Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
-
-
Mett
senior tag
válasz toto0569 #9457 üzenetére
ma került fel, persze hogy csak 18. egy az enyém köztük, de még nem teszem fel. majd, ha minden kompatibilis lesz vele. múlt héten már kipróbáltam egy vietnami 10c-t.
ßrainiac: mindegyik cpu revision jó. ez egy snapdragon 800. " A csúcsragadozó"
alapból mind egyforma feszültségre van állítva, viszont így nem tudsz olyan sok extra batteryt meg kijelzőidőt nyerni egy kis uv-val[ Szerkesztve ]
-
Oberthur
tag
Mai napon nekem is lefrissített a G2 10C -re! :-)
Oberthur (HP 15.2/8GB/240GB SSD + Oneplus 6T + Gear Fit 2 + XBOX One S)
-
kerpok
tag
Ma frissült megint ezt a csodás hangouts... oké, hát hajrá! Nem is foglalkoztam vele!
Bolyongok az alkalmazások között, és látom 2 db ikonon van GMAIL ből és HANGOUTSbol és CHROMEbol Mooondom jeeeeee! Szeretem ezeket, de 2 csak nem kell!
Egy RESTART kellett és eltűntek!Lenne egy kérdésem!
Ezt most vettem észre
Miért van az, hogy a gyári háttérképekből ("háttérkép galéria") állítok be háttérképet akkor a felső állapotsáv tökéletesen átlátszó, ami király!
DE ha bármi mást állítok be a ("Galéria")bol, akkor egy áttetsző szürke csíkként jelenik meg!
Gyári háttérrel
Egy random képpel[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nyugtassatok meg, hogy annyira azért nem gáz a kamera...milyen hibái vannak még a telónak?Gondolom még így is ez az egyik legjobb teló ma
-
Nowi
tag
Udv urak!
na nekem is megjott hozza a Nillikin ablakos tok.. Maximalisan jo cucc.
Reszemrol ajanlott. -
kerpok
tag
válasz toto0569 #9464 üzenetére
Ez remek!
Akkor arra adj még nekem választ, hogy Stock rom, 10b-al semmi hekkkeleés!
Gyári kamera app, panoráma készítés!
Ugye azt várnám el, hogy arról készít képet amit a kijelző mutat, csinálom a panorámát, mondjuk álló helyzetben, benne van amit szeretnék, majd feldolgozás után, alul felül levág belőle... és nulla beállítási lehetőség van... NEM igazán értem miért teszi ezt
itt is igazodnom kell?!
-
Legendas
aktív tag
Ti milyen billentyűzetet használtok? Gyári nem valami okos, a SwiftKey sokszor pontatlan. Olyan kéne mint a Nexusban van a gyári csak ahhoz nincs magyar szótár.
[ Szerkesztve ]
Jelenleg Honor Magic 5 pro
-
barmar
aktív tag
teljesen véletlenül pont most jöttem rá a megoldásra ha google drive-on van a kép amit be akarsz állítani háttérnek, akkor a drive appon belül ha rányomsz hosszan a képre, aztán társítás és onnan állítod be háttérnek akkor nem lesz ott a status bar.
hmm de most ahogy nézem ez csak a lock screen-re megoldás...[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
Hát ...próbálkozz...ez a része sosem érdekelt.
Gondolom a gyári kamera app azért vág ,hogy szabvány képet adjon neked,méretben.Azért kell próbálgatni másikat is ,hogy jó e.Én 4 appot használok a fényképezésre.:Stock cam. ,camera360,camera pro,és a Droid TimeLapse pro.Más-más célból.Mindegyik jobb valamiben a másiktól...
Ha meg kérhetlek sorolj fel pár tökéletes készüléket...várom...
Addig elmegyek fürödni...[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
T-s telora van már hivatalos jól működő frissites?
Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
vadászcsiga
félisten
Igazatok volt, sajnos a chrome tényleg nagyon eszi az akksit, dolphinnal egész nap használtam, most 50%-on van. Elmenne meg szűk 1 napot szerintem
-
GGMPC
őstag
Urak!
Velemenyetek szerint mennyire stabil, idotallo keszulek ez az LG G2?
Itt arra gondolok, hogy vannak keszulekek, amik 1-2-3 ev utan is hozzak a feelinget es nagyon nehezen birjatok elengedni a kezet...
Nekem a Motorola Milestone 2 volt ilyen vagy az iPhone 4S - eleg komoly lelki ero kellett a valtashoz.
Es meg par napja siman visszakoltoztem volna egy 4S-be, mert jo az 5s, de valahogy nem tunik annyira anyagdusnak, mint elodje.
Ez a G2 - legalabbis nekem... egy nagyon szeretheto, kellemes, ugyanakkor brutal tudassal rendelkezo idotallo keszuleknek latszik - sot megkockaztatom, hogy Android fronton talan a legjobb ami mostanaban fut - foleg a sok extrem esztetikai es felhasznalasi elmenyben...
Ugyanakkor felmerul a kerdes bennem, hogy ez akkor is csak egy LG... vagy nem?
Szoval kivancsi lennek mit mondtok ti, akik mar hetek/honapok ota nyuzzatok eme "vasat"!?.
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
sirály12
őstag
"Ugyanakkor felmerul a kerdes bennem, hogy ez akkor is csak egy LG... vagy nem?"
Miért egy samsung is csak egy samsung, és minden márkával így van ez.Mond egy márkát, ami bármire is garanciát jelent. Minden cégnek vannak jobb, rosszabb kiadott eszközei, ennyi.
Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
DonMaster
addikt
ez jogos de, ha máshonna veszi akkor nem a t-hez viszi gariztatni , de továbbra is annyi volt a nagy problem , hogy nem volt össze patintva ,brutális hardver hiba én ennyi miat rájuk hivtam volna a fogyszatovédelmet is : meg egy uj készülék nélkül elsem mentme volna a helszinröl , kb igy hangzott az ami lement emiatt , hoyg nem volt össze patintva, de szerviz ide vagy oda attol , hogy a szervizben nem nyomták össze attol még leirta minimum 5x hogy az lg milyen sxr meg , hogy soha többet meg 100e,feleti. stb. inkább a semmiböl csinált elefántot, emiatt szerintem totál fölösleges volt regelni-e ph-n . Azt javaslom továbbra is neki , hogy irjon egy olyan készüléket ami van ilyen jo és a servize olyan amilyet ö elvár ami a szavaibol itélve ez(3napon belül meg javitják hibátlan lesz le frisiték, ha nem javithato 3nap alt kap ujjat ) ez lenne számára az ideális szerviz , nah most iylen nem létezik , nem is hiszem hogy lesz valaha iylen.
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
GGMPC
őstag
válasz sirály12 #9482 üzenetére
Nem ennyire "lenyegretoro" valaszt vartam, de vegulis...
samsung? Az rossz pelda, mert az az igazi fis-fos, de nagy arckepcsarnokkal rendelkezo ceg!
Konkretan ingyen nem kellene toluk semmi!
LG azert is szimpatikus, mert sokkal szerenyebben, de hozzak a minoseget - megha vannak is hianyossagaik!
Tenyleg nem vagyok elfogult, de az Apple nagy altalaban hozza a minoseget - persze neha kis korrigalas kell hozza... es a tobbiek csak azutan johetnek!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
lajki7
senior tag
ha esetleg reggel a 7 buszon a class fmet hallgatnátok jó minőségben akkor találtam egy jó ár/érték arányu fülest NEM OLYAN DRÁGA! ócsó füles!!!
iPhone 11 Pro
-
gekkoXT
senior tag
Srácok! Van itt ez a teszt! LINK
Nagyon elhasal a teszten a G2, de kétlem hogy ennyire rossz lenne a helyzet!
Valaki végigtolhatna egy ilyen feladatsort. Lehetőleg aki már kitapasztalta a telefon kameráját!
Baromi kíváncsi vagyok egy független tesztre, mert az itt közzétett fotóktól azért nagyrészt leesett az állam.
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg olyan GSM boltot, ahol lehet fekete 32GB-os G2-t venni, LG garival?
-
Atesz918
csendes tag
Sziasztok! Amikor a menüben mappákat akarok létrehozni, csak nekem ugrál össze-vissza az oldalak között?
-
q2w3
senior tag
válasz toto0569 #9457 üzenetére
Te hogy frissítetted le? Nekem TWRP meg root van a telón, és mikor rámegyek OTA-n hogy frissítsen akkor újraindul és twrpben ragad. Próbáltam újra indítani, de mindig twrpbe ment. Végül megoldottam egy kis parancssorral terminalból, de a frissítés csak nem települt. Megpróltam még egyszer, hátha csak egyszer baszta el, de ugyan ez a helyzet. Ötlet?
-
JoeCockBill
senior tag
Rendeltem egy ilyen slimport cuccot, gondoltam rendelek hozzá valami bluetoothos légegér/billentyűzet kombót, de nem igazán értem hogy ez hogy is működik. Mindegyikhez van kis usb-s jeladó cucc, azt meg nemigazán tudom bedugni még OTGvel se sehova mivel a G2 egyetlen ilyen célokra alkalmas nyílása foglalt lesz, a slimporton leledző micro usb meg gondolom (remélem) töltés céljából van. Vagy a kis jeladó (bár jobban belegondolva az vevő) csak a nem bluetoothos cuccokhoz van és a teló simán felismeri? Vagy ezek nem is bluetoothosok és keressek olyat ami az? Vagy választanom kell hogy vagy töltöm vagy billentyűzöm? Vagy eleve bukó a projekt? Vagy hogy van ez?
és hány éves a kapitány?új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas
-
twon
tag
válasz JoeCockBill #9497 üzenetére
Én kipróbáltam a bt egeremet és szépen működik vele! Nem kell semmit sehová bedugni mert a bt cuccokhoz nem adnak semmilyen adaptert! Amit te nézel az valószínűleg rádiós egér!
Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest