Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz maliboo #18999 üzenetére
Méltányossági garancia az egy külön történet.
Az a lényeg hogy olyan helyen vedd meg a gépet ahol számlát és Sony garancialevelet kapsz a gép mellé (nem bolti garancia)
Ha ez megvan és a gépre adott 1 év garancia lejárt, és esetlegesen meghibásodik a ps3 ezt követően, akkor van lehetőséged igénybe venni a vásárlás napjától számítva 3 éven belül a méltányossági garanciát, de csak abban az esetben ha rendelkezel a számlával, a garanciajeggyel, és a gép nem volt megbontva (hdd csere lehet)
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
De kihalt a topic..
-
wrathchild
tag
Üdv!
Egy játék eladásánál kiemelte az eladó, hogy bluray-tokban.
Ezt miért írhatta? Nem magától értetődik a bluray-tok?
Kicsit elbizonytalanított, lehet valami susmus a dologban?
Honnan győződhetek meg kézhezvételnél, hogy a játék pl. nem írott lemezen van?
Kösz! -
TerryBogard
tag
válasz wrathchild #19011 üzenetére
Szerintem nem a gyári átlátszó tokban van hanem kékben.
A többi passz.PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.
-
Djuree
félisten
válasz wrathchild #19011 üzenetére
mert az bundle játék. géphez adták, a lemez sima fehér színű, nincs szitázva, de maga a játék ugyanaz. a borító általában nyomtatott.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
nem is jó ha áll a pénz valamiben, csak az értéke romlik. nekem így volt 7 xbox-om, ha kijátszottam amit akartam eladtam a gépet, mikor összejött pár érdemes játék, megint vettem boxot, aztán megint eladtam és így tovább
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kelzsoca
félisten
válasz TerryBogard #19018 üzenetére
Gondolom az aktuális piaci ár alatt szerezte be a gépeket, amit lehet a későbbiekben még kis haszonnal tovább is tudott adni
-
Djuree
félisten
válasz TerryBogard #19018 üzenetére
amit kelzso ír
hasznom volt rajta, mivel mindet ár alatt vettem használtan, ugye az állapot nem volt lényeg, mivel 2-3 hónapot használtam csak mindig, a legtöbb javított 3 ledes gép volt, de nem érdekelt, amennyi időre kellett nekem annyit bírt, aki meg megvette az már az ő gondja így minden gépen kerestem kicsit, mert eladásnál kicsit többért hirdettem mint amennyiért vettem, de mindig volt rá vevő, néha hamar néha később, de mindig megvették. az utolsó boxom lényegében már "ingyen vettem"[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Valószínűleg holnap érkezik a Castlevania: Lords of Shadow játékom.
Amint kiplatináztam már adom is el jó áron, ha esetleg valaki tervezi a játék megvételét
-
papsZa
tag
válasz TerryBogard #19015 üzenetére
Beszeled a japant, hogy ennyire odavagy a japan rpg-ert?
[ Szerkesztve ]
HP 8710p
-
vhunor
őstag
Normál kiadású, hibátlan Assassin's Creed 2 eladó 3,5k-ért vagy cserélhető mindenféle nekem hiányzó stuffra .
-
Djuree
félisten
-
Krisz_82
tag
Használ valaki itt A Ps3-hoz Logitech-es Driving Force EX kormányt?
Ha igen megoszthatná velem a tapasztalatait róla:
-jó
-nem jó
-elmegy
kategóriát képvisel-e. stb....
Haver nyert 1-et,és eladná nekem 13eFt-ért teljesen újonan.
Szerintetek megéri? Neten 16-21eFt-ért láttam .Gran Turismo 5 Forever !!!
-
-
kisJack
aktív tag
Én használtam egy jó darabig ilyen kormányt, főleg pc-n, de kipróbáltam a PS-sel is, ha csak szórakozni szeretnél hébe-hóba akkor jó választás lehet (bár én használtan vettem, de újszerű állapotban, kemény 5k-ért) ennek tükrében sok egy kicsit a 13, 20-ért már igazán komoly kormányt lehet kapni; Driving Force GT-t ami mellesleg a GT5 hivatalos kormánya...
Jah, bocsi, Krisz 82-nek ment természetesen.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
A konzolokszervize.hu mennyire megbízható üzlet? Egy játékot szeretnék előrendelni.
-
chubii
senior tag
Tegnap kipróbáltam a Voice COmmand-ot a Hawx-ban. Hát az elején nagyon nem értettük egymást. Mondtam neki mindenfélét, de rám sem bagózott vagy teljesen más dolgokat művelt.
Aztán kigugliztam ,hogy milyen parancsokat fogad el a játék. Na úgy már egészen elfogadható volt. Egyedül az zavaró,hogy kb. 2-3 s kell mire végrehajtja a műveletet, arra meg már késő......
Mókának elmegy, de egy idő után erre is ráun az ember....[ Szerkesztve ]
-
Krisz_82
tag
válasz kisJack #19033 üzenetére
Kösz a tapasztalatmegosztást. Akkor te valóban kedvező áron jutottál hozzá. De én ahogy te is tippelted csak hobbi szinten nyomom majd,leginkább a Gt5-höz szeretném használni majd. Nem vagyok hardcore netes szimulátorbajnok,csak gondoltam egy 5 éves fejlesztési időt illő lenne kontroller helyett erre alkalmasabb irányítóval megkoronáznom.
Első körben én is a driving force Gt-re gondoltam mint hivatalos GT-kormányra , de nemrég visszakúszott az ára újonnan 30-35eFt-ra.Nem tudom te honnan vennéd ma meg 20eFt-ért,de az engem is érdekelne !!!
Most kerestem megint rá , használtan is a legolcsóbb 25e Ft. Amit ugye nem tudhat az ember menyire használták korábban úgymond :rendeltetés szerűen....
Ha nincs mód személyes átvételre nagy a szo...ás veszélye ! Megjön-kibontod-összedugod-használod-nyikorog,törött,kattog,recseg,ropog,kopott,stb.......
Én úgy vagyok vele hogy műszaki cikket csak újonnan szabad venni.Gran Turismo 5 Forever !!!
-
TerryBogard
tag
válasz papsZa #19024 üzenetére
Nem, de ha egyszer ráérek megtanulom a nyelvet és kimegyek japóba! De igazából nem zavar hogy nem tudom a nyelvet, a lényeg ez már megvan For Japan Only, meg ez is Japan only de ezen még gondolkozok.
[ Szerkesztve ]
PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.
-
TerryBogard
tag
válasz TerryBogard #19038 üzenetére
PS3 és PSP a tökéletes párosítás. Coming Soon: The 3rd Birthday, NeverDead. No. 1 Games: Final Fantasy XIII and Kingdom Hearts: Birth by Sleep.
-
dunc
nagyúr
Miért nem tudok egy Kurv@ USA reget csinálni ?!
-
dunc
nagyúr
Enslaved Kiprobáltam a demot és megkapja tőlem a
zseniális,a graf itt-ott hagy némi kivánni valót maga útán,de nagyon jól összerakott játék lehet. -
Sonja
nagyúr
Csütörtökön az európai PSN karbantartása lesz!
Good afternoon,
On Thursday 28th October PlayStation®Network will be undergoing maintenance. This maintenance will occur from around 15:30 (BST) and is expected to finish at around 00:30 (BST) on Friday 29th October.
During this time you will not be able to access services such as the PlayStation®Store, Account Management or Registration.
We apologize for any inconvenience that this may cause.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Kontroller
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- FC 25 PS5 cd játék , szinteúj eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest