Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81001) zojjektum


zojjektum
senior tag

Sziasztok! Adott egy 3004-es slim egyik pillanatról a másikra hdmi keresztül csak 576p megjelenítésre hajlandó. Bolygatva nem volt ott volt a ps5 mellett. Gondoltam retrózok egyet, de ez a probléma fogadott. Próbáltam másik hdmi kábellel is. Illetve fiam tévéjén át tudom állítani 1080p-re, se ott meg pattog és piros-zöld hangyás a kép. A hdmi porton nem látok sérülést, esetleg a hdmi chip lehet a ludas? Köszönöm

(#81002) kreten67 válasza zojjektum (#81001) üzenetére


kreten67
senior tag

Nálam is járt már Ps3 slim ugyanezzel a problémával, egy FW recovery megoldotta. Nem hardveres volt a gond, csak a OFW roggyant meg.

(#81003) zojjektum válasza kreten67 (#81002) üzenetére


zojjektum
senior tag

Köszi! Hátha megoldja nálam is. Terveztem bele egy ssd-t ,azzal úgy is kap egy resetet.

(#81004) zojjektum válasza kreten67 (#81002) üzenetére


zojjektum
senior tag

Sajnos nem ez a megoldás. Érzékeli, hogy hdmi-vel csatlakozik, de az 576p kivételével semmit nem fogad, sem automatikus sem manuális kereséssel más kimeneti felbontást.

(#81005) Dinomano


Dinomano
senior tag

Asuras Wrath-t hanyagolom. Alapból szeretek mindent, ami japán; de ez az ordítozós, idegbeteg stílus nagyon tud idegesíteni. Gondolom, 45 évesen nem is én vagyok a célközönség. Az összes karakter "idegállapotban van", normálisan nem tudnak kommunikálni, csak ordítva; és úgy viselkednek, mintha bármelyik percben idegösszeomlást kaphatnának. Nem segít a körítés, az eltúlzott fantasy - sci-fi világ sem.

Prototype 2-öt darálom inkább, régóta backlog-on pihent. Nem rossz, bár közepe felé vagyok, és néha hektikus a harc. Legalábbis nem mindig látom át, hogy a nagy button-smashing-ben mit csinálok.

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81006) Dinomano


Dinomano
senior tag

Van egy nem működő Singstar mikrofonom. Nem kábelgondja van, valószínű a "mikrofon-fej egység" (Nem tudom, mi a pontos neve) ment tönkre. Érdemes szereznem egy ilyen mikrofon kapszulát bele, vagy inkább szerezzek másik mikrofont?

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81007) Dinomano


Dinomano
senior tag

God of War Ascension-t tolom. Azért vizuális tartalom terén azóta sem csináltak ilyet... Ahogy forog össze-vissza és változik a pálya, morzsolódnak el a pályaelemek... :C :R

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81008) arty válasza Dinomano (#81007) üzenetére


arty
veterán

:C

Nekem is rég lekellett volna tolnom a 3-at és az Ascension-t is, félek még pár év és már nem üt akkorát :D (ráadásul a 3-ból a remastered van meg....)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#81009) Dinomano válasza arty (#81008) üzenetére


Dinomano
senior tag

A 3. is szép mai napig, viszont az Ascension kb. hozza egy PS4-es játék színvonalát. Mai játékokhoz szokott szemmel is csak ámulok és bámulok!

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81010) shaddam


shaddam
aktív tag

13 év után elkezdett rosszalkodni a gamepadom. Rezgéskor olyan hangja van mintha egerek veszekednének benne :Y Valószínű tisztogatni kellene a motort, vagy cserélni, de nem szívesen nyitom fel, mert ki tudja túlélne-e a műtétet.
Szóval vettem ismét egy ilyen pornós nevű gamepadot [link]
Egyetlen bajom vele hogy sixaxis természetesen nincs benne, killzone 2 így pl necces, de a ps2 játékok sem indulnak el addig amíg nem rendes sony gamepaddal indítom. Örülnék ha a 8bitdo kicsit ráfeküdne a ps3 témára ha már ps2-őn tudok ps5 gamepaddal játszani vezeték nélkül :DD
Ha megjön a ps3 backlogommal haladni akarok már egy kicsit. 10 éve pár trófea híján megvan az AC2 platina, meg van 3d képes projektorom így megtudom nézni milyenek 3d-ben a játékok amiket fénykorukban 3d képes tévé híján nem tudtam.

RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja

(#81011) arty válasza shaddam (#81010) üzenetére


arty
veterán

3d élményeket mindenképpen oszd meg velünk :) sajna sose volt módom egy ps3 címet se így látni :( pedig elég sok támogatja!

a pornós gamepadod viszont kétségeket ébreszt bennem :D sok brand alatt fut ez a cucc, nekem is van és..... működik, de nem kellemes a gombák érzékenysége, nehezebb vele a célzás/játék. a gombok is tul puhák, nem határozott a nyomásérzet. szükségmegoldásnak oké.

ha budapesti vagy, cpkonzol egész olcsón szervizel gamepadot!
de én a helyedben megpróbálnám szétszedni, nem ANNYIRA bonyolult..........

---

én egy ilyet: [link] vettem most, szintén még úton van... a mostani kormányom nem ps3 kompatibilis, ez a kis cucc azt ígéri, hogy azzá teszi :D (titkon abban bízok, hogy olyan kormányt emulál a ps3 felé, amit esetleg a ps2 is felismer majd :D de attól tartok ez hiú ábránd...)

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#81012) Dinomano válasza shaddam (#81010) üzenetére


Dinomano
senior tag

Sixaxis nem állítható menüben? Heavenly Sword esetén kikapcsolható volt.
3D-s játékokra én is kíváncsi lennék. Talán az Arkham City volt az, ha jól emlékszem, ill. biztos volt pár. 2010 környékén, gondolom. Akkor ment nagyon a 3D...

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81013) Vladi válasza shaddam (#81010) üzenetére


Vladi
nagyúr

Én decemberbnen cserléltem aksit 2 joyban. kicsit macerás, de ha van minimális szerelési tapasztalatod akkor menni fog.

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#81014) shaddam válasza Dinomano (#81012) üzenetére


shaddam
aktív tag

A c4-et meg a kapukat kalimpálva kell kinyitni, abból nem engednek szerintem. Alkalmanként járkálok a helyi piacon bóclikat vadászni, ha lenne ott DS3 akkor bátrabban baszakodnék mert van B terv. Valószínű mondjuk menne, a drónforrasztgatás is megy.

RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja

(#81015) Dinomano válasza shaddam (#81014) üzenetére


Dinomano
senior tag

Most olvasom, és tényleg csak sixaxis-al megy a Killzone 2... :-O Már az első pályán C-4-ezni kellene, és bukó a továbbjutás. (Mondjuk, én anno PS2-es MGS 3-nál jártam úgy, hogy sem az utángyártott kontrollert, sem az utángyártott memóriakártyát nem érzékelte.

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81016) kreten67 válasza shaddam (#81014) üzenetére


kreten67
senior tag

Én is keresgélek piacokon és a lomisoknál, de itthon az eredeti Ps3 DS3 kontroller szinte teljesen eltűnt. Múlt héten szombaton szerencsém volt, a müncheni óriás használcikk piacon találtam egy eladónál 22db eredeti DS3 és 6db DS4 kontrollert (nagyrészt hibátlanok).
A projektor témában otthon vagyok, mert javítom/szervízelem és bérbeadással is foglalkozom, így rengeteg projektort teszteltem, játék, 3D játék, mozi és 3D mozi szemszögből. Nagyrészt alkalmatlanok a játékra a projektorok, csak néhány példány létezik ami alkalmas a játszadozásra (motion blur, után-húzás, képfrissítés magas 12-18 ms érték probléma szinte mindegyiket érinti), ár-érték arányban az Acer Predator Z650 gaming projektor verhetetlen, 3D-ben is jól teljesít és az "után húzás" is csekély mértékben jelentkezik, ráadásul ultra-közeli a vetítési fókusza (3m távolságból akár 7m képátló). Ez az utolsó képmegjelenítő ami az Nvidia 3D Vision Kit-tet támogatja, és attól nincs jobb 3D élmény. A 3D üzemmód összes formáját kezeli, és automatikusan emeli, vagy csökkenti a fényerőt a DLP aktív szemüveg típusok fényáteresztő képességéhez alkalmazkodva. Van egy SIM2 Neró 4 vetítőm, ami 4millió FT, de 3D üzemmódban szerintem a Z650 jobban teljesít, pedig a NERO4 az etalon a vetítők világában!!

(#81017) Dinomano válasza kreten67 (#81016) üzenetére


Dinomano
senior tag

Én is nagyon nehezen tudtam szerezni csak orig. PS3 sixaxis-os kontrollert. Nagy nehezen itt a prohardveren sikerült találnom egyet. Az a baj az utángyártottakkal, hogy teljesen ugyanúgy néznek ki, mint az eredeti, csak kurtított opciókkal.

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81018) kissbill


kissbill
tag

Ha annyira must have az original DS3, lehet erdemes olyan ps3 konzolokat vadaszni itt amit hibas konzollal, de jo joystick-kal arulnak. Olcsobb igy indirektbe original joy-t szerezni .

(#81019) Dinomano válasza kissbill (#81018) üzenetére


Dinomano
senior tag

Igen, csak látatlanban elég nehéz eldönteni, hogy original-e az a kontroller, mikor ugyanúgy néz ki, mint a gyári...

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81020) kissbill válasza Dinomano (#81019) üzenetére


kissbill
tag

Hardverapro eleg jo kozosseg, ha a vasarlot megkerdezed, jo esellyel tudni fogja. Heti szinten latok hibas konzolt itt fenn, joy-jal . :)

(#81021) Vladi válasza kissbill (#81020) üzenetére


Vladi
nagyúr

Hamár hibás ps3... anno volt egy ilyen elhalálozása ezeknek, 10+ éve, hogy piros led, meg yellow screen of death nek hívátk úgy emlékszem. Garancia időn belül a sony javította alaplap cserével jófejségi alapon.

Most erre a halálnemre azóta talált már a közösség megoldást? Találtam pár yt videót, ahol forró levegővel fújják át a chipeket, hogy a bga forrasztás ha elrepedt, akkor összeorrjon megint. Ez sikeres? mit tudunk erről??

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#81022) Dinomano válasza Vladi (#81021) üzenetére


Dinomano
senior tag

Reball-ozós dolog? Vagy működött, vagy nem, úgy tudom. Ellentábornál (korai X360-ok) volt a Red Ring of Death, mikor a bekapcs gomb körüli LED villogott. Volt anno egy ilyen Xbox 360 FAT-em, felküldtem szervízbe, utána egy hétig jó volt... :W

Voltak még DIY, kétes kimenetelű hack-ek, törölközőbe csavarás és bekapcs, hátha ráolvad a levált CPU a lapra.

Később szerintem a gyártási eljárás finomodásával orvosolták ezeket, illetve kevesebb hőt termeltek a kisebb chip-ek. A Superslim GPU-ja pl. 6X kisebb mint az orig. FAT változat.

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81023) Vladi válasza Dinomano (#81022) üzenetére


Vladi
nagyúr

A reballozás biztos, hogy működik - feltéve, hogy ez a baja - de többe kerül, mint egy működő használt. A melegítéssel újra lehet olvasztani a kicsi golyszlikat aztán vagy összeforr, vagynem.

Annyi lehetett, hogy még azon is spórolni próbáltak, később meg már nem.

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#81024) shaddam válasza kissbill (#81018) üzenetére


shaddam
aktív tag

Ez mondjuk 10/10 ötlet. Egy jó állapotú FAT jól mutat alapból a polcon is
Ez pont most jött szembe :DD [link]

RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja

(#81025) Dinomano válasza Vladi (#81023) üzenetére


Dinomano
senior tag

Nálam az X360-nál nem sikerült a "műtét", de lehet hogy balfékek csinálták. Arra emlékszem, hogy anno komplett ipar épült a 3 ledes gépekre kis hazánkban.

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81026) GZoli7 válasza Vladi (#81023) üzenetére


GZoli7
senior tag

Abban az időben tiltották be az ólom tartalmú "rugalmasabb" forrasztóónt (RoHS). Az okozott itt és sok más helyen (autóipar, stb) elég jelentős gondokat a forrasztásoknál.
A PS3-nál emellett valami NEC kondik is gyenge láncszemek, de a youtubon számtalan szakmai vedó van ezekről. :)

Nekem is van két YLOD-os a pincében. :(((

(#81027) Vladi válasza GZoli7 (#81026) üzenetére


Vladi
nagyúr

Nem tudod őket megcsinálni? vagy eladni?

Jah én is ilyesmire emlékeztem.

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#81028) Dinomano válasza GZoli7 (#81026) üzenetére


Dinomano
senior tag

Igen, emlékszem. Jóval ridegebb volt az ólommentes, és nem bírta a hőkülönbséget. Később hogyan hidalták át ezt a gondot? Mivel rá 1-2 évre mindkét konzolnál megszünt a probléma... A Nintendo-nak ilyen gondja nem volt akkor, ők kiadták a felturbózott GC-t! :DD

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81029) kreten67 válasza Vladi (#81027) üzenetére


kreten67
senior tag

Nekem kb 50db Ps3 hibás gépem (Fat , slim és SS) van a pincében, profi BGA forrasztóállomásom is van, és még értek is hozzá. Ps3 BGA javításra időt és pénzt pazarolni gazdaságtalan, már csak Ps4 és Ps5 gépeket reballozok, bár lassan a Ps4 gépeket se éri meg javítgatni. Van kb 20db működő Ps3 gépem (Fat, slim, Super slim) olcsóbban adok gépet mint amennyiért javítanám.

(#81030) kreten67 válasza Dinomano (#81028) üzenetére


kreten67
senior tag

Sehogyan se oldották meg a problémát, 2-4 évet kibírnak és a gyártónak nem érdeke a hosszabb működés.
Van BGA hibás GC, Wii, és WiiU gépem is. A SWITCH procikat meg reballozom (havonta 2-3db érkezik ezzel a hibával --- Blue screen)

(#81031) Guitar14 válasza Dinomano (#81028) üzenetére


Guitar14
senior tag

Ahogy kreten67 írja. igazából egy jobb gépnél ha rendesen van pasztázva és takarítva akkor esetben elkerülhető a probléma. (én már szedtem két kettő darab Series X-et és hihetetlenül el tud tömődni, 360 tíz év után nincs úgy eltömődve mint az, azért nem mindegy ez, hogy mennyire tömődik el a gép és romlik a hűtés ami nagyobb hőt eredményez)

Amúgy PS3-nál főképp az Nvidia oldotta meg a YLOD problémát és a chipek gyártási méretének a csökkentésével. Így hatékonyabb a hűtés ugye mivel kisebb az energiaigény és a felület amit hűteni kell.

360-nál meg szintén a chipek gyártási méretének a csökkenésével, később (slim és E) pedig a teljesen újratervezett hűtéssel + beépítették a videochipet a CPU-val (=XCGPU) így egy nagy borda kell és egy normális hűtés, hogy azt az egy "chipet" lehűtsük.

One-nál már sikerült egy borzasztó jó hűtést készíteni nagy rézcsöves bordával, szellős házzal és abba a generációba már a PS-ben és az Xbox-ban is ugyanúgy mint a 360-ban egy "hordozón" van a CPU és a GPU is. PS4 és 5-nél még azért vannak reballok az ólommentes forrasztás miatt, de Xbox-ról nagyon nem tudok ilyenről nagyobb mennyiségben.

[ Szerkesztve ]

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

(#81032) Dinomano válasza kreten67 (#81030) üzenetére


Dinomano
senior tag

:-O Ezt nem tudtam. Újabban nem találkozom tömegesen ezzel a problémával. Egy régi PS3 superslimem van, de még csak pasztáznom kellett, más gond nem volt vele. Nem tudtam, hogy GC meg Wii is halt meg így, azt hittem, hogy a kisebb teljesítményük okán védve voltak.

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81033) Dinomano válasza Guitar14 (#81031) üzenetére


Dinomano
senior tag

Anno ezt valami alaplapi tokozással nem lehetett volna megoldani? Elhagyva a forrasztást? Vagy ilyen technika nincs vagy drága? (Technikai részét nem értem annyira.)

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81034) Guitar14 válasza Dinomano (#81033) üzenetére


Guitar14
senior tag

Ha a tokozás alatt a foglalatot érted, az túl drága, azért hagyták el a laptopokban is.
Minden a fillérb*szásról szól sajnos. Szedtem már szét HyperX cloud fülest, hiába a vastag kábel, belül hajszálvékony kábelekkel van összekötve az egész.

Amúgy amiről beszélsz erről eszembe jutott miért nem "through hole" megoldással oldják meg a procit, így valószínű nem lenne baj a golyózással. Lehet ezzel is valami gond lenne.

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

(#81035) Vladi válasza Guitar14 (#81034) üzenetére


Vladi
nagyúr

Kisebb alkatrészeknél jó a tht, sőt még az smd is oké háztáji javításokhoz. De kérdés, hogy a ship mennyi kimenettel rendelkezik, meg mekkora gépbe kell betervezni. Most egy 370 lábas cpu-ra ha gondolsz, meg összeveted ezekkel a kicsi helyre bepaszírozott 1000+ lábasokkal... naugye.
marad a bga. az elmúlt pár évben érte utól a technológiát ezek szerelése, mert már háztáji, kisszervizes körülmények között is meg lehet csinálni. Csakhát hibás gép ára + szerelés + ha pénzt is akarsz keresni... már olcsóbb egy működő használt, plusz már nincs akkora kereslet.

Sajnos ez a gyorsan fejlődő technológiának az átka. Megy a sok jó gép valami francos afrikai folyóba... nade nem sokáig már. ;]

(#81029) kreten67:

nem akarsz eladni belőlük?? :R

[ Szerkesztve ]

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#81036) kreten67 válasza Vladi (#81035) üzenetére


kreten67
senior tag

"nem akarsz eladni belőlük??"

Szia.
Mire lenne szükséged?
Jöhet privátba, mert itt nem szabad üzletelni!

(#81037) Dinomano válasza Guitar14 (#81034) üzenetére


Dinomano
senior tag

Igen, foglalatra gondoltam. Néha meglepődöm, hogy mennyire fillérbaxás van. Nemrég egyik ismerős vett laptopot, nem is olcsó fajtát. Beszéltük, hogy iGPU miatt szerez bele még RAM-ot. Oszt kiderült, hogy nincs slot, a 8 giga RAM forrasztva van az alaplaphoz.

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81038) vargalex válasza Dinomano (#81037) üzenetére


vargalex
félisten

Most nem azért, de a foglalatot is forrasztani kellene...

Alex

(#81039) arty válasza shaddam (#81024) üzenetére


arty
veterán

sajna már nem nagy ötlet Li-Ionos akkus cuccokat eltenni szebb időkre :) ps2 ére még oké, meg xbox kontrollerek is, de a sony cuccai .... pf... :(

---

amúgy az xboxnál valóban az alaplapra-forrasztó-pettyek engedtek/repedtek, sonynál az nvidia "foglalatában" levő, rétegeket "összekötő" anyag is meghal, az mégrosszabb .....

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#81040) Energie X


Energie X
őstag

Van valakinek listája arrol, hogy melyik játékok igénylik/használható sixaxis-al?

Heavenly sword és killzone 2-ről van tudomásom eddig.

Illetve melyek azok a játékok amelyikek ki tudják használni a gombnyomás mértékét?

>>> ÚJ dobozos Galaxy S21FE tokok és üvegfóliák! Lesd meg adatlapomon! <<<

(#81041) zojjektum válasza Energie X (#81040) üzenetére


zojjektum
senior tag

A folklore biztosan. A lair, uncharted-ek is talán, de ezekben nem vagyok biztos.

(#81042) arty válasza Energie X (#81040) üzenetére


arty
veterán

gombnyomás: autósjátékok

... de a gomboknál van jobb alternatíva, a még deformáltan is használhatóbb ravaszok :)

szóval ez csak fél példa :D

#81041 zojjektum
LAIR -ből kipecselték a sixaxis kötelezőségét. hagyományos irányítással is játszható :)

[ Szerkesztve ]

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#81043) kreten67 válasza zojjektum (#81041) üzenetére


kreten67
senior tag

Az Uncharted használja, de kiváltható az jobb analóg mozgatásával. A Heavy Rain játék viszont nem végigjátszható nélküle.

(#81044) arty válasza kreten67 (#81043) üzenetére


arty
veterán

Viszont a heavy rain MOVE kontrollerrel is játszható, szerintem jó alternatíva (ha valakinek van egyébként).

"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

(#81045) Dinomano válasza Energie X (#81040) üzenetére


Dinomano
senior tag

Heavenly Swordben kikapcsolható a sixaxis. Heavy Raint PC-n játszottam, arról nem tudok nyilatkozni.

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81046) Dinomano


Dinomano
senior tag

God of War Ascension-t kivégeztem délelőtt. Jó volt, meg legszebb játék kb. a rendszeren... :-)
Alien Isolation-t kellene elkezdenem, de félek picit, hogy beletörik majd a bicskám... Nem vagyok a legnagyobb "lopakodó-király", de a hangulata/grafika és "Alien-sége" miatt ki akarom tolni a játékot.

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81047) Kendek válasza Dinomano (#81046) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Az Alien Isolation-t azt nagyon ajánlom! A legjobb horror élményem, még PS4-en is. Nagyon bele tudtam élni magam. :D

<-ƘƘ->

(#81048) tboy93 válasza Dinomano (#81046) üzenetére


tboy93
nagyúr

Szerintem is jó volt az Ascension, de nekem talán a gow3 jobban tetszett (mint játék).

(#81049) Dinomano válasza tboy93 (#81048) üzenetére


Dinomano
senior tag

Meglepően tartalmas volt, 6 óra játékot irtak neten (ami igaz is, ha az ember sokadik végigjátszást nyomja, és tudja hogy hol mit kell csinálni). Bőven a duplája vagy triplája ez az idő.
A sztorin érződött, hogy ez úgy lett hozzátákolva előzménynek a trilógiához, max. egy DLC-nek való történet volt et, rendesen elnyújtva.

/(^_^)____7=--- - - >|

(#81050) Dinomano válasza Kendek (#81047) üzenetére


Dinomano
senior tag

Picit félek tőle, hogy béna leszek a játékban...Tipp, trükk esetleg? (Régebben az első pályát lenyomtam, a HANGULAT nagyon ott van. A grafika is kb. egyik legszebb X360-on/PS3-on.)

/(^_^)____7=--- - - >|

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.