Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36001) tDr1v3r válasza james001 (#35993) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Nekem nagyon tetszik... remélem a Store-n kívül más is újul.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#36002) james001 válasza tDr1v3r (#36001) üzenetére


james001
veterán

Mire gondolsz?

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#36003) tDr1v3r válasza james001 (#36002) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Mondjuk az egész XMB... nagyon ráférne már egy ehhez hasonló megújulás.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#36004) v!ct0y válasza tDr1v3r (#36003) üzenetére


v!ct0y
veterán

azt felejtsd is el..:DDD

(#36005) james001 válasza tDr1v3r (#36003) üzenetére


james001
veterán

Na persze...sztem csak te vagy egyedül a világon aki megváltoztatná az XMB-t :DDD
A Vitára is kár hogy nem azt rakták rá,simán illeszkedett volna az érintőre.

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#36006) Daveyjones


Daveyjones
csendes tag

Sziasztok, szeretnék kérdezni valamit. Szerintetek a ps3-om a Blu-ray filmeket letudja olyan minőségben játszani, mint egy asztali lejátszó? Vagy csak egy felső kategóriás player lépi túl azt? Mert láttam az auchan-ban 19 ezerért egy sony blu-ray lejátszót, szép vékony, jól kinéző darab, ráadásul az mkv-filok is mennek rajta. Arra gondoltam hát hogy megveszem, de ha nincsen különbség a kettő között, akkor az csak pénz kidobás lenne. Legfeljebb csak energia takarékosságból érné meg.
( Nekem egy 42 inches full hd-és panasonic plazma tv-m van[42s20], ahhoz használom)
Szerintetek? Köszönöm a válaszokat előre is.

[ Szerkesztve ]

(#36007) r3dsnake


r3dsnake
nagyúr

Amik voltak PS+-nál ingyen játékok (LBP, Infamous, stb.) az az akció még mindig él? Nem tudjátok kb meddig? Köszi!

(#36008) Zigur válasza Daveyjones (#36006) üzenetére


Zigur
senior tag

Le tudja játszani a ps3 jó minőségben, persze.

(#36009) Daveyjones válasza Zigur (#36008) üzenetére


Daveyjones
csendes tag

De ha egymás után ugyanazon a tv-én ugyan azt a filmet megnézném, a két lejátszón, látszódna különbség?

(#36010) DM-Fan válasza Daveyjones (#36009) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Persze, hogy látszódna, egy bizonyos árszint fölött. Pl. a középkategóriás, 40-50 eFt-os Pioneer lejátszók már odatesznek a PS3 BD-képminőségének, a 130 eFt-os Pioneer BDP-LX55-ről már nem is beszélve és akkor még hol van ehhez képest mondjuk egy Oppo képe. Kérdés, hogy neked megéri-e a konzol mellé még egy ilyenre is beruházni, mikor a TV-d értéke is nagyon maximum 120 eFt már csak jelenleg és csak egy jó, belépőszint feletti 2D plazma volt 2010-ben.

Amúgy a fő előny nem elsődlegesen a képminőségbeli javulásban volna esetedben, hanem abban, hogy míg a PS3 fölvesz akár 100 W-ot, vagy többet is BD-lejátszás közben óránként, addig egy asztali lejátszó max. 5-10 W-ot, cserébe teljesen csendes, gyorsabb bizonyos funkciókat tekintve és normális a HD-hangsáv kezelése is. Ráadásul a PS3 optikáját is megkímélnéd arra, amire elsődlegesen szolgál: játékra.

Ha lejátszót kéne ajánlanom ehhez a TV-hez, akkor a Pioneer BDP-140-nél, vagy utódjánál a BDP-150-nél jobbat nem ajánlanék, mert fölösleges. Mind a kettő megáll 40 eFt környékén, alapból is nagyon jók, custom firmware-rel okosítva pedig a médialejátszási képességeik is tovább csiszolhatók (bár arra inkább dedikált médialejátszó az igazi). Szignifikáns, kategóriákkal jobb képre ne számíts, ez nem az a szint, de ahogy magad is írtad - fogyasztásban jóval kedvezőbb az asztali lejátszó és ami tán még fontosabb: csendes, mivel nem zajong benne böszme nagy ventillátor, mint a PS3-ban, egyedüli zajforrás a léptetőmotor.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#36011) Daveyjones válasza DM-Fan (#36010) üzenetére


Daveyjones
csendes tag

Tehát akkor egy 20-ezres lejátszó ugyan azt a minőséget nyújtja, köszönöm(vagyis remélem legalább nem rosszabb). Akkor csak az energia fogyasztás miatt kell megfontolnom a vásárlást. De azt hiszem kihagyom.
Egy kicsit jobb képminőségért kiadni 40-ezret, nem túl kifizetődő:) Úgy hogy marad a ps3.
Köszönöm a válaszokat.

[ Szerkesztve ]

(#36012) DM-Fan válasza Daveyjones (#36011) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Attól függ, melyik gyártóé, de pl. az ajánlott Pioneer-ek (amelyek ugye 40 eFt-os lejátszók) már bőven hozzák (és meg is haladják picit) a PS3 képességeit. De mondom: a fő szempont itt nem a képminőség, hanem a fogyasztás és a zajszint csökkentése, plusz a kényelmi faktor, mert ezen készülékek fő funkciója a filmlejátszás. A TV-det nem lehet kalibrálni, ahhoz nem elég fejlettek a beállítási lehetőségei, így a drágább lejátszók vétele egyáltalán nem indokolt, mert nem látnád az általuk nyújtott többletet, képbeli finomságokat.

Get Moded!

(#36013) Daveyjones válasza DM-Fan (#36012) üzenetére


Daveyjones
csendes tag

Hát igen a true-cinema mód elég jó képet ad a tv-n(főleg ha föltekerem egy kicsit a kontrasztot), csak nagyon zöld a kép, és a gamma is elég alacsony. De állítólag a szerviz menüben belehet állítani, csak ott meg elég nehézkes bármit csinálni(próbáltam), ráadásul el is lehet rontani a képet. Olyan embert meg még nem találtam aki értene hozzá, pedig jó lenne a maximumot kihozni a tv-ből. Gondolom nem csak én vagyok így. Ha ez sikerülne talán megérné egy drágább lejátszó. De így nem.

[ Szerkesztve ]

(#36014) Injun


Injun
aktív tag

100 Watt/h=5ft. Ha megnézel egy 2 órás filmet az 10 ft.Nem egy nagy összeg.

(#36015) DM-Fan válasza Injun (#36014) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Ne így számolj! Vetítsd le egy hónapra, napi 1 film megnézésével, úgy lesz mérvadó!

PS3 esetében:

Napi egy film 2 h x 0,1 kWh = 0,2 kWh

Ez havi szinten 30 nap x 0,2 kWh = 6 kWh / hó x 48 Ft = 288 Ft / hó

BD-lejátszó esetében:

Napi egy film 2 h x 0,01 kWh = 0,02 kWh

Ez havi szinten 30 nap x 0,02 kWh = 0,6 kWh / hó x 48 Ft = 28,8 Ft/hó

Persze, így nem nagy a különbség, de a PS3 típustól függően ennél többet is fogyaszthat, plusz ugye több film esetében nő a különbözet is. Mikor a PS3 már 1000 Ft-nyi áramot elfogyasztott filmnézés közben, BD-lejátszóval még mindig 100 Ft alatt vagy. De mondom: az elsődleges az, hogy nincs zaj a lejátszás közben, ezzel sem amortizálod a konzolt, plusz mindig kényelmesebb.

Daveyjones: ne piszkáld a szervizmenüt, nem tudsz annyit javítani rajta, amennyi miatt megérné. Így is korrekt TV-d van, bőven átlag fölötti, a 200 eFt alatti LCD-ket oda-vissza veri színhűségben, feketeszintben és mozgásmegjelenítésben is.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#36016) Daveyjones válasza DM-Fan (#36015) üzenetére


Daveyjones
csendes tag

De ez még így sem sok. Gyakorlatilag több év alatt térülne meg a blu-ray lejátszó ára.
Tudom hogy így is jó a tv, csak azért azon a beállításon ha full hd-és filmet nézek, eléggé látszik(a hibái ellenére ) hogy mi az amit tud igazából. De hát ez van :(

[ Szerkesztve ]

(#36017) DM-Fan válasza Daveyjones (#36016) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

"De ez még így sem sok. Gyakorlatilag több év alatt térülne meg a blu-ray lejátszó ára."

Áramszámlát tekintve persze, hogy lassú a megtérülés. De amúgy egy év alatt mondjuk így is összejöhet akár egy 10 eFt-os tétel spórolás a villanyszámlán is. Itt a komfortfokozatban történő előrelépés - illetve jobb TV esetében a minőségi ugrás - a mérvadó. Viszont ha úgy nézed, hogy ezzel nagy eséllyel a PS3-ad élettartamát is kitolod (legalábbis ha sok filmed van), akkor összességében már elég pozitív a kép, mert több oldalon is nyersz vele. Én már rég nem használom a PS3-at sem BD, sem egyéb filmlejátszásra, több okból is. Az elsődleges, hogy még alacsony ventillátorfokozaton is zavar a hangja, másrészt a HD-hangsávkezelése sem jó, ami számomra fontos a hangrendszerem miatt. Ezért vettem egy Pioneer-lejátszót, tökéletes, 3 év gari van rá és én látom is a különbséget a TV-men, plusz hangzásban is hallom a difit.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#36018) Daveyjones válasza DM-Fan (#36017) üzenetére


Daveyjones
csendes tag

Nekem sok lemezre kiírt hd filmem van, ami az mkv2vob-al van átkonvertálva hogy menjen a ps3-mon. Ha vennék lejátszót olyan kéne, amin mennének ezek, ugyan olyan minőségben. Olyan player megvásárlását talán megfontolnám. Csak nem tudom létezik-e ilyen? És megfizethető-e?(vagyis nem 40 meg 50 ezer körül van)

[ Szerkesztve ]

(#36019) DM-Fan válasza Daveyjones (#36018) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Azok szerintem mennének bármelyik asztali lejátszóval, tekintve, hogy az mkv2vob ugyebár vob-ot vagy mpeg-et csinál (a vob is mpeg amúgy), így azt simán vinnie kell, tekintve, hogy a nagyon kényes ízlésű PS3 is viszi.

Get Moded!

(#36020) Daveyjones válasza DM-Fan (#36019) üzenetére


Daveyjones
csendes tag

De ugyan olyan minőségben? Mert az jó hogy papíron viszi, de a lényeg hogy hogyan. Volt már nálam, egy jó minőségű hdmi-s sony dvd lejátszó, aztán nagy meglepetésemre, a ps3-on sokkal szebb volt a divx, és a dvd-lejátszás is :D Nem tudom egy bevásárló központban, valami kiállított tv-n, abban a nagy világosságban meglehet-e állapítani, a lejátszás minőségét.(már ha egyáltalán megengedik hogy kipróbáljam)
Aztán itthon megint jönne a pofára esés, mint a dvd playernél. :W

(#36021) olbaidhun válasza DM-Fan (#36015) üzenetére


olbaidhun
őstag

hűha. így kiszámolva nem semmi az eredmény! Igaz, amennyit én filmezek (bray minőségben), ott bőven megfelelő még a spórolás mértéke és évtizedek kellenének, hogy megtérülésről beszélhessünk.

Ráadásul módosított a firmware, így a különböző típusú formátumokat is nevetve bír a hardver, ha pl netes videóbe kellene belenézni tv-n.

A hang tényező valóban él, annak idején vízhűtést építettem és ismerem milyen amikor zéró hang tartományban dolgozhat az ember. Ez a fat80-as gép esetében csak annyi előnyt jelent, hogy később kapcsol be a gép alaphangú venti, pl fél, egy órányi játék kell uncharted-során, hogy észrevegyem, valami történt... kivéve, ha fejhallgatóról nyomom.

Erre is van példa, a párom miatt. Steelseries 5hv2, sok anyagi problémát és zajt kizár, én is ajánlom!

(#36020) Daveyjones
A ps3 hangminősége és alap támogatása tényleg elavultnak számíthat, ha megfelelő eszközt teszünk a mérleg másik oldalára, de mint konzol, szépen megállja a helyét a konkurensekkel szemben és van benne egy multi lejátszó is. Szerintem sokan álmodnak erről, ha csak hasonló lehetne a legtöbb háztartásban Magyarországon, biztosan jobb lenne az átlagkereset.

[ Szerkesztve ]

7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

(#36022) redXIII


redXIII
senior tag

A blockbusteren 10 font a resistance 3, bár nem tudom hogy szállitanak e MO-ra.

Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.

(#36023) erahurka


erahurka
félisten

Sziasztok!

Ilyesmi kontrollerekkel próbálkozott már valaki? Jól működnek PS3-mal? Működik PC-vel is?

Előre is köszi! :R

(#36024) realbence válasza erahurka (#36023) üzenetére


realbence
csendes tag

Nekem van egy ilyen Bigben márkájú kontrollerem, csak teljesen fekete, és megfelelően működik a ps 3-mal és a pc-vel is. Az usb-s cuccon van egy kis pöcök és ott lehet átállítani hogy melyik eszközön akarod használni. Unokatesóm szerint jobb is mint az eredeti, mert az a része ami a tenyeredben van, az a két kiálló rész ( nem tudom jobban elmagyarázni :D ), hosszabb mint az eredetin és az ő nagy kezének kényelmesebb. Nekem viszont kicsi a kezem így inkább a sony-t preferálom :))

(#36025) Sanyi.mTs


Sanyi.mTs
addikt

psn+-oknak store-ról tölthető a bulletstorm és a RE5 gold :K

(#36026) TazLeacher válasza Sanyi.mTs (#36025) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

:Y

Végre valami értékelhető. Már azt hittem kár volt előfizetni... :R

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#36027) F.B.I.


F.B.I.
veterán

Bőven megpakolták a RE5 GOLD változatot. :C

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#36028) dilipok válasza F.B.I. (#36027) üzenetére


dilipok
veterán

na remelem mostmar lesz valaki aki jon koopozni :) mar egy ideje itt figyel a polcon :)

PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621

(#36029) perge666 válasza Sanyi.mTs (#36025) üzenetére


perge666
veterán

Magyar Pluson még nincs fent.
Remélem lessz ott is!!
RE5-öt már végigvittem PC-n,Xbox360-on,most hogy ingyen van,végigtolnám PS3-on is szivesen:)
Pláne hogy a bővitett Gold változat!!

(#36030) TazLeacher válasza perge666 (#36029) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Az a gond, hogy PC-n egérrel kitoltam 100%-ra, összes Acheivement megvan (6-szor játszottam végig), de lehet most PS-en elkezdem elölről.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#36031) perge666 válasza TazLeacher (#36030) üzenetére


perge666
veterán

Én PC-n is karral toltam.
Örülök hogy nem csak nekem tetszik ennyire a RE5.
Amúgy nagyon sok rosszat mondanak róla,de engem nem izgat.
A RE6-ot is be szerzem előbb-utóbb!

(#36032) TazLeacher válasza perge666 (#36031) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

A Resident Evil sorozat a kedvencem volt a 3. részig. A 4. rész olyan mélyre taszította a sorozatot, hogy onnan már nincs lentebb. Az 5. rész óta meg egyszerűen nem veszem figyelemben a játék nevét, és úgy fogom fel, hogy egy nevenincs akciójáték. Akciójátéknak jó, de főleg csak coopban (mi is együtt toltuk), egyedül gyorsan unalmas lesz. He eltekintünk a nevétől jó játéknak nevezném. Nem tudom, hogy miért kellett erőltetni a nevet. Kitalálhattak volna neki valami jó kis nevet, és egy sikeres új sorozatot indíthattak volna. Nem kellett volna szétcseszni egy legenda hírnevét...mondjuk azt megtették a filmek.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#36033) perge666


perge666
veterán

Én a 3-al kezdtem annó PS1-en.Nagyon imádtam,teljesen magával ragadott.
A 4 már tényleg más volt,de én azt is végigtoltam PS2-n is és PC-n is.
Még nosztalgiázhatnékom támadt:)
Lehet beszerzem a RE3-at eredeti PS1-re,úgyis játssza a PS3 :P

(#36034) TazLeacher válasza perge666 (#36033) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Lehet beszerzem a RE3-at eredeti PS1-re,úgyis játssza a PS3

Gondoltam, hogy megveszem store-ból, de egy kicsit más élményt nyújtana a nagy LCD-n, mint anno a kis CRT-n, úgyhogy akárhogy is szerettem, én meghagyom emléknek. Egy HD-s pakkra beneveznék, annak lenne értelme.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#36035) perge666 válasza TazLeacher (#36034) üzenetére


perge666
veterán

Mondassz valamit :(((

(#36036) ldave válasza TazLeacher (#36032) üzenetére


ldave
félisten

Lehet, hogy Resi-nek nem volt jó a 4. rész a szemedben, viszont kb. egyedül forradalmasította a 3rd person játékok alapjait.

A Slime draws near! Command?

(#36037) TazLeacher válasza ldave (#36036) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Nem az én szememben nem volt jó, hanem amúgy nem volt jó Reisnek. Az első 3 rész Racoon City zombis túlélő horrorja után egy vidéki faluban parasztokat, küklopszokat, alient, törpét és varázslókat gyilkolni már nem Resident Evil. Aki nem érzi a kontrasztot, az vak.

Ettől függetlenül lehetett jó játék. Talán még az is volt (végigjátszottam), de egyszerűen nem tudok nem elfogulatlanul nyilatkozni a fentiek miatt.

De komolyan megkérdezem, mert nekem nem esik le: mi is volt benne a forradalmi?

[ Szerkesztve ]

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#36038) ldave válasza TazLeacher (#36037) üzenetére


ldave
félisten

Hát pl. a játékos nézőpontja, ez a váll feletti nézet, azóta ez eléggé standard lett minden ilyen sítlusú játékban (Dead Space, Space Marine, Gear of War, stb.)

A Slime draws near! Command?

(#36039) TazLeacher válasza ldave (#36038) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Azt ugye Te sem gondolod, hogy az alig 1 évre rá megjelenő Gears of War innen "lopta" volna...kétlem. Most konkrétan arra gondolsz, hogy a karakter közelebb van a képernyőhöz, és nem egész alakban látod, hanem csak a felső testét? Ez azért messze van a forradalomtól... :F

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#36040) ldave válasza TazLeacher (#36039) üzenetére


ldave
félisten

Jó, akkor nem forradalmi.

Wikiről:
"In an interview with Cliff Bleszinski, lead developer for Epic Games, he cites three games that were the primary influences in the game's design including the third person perspective from Resident Evil 4..."

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#36041) Zigur válasza ldave (#36036) üzenetére


Zigur
senior tag

Nehogy már a RE4 találta volna fel az addig is létező TPS műfajt :)
Amúgy nekem se tetszik a Re4-től a sorozat, semmi köze nincs a survival horrorhoz.

(#36042) ldave válasza Zigur (#36041) üzenetére


ldave
félisten

Úgy látom kicsit félreértetted amit írta, de lehet én nem fogalmaztam eléggé pontosan. Nem magáról a TPS-ről beszélek, mint műfaj, hanem annak a megvalósításáról. Nézz meg pár játékot a témában Resi 4 előttről és nézz meg párat ami utána jött. Szerintem eléggé egyértelmű a hatása.

Az, pedig szerintem igenis "forradalmi" dolognak számít, ha valami egy stílust alapvetően megváltoztat.

A Slime draws near! Command?

(#36043) perge666 válasza TazLeacher (#36037) üzenetére


perge666
veterán

A 3.rész után úgy emlékszem kiadták a Code Veronica x-et is.Az is belevaló játék volt.Sajnos valamiért nem játszottam végig,de pontosan nem emlékszek mi miatt!
Outbreak1-et is megvettem PS2-re,na az nem tetszett,és azt azért hagytam abba.

(#36044) TazLeacher válasza perge666 (#36043) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Akkor már nem volt PS-em, így arról lemaradtam...a Veronica elvileg jó, tényle.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#36045) Pepe78


Pepe78
senior tag

Sziasztok!

Egy megtört lelkű PC/FPS játékos vagyok. :DDD
A rengeteg csaló miatt kikészülök már.
Nincs más kiút -> konzol.

Semmit sem tudok! Baráti körömben mindenki PC-n játszik.

Lenne pár alapvető elgondolásom, kérdésem.
Kérlek benneteket, ha időtök engedi , kicsit fogjátok meg a kezem ezen az új ösvényen.

Első nekifutásra PS3 lenne a kiszemelt. -> nem tudom , hogy megfelel-e minden elvárásunknak

Klánban játszunk, elsősorban Call Of Duty van terítéken.

Ami fontos lenne :

-minél kevesebb csaló / nem tudom hogy ezeken a konzolokon multiban elterjedt-e már a csalás
-egér, bill használata(eagle eye használható erre ha jól tudom)
-játék közben szeretnénk kapcsolatot tartani mikrofonnal , jelenleg ez TS-en történik
Konzol esetében van erre lehetőség valami programmal?

Első körben ennyi lenne.

:R

(#36046) kelzsoca válasza Pepe78 (#36045) üzenetére


kelzsoca
félisten

Üdv!

Klánban játszunk, elsősorban Call Of Duty van terítéken.

Ez PS3-nál sem jelent gondot, de ha jól értem, akkor a csapat minden tagja PS3-at venne+az aktuális játékot?
Mert ha így van, ez nem kis kiadás azért. :)
Egymással beszélgetni itt is van lehetőség, pl: ps3 kamera vagy bluetooth headset. (+kiadás ismét)

-egér, bill használata(eagle eye használható erre ha jól tudom)

Úgy tudom a Sony már kilőtte ezeket a lehetőségeket, hogy mindenki azonos feltételekkel induljon a játékban, azt tudom viszont hogy régebben még mentek ezek a cuccok, és egyik sem tudja hozni az egér+bill párost, meg kell tanulni joy-al játszani.
Konzolokon annyi csaló nincs, de a két konzol közül talán PS3, ahol kevesebb lehet.

ui: több éves PC-s multi után lettem én is konzolos, és azt mondom meg lehet tanulni a joy-al játszani. ;)

[ Szerkesztve ]

https://vertigostore.eu

(#36047) zzola válasza kelzsoca (#36046) üzenetére


zzola
félisten

Sajnos itt is egyre több csaló jelenik meg...

(#36048) supercow


supercow
őstag

Sziasztok, van egy eladó voucher kódom Ratchet and Clank All 4 One -hoz. 4 PS Avatar és egy dinamikus XMB téma a tartalom. Gyerekeimet nem érdekli, ha valakinek esetleg kéne (talán kisebb gyereknek) privátban szóljon. 2 tábla Milkáért odaadom :)

In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.

(#36049) Gebriel válasza supercow (#36048) üzenetére


Gebriel
veterán

Gyerekeimet nem érdekli,

Nem csodálom. KillZone és COD után. :DDD
Kis HC kölykök. :))

(#36050) Pepe78 válasza kelzsoca (#36046) üzenetére


Pepe78
senior tag

Hi!

Klánszinten akarunk valamit kezdeni!

Azt sem tudjuk , hogy PS vagy Xbox lenne jobb a számunkra..
Első körben Ps3 , mert állítólag ha a 360 at választjuk ott fizetős live előfizetés van.
Tehát az havi + költség a drága játékok mellé.

Ez az egér + bill téma tuti hogy nem működik? -> FPS nél mindenki ehhez ragaszkodna.

A PS3 nál is van olyan típus ami kevésbé üzembiztos? pl túlmelegszik stb stb...
MIre kell a készülékeknél figyelni?

JAhh és ne feledjük a kommunikáció témát! -> ehhez külön kell venni fejhallgatót?

Zavaróan semmit sem tudunk erről az egészről. :(((

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.