Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13301) bwoay válasza Djuree (#13298) üzenetére


bwoay
nagyúr

nem lovagolnék rajta, ha megértenéd végre, amit többen is próbálunk a fejedbe verni.
mondjuk én már ott elvesztettem a fonalat, hogy minek a Pinatahoz billentyűzet...

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#13302) DM-Fan válasza Djuree (#13300) üzenetére


DM-Fan
nagyúr

Engem ez sokkal kevésbé irritál (pedig ez is irritál), mint az, hogy elfüstölhet a gép a játék miatt. Miért van az, hogy a COD4 és COD5-ben is normálisan betöltötte a teljes map-et egy multi meccs előtt (pedig a COD5 map-jei is nagyok voltak már) és nem kellett dolgoznia a 10-15 perces meccs alatt semmit az olvasófejnek, most meg miért kell végig szenvednie? Semelyik másik játék alatt nincs ilyen, még az Uncharted-ek alatt sem, pedig azok sem telepítenek semmit a HDD-re. Legalább beletette volna a lehetőséget, hogy én hülye user választhassak, hogy kímélni akarom-e olyan áron a gépet, hogy 16 GB-ot feláldozok a 250 GB-omból. Csakmert zokszó nélkül feláldoznám, ha ezen múlik, hogy tovább tart a gépem.

A host-migrációs helyzet egyébként most sem sokkal jobb, bár már működik, de a dedikált szerverek hiányával oda is b*sztak ennek is rendesen. Érdekes módon ezek ellenére sikerült magát felküzdenie minden idők legnagyobb példányszámban eladott és legsikeresebb játékának. Pedig közel sem tökéletes. Nagyon nem.

Get Moded!

(#13303) Mazsika válasza PaJa1 (#13263) üzenetére


Mazsika
őstag

nem hiszem hogy annyi sok cuccot tennék rá, hogy ne lenne elég, max egy pár demó, videók játékokról, meg a játékok cuccai, film meg ilyesmi úgyis pendrájvról menne vagy dvd-ről, szóval szerintem elég lesz a 120.. ;) játék amiben mindenki egyet ért hogy top1 ami kötelező darab? mivel kezdjek mint friss ps3 tulaj?

Dáccsika

(#13304) kelzsoca válasza Mazsika (#13303) üzenetére


kelzsoca
félisten

Ha kaland-ügyességi akkor: Uncharted 1-2

https://vertigostore.eu

(#13306) PaJa1 válasza Mazsika (#13303) üzenetére


PaJa1
őstag

Tuti Unchartedet fognak mondani a többiek, meg God Of Wart :D
Az utóbbit még csak videón láttam, de az tetszett. Az Uncharted 1el játszottam kb másfél éve, akkor nem jött át az érzés, akkoriban még kevésbé voltam konzol iránt érdeklődő mondjuk. De nekem a Gran Turismo már akkor a nyálam csurgatására késztetett, még most is hogy jön az 5 :) Azért ha meglesz majd a PS akkor mindenképp kipróbálom huzamosabb időre az Unchartedet és a GOW játékokat is. Mellesleg nekem még a LittleBigPlanet is nagyon tetszik :)

A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#13307) szasanyi válasza Mazsika (#13303) üzenetére


szasanyi
félisten

Mivel nem mondtad milyen típusú játékokat kedvelsz inkább (FPS, TPS, RPG, stb.) így nehéz javasolni olyat, ami tutira tetszeni fog. Amit én jónak tartok és sztem mindenképp ki kell próbálni az az inFAMOUS, Star Wars The Force Unleashed Ultimate Sith Edition, Killzone 2, Resistance 1-2, Uncharted 1-2 illetve a Heavenly Sword és természetesen a BD-n kiadott, felkonvertál grafikával ellátott GoW - eredetileg PS2 konzolra kiadott két rész - azaz a God of War Collection! Ami pedig mindent visz majd, az a tavaszra várható God of War 3. :K
Látható, hogy egy kivételéven exclusive címek, de az az egy nagyon jó lett (nem mindenki rajong a Star Wars feeling-ért, én igen). Ezekből sejthető, hogy én az autós játékokat nem nagyon kedvelem, azt majd ajánlanak a fanok. :) Ami egyébként még jópofa és jól játszható - szintén exclusive - az a Rachet&Clank.
Store-on mindenképp nézz szét, mert sok játék demo van fent, ingyen letölthető, ami nagyon jó dolog! Láthatod, játszhatod, és nem zsákba macska mit fogsz kapni, ha rászánod a 10k körüli összeget. A multicímeket azért nem említem, mert sztem nem elsősorban azért vesz PS3 konzolt valaki (ha mégis úgy kell neki :D ), másrészt azokat jobban ismerheted, esetleg játszottál is néhánnyal.

[ Szerkesztve ]

(#13308) Edgeri válasza Djuree (#13285) üzenetére


Edgeri
senior tag

"olyannal nem vitázok aki még életében nem játszott fps-t egérrel és nem fogja fel a 2 irányítás mód közti különbséget"

Ezt meg honnan vetted? Gondolsz egyet, aztán leírsz valamit a levegőből? :)
Képzeld, PC-n FPS-eket (mert kifejezetten fps rajongó vagyok) a Wolf3D óta játszok, ami testvérek közt is legalább 17év, úgyhogy annyira ne verd magad a 10 éves múltadra, és főleg ne állíts valótlant :P

Üdv, Edgeri

(#13309) whited


whited
addikt

sziasztok
wmv-t nem játszik le a ps3?
Esetleg kovertálni kell?
Ha 1 winyóról akarom lejátszani ps3-n a képet stb akkor kell 1 mappaszerkezet rajta mint a psp memkarikon? :R

Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm

(#13310) Mazsika válasza szasanyi (#13307) üzenetére


Mazsika
őstag

köszönöm a válaszokat! úgy látom uncharted tuti befutó.. :D arra be kell ruházzak! köszi a válaszokat, azért nem is írtam típust mert mindenevő vagyok, psp-n is mikor mi fogott meg! ja és a gow az alap... legalábbis psp-n az! de sz.tem ps3on is! ;)

Dáccsika

(#13311) tekk válasza Mazsika (#13310) üzenetére


tekk
tag

Ha már Uncharted, 2 napja elérhető az US + EU Store-n a single player demo!

[ Szerkesztve ]

(#13312) Djuree válasza Edgeri (#13308) üzenetére


Djuree
félisten

én is játszottam a wolf3d-vel, sőt az összes wolf-al, meg a doom-okkal is, meg a heretic-ekkel is. sőt amiga-n meg c64-en is játszottam már. amúgy megint nem tudsz olvasni. ki írta a 10 éves múltat (az csak a cs-ből ennyi, előtte is játszottam már meg utána is fogok)? ennyit a szövegértési képességedről, ami egy nagy NULLA :P

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13313) Djuree válasza DM-Fan (#13302) üzenetére


Djuree
félisten

hát ez nem jó. remélem majd javítják.

nekem nagyon tetszett már a cod4 is, 700+ órát öltem a multiba. cod5 már kimaradt, csak bétateszter voltam. az MW2-őt meg még nem póbáltam. pc-n már nem vonz az fps (sem), csak MMO-zok, majd ha lesz konzolom megint, elkezdek MW2-őzni, de durván ám :DD
sztem megérdemli a példányszámot. cod4-ből megvolt a gyűjtői változat, csak el kellett adnom pénzhiány miatt nagyon olcsón :O

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13314) Kratos6633 válasza whited (#13309) üzenetére


Kratos6633
csendes tag

A beállításoknál van egy bizonyos "Enable WMA" cucc, elméletileg ezután lejátsza, csak ehhez internetkapcsolat kell, ha filmeket töltesz le:

-sima (SD) film általában "videoclip" formátumú (ennél tehát nincs gond, mert ezt lejátsza)

- nagyfelbontású (HD) általában "mp4" vagy "m2ts" formátumú, bár ezeknél van egy csomó más, ezért valahogy így kéne beírni "film címe PS3" ekkor tuti, hogy m2ts formátumú dolgokat ad ki (néha mp4) szóval ezzel sincs gond.

-Trailereket a www.us.playstation.com -ról tölthetsz le mp4-ben

Nem minden wma formátumot játszik le de a legtöbbet igen.
Máshogy is simán lelehet tölteni anyagokat (a fentiek alapján) de ha ragaszkodsz a wma-hoz akkor vagy lejátsza vagy konvertálsz. Nekem sohase volt olyan, hogy nem tudtam valamit leszedni mp4-ben. Szerintem inkább hagyd a wma-t és ne idegeskedj hogy lejátsza-e vagy sem, mert valamelyik alfajtát lejátsza valamelyik meg nem tetszik neki. :DD

(#13322) Edgeri válasza Djuree (#13312) üzenetére


Edgeri
senior tag

Áhhh kb. mintha vaknak magyaráznám, hogy mi az a kék... :)

[ Szerkesztve ]

Üdv, Edgeri

(#13323) Edgeri


Edgeri
senior tag

Sikerült már valakinek bankkártyával fizetnie az UK store-on is, vagy ez még mindig csak álom?

Üdv, Edgeri

(#13324) Djuree válasza Edgeri (#13322) üzenetére


Djuree
félisten

mind1 hagyjuk, sztem elbeszélnük egymás mellett, már amúgyis elkanyarodtunk az eredeti vitától :))

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#13347) ezozo


ezozo
tag

Hali amikor két éve megvettem a boxomat ismerősök kiröhögtek te úr isten az egy rakat... merthogy a dvd formátum megbukott a ps3-bluray 25gb-50gb és mondom nekik pl:a codban dupla annyi a pálya sokkal szebb a grafika a nagy ló...aszt örök harc volt ebböl meg a cpu a box 3-magos a ps 8-magos és lehetne 32magos is de minek mert jól hangzik a vga ATI és NVIDIA szerintem egy szinten vannak, az hogy a ps4 2012-ben jön nemhiszem talán a boxnak adnék még ennyi időt a ps3-nak a nagy teljesítmény és még kiaknázatlan lehetőségek miatt úgy 2016-ra vagy2020-ra kéne kiégni szerintem :) én imádom mindkét konzolomat bármennyi idejük is van még hátra.

LG 50UK6950PLB-POCO X3 Pro 8/256-Ps4 Pro-Ender3 v2

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.