Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
válasz
!Overdose! #85591 üzenetére
Nem a 0-100 -at kell nézni a hétköznapi használat szempontjából, hanem hogy az általában használt fordulatszám tartományban mennyi teljesítménnyel gazdálkodhatsz, az meg közel kétszerese a dízelnél. Nyilván ha előzöl kiforgatod a max. teljesítményig, akkor az számít, azért csalóka a dízel, már alul nagyon erős, de aztán meg nem lesz sokkal erősebb már fölül se. Alul ez a hűdemegy, aztán előzésnél cserébe váltanál vissza, hogy legyen több kakaó, de minek mert alig lesz, és akkor jön a meglepetés ja igen ez csak 140 ló
-
Piwi
veterán
válasz
!Overdose! #85591 üzenetére
akkor erősebbet kell nézzek,mert nem csak 1-2 évre venném és nem szeretném megbánni
-
!Overdose!
őstag
Ha az Accord gyorsulását kevésnek érzed, akkor a linkelt Audié is kevés lesz, ugyanis az sem sokkal rosszabb: 9,8s. Vagy még az lehet, hogy a dízel nyomatékgyára miatt érzed jobbnak a gyorsulást az Audiban, de valójában ugye nincs nagy különbség, egyszerűen a szívóbenzinesben nem olyan intenzív az élmény. A stopper nem hazudik. Becsapós tud lenni a dízel, mert általában sokkal gyorsabbnak érzed, mint amilyen a valóságban.
-
Balupapa
senior tag
komolyan mondom hihetetlen....
megkaptam a képeket a kocsirol.....
640x480-as felbontasban!
mondtam külön fotozzak le a szervizkönyvet.
Sikerült:kivűlről is kértem képeket, na azt nem.
-
Rambovits
senior tag
-
brumi1024
veterán
Én Q3-ban vezettem az újabb 140 lovas dízelt, szerintem kellemes. Pedig tömegre az is van 1550-1560 kiló, quattro, 255/40R19-es gumikkal jött és légellenállási tényezőben jobb az A4. Oké, boyracerkedni nem ilyet (és nem is feltétlen dízelt) kell venni, de nem mondanám gyengének.
-
Piwi
veterán
válasz
Balupapa #85582 üzenetére
amióta élőben láttam,igencsak beleszerettem,mert gyönyörű állapotban van mint az autó,mint a felnik. sajnos az összes autón körbe van nyúzva,de ezen szép állapotúak és ami nem utolsó hogy gyári alufelnin van hozzá téli gumi garnitúra is
rob210: apósnak Honda accord van 2.0 benzin 156ló,hát az amire felgyorsul...
-
Piwi
veterán
haliho
csak nekem tűnik kevésnek a lóerő egy ekkora autóba?
[link]
-
Balupapa
senior tag
ódi a3 stronic, az dsg nem? megbizhato vagy felejto mint a multitronic?
2.0 170. ebbe is szereltek szar siemends pd elemet? 2006-7-8 -
-v-
addikt
válasz
Kiskokó #85571 üzenetére
Ja, nem az élettartamára vagy megbízhatóságára értettem ..
Hát, én eleve nem szeretem az automatát (az nem a dsg hibája), de a dsg-től se vagyok elájulva, visszaváltásnál sokkal lassabb mint manuálissal, finomságban finoman szólva hagy némi kívánnivalót ilyenkor maga után, no meg sose azt csinálja pont amit én szeretnék
-
-v-
addikt
Kar hogy csak fostalicska dsgvel van ...
-
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
bajnokpityu #85558 üzenetére
Lekvárba lépős nálam azt jelenti, hogy a pedálút első 1/3-án nem harap a fék, csak olyan, mintha rágógumiba léptél volna, 2/3-tól már erősen fékez, fél állástól meg nem nagyon lehet túl nyomni, ha jó a rendszer. A fékasszisztens akkor engedi a padló közelébe a pedált, ha vész fékezel, de olyankor minden nem rögzített tárgy és élőlény a szélvédőn köt ki.
Rendes esetben szinte rögtön erős a fék és emiatt jól adagolható is.
ßrainiac G4-től van, a régebbi ABS modult nem lehet bekapcsolni és diagal légteleníteni, ott elég a sima légtelenítés is.Új arc?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Mágus2 #85557 üzenetére
oké, akkor most a télire felkészitéssel együtt kötelezem a szerelőt, hogy nyomassa is ki a kockát.
normálisan hol fog ezeknek a pedálja? gondolom 2-3cm körül már kéne valaminek történnie?ez jóval lentebb kezd el határozottabban fékezni.
Mágus2:akkor lekváros. Egyszer már mondtad, csak aki szerelőket a környéken találtam, ketten mondták, hogy jó ez így. egymástól függetlenül. DE akkor mégse jó ez így. Köszönöm a megoldást.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bitpork #85556 üzenetére
Nem volt megjáratva, mert egyeztetve a szakikkal, ha teljesen leengedik az összes olajat, akkor a pumpán belül is új olaj lesz. Ezt ketten is mondták
Leengedés, feltöltés után rendesen légtelenitették, nem levegős a fék. csak szimplán gyengének érzem, és nagynak a pedálutat.
Lekvárba lépős? ezt kevéssé értem most
Növelem a pedálnyomást,akkor növekszik a fékerő, nincs plató, vagy olyan, hogy beragadva marad.
ABS blokkolni is tud tök száraz fekete aszfalton, csak nem elég hirtelen. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
bitpork #85556 üzenetére
Jogos a kérdés. Az ABS modulból ki kell nyomni a levegőt, de csak akkor lehet teljesen, ha bekapcsol a pumpa, vagy VCDS, vagy fű+padlófék többször, utána légtelenítés.
bajnokpityu Olyan lekvárba lépős a pedál? Ezaz, a nagy pedálút. Az ABS kockában levegő maradt, mert bár átnyomták rajta az olajat, de nem nyitották ki a szelepeit, azt csak működés közben lehet. Szóval levegős. A hosszú pedálút oka, hogy a segge szinte nem fékez semmit, ezeknél már nincs hátul fékerő elosztó, azt is az ABS modul csinálja, ha levegős, akkor rossz hatásfokkal.
-
válasz
bajnokpityu #85555 üzenetére
Fakeolaj csere után a pumpa meg volt járatva vcds-sel, vagy kivitted a gépet nedves focipályára telitalpazni?
-
bajnokpityu
félisten
Kérdeznék újra a helyiektől.
2008as 1.8tsi szögleteslámpás octavia. Fékolaj cserélve, hátsó fékek be voltak rágódva, cserélve. Még mindig nem az igaz a fékerőm. Egyszerűen nem értem a dolgot. Régebb, kisebb focusunk fékje hozzá képest, mint a horgony. Mi a bánatot csináljak? Létezik, hogy gyárilag nem túl acélos féket raktak bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest