Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21151) Def26 válasza anulu (#21149) üzenetére


Def26
félisten

Most akkor a gyerek kiadta a kulcsot, vagy mi? :U

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#21152) anulu válasza Def26 (#21151) üzenetére


anulu
félisten

igen

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#21153) DM-Fan válasza knorbi77 (#21148) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Mondjuk a Samsung C650-es LCD-nél azért bőven van jobb, inkább csak egy erős középkategóriának mondanám (azt is csak a Samsung-on belül, mert mondjuk egy Toshiba vagy Sharp, neadj' isten egy jobb Sony mellett eléggé elbújhat), van még fölötte a 6-os sorozatban is. A Pana S20-as plazmával meg nem említeném egy lapon, nem egy súlycsoport a két TV, sem feketeszintben, sem mozgásmegjelenítésben, sem színhűségben, sem natív kontrasztarányban. Jó TV, de nem annyira, mint az S20, amivel pont egy árban vannak, ráadásul a Pana még nagyobb is 2"-lal, amellett, hogy jobb is. Ha meg SD-felhasználás is bekerül a képe (sanszos, mivel a legtöbb adó még digitálisban is csak SD, ugyanakkor még a DVD sem ritka manapság), akkor meg végképp nem ajánlanék LCD-t.

A LED-LCD-t meg igazából annak tudom ajánlani, akinél a színhűség nem igazán szempont, ellenben sok fölösleges pénze van. Egy minőségi 50"-os fullHD plazma is megáll már 200-250 eFt közötti összegből, egy minőségibbnek nevezhető 50" LED-LCD-t ennek a duplájából (vagy még többszöröséből) kapna az ember, arról nem is beszélve, hogy egy átlag LED-LCD a belépő szintű plazmák szintjét sem üti meg. Nem véletlenül van egyébként egyre több plazmapárti, annak ellenére, hogy plazmát csak 3 gyártó gyárt, LCD-t meg szinte mindenki. Nagy divat most a LED-LCD, de aki kicsit is ért a TV-khez az tuja, hogy az egyik legráfizetésesebb választás ár/érték arányt tekintve. Az olcsóbb fajtát meg leginkább annak merném javasolni, akivel ki akarok szúrni.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#21154) Pferi válasza DM-Fan (#21153) üzenetére


Pferi
senior tag

Köszönöm a válaszokat, valószínűleg a Panasonic TX-P42S20E lesz a befutó az Extreme Digital-tól, médialejátszónak Asus O!Play lesz hozzá.
Elolvastam a Plazmás topic 1. hsz-át, az 500 órás bejáratás az én "rengeteg" szabadidőmmel kb. fél év lesz :) Remélem meg tudom még venni februárban is 5 év garanciával.
Mindegy, ezt vállalom azért hogy a PS3-as és PC-s játékok normálisan fussanak a képernyőn. Órákig úgysem ülök egy játék előtt sem, ha meg tartok egy kis szünetet (ami nem árt), akkor meg átkapcsolok tv adásra.

Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite ; 2x16 Gbyte Kingston DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház

(#21155) DM-Fan válasza Pferi (#21154) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Remélem meg tudom még venni februárban is 5 év garanciával."

Meg tudod! A Panasonic kitolta az 5 éves kiterjesztett garancia-akció véghatáridejét 2011. február 28-ig. Ha addig megveszed a TV-t és 2011. március 15-ig regisztrálod a Pana-nál (feltöltöd a honlapjukon a számla szkennelt példányát), akkor megkapod az 5 éves garanciát. Az E-Digi jó is, mert fontos, hogy hivatalos forgalmazónál vedd és ő pont az! Márcsak emiatt is nagyon megéri az S20-at választanod a felsoroltak közül. Sokan kihasználtuk most ezt az akciót, elég nagyvonalú a Pana részéről.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#21156) Nagy_Matessz


Nagy_Matessz
aktív tag

Srácok, ps3ba van ilyen szervíz menü mint pl egy plazma tvben hogy megnyomsz egy kombinációt és előjön hogy mennyi órája üzemel?

Kell egy kis pénz? Dolgozz velem

(#21157) MrTwister válasza Def26 (#21151) üzenetére


MrTwister
őstag

Még mindig jobb mintha beadná a kulcsot :DD Hú ez szar poén volt. :O

Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966

(#21158) knorbi77 válasza DM-Fan (#21153) üzenetére


knorbi77
tag

Durván hülyeségeket írsz, de nem regálok inkább, mert úgy ahogy van hülyeség, és leginkább azért nem írok erről, mert köze sincs ehhez a topichoz :) De azért kiemelem ami a legjobban tetszik:"arról nem is beszélve, hogy egy átlag LED-LCD a belépő szintű plazmák szintjét sem üti meg."-Ez szinte mellbe vágott akkora baromság, már ne is haragudj :D De off.

[ Szerkesztve ]

(#21159) ldave


ldave
félisten

Tavasszal tervezek egy PS3 beszerzést, viszont a játékokat már most elkezdtem nézni, hátha kifogok valahol egy-egy jó akciót.
Első körben RPG-nek a Final Fantasy 13-at, stratégiának pedig a Valkyria Chronicles-t néztem ki, akció/kalandnak pedig God of War 3 talán.
Nézegettem még a RUSE-t, PC-n próbáltam a demóját és eléggé megtetszett, a kérdésem az lenne, hogy próbálta ezt valaki konzolon? Milyen az irányítása joy-al?

A Slime draws near! Command?

(#21160) DM-Fan válasza knorbi77 (#21158) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Kb. 5 éve foglalkozok aktívan "lapostévékkel", így szinte az összes jelentősebb szakirodalmat elolvasom (külföldit és magyart is), túrom a fórumokat, rengeteg TV-t megnézek személyesen, kipróbálok bemutatótermekben, audió/videó-expóra járok, követem a CES-t, magam is a második ilyen TV-met koptatom, ezen túlmenően a plazma topicot kb. 3 éve viszem a vállamon. Nem gondolnám, hogy hülyeséget írok, bár Te a PS3/PC témához is nagyon értettél, ha annyira otthon vagy a TV témában is mint abban, akkor már gond nem lehet. :D
Nem állok le én sem vitatkozni, mert fölösleges lenne, szerintem kicsit több háttérismeretem van a plazma/LCD/LED témakörről, minden szerénység nélkül merem állítani. Szerintem szagolj át kicsit a plazma topicba és kérdezz meg egy-két embert erről a LED-LCD vs. plazma témáról. Ír oda egy-két olyan ember is, akik házimozi magazinoknak írnak rendszeresen és tesztelik mindkét géposztályt. Ha nekem nem hiszel, talán nekik fogsz, bár végülis teljesen lényegtelen.

Én inkább azon döbbenek meg, hogy az emberek képesek kiadni 300-350 eFt körüli összeget egy nyilvánvalóan gyengébb teljesítményű TV-ért, ami 10"-lal kisebb, 100 eFt-tal drágább és még garanciában is kevesebb, mint fele jár rá.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#21161) mr.dana


mr.dana
aktív tag

mi a t@k@m van a FIFA val ?? új divat lett ,hogy simán kilépkednek az ellenfelek, már ha vesztésre állnak........ mondjuk ezt már kezdem megszokni, de mostanában úgy lépnek ki valahogy ,hogy nem marad nyoma sem . pontosabban a Players Met - ben látszik hogy kivel játszottál, de a statisztikákba nem kerül bele... :Y idegesítő mikor végre elkezdtem nyerni :DD

(#21162) Nagy_Matessz válasza mr.dana (#21161) üzenetére


Nagy_Matessz
aktív tag

:):)
Hát ezt kb szokd meg :)

Kell egy kis pénz? Dolgozz velem

(#21163) knorbi77 válasza DM-Fan (#21160) üzenetére


knorbi77
tag

Jó persze, mert ha neked az van, akkor az a legjobb..Járhatsz bemutatótermekbe, de sosem lehetsz biztos abban, hogy be vannak állítva a TV-k..Figyelj, egy biztos, a TV-k képe már rég nem a színhűségről szól, mert ha színhű lenne akkor kb. 10-esen lenne a színbeállítás..Arról szól hogy milyen szépek,teltek a színek, és ha te azt mondod, hogy egy LED-tvnek nincsenek jobb színei mint egy plazmának, akkor tényleg nem értesz hozzá, akármit is vezetsz..nem véletlenül a legújabb technológia, nem véletlenül a legdrágább, nem véletlenül gyártják a menőbb cégek egyre szélesebb körben, a plazma és az LCD pedig előbb- utóbb úgyis kikerül a gyártásból, mert elavult, ja és hát persze miért gyárt minden gyártó LCD-t ha a plazma jobb? Szerintem kicsit jobban értenek ahhoz, amit ők fejlesztenek ki..meg minden másban is.Csak nincs pénz LED-re és akkor le kell szólni, és amire van pénz, az a király..közben nem, de mivel nem tudod megvenni a jobbat,ezért a szarabb lesz a jobb számodra..Teljesen mindegy melyik topic-ot vezeted..PS3ról annyit, hogy abban sem vagy penge, csak azt hiszed magadról, mint ahogy minden másban is ezek szerint..Segítesz sokaknak ez szép dolog, de azért ne gondold azt, hogy te vmi hős vagy, tévedhetetlen, és az univerzumban te vagy az ész (mert így jön le nekem, hogy így gondolod)..mozgókép..nem hinném hogy egy 200Hz képfrissítésű LCD-nél pl. jobb lenne a plazma.Mindegy is..itt páran azt gondoljátok, hogy jobb a plazma..de az LCD mégis fényévekkel jobban fogy..mert többen tudják hogy mi a jó(külföldről nem is beszélve), ti páran meg vegyetek plazmát..fel sem tűnik ez a pár eladás a másik 100 vásárolt LCD mellett ami a ti 2-3 vásárlásotokra jut.Most jön 1-2 ember fikázása, hogy nem értek semmihez, meg ez nem így van-az nem úgy van..de aki tudja, az úgyis érti, aki meg nem..hát írjon :)
"Én inkább azon döbbenek meg, hogy az emberek képesek kiadni 300-350 eFt körüli összeget egy nyilvánvalóan gyengébb teljesítményű TV-ért"-Te érted mit írsz? Komolyan tudatában vagy annak, hogy miket írsz? esküszöm hogy te le vagy maradva 10 évvel, és csak kamuzol, hogy követed a magazinokat stb..
Az meg a másik, hogy írsz, de nem indokolsz semmit..csak állításokat írsz.. azt amit te gondolsz..és rá akarod erőltetni mindenkire..de indoklás nincs..miért gyengébb, miért rosszabb..erről szó sincs..csak rosszabb és kész..

[ Szerkesztve ]

(#21164) knorbi77


knorbi77
tag

Igazából túlságosan nem foglalkoztat a dolog, mert a gyártók tudják mi a jó..nyomják a LED tv-ket..én megveszem és ennyi, ti vegyétek a plazmát..Csak azért írok, mert szinte bántja a szememet az, amiket itt írnak..

(#21165) babli válasza knorbi77 (#21163) üzenetére


babli
tag

Ez tetszett... ;)

✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)

(#21166) knorbi77 válasza babli (#21165) üzenetére


knorbi77
tag

Örülök :)

(#21167) DM-Fan válasza babli (#21165) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Nekem is. Nagyon szórakoztató. Be is linkelem a plazma topicba. :D

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#21168) babli válasza DM-Fan (#21167) üzenetére


babli
tag

lol:D

✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)

(#21169) knorbi77 válasza DM-Fan (#21167) üzenetére


knorbi77
tag

Okés, hadd tanuljanak kicsit :D

(#21170) Gebriel válasza DM-Fan (#21167) üzenetére


Gebriel
veterán

Kb ez most olyan mint ha pc topicban lévő xbox 360 fikázást be linkeled a topickjába. Várható lesz a reakció és a flame. :(

(#21171) knorbi77 válasza Gebriel (#21170) üzenetére


knorbi77
tag

És kit érdekel? Idegeskedjenek csak maguknak, én röhögök :D Hiába hiszik magukat nagyokosoknak..:D Kezdjük ott, hogy nincs egy LCD tv-je se vagy egy LED..tehát mire alapoz? De hagyjuk.. :D

[ Szerkesztve ]

(#21172) Gebriel válasza knorbi77 (#21171) üzenetére


Gebriel
veterán

Nem hiszem, hogy idegesedni fognak hanem inkább nevetni. Írtál egy-két mókás dolgot. ;) :)
Nekem ez tetszett a legjobban.
".nem véletlenül a legújabb technológia, nem véletlenül a legdrágább, nem véletlenül gyártják a menőbb cégek egyre szélesebb körben, a plazma és az LCD pedig előbb- utóbb úgyis kikerül a gyártásból, mert elavult, ja és hát persze miért gyárt minden gyártó LCD-t ha a plazma jobb? Szerintem kicsit jobban értenek ahhoz, amit ők fejlesztenek ki..meg minden másban is."

