Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22051) Edgeri válasza Gebriel (#22044) üzenetére


Edgeri
senior tag

Tegnap én is rápróbáltam megint, de valahogy nem esett le az állam. Tisztára olyan, mintha a 2. résszel játszanék. Itt-ott szebb persze, de nem esett le az állam. Kicsit többet vártam, de valszeg be fogom majd vállalni, de csak ha leolcsózzák majd. A Crysis 2-t és a Battlefield 3-at jobban várom :K

Üdv, Edgeri

(#22052) Edgeri válasza DM-Fan (#22045) üzenetére


Edgeri
senior tag

Én szerintem újrakezdem majd, de majd normál fokozaton és kicsit később.
Killzone3 egy kicsit nekem is csalódás, de az is lehet, hogy nem kap el úgy a Killzone hangulat, mint a 2. résznél. Az irányítással már nekem is bajom van, nagyon elszoktam tőle, főleg a Battlefield 2 után :(

Üdv, Edgeri

(#22053) mr.dana


mr.dana
aktív tag

Ezt az extractiont hogy a 'csába' kell játszani move -al ?? move és 1 "sima" kontrollerrel próbáltam ,de egy 20 perc után ,hagytam a francba......vagy én lennék ennyire gyökér ?

Viszont a Killzone 3 is totál játszhatatlan (szerintem) move-al , anélkül egész jó....... valamivel jobb egyébként ,mint a modern combat (az teljesen szar) ilyen szempontból legalábbis, mármint a move -ra gondoltam........ :(

(#22054) mr.dana válasza mr.dana (#22053) üzenetére


mr.dana
aktív tag

most ezt a killzone 3 -at direkt a move miatt "dobták be" ,mert 1 másik demo már fent volt 1 ideje..........? (szintén multi p)

(#22055) heim válasza mr.dana (#22053) üzenetére


heim
tag

Nem jó... énis próbáltam move-val...használhatatlan. pedig jó lenne. Én kifejezetten szeretem a Move-ot. Sport Champion, meg a start the party igazán élvezetes társaságban.

Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)

(#22056) kelzsoca válasza Edgeri (#22051) üzenetére


kelzsoca
félisten

Semmi javulás, undorító irányítás, bughalmaz az egész, pont olyan, mint a Killzone 2

A Killzone 3 teljesen jó lenne a killzone 2 egyik DLC-jének :)

(#22054) mr.dana

A multi béta még csak most lett nyilvánosra hozva mindenki számára, eddig csak a psn+ előfizetők próbálhatták ki.

[ Szerkesztve ]

https://vertigostore.eu

(#22057) Edgeri


Edgeri
senior tag

Esetleg használ valaki Yamaha RX-V467 erősítőt PS3-hoz? Érdekelne, hogy hogyan muzsikál a kettő együtt, "bírják-e" egymást.

Üdv, Edgeri

(#22058) szasanyi válasza kelzsoca (#22056) üzenetére


szasanyi
félisten

Én nem értem mi az a nagy baj, amit többen is említenek a Killzone 2 játékkal kapcsolatban. :F Az addik oké, hogy van akinek bejön, és van akinek nem. Az is tény, hogy valószínileg nem etalon számba menő a játék irányítása, de én inkább sajátosnak mondanám mint rossznak... amihez egyébként ha vki akar, hozzá lehet szokni. Bughalmaz... hol, mi? A KZ2 miért bughalmaz? Én ilyet nem tapasztaltam, pedig végigtoltam 2x, meg belekóstoltam a multijába is (is azt csak rövid ideig gyakoroltam, de a nehézsége miatt, nem azért mert sz@r).
Az, hogy mennyivel jobb/több a 3. rész, és megéri-e az árát az egy másik történet (ami megint többnyire szubjektív, és nem feltétlenül általánosítható vélemény), de a KZ2 nem rossz, különösen nem annyiért amennyiért most beszerezhető.
De ha már kritika (mert ugye miért ne lehetne, hiszen sem mi, sem a játékok nem sikerültek tökéletesre vagy egyformára), legalább konkrétumokat említs, hogy mindenkinek világos és érthető legyen mi is a problémád a játékkal. :U

(#22059) Gebriel válasza Edgeri (#22052) üzenetére


Gebriel
veterán

Na látod én ezért írtam, hogy az irányítás FPS-esebb. Mert a KZ2-nél rá kellez szokni az irányitásra, és utána ha másik FPS-el akart játszani az ember akkor meg visszaszokni.
A KZ3-nál ezt nem érzékeltem teljesen normális az irányítás.

Nem kimondottan neked szol, hanem úgy általánosságban..
Nem értelek titeket. :(
Állandóan sírtok, hogy egy játék mekkora csalódás meg az mekkora csalódás.
1-2 játék kiemelem még egyszer 1-2 játék van csak amibe nem tudtok bele kötni.
Tudom, tudom, ha már pénzt adok kiérte, meg milyen bénák ezek a fejlesztők, hogy nem tudják normálisan megcsinálni bla bla bla.
De ami nem tökéletes az már nem is jó? Gondolom az élet minden területén ilyen elégedetlenek vagytok.
Jah és, hogy a Sony mennyi alkalmazást kivesz a PS3-ból.
A PS2-ben sem volt "már" ennél több még is ellátta a funkcióját.

szasanyi
A KZ3 Bétaban én pl olyannal találkoztam, a második feladat elvégzésénél, hogy leugrok az egyik erkélyről jobbomon havas föld, balomon az épület. És erre bele esek a vízbe amivel a pálya legelején lehet csak találkozni. :DDD
De egyébként szerintem jó a KZ3

[ Szerkesztve ]

(#22060) kelzsoca válasza szasanyi (#22058) üzenetére


kelzsoca
félisten

Több 100 óra KZ2 multi után már csak tudom miről beszélek :)

https://vertigostore.eu

(#22061) szasanyi válasza kelzsoca (#22060) üzenetére


szasanyi
félisten

Én nem mondtam, hogy nem tudod miről beszélsz, vagy hogy olyan nincs... :N Na de akkor azt mondd el, mert az előző egy általános, szinte semmit mondó "kritika" volt. A multi részében vannak azok komoly, nagy mennyiségű hibák? Viszont akkor nem egészen értem, hogyan toltál több száz órát azzal a játékkal, ami ennyire sz@r... :U

Gebriel: na ez konkrét volt, és valóban bug ami nem kéne, hogy legyen. Viszont az csak Béta verzió, tehát sanszos, hogy ez - és esetleg más, hasonló probléma - orvosolva lesz a végleges változatban.

(#22062) Edgeri válasza Gebriel (#22059) üzenetére


Edgeri
senior tag

A legtöbb FPS időt először a KZ2-be tettem (csak multi 138 óra), majd a következő nagy kedvenc ahol leragadtam a BCBF2 (csak multi 282 óra eddig). Mikor csak a KZ2-vel játszottam, akkor az ott használt "irányítástípus" volt nálam megszokott, és nem értettem mi a problémája másoknak. Aztán szépen átkaptattam a BC2-be, hozzászoktam az ottani irányításhoz, majd visszamentem egyet KZ2-zni, hát mit ne mondjak csak lestem, mert előre sem tudtam menni egyenesen :DDD
Úgy érzem, hogy ez a KZ3 is olyen irányításügyileg (nekem!), mint a KZ2, talán egy fokkal jobbnak mondható. Én azt érzékelem, hogy a look funkcióra (jobb gomba :DDD ) olyan, mintha lassan indulna be a karakter "nézése", aztán meg hirtelen begyorsul. Sajnos nem tudom jobban kifejezni magam erről. De ahány FPS-sel játszottam eddig egynél sem volt tapasztalható ilyen irányítás, így azt kell, hogy mondjam, hogy ez a KZ világára jellemző.
Az biztos, hogy ha most leraknám a BC2-t és csak KZ3-mal nyomnám jó ideig, akkor ráállna a kezem és nem lenne gond. De a különbségek érzékelhetők szerintem.

A csalódás abból adódik, hogy az előző rész kiváló volt (én imádtam!), épp ezért magasra tette a lécet a harmadik rész előtt, és első tapasztalataim alapján nem látszódik az a fejlődés, ami alapján azt tudom mondani, hogy túlszárnyalja a 2. részt (ettől függetlenül azért magasabb színvonalon van a játék, mint az átlagjáték, ami kijön PS3-ra). De ez az én szubjektív véleményem, teljes körű véleményt pedig akkor tudok majd formálni, ha megvettem a játékot és végignyomtam, mert biztos, hogy beszerzem majd.

Amúgy ahogy a mondás tartja: a kétkedés viszi előrébb a világot :DDD

Mellesleg vettél végül VIP kódot a BC2-hez, vagy kihagytad? :K

[ Szerkesztve ]

Üdv, Edgeri

(#22063) dudikpal válasza Gebriel (#22059) üzenetére


dudikpal
aktív tag

"A PS2-ben sem volt "már" ennél több még is ellátta a funkcióját."
Eleinte lehetett rá tenni linuxot, később ezt a lehetőséget kivették/letiltották.
Eleinte vinyó-NA kombóval is árulták, utána csak külön a NA-t, végül a kései slimekből kivették az IDE vezérlő elektronikát is.
Szóval nem hazudtolja meg magát a sanyi.
Mondjuk az érvelésedet nem igazán értem. Tehát akkor szerinted ha az előző generációs alkalmazás számot/színvonalat(nem tiszta melyikre gondoltál) elérik a következő generáción(azaz PS3), akkor már örülhetünk?! Nem biztos h így értetted, de nekem így jött le.

Arról meg nagyvonalúan megfeledkeztél, hogy a PS2 visszafelé kompatibilis. Mint ahogy minden valamit magára adó gyártó terméke.
Ez meg nem. Illetve az volt, csak........ííígen, kivették.
Remélem a PS4et is ezzel a hozzáállással kezelik majd, aztán szépen rájukszakad az egész mocsok, amit maguknak köszönhetnek ;]

[ Szerkesztve ]

(#22064) kelzsoca válasza szasanyi (#22061) üzenetére


kelzsoca
félisten

Főleg a multiban de a single kampányban is voltak idegesítő dolgok, de a multis rész az valami hihetetlen egy bughalmaz még most is.

Azért toltam vele annyit mert ennyi idő alatt nagyon jól belejöttem, és a másik indok pedig a jó társaság volt, jópár emberrel innen a topicból is játszottam.

https://vertigostore.eu

(#22065) szasanyi válasza kelzsoca (#22064) üzenetére


szasanyi
félisten

Tehát összességében jó volt vele játszani! Ez az egész csak terelés volt, tulajdonképpen bejött neked (is) a KZ2. :D

(#22066) Edgeri


Edgeri
senior tag

Battlefield 3 infók :K

Üdv, Edgeri

(#22067) DM-Fan válasza szasanyi (#22061) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Én azt mondom, hogy a Killzone 2 esetében nem beszélhetünk igazából durva hibákról (egy-két glitch-csel találkoztam a játékban, illetve itt-ott megakadt a karakter, de ez bőven belefér), illetve egy durva hibája mégis van: az irányítás. Igen, én is azok közé tartozom, akik azt mondják, hogy azt elcseszték, de rendesen.

Persze, lehet azt mondani, hogy minden csak megszokás kérdése és igen, ez így is van, meg lehet szokni ezt is, csak azt ildomos előtte megnézni, hogy ha kipróbálsz 10 darab, PS3-ra készült FPS-t és értékeled őket, hogy melyik irányítása mennyire precíz, pontos, gyors, dinamikus, akkor már első kipróbálásra is a legtöbb FPS-sel nem lesz gondod, nem úgy, mint a Killzone 2-vel és most nem arról beszélek, hogy meg kell szoknod, hanem már első érzetre is kijön ez a hátránya a játéknak.
Én alapvetően elég sok FPS-t játszok, a PS3-gyűjteményem jelentős hányadát FPS alkotja, mégsem volt egyetlen olyan másik cím sem a Killzone 2-n kívül, amire azt mondtam volna, hogy el van cseszve az irányítása. Az viszont szerintem alaposan el van: lusta az irányzék, iszonyat holtideje és holtjátéka van, soha nem ott áll meg a dot, ahol akarom, hiába állítom a sensitivity-t, egyszerűen nem változik semmi, számomra nagyon kényelmetlen és lomha, nem precíz. Az ilyenhez igazság szerint nem is akarok hozzászokni, mert amint leülök egy ilyen szempontból is normálisan összerakott FPS elé (márpedig ilyenből igen sok van), gyakorlatilag újra kell tanulnom célozni a Killzone 2-höz való lebutulás után - ahogy azt Edgeri kolléga is megjegyezte.

Szóval én azt mondom, hogy a Killzone 2 elég rendesen kilóg az FPS-ek közül a pocsék irányításával és most játszhatjuk azt, hogy Apple-módra azt mondjuk, hogy ez nem bug, hanem feature, de attól még a többihez képest szar marad. Ha ilyen lesz a harmadik rész is (nem tudom, még nem próbáltam a demo-t), akkor nálam esélytelen, hogy a polcra kerüljön, a másodikat sem vettem le azóta a polcról, hogy másodszor is végignyomtam - nem lopta be magát a szívembe, köszönhetően elsődlegesen az irányításnak és az egysíkúságnak.

Gebriel:

"De ami nem tökéletes az már nem is jó? Gondolom az élet minden területén ilyen elégedetlenek vagytok."

Nem, ilyet nem mondott senki, de szerintem ha egy játék irányítása nem megfelelő, az azért elég komolyan rá tudja nyomni a bélyegét az ember elégedettségi mutatójára.

"Jah és, hogy a Sony mennyi alkalmazást kivesz a PS3-ból.
A PS2-ben sem volt "már" ennél több még is ellátta a funkcióját
"

Ez már egy ezerszer lerágott csont: a PS2-t nem is úgy adták el neked, hogy egy mindenes készülék, ellenben nézd meg, hogy a PS3-at milyen marketingdumákkal nyomatták és hogy az ott felsorolt feature-ök közül mennyi van benne mai napig a konzolban. A teljesség igénye nélkül a húzó feature-ök ezek voltak: 1080p címek futtatása, hardveres PS2 kompatibilitás, teljes értékű médiaközpont, other OS telepítési lehetőség, flexibilis webböngésző, stb. Ezek közül hányat tudsz ma használni?

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#22068) anulu válasza DM-Fan (#22067) üzenetére


anulu
félisten

utolsó bekezdésehez 1 szót egészítenék ki: "legálisan"

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#22069) DM-Fan válasza anulu (#22068) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Persze, de most ugye arról beszélünk, ha egy mezei, tudatlan felhasználó megveszi boltban a gépét és hazaviszi, akkor mivel szembesül a reklámszöveggel ellentétben.

Get Moded!

(#22070) anulu válasza DM-Fan (#22069) üzenetére


anulu
félisten

valóban

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#22071) szasanyi válasza DM-Fan (#22067) üzenetére


szasanyi
félisten

Respektálom a véleményeteket, hiszen valószínűleg közelebb áll az igazsághoz mit az enyém. Én ugyanis - enyhén szólva - nem brillírozok kontroller vs FPS játék viszonylatban (FPS game = PC, számomra ez evidencia) csak eljátszogatok, ezért nekem nem olyan nagy probléma ez. Lassabb de legalább pontosabb a célzás, és minek legyen gyors, ha úgysem tudok egyúttal pontos is lenni. :D Viszont másnak sem gyorsabb, és valóban egy reálisabb, és a fegyver súlyával összefüggő mozgást akartak elérni vele - mellyel úgy tűnik nem arattak osztatlan sikert. Mondjuk multiban én nem jelentek komoly ellenfelet az ott rendszeresen részt vevők számára, még így sem. Maga a játék tetszett, a fény-árnyék hatások valóban jók, de mivel sötét és szürke a környezet, azt sztem nem is lehetett olyan nehéz megcsinálni.

(#22072) DM-Fan válasza szasanyi (#22071) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Más kérdés, hogy a fegyverrel lassabban mozgunk, vagy hogy fakezűek vagyunk és nem tudunk rendesen célra tartani, csak három-négy próbálkozásból. Nem azzal van bajom, hogy lassabban fordul a karakter a játékban, hanem azzal, hogy egyszerűen annyira pontatlanul tartható célra, hogy az már idegesítő. Ha a valóságban is így működne, az betenne. De egyébként attól, hogy a fegyvernek súlya van, még lehet vele normális sebességgel fordulni is és azt irányozni is. Meg azért FPS-ből ne csináljunk már szimulátort, mert úgy az egész műfaj elveszti a létjogosultságát!

Get Moded!

(#22073) Gebriel válasza Edgeri (#22062) üzenetére


Gebriel
veterán

A Metal Gear Online-hoz vettem meg először a kiegészítőket. 20 fontos kártyát azért is vettem.
Na mondom ez megvan akkor gyerünk vegyük meg a VIP-et a BFBC2-höz.
0.34 font hiányában sajnos nem tudtam. :DDD :O :W
Majd jövő héten. ;)

DM-Fan
Mikor a PS3 képbe került, a HD játékok és Blu-Ray lejátszó volt a leginkább szóban forgó marketing. Vagyis én legalábbis ezeket a szempontokat néztem. Lehet nekem ezért nem akkora csalódás, hogy ennyi mindet elvettek. :D
Linux megvonás...pfff nem tudom. Kíváncsiságból felraktam a PS3-ra, de semmit nem tudtam kezdeni vele, bár ez szvsz az én tudatlanságomnak köszönhető, mert akkor és ott láttam és használtam linuxot először. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#22074) Gebriel válasza dudikpal (#22063) üzenetére


Gebriel
veterán

Azért megnézném, a next gépes tulajokból hányan játszanak a régi PS2 játékkal vagy hányan az 1g Xboxos játékkal. :U

Egy régi P4 és a mostani gamer PC közt mi különbség :F

[ Szerkesztve ]

(#22075) Gebriel


Gebriel
veterán

LOL az EA-tól kaptam 10 eurót születésnapomra amit levásárolhatók az EA Store-on.
Milyen kedvesek. :DD :C
Na még ha lenne mihez. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#22076) olbaidhun


olbaidhun
őstag

Újabb mérföldkő számomra a játékiparban.. időrendi sorrend!

[ Excite Bike - NES ]
[ Excitebike 64 - N64 ]
[ ExciteBike: World Rally - Wii ]
[ Joe Danger - PSN ]

mind kiválló játékok voltak, sajnos nehéz hasonló gyöngyszemekkel összefutni..

[ Szerkesztve ]

7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

(#22077) Edgeri válasza Gebriel (#22075) üzenetére


Edgeri
senior tag

Egy hete én is kaptam ilyet. Kár, hogy megszabták, hogy minimum mennyibe kell kerülnie a játéknak, amire be akarom váltani és csak PC-s típusúra lehet :F

Üdv, Edgeri

(#22078) anulu válasza Gebriel (#22074) üzenetére


anulu
félisten

én pl... Gran Turismo 4, csak, ha érdekelne, h melyikkel. igen, eredeti példány, csak jelenleg porfogásra használható csak, merthogy a Slimtől, ha berakom, akkor "unsupported data"-t kapok összesen :O

[ Szerkesztve ]

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#22079) szasanyi válasza Gebriel (#22074) üzenetére


szasanyi
félisten

Miután megvettem a PS3 konzolt, kb. 15 db PS2 gamet vettem meg (~1-1.5 év alatt), melyek - számomra - a legjobbak voltak. Egyrészt a PS3 egyben volt a PS2-vel, nem kellett külön ~45k-ért megvennem, másrészt a PS2 játékválaszték összehasonlíthatatlanul nagyobb és jobb volt (még mindig lényeges a számbeli különbség), az új árak kábé 2-4.5k között voltak szemben a kevés, ám igen drága PS3 játékokkal. A játékélmény ugyanaz PS2 esetén is, csak ugye a grafika nem hozta azt a színvonalat amit a PS3. Ez pedig nem véletlen ám! :N 2010-ben (!)

(#22080) DM-Fan válasza Gebriel (#22074) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Hát, látva a God of War-széria újrakiadásának hatalmas sikerét, szerintem igen sokan játszanának PS2-es címekkel. Többek közt én is vennék jópár klasszikust, ha menne a gépben, márcsak azért is, mert olcsón beszerezhetők.

A régi és az új gamer PC közti különbséget ugye nem komolyan kérdezted?

Get Moded!

(#22081) Sonja


Sonja
veterán

Ma megjött a rendelt Call of Duty 3! :C Csak azért rendeltem, mert ez nincs PC-re és PS2-n játszottam már vele és számomra a legjobb CoD rész volt (csak single, multi nem érdekel). :K

Most már 14db játékom van PS3-ra 9 hónap alatt. Jövő hónapban megveszem a MotorStorm 3. részét és jubilálok (15db)! :DDD

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#22082) Edgeri


Edgeri
senior tag

Bulletstorm demót megnéztétek? Hát nem is tudom, elég paraszt egy játék (sörivás, káromkodás, rugdosás...), de pénzt azt nemigen adnék érte :U

Üdv, Edgeri

(#22083) dudikpal válasza Gebriel (#22074) üzenetére


dudikpal
aktív tag

GT4, Enthusia, Singstarok, Persona4 csak így hirtelen.
PC-n megfelelő beállításokkal egy őskövület játék is fut, nem értem a példálózást.
MS annak idején azt hiszem az XP-nél akarta meglépni hogy az alapoktól építi fel, de ez a visszafelé kompatibilitás feladásával járt volna. Volt is nagy felhördülés, ezért megoldották a fijúk. Nyilván ott nem a játékok miatt aggódtak, de az elv ua.

(#22084) Gebriel válasza DM-Fan (#22080) üzenetére


Gebriel
veterán

Két új játék ára egy új PS2, ráadásul az új megjelenítőkön elég ocsmány kinézete van, ezért lehet a nagy classikus játékokat HD változatban újra kiadni. Marketing rulez...
Ha menne is megvennétek 1-2x megpörgetné a gép és utána ott porosodna, hisz az játékok mostani része majdnem megegyezőek tartalmilag mind színvonalilag.. GOW3, GT5 stb, stb...

Most játszok a Dead Space 1-el. Ami számomra érdekes, hogy ez is egy nagyon hangulatos játék, de folyton arra kell figyelemnem, hogy melyik lőszerből mennyim van, és nekem ez nagyon elvonja a figyelmem magáról a játék horror részéről. :( Kár érte...

PC kérdést úgy értettem, hogy egy régi P4-n ment játék és a mostani PC-n menő játékok közt mi a különbség a grafikák kívül?

[ Szerkesztve ]

(#22085) szasanyi válasza Gebriel (#22084) üzenetére


szasanyi
félisten

Bár biztos nem erre gondoltál, pedig az a lényegi különbség, hogy a mostani PC-n menő játékok egy régi P4-n már nem mennek. Vagy ha el is indul, ott általában nem csak a grafikai megjelenés, hanem amellett a többnyire játszhatatlan sebesség is gond.
Tulajdonképpen a példa nem jó, mert ugye a PC gyorsabban és nagyobb mértékben fejlődik mint bármelyik konzol, ráadásul az optimalizálás sem a PC-nek kedvez.

(#22086) Gebriel válasza szasanyi (#22085) üzenetére


Gebriel
veterán

Nem egészen így gondoltam, de mind1 is mert nem ide való téma, bocs hogy bele mentem. :R

(#22087) Gebriel


Gebriel
veterán

TDU 2 már próbálta valaki?

(#22088) dudikpal válasza szasanyi (#22085) üzenetére


dudikpal
aktív tag

A visszafelé kompatibilitásról beszélgettünk, ami pont a fordítottja annak amit mondtál: a régi játékok mennek a mai gépeken.

(#22089) BaliJack válasza Edgeri (#22057) üzenetére


BaliJack
aktív tag

557-esem van, optikain jól veszi a hangot :).

(#22090) madgie válasza Gebriel (#22084) üzenetére


madgie
titán

A PS3 nem tesz AA-t meg mittoménmit a PS2 játékokra? Meg eleve szebben nézhet ki egy HDMI-n keresztül felskálázott tartalom, mint a SCART-on áttolt kompozit borzalom... és akkor még két konzolt porolgass a polcon, meg ilyenek. Bevallom, elfogadnék én is egy PS3-at, de nálam eléggé alapfeltétel lenne, hogy a PS2 címek menjenek (például MGS: Snake Eater-t imádtam PS2-n tolni, meg a fentebb említett GT4 is jó volna)

(#22091) DM-Fan válasza Gebriel (#22084) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Még mindig nem érted: miért vennék PS2 gépet akár csak két eredeti PS3 játék árából is, mikor azzal promózták anno PS3-at és nyomták az arcodba, hogy visszafelé kompatibilis?! Minek legyen mégegy készülék a TV-m alatt a PS2 személyében, mikor ezt a funkciót az eredeti PS3 is tudta, csak a Sony megfosztotta ettől a funkiótól (is).
Továbbmegyek: valaki mondjuk azért adta el anno a PS2-t, mert első szériás PS3-at vett a marketing hatására és tudta, hogy a hatalmas PS2 játékgyűjteményét tudja továbbra is haszálni. Ellenben időközben kifingott a PS3-a, vesz egy újat és azzal szembesül, hogy az már nem tudja futtatni a PS2-es címeket. Ennek a user-nek is azt javaslod, hogy a PS3 mellé vásároljon be egy egyébként már minden tekintetben elavult PS2-t?! Szerintem ez nonszensz.

Egyébként meg nem a PS3 miatt rondábbak a régi címek, hanem a nagyfelbontású megjelenítők miatt, de ilyen szempontból is a PS3 lenne a jobb alternatíva, mert az legalább felskálázza a TV natív felbontására a jelet.

Igenis megvennék régi címeket, amelyek adott esetben nem kaptak folytatást, vagy ha kaptak is, a korábbi részük is fantasztikus hangulatú. Ott van példának a két éve megjelent Wolfenstein. Megvettem PS3-ra, ugyanakkor letöltöttem a Store-ból az 1992-es Wolfenstein 3D-t és úgy lehet többet játszottam vele, mint az újjal. Ugyanolyan pixeles, mint anno, viszont semmivel nem adott kevesebb élményt, sőt.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#22092) szasanyi válasza dudikpal (#22088) üzenetére


szasanyi
félisten

Azt értem, de ez ugye nyilvánvaló. Én csak arra akartam rámutatni, hogy lényegi különbség PC esetén éppen az ellenkezője (ami a nagyobb mértékű, és gyorsabb fejlődés miatt hamarabb bekövetkezik mint konzol esetében).

(#22093) Gebriel válasza DM-Fan (#22091) üzenetére


Gebriel
veterán

Ellenben időközben kifingott a PS3-a, vesz egy újat és azzal szembesül, hogy az már nem tudja futtatni a PS2-es címeket.Ennek a user-nek is azt javaslod, hogy a PS3 mellé vásároljon be egy egyébként már minden tekintetben elavult PS2-t?!

Miért, szerinted ha megmaradt volna a PS2-je az nem fingot volna ki? :U

Én is pont ezt mondtam, hogy a nagy felbontású TV-k miatt rondább. :K

Nem tudom, nekem a pixel játékokból már elegem volt, van a retro nem az én műfajom. :D
Biztos, hogy rengeteg jó régi játék van, hisz nekem is van jó pár kedvencem, Pl Def Jam fight for New york, vagy a Metal Gear Sorozat de ezeket már HD felbontásban szeretném újra látni.

[ Szerkesztve ]

(#22094) anulu


anulu
félisten

napiLOL by $ony:
"In further news the Sony vs Geohot case is starting to pickup heat as Sony is now gathering evidence. Sony has demanded that Youtube give up information of Geohot’s youtube account where THIS jailbreak video was originally revealed AND, how many users had accessed the video, the usernames and IP addresses of everyone who viewed/posted/published comments related to the video…meaning this information probably includes YOU. A bit of an overkill don’t you think?"

forrás

napiLOL v2:
"Things can get to bad to worse this week when Sony’s own Kevin Butler re-tweeted the METLDR root key. Twitter user exiva tweeted to Kevin Butler the PS3 root key disguised as a Battleship challenge, and little to Butler’s knowledge he retweeted the entire code."

forrás itten

1. hírben a "THIS"-nél direkt nincs ott a link, nehogy ti is pert kapjatok a nyakatokba, mert megnéztetek egy jútúb videót :P

[ Szerkesztve ]

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#22095) r3dsnake válasza Gebriel (#22093) üzenetére


r3dsnake
nagyúr

Szerintem nagyon is szükség lenne a ps2 kompatibilitásra. Arctic Edge, GTA részek, NFS részek, Simsek, és még egy rakat játék ami tuti SZÉPEN nézne ki felskálázva, mert alapból sem pixelhalmaz, szóval nem tudom miről beszélsz...

(#22096) Djuree válasza anulu (#22094) üzenetére


Djuree
félisten

ez a sony kezd olyan gyerekes leni hogy az már fáj.
a másik meg hogy veszett ügy ez a harc, ha elkapnak egyet, jön helyette 2 másik. főleg hogy már elkezdődött...nemhogy örülne a sony hogy eddig kihúzta, senkinek nem sikerült még ez előttük...ami rengeteg pénzt elqrnak erre, ölnék inkább a ps4-be, már jobb lenne...

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#22097) Gebriel válasza r3dsnake (#22095) üzenetére


Gebriel
veterán

Jah a régi SD TV-ken nem az.. :U

(#22098) Djuree válasza Gebriel (#22093) üzenetére


Djuree
félisten

havernak van 2db ps2-je, mindkettő hibátlan, pedig puffantak sokszor a véletlen belerugásoktól :DDD azok a gépek bírják még 10 évig kb. elpusztíthatatlanok :K

én simán eljátszok retro gémekkel, nem a graf a lényeg, hanem a hangulat. tudod, nem a külső a legfontosabb ;)

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#22099) v!ct0y válasza Djuree (#22098) üzenetére


v!ct0y
veterán

Én nemrég vettem meg a Driver első részét a storeba :)

(#22100) Gebriel válasza Djuree (#22098) üzenetére


Gebriel
veterán

Nekem semmi bajom a PS2-vel...

Nekem meg igen is számít a külső... ;)

v!ct0y
Driver de jó is volt. :K Mikor jön az új? :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.