Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22107) DM-Fan válasza Gebriel (#22093) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Látom nagyon nem akarod ezt érteni.

"Miért, szerinted ha megmaradt volna a PS2-je az nem fingot volna ki? :U"

De, lehet, hogy kifingott volna, de pont ezért lenne fontos, hogy a Sony eredeti ígéretéhez hűen a PS3 legyen visszafelé kompatibilis és akkor egy életre el lehet felejteni a több, mint 10 éve megjelent PS2-t és nem kell több készüléket a TV alá pakolnod annak érdekében, hogy játszani tudj a PS2 és a PS3 játékaiddal is. Mi ebben a bonyolult? A Sony ellenben ezt az opciót is kivette a PS3-ból, nyilván megvolt rá a jó oka - így továbbra is szép eladásokat tud produkálni a PS2 géppel is, ráadásul a PS3 össz bekerülési költsége is csökkent valamelyest.

"Én is pont ezt mondtam, hogy a nagy felbontású TV-k miatt rondább. :K"

És ez miért is érv? Egyébként ez sem feltétlen igaz, csak TV kérdése. A PS2 képe meg még rondább, mert az fel sem skáláz, ott teljesen a TV-re van bízva a dolog. Szóval könnyen megeshet a PS2-es cím jobban fest ugyanazon HDTV-n PS3-mal játszva, mint az eredeti platformon, sőt, ez többnyire így van, márcsak a digitális interfész (HDMI) miatt is.

"Nem tudom, nekem a pixel játékokból már elegem volt, van a retro nem az én műfajom. :D
Biztos, hogy rengeteg jó régi játék van, hisz nekem is van jó pár kedvencem, Pl Def Jam fight for New york, vagy a Metal Gear Sorozat de ezeket már HD felbontásban szeretném újra látni.
"

Neked igen, másnak meg nem. Nem erről szól a vita, hanem arról, hogy a Sony egy olyan gépet készített anno az első verziós PS3 személyében, ami ezt tudta, majd pedig lebutította és ezzel nyilván sok emberrel kiszúrt (azokkal is, akiknek később beszart ez a PS3-a, de a PS2-t már eladták, meg azokkal is, akiknek az első PS3-ma már eleve butított), rákényszerítve őket arra, hogy a generációváltás után is meg kelljen őriznie a régi PS2-es gépét, egy eszközzel több, stb.
Amúgy meg nem tudom hány régi játékkal játszottál PS3-on, konkrétan a PS1-es címek is teljesen elfogadhatóan néznek ki az 50"-os plazmán is, még a Wolfenstein 3D sem néz ki semmivel pixelesebbnek, mint anno, csak méretben nagyobb. Inkább arról van szó, hogy az ember szeme elszokott már ettől, de aki anno szerette és most nosztalgiázna, annak tökéletes, mert ugyanazt éli át, csak nagyobb képmérettel, adott esetben potom pénzért.

Ilyen erővel szerinted az is hülyeség, ha veterán autóval foglalkozik az ember, mert abban se légkondi, se biztonsági öv, se GPS, se semmi?

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.