Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32001) DM-Fan válasza Gebriel (#31999) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Látom azt is nehéz belátnod, hogy attól, hogy valaki megerőlteti magát és nem személyeskedik, hanem próbál érvelni, attól még nem biztos, hogy jól vezeti le az érveit. Én a nevezett fórumtárs érveire sem személyeskedéssel válaszoltam, hanem ellenérveket hoztam, adott esetben forrással megtámogatva, amit az illető el is fogadott. Az, hogy ez neked csípi a szemed, arról megintcsak nem tehetek. Rajtam kívül legalább 5 olyan fórumtárs kapcsolpdott a vitába, aki velem ért egyet. Aki meg nem, az soha nem is szokott, érvelhetek bárhogy. Akkor használja pl. BD-lejátszásra a PS3, hadd fogyasszon többet, hallgassa a zaját, ne szóljon úgy, ahogy kelljen, amortizálja vele a gépet, biztos neki van igaza, mert nekem ugye elvből nem lehet, mert rá mertem cáfolni arra, amit ő mond, mert mi páran ILYENEK vagyunk.

darky@: miért, mert rosszat merünk írni a szeretett konzolodról? Még egyszer: ez nem fan-club. Aki most akar venni, ugyanúgy joga van tudni a gép korlátait, hidd el, nekünk lesz hálásabb, mint annak, aki csak azt tudja róla írni, hogy hibátlan.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#32002) szasanyi válasza DM-Fan (#31994) üzenetére


szasanyi
félisten

Én 99%-ban veled értek egyet, de ez már valóban fölösleges. Szerintem leírtál mindent világosan, tényként és vélemény formájában is. De a többi már tényleg gumicsont.

És itt érdemes elgondolkodni egy pillanatra, ha már mindenki szembejön... mert ugye 3 dolog lehetséges:
- vagy a szembejövők hülyék,
- vagy én nem vagyok normális, amiért szembe megyek velük,
- vagy esetenként mindenkinek igaza lehet valamilyen szempontból, és ha azt jobban tolerálnánk akkor el is férhetnénk ugyanazon az úton

De akármelyikről is legyen szó, egy idő után nyilvánvalóvá kell váljon: így nem lehet tovább menni, mert mindenkivel karambolozni fogok! :N

(#32003) DM-Fan válasza szasanyi (#32002) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Én meg 100%-ban értek egyet ezen HSZ-eddel! :R Kösz, hogy szóltál, bár magam is eljutottam mostanra odáig, hogy érvelni egy bizonyos szintig lehet, utána meg már nem érdemes.

Get Moded!

(#32004) NeoExDeath válasza DM-Fan (#31904) üzenetére


NeoExDeath
aktív tag

Meg sem próbálok részletesen válaszolni :) Több dolgot is félreértettél amire gondoltam, de biztos nálam volt a hiba hogy nem fogalmaztam elég egyértelműen. Mindenesetre gratula a kitartásodhoz hogy rendületlenül, billentyűzetet nem kímélve képviseled az igazadat mindenkivel szemben aki valamit kicsit máshogy gondol :)

(#32005) NeoExDeath válasza NeoExDeath (#31903) üzenetére


NeoExDeath
aktív tag

Erre tudna valaki válaszolni, köszi :)

"Emberek, valaki meg tudná mondani nekem, hogy a PSN Store-ra hogyan lehet, hogyan szoktatok pénz-t rakni? Látom van bankkártyás megoldás de nem próbáltam ki. Mi a legjobb módja? Van valami akármilyen extra tarifája mondjuk a bankkártyás befizetésnek?"

(#32006) EyEsOnU válasza NeoExDeath (#32005) üzenetére


EyEsOnU
tag

bankkártyával, vagy ha külföldi store-ra van reged akkor veszel feltöltőkártyát neten, ugyancsak bankkártyával.

[ Szerkesztve ]

(#32007) NeoExDeath válasza EyEsOnU (#32006) üzenetére


NeoExDeath
aktív tag

UK store-os vagyok. A sima bankártyás megoldás akkor mehet ugye? Van valami hátránya a feltöltőkártyához képest?

(#32008) knorbi77 válasza DM-Fan (#32001) üzenetére


knorbi77
tag

Én csak örülök, és röhögök hogy neked nem tetszik, problémáid vannak vele, és idegeskedsz, én full boldogan játszom vele, zenét hallgatok vele, filmet nézek vele, van, hogy napi 13-17 órákat megy egy huzamban. Te meg csak szenvedj, és vegyél 5 féle eszközt, hogy helyettesítsd ezt az 1et:) Egyébként mennyibe kerül az a plusz áramfogyasztás egy hónapban? 1000 ft se? vagy mondjuk atom és 2000? hűűha..Én is befejeztem.

Ui.: Ne nevezz igénytelennek, mint az előbb céloztál rá, a mai igénytelenek pont, hogy pcről néznek filmet..és nem olyan hangcuccon mint én..:)

[ Szerkesztve ]

(#32009) DM-Fan válasza NeoExDeath (#32007) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Ha UK-store-os vagy, akkor ott nem fog menni a bakkártyás fizetés. Egy időben ment, de aztán szigorítottak és azóta nem tudsz vele fizetni, csak ha valós angliai címed van.

Lehetőség van PSN-Network Card beszerzésére különböző címletekben. Erre írta az előtted szóló, hogy ezt tudod kifizetni bankkártyával: egyes konzolboltok (pl. emlékeim szerint Überkonzol) foglalkoznak vele, illetve itt a PH! Hardveraprón is árul egy srác.

Get Moded!

(#32010) DM-Fan válasza knorbi77 (#32008) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Ja, ha napi 17 órákat töltesz előtte, akkor nem csodálom a lila ködöt. :Y

Ki mondta, hogy én PC-ről nézek filmet, illetve, hogy szar a hangrendszerem? Szerinted azért van profi dedikált lejátszóm a BD-hez is, mert a HD-normákat valami szar műanyag puttyogón hallgatom? Hát, ezt benézted! Majd szólj, ha már kijön a PS3-omból a DTS-HD MA High-Res és nem konvertálja előtte PCM-re! Illetve azt is jelezd, ha önerőből, gyái firmware-rel, media server-t futtató PC nélkül, vagy akár egy külső HDD-ről le tud játszani egy divx-et külső feliratfájllal, vagy akár egy mkv-t, flac-et, ha már az igényességről beszélünk.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#32011) m3ss


m3ss
veterán

hali
ps3-at akarok venni. kb kizarolag gt5 neten. live resze a ps3-nak ingyenes, ugye?
milyen verzioju/firmwareu ps3-at kellene nezegetnem? mert a hirdetesek kozott van 4.11, 3.55, 3.56 minden fele. ha boltban veszem, most milyen verre frissiti fel magat, szoval melyik a legujabb?

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#32012) Qbász válasza m3ss (#32011) üzenetére


Qbász
aktív tag

A multiplayer ingyenes. 3.55/6 az szerintem a CFW miatt van feltüntetve szóval felejtős. Boltban fogalmam sincs mivel adják de mindegy is első dolga úgy is az lesz hogy frissíti magát. Ami 4 feletti azzal tuti nem babráltak.

Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'

(#32013) Ocarina válasza m3ss (#32011) üzenetére


Ocarina
aktív tag

Ingyenes a multi. Ha multizni akarsz akkor a legfrissebb firmware kell amit kér is a játék. 4.11-es a legújabb.

Na túl sokáig tököltem. :DDD

[ Szerkesztve ]

Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN

(#32014) m3ss


m3ss
veterán

ugye van optikai hangkimenet a ps3-on? nem kell kulon adapteres hulyeseget venni mint (korai) xboxokon?

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#32015) dilipok válasza m3ss (#32014) üzenetére


dilipok
veterán

van

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#32016) Edgeri válasza m3ss (#32014) üzenetére


Edgeri
senior tag

Igen, van.

Üdv, Edgeri

(#32017) m3ss


m3ss
veterán

kosz mindenkinek. azon filozok, hogy erdemes ujat venni? 59e a legolcsobb uj slim. ahogy nezem, 4x-ert mar vannak hasznaltan modositatlanok. abszolut nem ertek ps-hez, nem tudom mennyire szokasa elromlani, tulmelegedni, optikanak tonkremenni stb...vagy esetleg az ujak halkabbak vagy barmi erv uj slim vs hasznalt mellett, ellen? :)

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#32018) dilipok válasza m3ss (#32017) üzenetére


dilipok
veterán

en nem rizikoznek. Ha van a hasznalton gari, akkor talan, de amugy szerintem nem palya...

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#32019) knorbi77 válasza DM-Fan (#32010) üzenetére


knorbi77
tag

Nem annyit töltök előtte, csak annyit megy néha, ott sem vagyok, zenét játszik le általában, aztán film aztán megint zene..a divX nem tartozik az igényesség kategóriába..A pc-t nem rád értettem, hanem annyira Isteníted, hogy mindenben a legjobb, ezért mondtam/írtam.Flac támogatás nekem is hiányzik, de egy másik topikban sokszor olvasom, hogy rengeteg BD illetve MÉDIAlejátszó SEM! kezeli a FLAC-et! .mkv továbbra sem érdekel, 1 zenei klip-em van .mkv formátumban, a száz akárhány közül.

Egyébként nem értem, miért várunk el mindent a ps-től? Egy multifunkciós nyomtató sem tud úgy nyomtatni, mint egy fotónyomtató mert ALL-IN-ONE. A PStől miért várjuk el hogy kiváló média/BD/játék/net lejátszó/böngésző/gép legyen? Nem úgy van, hogyha minden megvan 1 dologban, akkor az egyes részek nem lehetnek igazán jók? Egyébként ha valakinek nem elég a PS minőség, akkor az kénytelen költeni, PCre, BD lejátszóra, Médialejátszóra..

[ Szerkesztve ]

(#32020) knorbi77 válasza knorbi77 (#32019) üzenetére


knorbi77
tag

..és így járt.. Valaki pedig örül..:)

Szerk.: +1 példa: Az egybe házimozik is sz*rok, a külön komponensekből álló hangrendszerek fényévekkel jobbak, nem? DE, akkor meg? Ez mindennel így van, nem?

[ Szerkesztve ]

(#32021) DM-Fan válasza knorbi77 (#32019) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Pont ezt mondom, hogy még egy mezei divx-szel, xvid-del sem bolgodul külső felirattal, a minőségi anyagokat (pl. mkv) meg eleve le sem játssza konvertálás vagy médiaszerveres kiszolgálás nélkül, a veszteségmentes flac-ról nem is beszélve. Innentől kezdve önállóan mindenre alkalmas, csak minőségi médiaközpontnak nem.

Flac? Egy alap 15 eFt-os médialejátszó is tökéletesen kezeli, ID-tag-gel, borítóval, mindennel.

Miért várjuk el mindezt? Még mindig nem ,rted, miután öten mondjuk se? Azért, mert a Sony pontosan ezekkel a szlogenekkel adta és adja el ma is a gépet! De akkor ezek szerint magad is elismered végül, hogy közel sem alkalmas mindent kiváltani, pláne nem tökéletes minőségben.

Akkor most önmagadnak mondasz ellent: hülyének tartasz azért, mert külön BD-lejátszót veszek a minőség miatt, aztán meg leírod, hogy a komponensekből felépített rendszer mégiscsak igényesebb, mint a minden egyben PS3, ami igazából a játékon felül nem nagyon alkalmas önmagában fejlett médialejátszónak.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#32022) M@trixfan


M@trixfan
addikt

DM-Fan szerintem közelebb áll a 30-hoz, de vannak bőven 20 alatt is tuti. Legalábbis érvelés, elvonatkoztatási képesség, kompetencia alapján nagyon ez jön le. Ha pedig nem így oszlik meg az életkor akkor az is elgondolkodtató :U Abból, hogy valaki egyes hiányosságokat megemlít, tényeket közöl egyesek szerint az konzol vs pc vita. Értelmes ember mérlegel, összehasonlít, még jó, hogy állandóan figyeljük az aktuális körképet. Pont az ilyen emberek szeretnék maximalizálni a játékélményt és nem szeretnének tájékozatlanok maradni, amire elég jó példa akad itt sajnos. Meggyőzési kényszer azokban van akik vagy a "lila köd", vagy adott esetben a nem is tudatos önigazolás miatt hajlandóak szembemenni olyan konkrét tényekkel is ahol már előre meghatározott a dolog kimenetele. Nice! PC konzol vitát most már azért is nevetséges említeni, mert így a ciklus vége felé bármilyen mostani GPU legalább PS3 minőségben futtatja a játékokat. Exklizív címeknél pedig egyértelmű a helyzet.

Tökéletesen elfogadom ha valaki nem ért hozzá annyira, nem akar ezzel foglalkozni, többre tartja a kényelmet, stb. Csak könyörgöm egy szakmai fórumban ne keverjük az argumentumokat és ne menjünk már feltétlenül szembe tényekkel és inkább örüljünk neki ha valaki jobb technikai felszereltséggel tud viszonyítani! :R Bevallom őszintén amikor a korrekt 5.1 támogatásról írtam PS3-on nekem egyértelmű volt a komponens rendszer megléte. Ott pl. elég szívás van PC-n a Creative gamer kártyáival, mindenféle driverrel szívni. Komponens rendszernél azonnal felejtős PC-ből analóg jelet kihozni, csak optika, koax, HDMI.

A játékélménny egy külön fogalom. Ha ugyanannál a játéknál hiányzik a tereptárgyak egy része, 720p alatt fut, kisebb textúrákkal, regetegszer beesik az fps 30 alá, de sokszor 20 alá is, érezhetően nagy input lag van az irányításon és ugyanarról a játékról van szó akkor ezek a partaméterek mit befolyásolnak? A játékélményt. Badabumm, tsssss ;] A probléma abban van, hogy még életciklus vége felé sem fordulhatna elő ilyen és kevés a korszakalkotó exkluzív cím amiért a legérdemesebb megvenni az adott konzolt.

twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n

(#32023) knorbi77 válasza DM-Fan (#32021) üzenetére


knorbi77
tag

Tökéletesen alkalmas kiváltani mindent, nem kell semmi, elég egy PS 6-8 évre, és egy laptop(netezni, meg ha lanparti van, meg SC2-re).

Akinek olyan igényei vannak, azoknak pedig 100 e médialejátszó + 200 e PC + 50 e PC kiegészítők + 100 e BD player, és íme a jobb minőség!:D (Ha olcsóbban veszel, jövőre veszel másikat mert nem lesz jó az új formátumokra, és játékokra sem:) )

M@trixfan : Akkor kérnék egy mai, prociba integrált GPU-s gépet, ami visz egy játékot ugyan olyan minőségben, mint a PS az uncharted/killzone/ModnationRacers valamelyik részét. Lehet el is füstölne a gép.

[ Szerkesztve ]

(#32024) dilipok válasza knorbi77 (#32023) üzenetére


dilipok
veterán

najolvan, eddig birtam a read only modot :B

Szerintem elegge ertelmetlen ezen a ponton tovabb vitatkozni. Lathatoan mas igenyek vannak minden oldalon. Olyan nehez lenne elfogadni, hogy ami egyeseknek eleg, az masoknak tulzas (es persze forditva)? Ha eleg, ok, boldog vagy, szep az elet stbstb... De ne akard megmagyarazni, ha masnak mas igenyei vannak, es neki ez nem eleg. Ugyanez vonatkozik a masik oldalra is. Ha nektek tobb kell, es nem eleg, ok. De ne akarjatok mar meggyozni a masikat. Ha valakinek nem kell/tobb kell, az legyen mar a sajat dolga, es nem muszaj raeroltetni a masikra.

knorbi77: te is nyugodtan elfogadhatnad a mas velemenyet. elegge kifejtettek a tobbiek mire gondolnak. Nem kell kotni az ebet a karohoz.

Bocs, h beleszoltam es mindenkinek tovabbi jo forumozast :R

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#32025) Sundesz válasza knorbi77 (#32023) üzenetére


Sundesz
őstag

Trinity APU. :) De lehet az Llano is megtenné.

Hörcsög Powa'

(#32026) DM-Fan válasza knorbi77 (#32023) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Zenéből csak flac-ot hallgatok HDD-ről, illetve SACD-t, DVD-Audio-t (lemezről), filmből lényegében BD-t (lemez) és BD-ISO-t (HDD). Ezekből lényegében csak a BD-t tudja, a HD-hangokkal ott sincs minden rendben.

Készülékekből mindent nyugodtan megfelezhetsz árban: 50 eFt-ból már Dune és Popcorn médialejátszókat kapsz, amikkel még letölteni is tudsz. 100 eFt-ból ma már olyan PC-t összeraksz monitor és periféria nélkül, ami simán lemossa a PS3-at, BD-lejátszóból 40 eFt-ért 3D-s, netkapcsolatos Pioneer-t kapsz.

Az adatlapom alatti PC-t 2008-ba raktam össze alig 150 eFt-ból, a legtöbb cím mai napig fullHD-ban megy rajta. Szóval azért ne túlozzunk!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#32027) knorbi77 válasza Sundesz (#32025) üzenetére


knorbi77
tag

Egy ilyen Trinity-s gépet tudnál nekem szerezni 1-2 órán belül?:) Vagy legkésőbb holnapra?:)

(#32028) knorbi77 válasza DM-Fan (#32026) üzenetére


knorbi77
tag

Full HD? az tökjó, low low low low low? Az úgy már nem is olyan jó:( Vagy GTA IV-t feltolod FullHd-ba és minden very high-ra? Mert ha úgy lazán hoz 30 fps-t akkor megveszem a géped 4-szeres árért:)

[ Szerkesztve ]

(#32029) Edgeri válasza knorbi77 (#32023) üzenetére


Edgeri
senior tag

Tökéletesen alkalmas kiváltani mindent(...) - ezt te sem gondolod komolyan... a böngésző egy rakás f@s, multimédia lejátszóként meg annyira korlátozott, hogy egyszerűbb venni egy céleszközt rá (én speciel is meguntam a konvertálósdit, a felirat beégetést és a "vajon viszi-e ezt a fájlt meglepetéseket", és inkább én is vettem egy kütyüt erre a célra. Már 25e-rért kapni teljesen jó médialejátszókat). Mikor megvettem a PS3-at, azt gondoltam kiváltok vele sok mindent (mert ugye multimédia központ), hát ez nem jött be. Nem baj, majd fejlesztik a firmware-eket és több szolgáltatást fog tudni. De az újabb firmware-k nem javítottak a dolgokon, hanem csak tovább rontottak.
Egy dologra viszont nagyon jó: játszani vele. Mert arra jó. Másra (szerintem) sajnos nem.... és hozzátenném: én szeretem a PS3-mat. Csak csalódást okozott.

[ Szerkesztve ]

Üdv, Edgeri

(#32030) knorbi77 válasza Edgeri (#32029) üzenetére


knorbi77
tag

Mi a baj a böngészővel? Nemrég frissítették, nekem azóta semmi gondom nem volt vele, bár nem is használom csak néha poénból. Szerintem mindenki tudja, hogy csak szükségmegoldás, a kezelése is lassú, ki az, aki psen netezik? Már minden embernek van legalább egy netbook-ja, de egy asztali gépe biztosan, ezt nyilván tudták a Sonynál is, mert annyira nem idióták, hogy egy normális böngészőt nem tudnak összerakni..Már egy egyetemen csinálnak egyet röhögve..

