olyan problémám lenne ha az igo futtatása közben nem kapcsolom ki az auto hide soft keyst akkor a vissza nyíllal nem a menüben ugrik vissza egy szintet (mint a gyári softkeyyel)hanem kilép az egész IGO-ból.
Erre létezik valami megoldás vagy esetleg hasonló program mint a GMD auto hide soft keys?
Előre is köszönöm. -
coolrob
aktív tag
Használ valaki facebook messengert? Miért van az hogy nem mindig jelzi hang ha jött üzenet, és az állapotjelző led se villog?
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
törölt tag
GO keyboard a google keyboard progi?
-
törölt tag
Ha rootolom a telót utána vissza lehet állítani, hogy gariban javítsák?
-
kerpok
tag
válasz vadászcsiga #9536 üzenetére
Igen?????! na NEEEEEEEE!
amúgy ezeket is szépen beállíthatod... nem feltétlen kell a széles méret max nem mozog screen lapozás közben!
-
-
coolrob
aktív tag
válasz GLOCK34 #9537 üzenetére
igen, ez a legmegbízhatóbb, már 1 et rendeltem hamarabb is, és kerek 10 munkanap alatt jött meg. (Csak akkor a T visszamondta a rendelésem, így eladtam a tokot)
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
akooos
veterán
válasz coolrob #9534 üzenetére
Ez nem a telefontól függ, szar az a program
Kénye kedve szerint küldi az üzeneteket. Nekem minden push notificationon van facebookról, tegnap mégis volt egy olyan, hogy 11 órakor megkaptam egyszerre 12 üzenetet amit 2 órával korábban kellett volna Mobilnet/Wifi mindig megy, nincs energiatakarékosság, sem wifi alvás -
matec7
tag
sziasztok, néztem tesztet az lg g flexről, és a felhasználói felület nagyon tetszett. várható, hogy hasonló6ugyanaz lesz ezen is, ha megkapja a 4.4-et? meg extra funkciók amiket ez is elbírna, pl két ablakos multi task, meg az egész szebb fontos lenne, mert vásárlás előtt állok
-
DjTaRsY
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok