Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22501) szasanyi válasza Sonja (#22492) üzenetére


szasanyi
félisten

Én nem tudom pontosan mit is kellene látnom a linkelt videón. :( Az a gyerek lemezt nem vesz ki, amit mutat azt mg próbáltam minden variációban. A lemez benne maradt és nem jön ki.

DM-Fan: Igen, FAT 60GB változat (2007. novemberében vettem). Azt hiszem nem javíttatom, hanem megpróbálom eladni alkatrésznek HDD és kontroller nélkül. Azt viszont nem tudom veszek-e másikat, mivel ez nekem óriási csalódás a márkában és az általa képviselt minőségben. Semmibe sem nézem a SONY-t ezek után, mert ha egy gyártó ~130.000 HUF ellenében ezt a minőséget és élettartamot tudja garantálni, ott a baj nem kicsi. És ezek után 80k körüli áron vegyek másikat, ami 3 év után megint tönkre mehet? A meghibásodás után a másik nagy gondom a ~30 db PS3 játék... azzal mit kezdjek? :F Tulajdonképpen ez az egyetlen érv egy új PS3 mellett, de az még koránt sem biztos, hogy elég lesz a vásárláshoz.

(#22502) DM-Fan válasza Edgeri (#22500) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Pedig a gyári leírás szerint a 24p-t viszi."

Az egy dolog, hogy meg tudja-e jeleníteni, az meg egy másik dolog, hogy kadenciahelyesen tudja-e megjeleníteni. Ezek szerint csak alkalmas a megjelenítésre, de natívan nem tudja.

Get Moded!

(#22503) DM-Fan válasza szasanyi (#22501) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Megértelek, nekem is nagy dilemma lenne a dolog, pedig félek, hogy előbb-utóbb én is szembesülök ezzel, mindjárt nekem is 3 éves a gép.

Get Moded!

(#22504) Gebriel válasza szasanyi (#22501) üzenetére


Gebriel
veterán

Semmibe sem nézem a SONY-t ezek után, mert ha egy gyártó ~130.000 HUF ellenében ezt a minőséget és élettartamot tudja garantálni, ott a baj nem kicsi.

Jó reggelt ez a XXI. század!!!
Nagyon kevés elektronikai termék van ami ennyi pénzért sokáig bírja. Pl ott a telefonok... ;)

[ Szerkesztve ]

(#22505) szasanyi válasza Gebriel (#22504) üzenetére


szasanyi
félisten

"ennyi pénzért" - miért kevesled? :U És a "sokáig" kifejezés ezután ennyit jelent majd, és örüljünk, hogy megvehettük? Hát ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni: gratulálok! Ha a nagy, neves gyártók - akik eddig többnyire minőséget gyártottak - is csak az árcédulájukon maradnak "nívósak" akkor komolyan el kell gondolkozni azon, vesz-e olyat az ember... ez nem élelmiszer, amit muszáj meg venni. Szerencsére.

(#22506) Sonja válasza szasanyi (#22501) üzenetére


Sonja
veterán

Akkor próbáld így! Kommentek szerint működik. Ha nem, akkor próbálj meg még keresgetni. Mást nem tudok tanácsolni. :( Ja, vagy a jó öreg szétszedés.

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#22507) Gebriel válasza szasanyi (#22505) üzenetére


Gebriel
veterán

Persze nincs ezzel semmi gond, nem veszel PS3-t nem játszol rajta. Ennyi!! ;]

Marad a PC. Ott meg, hogy most megint ez kell venni, megint az, ez a videó kártya már nem elég stb, stb....Érzed a pikantériáját... :U

Én a helyedbe megpróbálkoznék a méltányossági garanciával.
Ha a számla hiánya lesz csak a probléma, dobj egy privit segítek.. ;)

(#22508) szasanyi válasza Sonja (#22506) üzenetére


szasanyi
félisten

Sajnos csak egy dologban tudok 1et érteni, az pedig a Fucking YLOD!, amit nyugodtan ki lehet egészíteni (ez opcionális) a Fucking SONY! felszólítással.
Ezt is próbáltam amúgy, de a lemez továbbra is benne maradt. Azért köszi, egyelőre nem logózok vele míg nem látom van-e érdeklődő a megvételére. De ha nem lesz, na majd akkor! ;]

Gebriel: pontosan, jól látod. :K Viszont az nem elhanyagolható különbség, hogy ha akarom akkor cserélem , és akkor is úgy hogy a régit eladom nem pedig kidobom, mert idő előtt elromlott. Ha a két rossz közül választanom kel, lehet nem a SONY lesz az. A játékok miatt évelődök még rajta hogy legyen úgy, és a legfinomabban rúgjam magam tökön... :U

[ Szerkesztve ]

(#22509) Gebriel válasza szasanyi (#22508) üzenetére


Gebriel
veterán

"régit eladom nem pedig kidobom, mert idő előtt elromlott."

Ott nem romlik el semmi idő előtt, minden frankón működik? Muhahaha
Azt hiszem, Te ezt komolyan is gondolod, és ezzel nyugtatod magad. :R

(#22510) Gebriel válasza szasanyi (#22508) üzenetére


Gebriel
veterán

Na meg egyébként 130.000ft lebontod napi szintre akkor kb 120ftf/nap jön ki. Az meg elég olcsó szórakozás. Mit szórakozási lehetőség van ma ennyi pénzért? :D

(#22511) dudikpal válasza Gebriel (#22510) üzenetére


dudikpal
aktív tag

Gondolom neked nem számít h ilyen formában 3 évi bérleti díjat kell előre egy összegben kicsapnod.
Azért nájsz tráj :D

(#22512) DM-Fan válasza Gebriel (#22510) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Ettől függetlenül akkor sincs igazad! Egy ilyen értékű, prémium minőségűnek mondott, drága eszköz ne 3 évig működjön már! Úgy vélem, hogy nem a mobiltelefonhoz kéne hasonlítani, ami egy mindennap, adott esetben mostoha körülmények között használt strapaeszköz és a tervezett életciklusa sem több átlag 2 évnél (az már az egyén hülyesége, hogy ennek ellenére negyedmilliót képes kiadni egy szaros iPhone-ért).
Most hozhatnék sarkított példákat, hogy a 25 évvel ezelőtti C64-em mai napig tökéletesen működőképes, pedig nem keveset ment (jó, jóval egyszerűbb konstrukció), de ha már a japán gyártónál tartunk: érdemes megnézni szüleim '90-ben vásárolt Trinitron képcsöves Sony TV-jét, ami a 20 év alatt talán kétszer látott szerelőt banális hibák miatt. Értem én, hogy tömeggyártás van, meg silányodik mindennek a minősége (a mai TV-technológiáktól például tényleg nem várható el, hogy a jó értelemben vett igénytelen CRT-technológiához hasonló élettartamot érjenek el), de egy olyan terméknél, aminek házon belül nincs még jelenleg sem utódja - és ha így vakarózik a Sony még vagy 2 évig nem is lesz - joggal várja el az ember, hogy b*ssza meg, legalább a következő generációig húzza már ki! A '89-ben megjelent Nintendo Game Boy-ok (szintén strapagépek) mai napig működőképesek, pedig most jött ki a 3DS, ami kb. a hatodik generáció azóta.

Szóval én szasanyi-val értek egyet, szerintem is felháborító, hogy ilyen köztudomású tervezési hibával voltak képesek gépek millióit piacra dobni és nem visszahívni őket, mikor már rögtön az elején nyilvánvaló volt, hogy komoly gond van a gépekkel. És mielőtt azzal jönnél: a Slim-ek is YLOD-oznak bőszen.
Arról már nem is beszélnék, hogy egy játék új ára a gép jelenlegi árának kb. 1/6-a. Érdekes a helyzet olyan esetben, ha az ember rendelkezik már egy kisebb-nagyobb gyűjteménnyel, ami ugye ezen esetben mehet a levesbe, mert a kedves gyártó úgy gondolta, hogy ha tönkremegy a user gépe a generációváltás előtt az nem baj, majd vesz egy másikat. Még a világ szerencsésebbik, nyugati felén sem ennyire együgyűek az emberek, hogy ezt a békát csont nélkül lenyeljék.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#22513) szasanyi válasza Gebriel (#22510) üzenetére


szasanyi
félisten

Nekem olyan havi 500k bevétel kéne ahhoz, hogy így fogjam fel mint te - legalább is matematikailag, mert ott a másik fele is amit szintén furán mérlegelsz. Úgy látom ilyen hozzáállással - mind1 mi okból, de - TE lehetsz az ideális vásárló! ;] Esetleg te vagy Krőzus, és semmi sem számít.
Nekem számít, de ha annak ellenére mégis úgy döntök, hogy pénzt akarok pocsékolni, akkor azt hogy mikor, mire és mennyit ne a SONY döntse már el helyettem. :(((

(#22514) anulu


anulu
félisten

whoops:

újabb pofon a Sonynak. röviden: az LG vs Sony csörte jelenleg úgy áll, h Rotterdamban 10 napra lakat alá került az összes EU-ba irányuló PS3 szállítmány.

mivel a lejátszásra vontkozó szabadalmakat sértett a Sony, elképzelhető, h az összes Blu-Ray médián megjelent termékkel is bajok lesznek, így a PS3 játékokkal is.

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#22515) anulu válasza szasanyi (#22489) üzenetére


anulu
félisten

recovery mode, ill egyéb dolgok sem segítenek?

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#22516) DM-Fan válasza anulu (#22515) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

YLOD-on? Nem szoktak... :(

Get Moded!

(#22517) anulu válasza DM-Fan (#22516) üzenetére


anulu
félisten

néha vannak csodák. egy próbát megér, hacsak nem valami belül sült meg. mondjuk JB-vel berúgdosni service mode-ba. hátha. ennél rosszabb nem lesz :(

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#22518) szasanyi válasza anulu (#22515) üzenetére


szasanyi
félisten

Az meg mi a csoda? :U Ez a rohadék csak villog, semmi egyébre nem hajlandó - mondom, még a Skate 3 lemezét sem tudom kivenni, mert semmire sem reagál. :(

(#22519) F.B.I. válasza szasanyi (#22518) üzenetére


F.B.I.
veterán

Haver 60Gb-os gépét átpasztátam, utána 3 hét múlva megint lehalt. Sajnos a 60Gb-os változat nagyon rosszul lett forrasztva, javíthatatlan, add el amíg tudod, előtte ezt olvasd el ha lehet és próbáld meg: KATT!.

Minden gépnak, amin már nincs gari sokat segít egy pasztázás és fél évente portalanítás. Nagyon komoly mennyiségű port be tud szívni a FAT gép, a nagyméretű 12 cm-es venti miatt.

A helyedben a legolcsóbb megoldást választanám, vennék egy használt 80Gb-os változatot, pasztázás után teljesen megbízható modellek (40-50K között). :K

A youtubeon vannak komoly videók a szétszedésről, 1/2 óra, a szalagkábelekre figyelni kell.

[ Szerkesztve ]

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#22520) szasanyi válasza F.B.I. (#22519) üzenetére


szasanyi
félisten

Köszi, de ez sajnos nem az én szakterületem. :R

(#22521) Scoobyka


Scoobyka
addikt

Masnak is nyikorog a ps3 joya? Kb 2hetes,de nyikorog a szimbolumos gombok,valamint az egesz joy nem ad egy biztos fogast,pedig nagyon csinyan banok vele.
Xbox360 joya sokkal masszivabb volt. Ps3joy 10bol 5 x360 meg 8. Szoval eleg hamar leamortizalodik a ps 3 joya. :( pedig kezdtem mar megszokni a fogasat,de ez a nyikorgas nem add minosegi erzest.

(#22522) anulu válasza Scoobyka (#22521) üzenetére


anulu
félisten

nekem a 3+ éves Sixaxis-okkal sincs ilyen bajom

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#22523) Scoobyka válasza anulu (#22522) üzenetére


Scoobyka
addikt

Enyem a rezgos slimhez adott. Azokra ervenyes a garancia? Vagy ilyen nyikorgas miatt elkuldenek? Amugy a gep es az exclusive jatekok sokkal jobban bejon mint a 360as. De a joy az egy tragedia. :(

(#22524) Gebriel válasza DM-Fan (#22512) üzenetére


Gebriel
veterán

Teljesen elfogadom amit írsz, de ez van. Sajnos.
Én ettől függetlenül szeretem a Sony termékeit. A fejegység a kocsiban, a tv, a ps, a telefon... :))

(#22525) anulu válasza Scoobyka (#22523) üzenetére


anulu
félisten

passz, szerintem hívd fel a boltot, ahol vetted

"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB

(#22526) Edgeri válasza Scoobyka (#22521) üzenetére


Edgeri
senior tag

Nekem mikor új volt kicsit nyikorgott, de bekopott rövid idő alatt és abbahagyta.
Amúgy analóg gombot ("gombát") vennék joyhoz! Hátha valakinek van elfekvőben....

Üdv, Edgeri

(#22527) Edgeri válasza DM-Fan (#22503) üzenetére


Edgeri
senior tag

Csatlakozom, én is parázok, hogy befosik a kütyü, mert mások tapasztalatai alapján lassan ebbe a korba ér :F . Utálom azt a tényt, hogy determinálva van az életciklusa és előbb-utóbb szembe kell nézzek ezzel a problémával :W Jó kérdés, hogy utána WTF lesz...

Üdv, Edgeri

(#22528) Edgeri


Edgeri
senior tag

Új DLC a Dead Space 2-höz :C Link katt

Üdv, Edgeri

(#22529) heihachi válasza Scoobyka (#22523) üzenetére


heihachi
addikt

Nekem is ezt csinálja a zsír új 320-as gép mellé adott kontroller. Nyekereg meg nem egyforma erővel áll ellen a két ravasz.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#22530) Djuree válasza Edgeri (#22527) üzenetére


Djuree
félisten

utána jön az xbox :C jobban jársz, hidd el ;)

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#22531) szasanyi válasza szasanyi (#22520) üzenetére


szasanyi
félisten

Ennek ellenére szétszedtem a PS3-mat. Nem egy nagy ügy tényleg, miután megnéztem a YouTube videón simán ment a dolog és összerakni is egyszerűbb mint a kontrollert. Már a szétszedés végére nyilvánvaló lett, hogy nem ez lesz a probléma lényege, ugyanis egy 1 éves, szét nem szedett PC-ben sztem 5x ennyi por, kosz gyülemlik fel mint ami ebben az elmúlt ~3.5 év alatt. A pasztázásnál sem láttam problémát, és csak az RSX szélein lévő fölösleg volt kicsit megszáradva, de ha már szétszedtem letisztítottam és MX-2 használatával újrapasztáztam. Szépen összeraktam, minden a helyére került (nem maradt se csavar sem alkatrész :D ), bekapcsolás, ééééés.... semmi. Illetve ugyanaz mint volt, azaz YLOD. No és hab a tortán, hogy a lemezt továbbra is benne van, mert sehogyan nem adja ki a rohadék. Úgy tűnik, a BD olvasó szétszedése lesz csak megoldás, de azt meg sajnálom mert kifogástalanul működött, és hátha valakinek kell(ene). Hát mit mondjak, jót legóztam a SONY-t meg üdvözlöm Bláner Bozsó nevében is. :P

(#22532) Edgeri válasza Djuree (#22530) üzenetére


Edgeri
senior tag

Eladtad végül a PS3-adat? :))

Üdv, Edgeri

(#22533) F.B.I. válasza szasanyi (#22531) üzenetére


F.B.I.
veterán

Legalább megtudtad, hogy ehhez is értesz. :DDD

Sajnos nem lesz más megoldás, szét kell kapni a meghajtót és gyorsan eladni a gépet, mert azon már semmi nem segít, felesleges rá költeni is. :(

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#22534) szasanyi válasza F.B.I. (#22533) üzenetére


szasanyi
félisten

Már van hirdetés hozzá, a kérdés az kereslet lesz-e? Nézegetem az újakat is - ha jól emlékszem akkor a 320GB SLIM amit "érdemes" választani -, de a közelemben nincs normális áron, így nem igazán vagyok döntéskényszerben. Sajnos úgy tűnik, hogy az lesz a jobbik rossz ha másikat veszek - persze csak ha találok új, hivatalos SONY garanciával rendelkező modellt normális áron. Nem akarom fillérekért elherdálni 30 db játékomat, és még ott van 21 db BD film is amihez megint csak kell legalább BD lejátszó. :U

(#22535) DM-Fan válasza szasanyi (#22534) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"Nem akarom fillérekért elherdálni 30 db játékomat, és még ott van 21 db BD film is amihez megint csak kell legalább BD lejátszó."

Sajnos ezt a Sony is tudja, ezért tudja eladni a Slim-eket a volt FAT tulajoknak, annak ellenére is, hogy csalódtak a konzolt illetően. :(

"This is why you fail." - mondaná Yoda mester.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#22536) ldave


ldave
félisten

Ha jól tudom ti már többször rendeltetek külföldről játékokat. Eddig én csak ebay-en vettem, de most az amazon.co.uk-t néztem k, hátha itt van valakinek velük tapasztalta. Kiválasztom a két játékot amit szeretnék és írja a kosárban, hogy Subtotal: £49.90. Viszont amikor véglegesíteném, akkor rátesz vagy £10 VAT-ot. Ezek szerint az alap árak amit ír áfa nélkül vannak ott? Vagy vámolni akar magyar címre? Ha jól tudom EU-n belül nincs vám.

A Slime draws near! Command?

(#22537) DM-Fan


DM-Fan
nagyúr

Film készül - többek között - több PS3 exkluzív játékból, így az Uncharted-ből és a Heavy Rain-ből is. Forrás. Kíváncsi leszek.

Get Moded!

(#22538) Gebriel válasza anulu (#22478) üzenetére


Gebriel
veterán

Próbáld ezzel lehet könnyeben fog menni. :D

[ Szerkesztve ]

(#22539) Gebriel válasza DM-Fan (#22537) üzenetére


Gebriel
veterán

Úgy néz ki a Devil May Cry is mozi vászonra fog kerülni.

(#22540) PhoenixK válasza ldave (#22536) üzenetére


PhoenixK
őstag

Az ÁFA országfüggő...

Esetleg: Zavvi vagy Game.co.uk

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#22541) dudikpal válasza ldave (#22536) üzenetére


dudikpal
aktív tag

Én próbáltam játékot venni, de a procedúra végén kinyögte h nem szállít ide. Ha jól tudom csak filmet meg könyvet.

[ Szerkesztve ]

(#22542) Edgeri válasza ldave (#22536) üzenetére


Edgeri
senior tag

Én is a game.co.uk-t ajánlom, esetleg a hmv.com-ot, teljesen megbízhatók :K

Üdv, Edgeri

(#22543) ldave


ldave
félisten

Köszi az infót és a tippeket!

A Slime draws near! Command?

(#22544) Edgeri válasza olbaidhun (#22481) üzenetére


Edgeri
senior tag

BF3 új trailer: KATT :C :K

Üdv, Edgeri

(#22545) olbaidhun válasza Edgeri (#22544) üzenetére


olbaidhun
őstag

Szeretjük. Talán a pc verzsön jobban adja majd az érzést az egér és belkin n52te kombó miatt.. új alice-t is várom.

Korábbi beszélgetéseket olvasva, nagy ge*i a sanyi, nem kétséges.. de nekem a box nem alternatíva. Ps3 emulator még nincs.. igy marad az adásvétel. Jelenleg 4konzolom van, fat és slim is akad, meg egy box, délután teszek fel hírdetést, ha valakit érdekelne korrekt áron, elfogadható konzol.

7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

(#22546) Edgeri válasza olbaidhun (#22545) üzenetére


Edgeri
senior tag

"jelenleg 4konzolom van" :Y

Üdv, Edgeri

(#22547) Sonja


Sonja
veterán

Küldetésszerkesztő lesz az InFamous 2-ben!!! :Y :C Ejj, ez nagyon jó lesz! :R

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#22548) blazsey2 válasza dudikpal (#22541) üzenetére


blazsey2
senior tag

Én onnan vettem a GT5 collector's verziót,és két nap múlva meg is kaptam.
Csak a postaköltség drága.
Én a TheHut-ot és a zavvit ajánlom.

PSN ID:blazseydr

(#22549) AMD_ok


AMD_ok
őstag

Hello

Valaki segítene abban, hogy a külső usb-s vinyónak milyen fájlrendszere kell legyen ahhoz, hogy olvasni tudja a PS+? Mert az ntfs-t nem olvassa.

Köszi

(#22550) Edgeri válasza AMD_ok (#22549) üzenetére


Edgeri
senior tag

Sajnos FAT32 :O

Üdv, Edgeri

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.