DM-Fan szerint játszani sem jó, szerinte semmire nem jó:) Bár ha van mindene, ami kiválthatja, akkor miért használja:O:O

[ Szerkesztve ]

(#32031) dilipok


dilipok
veterán

hagyjatok mar abba pls... SEMMI ERTELME. Nem latjatok?

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#32032) Herczi válasza dilipok (#32031) üzenetére


Herczi
senior tag

Már odaírták a hsz-eik végére, hogy "én befejeztem" , szal már félúton vagyunk kb, még vagy 150 hsz és abbahagyják.

(#32033) dilipok válasza Herczi (#32032) üzenetére


dilipok
veterán

de mar tenyleg unalmas. Ugyanazok az ervek, ugynazok az ellenervek... De mindenki csak ragaszkodik a sajat igazahoz...

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#32034) Edgeri válasza knorbi77 (#32030) üzenetére


Edgeri
senior tag

Nálam egy komolyabb oldalba belefagy, esetleg 3-4 perces válaszidővel működik (ezalatt természetesen befagy az egész oldal). De amire ezzel szerettem volna utalni az az, hogy a PS3-mal (sajnos) nem lehet minden kütyüt kiváltani (mint ahogy ígérve lett), hanem komoly kompromisszumokat kell vele kötni, amiket elég nehéz elfogadni.

DM-FAN téma: nem tisztem megvédeni a srácot és nem is akarom, de szerintem ő nem arról beszélt, hogy a PS3 játszani sem jó, hanem hogy már jobb teljesítménnyel/jobb minőségben futnak a játékok PC-n, mint a PS3-on és ezeket támasztotta alá az objektív érveivel. Ennek ellenére ha régóta olvasod a fórumot, akkor azt is olvasnod kellett, hogy mennyire szeret játszani a PS3-on, lásd Bioshock, AVP, Uncharted, LBP stb. Szóval nem gondolom, hogy valós lenne az az állításod, hogy nem szeret PS3-on játszani. Bocs, hogy erre is reagáltam, de a válaszba benne volt ez a "téma" is.

Üdv, Edgeri

(#32035) m3ss


m3ss
veterán

mennyi garit adnak egy uj ps3-ra?

https://www.instagram.com/jozsef.beko/

(#32036) dilipok válasza m3ss (#32035) üzenetére


dilipok
veterán

elso hsz? :U

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#32037) DM-Fan válasza Edgeri (#32034) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"szerintem ő nem arról beszélt, hogy a PS3 játszani sem jó, hanem hogy már jobb teljesítménnyel/jobb minőségben futnak a játékok PC-n, mint a PS3-on és ezeket támasztotta alá az objektív érveivel."

Milyen érdekes, hogy egy intelligens ember rögtön megérti az érvekkel megtámogatott mondanivalóm lényegét. :R

Ez azért tetszett:

"DM-Fan szerint játszani sem jó, szerinte semmire nem jó:) Bár ha van mindene, ami kiválthatja, akkor miért használja"

Márcsak azért sem értem, hogy honnan szűrődött le az illetőnek a mondandómból, hogy játékra alkalmatlan, mert magam is többször leírtam, hogy egy nagy fegyverténye van a konzolnak: az exkluzív címek sokasága, amiért igazán érdemes megvenni. Illetve azt sem tudom felfogni, hogy miért kell egyenlőségjelet tenni aközé, hogy a multiplatform címek kinézete és futási sebessége jóval rosszabb, mint PC-n és aközé, hogy játékra alkalmatlan a konzol. :F Biztos én vagyok gyengeelméjű, de ez nekem nagyon nem ugyanaz. A multimédiás képességek korlátozottsága meg megint objektív tény, lehet vele vitatkozni, csak minek, mikor tény.

Na, erre írtam, hogy van, akivel érdemes vitatkozni, van akivel meg parttalan, mert úgyis belemagyarázza a mondandódba az ellenkezőjét. Részemről befejeztem!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#32038) knorbi77 válasza DM-Fan (#32037) üzenetére


knorbi77
tag

Szerinted az exkluzív címekből csak pár darab van, azok sem mind jók, és nem csinálnak, csak nagyon ritkán, és ez így nagyon gyenge, kevés. Ezt mind olvastam a hozzászólásaidban. Szerinted az egész gép úgy hogy van gagyi. Semmire nem jó. Semmi nem tetszik benne neked, semmi! Legalábbis így írtad le, de most gyanús hogy mégis tetszik a gép, csak már annyit pártoltad a PC-t, hogy nem mondhatod, hogy azért nem is olyan semmirevaló az a konzol. Tudod, nem véletlen, hogy annyian adják el a PC-t/pártolnak át PC-ről konzolra, majd megjegyzik, hogy ez tényleg sokkal jobb, nem egyet olvastam már, tehát mégis van benne valami, hiába lenne jobb a PC(miközben nem is jobb), ha volt PC-sek mondják hogy nem jobb..No meg én is aki szintén másfél évvel ezelőttig csak PC-n játszottam.

(#32039) DM-Fan válasza knorbi77 (#32038) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Szerinted az exkluzív címekből csak pár darab van, azok sem mind jók, és nem csinálnak, csak nagyon ritkán, és ez így nagyon gyenge, kevés. Ezt mind olvastam a hozzászólásaidban."

Ez így van.

"Szerinted az egész gép úgy hogy van gagyi. Semmire nem jó. Semmi nem tetszik benne neked, semmi!"

Ilyet soha de soha nem írtam, ezt te sem tudod megmutatni egyik HSZ-emben sem, ez mind a hibás következtetésed és a ferdítésed eredménye, amit eddigi HSZ-eidben is nagy előszeretettel űztél, és hiába hívtuk fel rá a figyelmed, nem reagáltad le. Ezt te akarod mondatni, de ilyet sosem mondtam és nem is fogok.

A többi no comment! Befejeztem! Hergeld magad nyugodtan tovább ezen, nem érdekel!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#32040) mrhitoshi válasza DM-Fan (#31961) üzenetére


mrhitoshi
veterán

A kettő nem függ össze. Az, hogy a Sony hazudott egyet... hát tette meg már más is, de amit a Crytek művelt, az visz mindent. Az, hogy szoftveresen butítják le, hát ez van, van alternatíva szerencsére, mert én sem örültem volna, ha a ME3-at Ps3-on kellett volna játszani. :K

Én szerintem kár a Sony-ért, mert egy nagyon innovatív cég. Ha azt akarják, hogy bővüljön a vásárló közösség, akkor tesznek érte, vagy nem, és akkor majd kapkodnak ->> Sony Ericsson-> Sony.

[ Szerkesztve ]

PS4

(#32041) Qbász válasza knorbi77 (#32038) üzenetére


Qbász
aktív tag

"Tudod, nem véletlen, hogy annyian adják el a PC-t/pártolnak át PC-ről konzolra, majd megjegyzik, hogy ez tényleg sokkal jobb" Jahh hogy csak játékra vettek PC-t. Az igen. :R

Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'

(#32042) mrhitoshi válasza Qbász (#32041) üzenetére


mrhitoshi
veterán

Most mondhatnám a piaci trendek dumát, hogy átlagfelhasználónak amúgy mi szüksége van a PC-re ? De nem akarok ebből is vitát. :D
Mert átlagfelhasználónak rohadtul nem kell PC. Ott az okostelefon / tábla gép / esetleg laptop, és mindent megcsinál PC nélkül, mert fészbukozni, netezni már ezeken is lehet.
Ma PC-t vagy játékra, vagy munkára vesznek, és ezért is nem megy a biznisz.
Na téma off. :DDD

PS4

(#32043) szasanyi


szasanyi
félisten

Huhh... látom nem sok minden változott. ;]

(#32044) dilipok válasza knorbi77 (#32038) üzenetére


dilipok
veterán

ne haragudj mar meg, de ne ertetlenkedj mar. A PC es a PS 2 kulonbozo dolog. Attol fugg, ki mit engedhet meg maganak. Tobbszor leritam/leirtak, hogy a PC sokkal tobb mindenre hasznalhato, jobb minosegben futtatja a jatekokat, stb, cserebe dragabb, neha tobbet kell vele tokolni, nincs minden ra ami konzolra (ez mondjuk forditva is igaz). Azert ezt ne jelentsuk mar ki, hogy a PS mindennel jobb, mert nem. Ha csak jatekra kell, ugyanolyan alternativa pl a box is...

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#32045) knorbi77 válasza DM-Fan (#32039) üzenetére


knorbi77
tag

Én nem hergelem magam,tök nyugodt voltam végig, sőt még örültem is, mert rangot ugrottam, és sikerült egy topikot kicsit felpörgetni. Te nem tudod elfogadni, hogy a PS jobb, mint a PC, és a PC arra való, hogy a PS-re írják rajta a játékokat.

dilipok : a Box sem rossz, de a fizetős multi, és a joy miatt miatt nekem nem oké:)

[ Szerkesztve ]

(#32046) Qbász válasza mrhitoshi (#32042) üzenetére


Qbász
aktív tag

"Ott az okostelefon / tábla gép / esetleg laptop, és mindent megcsinál PC nélkül"
Mindent sokkal lassabban silányabb minőségben. Arról nem is beszélve hogy egy jófajta Tablet ami már PC közeli élményt nyújt annyiba kerül mint egy rendes gép monitorral :U

Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'

(#32047) mrhitoshi válasza Qbász (#32046) üzenetére


mrhitoshi
veterán

Ezt ne nekem mond. :DD
Adjak grafikonokat ? Tele van velük a net. ;)
De mint mondtam, nem akarok ebből vitát, szóval részemről téma off.

[ Szerkesztve ]

PS4

(#32048) dilipok válasza knorbi77 (#32045) üzenetére


dilipok
veterán

Te nem tudod elfogadni, hogy a PS jobb, mint a PC, és a PC arra való, hogy a PS-re írják rajta a játékokat. - ez nem igy van mar megbocsass. Pont az elobb irtam le, minden arra valo amire hasznaljak. Az, hogy neked nem kell gep, miert gondold, hogy azt jelentene, hogy masnak sem kell... Megegszer, lassan: mindenki olyan dolgot tart otthon amit megengedhet magnak, es szukseget erzi. Ez ilyen egyszeru, nem kell ragozni.

re Xbox: fizetos multi? Tenyleg? bocs, de

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#32049) szasanyi


szasanyi
félisten

+...okostelefon / tábla gép / esetleg laptop..." - na, a meglévőhöz - ami többnyire fölösleges és/vagy (ön)ismétlés - már csak ez hiányzik! Valaki még bedobhatna vagy két, abszolút ide nem illő témát, azt frankó lesz. Mondjuk ízesített, rezgő nyugigumi tapasztalatok, vagy hasonló...? :N

MOD - DM-Fan: ez a tuti öregem, ezt tedd be aláírásnak és tarolni fogsz! ;]

[ Szerkesztve ]

(#32050) DM-Fan válasza knorbi77 (#32045) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Te nem tudod elfogadni, hogy a PS jobb, mint a PC, és a PC arra való, hogy a PS-re írják rajta a játékokat."

Na, azt hiszem megvan az év poénja! :C

Ez kiválóan összefoglalja az egész hozzáállásod, ennél jobb végszót nem is írhattál volna!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.