Egy biztos. Az a fogalom részedről, hogy marketing semmit nem mond a 100%
Jah és mielőtt nagyon ugrálnál SONY LED tv-m van. :P

[ Szerkesztve ]

(#21173) knorbi77 válasza Gebriel (#21172) üzenetére


knorbi77
tag

Na akkor már azért megérte..gondolom leírni nem tudod mi az, mert mész a hülyékkel de nekem mind1..:D És abban miért nincs igazam? ha már ennyire tetszett..vagy kérdezzük meg Samsungékat, hogy miért nem gyártanak 2 félénél több plazmát a 30 féle LED mellett? :D

[ Szerkesztve ]

(#21174) Gebriel válasza knorbi77 (#21173) üzenetére


Gebriel
veterán

Maradjunk a fórum szabályzatánál. Nincs személyeskedés. ;]

Mit is nem tudok leírni? :DDD ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

(#21175) knorbi77 válasza Gebriel (#21174) üzenetére


knorbi77
tag

Itt mindenki személyeskedik amúgy..:D
Ja és ennyi..nem tudod leírni.. :DDD :N
Azért azt szögezzük le..bár már félek leírni..a Samsung mérnökei jobban értenek a tv-khez mint ti.Vagy nem ugye?:D

[ Szerkesztve ]

(#21186) Johnny Cage válasza knorbi77 (#21183) üzenetére


Johnny Cage
addikt

"Vágom hogy LCD panel-t világítanak meg LED fényforrások..de így hívják.."

ja, a samsung így hívja. és aztán?

(#21188) knorbi77 válasza Johnny Cage (#21186) üzenetére


knorbi77
tag

És aztán, így hívják ,így nevezem én is, te kiröhögted, én megmagyaráztam. OKÉ

(#21191) Johnny Cage válasza knorbi77 (#21188) üzenetére


Johnny Cage
addikt

a technológiát LCD-nek hívják, innentől kezdve zseblámpával is megvilágíthatod azt a nyomorult TV-t, attól az még nem lesz zseblámpa-TV.

(#21192) knorbi77 válasza Gebriel (#21189) üzenetére


knorbi77
tag

Már hogy ne tudnék olvasni?Figyi, leírtam a véleményemet..imádom a TV-ket és rendszeresen nézem őket bevásárlóközpontokban,neten, itt-ott, ismerősöknél akiknek a legkülönfélébbek vannak, és úgy találtam mostanában, hogy a LED-es tv-knek fenomenális képe van egy LCD-hez képest, amit láttam plazma pedig nagyon rossz volt..pedig sok helyen láttam már..zavaró a képe nekem, el van mosva..ti fikáztok össze-vissza, amin én röhögök szóval nem baj, csak én így látom, az alapján amit láttam, és akármit írtok sose fogok nektek hinni, mert hiszek a szememnek inkább..

(#21193) ldave válasza ldave (#21159) üzenetére


ldave
félisten

Sikerült egy nagy flame közepén írnom, hátha kapok választ azért a kérdésre majd. RUSE-t vagy Red Alert 3-at próbált már valaki PS3-on? Mennyire jó az irányításuk?

A Slime draws near! Command?

(#21194) knorbi77 válasza Johnny Cage (#21191) üzenetére


knorbi77
tag

A legtöbb helyen így hívják, innentől kezdve nem számít, hogy te mit mondasz rá.

(#21195) Pferi


Pferi
senior tag

Ajjajj... Én csak tanácsot szerettem volna kérni hogy a mostani felhozatalból milyen 40-42"-os tv-t ajánlanátok Playstation 3-hoz, nem gondoltam volna hogy így eldurvul a dolog, elnézést kérek.

Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite ; 2x16 Gbyte Kingston DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház

(#21196) knorbi77 válasza Pferi (#21195) üzenetére


knorbi77
tag

Ne kérj elnézést, nem miattad alakult ki :)

(#21197) DM-Fan válasza Pferi (#21195) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Semmi baj, csak máskor a megfelelő helyen tedd fel a kérdést, mert ebben a topicban sajnos gyakran akad egy-két olyan fórumtárs, aki azon túl, hogy semmit nem ért a témához, nem igazán tud kulturáltan sem megnyilvánulni, amint a mellékelt ábra mutatja. Gyere át a plazma topicba és szívesen segítünk a döntésben, ha maradt még kérdésed, és nemcsak a nagyvonalakra vagy kíváncsi!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#21198) Ijk válasza Pferi (#21195) üzenetére


Ijk
nagyúr

Panasonic 42x20. Ha van több pénzed akkor fullHD-s u20 vagy s20.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#21200) #09634560 válasza Ijk (#21198) üzenetére


#09634560
törölt tag

Szerintem a vitapartner még életében nem látott otthoni körülmények között se plazmát,se Led-es megvilágításút,csak benyelte a marketinget. Csak MM és társaiban csorgatja a nyálát.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.