Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
A Kamu R32 történetének legnagyobb szervize előtt áll. [link]
Give them hell Ukraine!
-
K Norbi
addikt
Durva lett a kis Audi a végére!! de mi pénzt ráverhetett ez erre. [link]
-
tresh
veterán
válasz #89874944 #78985 üzenetére
Nem csak "trófea" volt az hanem elég jó áron passzolták tovább az embörkék Pl nagyobb lakótelepeken elég sűrű látvány volt hogy kb minden második autón hiányzott vmi márka jelzés... a legszebb az volt maikor nem sikerült a műtét és a fele letört a másik az autón maradt...plusz sz*rrá karcolta a festést ahogy feszegette...
-
Rick4
félisten
válasz Ace owner #78966 üzenetére
Ilyenekkel ne foglalkozz, netrisken megnézed, a kiszemelt autó és a Te paramétereid szerint melyik biztosító lenne a legolcsóbb, ezt a kiszámolósdit tovább is tudod a mailedre küldetni. Ha már nagyon konkrét a dolog, vagy viszel notit, mobilnetet, vagy még előtte való nap megkötöd otthon. Nincs belőle gond, ha nem tetszik az autó, simán írsz eggy mailt a biztosítónak, hogy töröljék, nem jött össze. Valójában ekkor ők lépni még nem léptek semmit, mivel nem vetted meg a kocsit, kár nem érte őket. Vagy netrisken de személyes tapasztalatom szerint inkább a netrisk oldalról lenézett biztosító oldalán érdemes megkötni, ha megállítanak, még a printscreen is elég, nem kell kinyomtatni se. Persze átíráshoz már igen, simán elfogadják azt, amit kinyomtatsz.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Ace owner
addikt
Emelem a tétet egy cabrioval.Galaxy Fold 4
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! ritkán csinál olyat az autóm ha lezárom, akkor vagy a bal egyet, máskor a jobb hátsót, néha a bal hátulját hagyja nyitva! az összes többi zárva. Találkozott már valaki ezzel?
-
TaaT
nagyúr
válasz #89874944 #78967 üzenetére
Ez régen azért terjedt el mert bizonyos körökben az volt a divat hogy lelopják az emblémát, és egy tuning autóról megszerezni nagyobb trófea volt mint egy sima autóról.
Persze ma már ez nem jellemző, és az OEM+ stílus előretörölésével erősen visszaszorult.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
veterán
Köszi, ahogy nézem, ez inkább G5 felni lesz, nem G6, persze a 2 autó műszakilag szinte megegyezik.
Múltkor linkeltem a G6-hoz GTI/GTD lököst, még mindig eladó, de ez a hirdetés végképp elvette a kedvem tőle. [link] Bután néz ki, hogy a többi elem sima mezei G6.
Szerk: BTW ez is egy ex-rendőrautó, most tele van a hahu 2010.07-i , max 100 000 km-t futott G6 1.4 TSI-kkel 2650-2850 k Ft között, mindegyik Trendline még ha Comfortlinenak is hirdetik őket. Kiváncsi vagyok a pisztolytáska nyomára az üléseken.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz Ace owner #78963 üzenetére
Mielőtt!megveszed az autót, biztosítást kell rá kötni. Egy konkrét naptól kell, hogy érvényes legyen. Ha egy adott napon megvásárolod az autót, akkor az adás-vétel pillanatában a régi tulaj biztosítása már nem érvényes. Az adásvételin ezért kell feltüntetni az órát és a percet. Ettől a pillanattól már érvényes biztosítással kell rendelkezned az autóra. Különben a rendőr nagyon megtosz ha elkap.
-
veterán
TaaT és Többiek!
Ilyen 18-as fekete felni tényleg létezik gyáriban? [link]
@Ace owner: én a biztositas.hu-n szoktam kötni, eddig bevált. Tényleg figyelj oda, hogy egy napot se csússzál a kötéssel, több ezer forint fedezetlenségi díjat rád vernek, tavaly megszívtam ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
egy kis szépség Ennél több nem igen kéne
-
Ace owner
addikt
Miután megvettem az autót a biztosítást milyen hamar kell megkötni rá? Ja meg súlyadót azt ki kell fizetnem rögtön, vagy hogy megy ez?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
K Norbi
addikt
[link]
Magyari Simon az autószerelő xD (Kalandorok) -
Jaded
őstag
válasz Mágus2 #78949 üzenetére
Az az igazság, hogy félig le volt jőve és a bilincsnél is eresztette az olajat, mikor haver leszedte. Igazából nem volt a helyén teljesen, tehát mindegy volt neki szerintem. Olaj szag nincs, füst csak akkor ha beindítom. Egy pici alig látható pamacs. Bent nem érezni semmit. Fogyasztáshoz ennek van bármi köze?
Renault Megane IV Limited
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz freaghill #78950 üzenetére
Bakker, veled mi történt?
Balupapa Az egy hengeres testű állat a kocsi alatt, ami csökkenthetné az amúgy is szarrá mérgezett Föld légkörébe jutó mérgek mennyiségét.
Jaded Értem, amiről lejött a cső, azt szét kell szedni, ja, nem értem. Cseréld ki egy bontottra. Fogyasztást nem befolyásolja, csak magas fordulaton leönti olajjal a motort.
[ Szerkesztve ]
-
Mágus2
Közösségépítő
Most az ott nem szigetel. Azért olajos alatta. Nem tűnt fel, hogy össze van ragasztva 2 félből? Nem érezni olaj szagot a kocsiban, vagy füstöt. Nem tanácsos kinyitni a rendszert, mert elég mérgező. Ezért is eteti meg a motorral a kartergázt még 1x és küldi át a katalizátoron.
[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
válasz Mágus2 #78919 üzenetére
Igen, azért mert ott nyomja ki az olajat és zavar. Ha cserélhető, akkor legyen kicserélve szerintem azt a membránt egyszer sikerült szétszedni, de összerakni csak ragasztóval sikerült, ami nyilván nem jó megoldás, így lehet hogy a funkciója 0. Egyébként milyen funkciója lehet annak?
Renault Megane IV Limited
-
Ace owner
addikt
Uristen mi van itt.. Alig varom hogy megkerdezhessem milyen olaj kell majd a tragacsba meg milyen fek betetek
Galaxy Fold 4
-
Dr.Zoo
őstag
Félreértettél, nem akartam vájkálni a közös múltatokban, meaculpa...
De nem értettem, hogy lett a harci pingvinből dagadt kacsa...
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
degec
senior tag
válasz Dr.Zoo #78934 üzenetére
már ezer éve így hívom még samsung s2 fórumról jó másfél éve..a valóban samsung okosok is úgy hívták ott! azt annyi ! ott trolkodott sokáig meg én is amíg azom volt! én nem vagyok ilyen cicafing-fiú ergó mókusbogár se ! az se passzol az avataromhoz de nem kerestem rá ! trololo
na most már dogozzunk is.. ! növeljük a GDP-t basszus ![ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
Kedves Mókusbogár!
Isten ments hogy izélgesselek, de nekem a kolléga avatarja nem tűnik kacsának..
Rákerestem Neked a kacsa szóra, és nekem ezeket dobálja ki... : KacsaLehet hogy csak szereted a dagadt Pekingi kacsát, De Ő nekem inkább Pingvinnek tűnik...
-
Morris
veterán
Veletek aztán ki van segítve az ember!
degec: Végre valami hasznodat is vesszük ebben a topikban
Lehet, hogy maradok én is a mintaboltnál.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Szerintetek ezt a Castrol EDGE Turbo Diesel Titanium FST olajat megrendelhetem innen?
-
aphra2
senior tag
-
K Norbi
addikt
Ez kajak ez a reklám! [link]
-
Kiskokó
veterán
Ha már új audi felni..
Q5-ön láttam 21"-ba nagyon kemény volt...
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Dr.Zoo
őstag
válasz kk831228 #78905 üzenetére
Volt níveám is, de állandóan fetrengtem alatta, meg terepen bekapta a 20-30 litert is...
Aztán Samaurai 1.0, (gyenge volt) aztán Daihatsu F20 Wildcat 1.6, aztán a mostani, egy Daihatsu Taft 1.6 benzin...Szerk.: nekem sose volt fészbukom, és valószínűleg ez nélkül fogok meghalni.
Egyébként az archivumban keress videókat itt: [link][ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz Dr.Zoo #78902 üzenetére
Komoly?? Mi is szerettük havernak golf 2 ,nekem egyes, eső utáni program ki a határba... Mit kaptak azok az autók... Az enyém mindíg beázott a sár közepén a gyújtáselosztó. Pár perc pihi mehet tovàbb...
2 autóval jó volt, vittünk kötelet és egymást húzgáltuk ki a sárból. Volt még egy másik belevaló srác neki samarája volt, azzal is ki este, eső után ,határ... Kettőnknek fel kellett kapaszkodni a motorháztetőre hogy meglegyen a kellő súly... A nagy álmunk Niva papírok nélkül, de még úgy is drága vót!! Valahogy akkor még nem nagyon érdekelt a fészbúk...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
törölt tag
válasz Mágus2 #78864 üzenetére
én max 3ezerről indulok, mer fogy a gumi de azt is csak teszt jelleggel
190ig néztem óra szerint, aztán elvettem, nem akartam 3kilót fizetni addig volt benne erő, rendesen gyorsult, az a 10-15 még biztos benne van. 2,8 azért elkélne az elvileg 240-et megy.[ Szerkesztve ]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz kk831228 #78898 üzenetére
Én annó off-roadoztam, de sajna a "kedv" itt is elfogyott, lenne mivel, csak nincs miből..
Megépítettem kínnal-keservel egy olyan terepjárót, ami alkalmas lenne Babodra, de sose fogok vele lejutni, mert nincs "fölös" 2 kilóm rá...
E van."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Ace owner
addikt
válasz atos19881101 #78897 üzenetére
Igazából elég jó pénzeket csinál belőle és tehetséges is.. Nekem legalább egy év lenne arra a szintre eljutni.
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik