Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Ezt is megéltük
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Szörnyűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Ugrás a 3D gyorsítás világába 1998-1999 játékaival
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
User05
aktív tag
Látta valaki az új Redmi 17 telókat? Mekkora ratyiság lett az összes..
-
User05
aktív tag
User05 204030-ra.
Korábban a Telekomnál abszolút megérősen lehetett publikus lakossági csomagokra vállalt hűséggel részletre is vásárolni, de manapság ez már nem éri meg, egyszerű bukta az egész.
Csak akkor lehet jó, ha valaki flottás/céges csomagban van, és arra vállal be további hűséget.
Magenta 1-es vagyok én is, több dologra is alá tudnék írni, de csak egyetlen-1-re éri meg: a flottás mobil előfizura.
Tavasszal az S26 Ultrát Médiamarktból vettük meg 20 havi 0 kamattal, brutálisan rosszabb volt a Telekom ajánlata (+ díjcsomag-emelkedés)
Naja... Legmocskosabb cég az összes. Elképesztő ajánlatnak adják elő azoknak, akik nem engedhetik meg maguknak egyszerre, vagy nem tudnak róla, hogy van egyáltalán ilyen áruhitel opció. Pedig sok cégnél már bankmentes is van, csak fizu kell és megkapsz kb bármit
-
cs.zs.
veterán
User05 204030-ra.
Korábban a Telekomnál abszolút megérősen lehetett publikus lakossági csomagokra vállalt hűséggel részletre is vásárolni, de manapság ez már nem éri meg, egyszerű bukta az egész.
Csak akkor lehet jó, ha valaki flottás/céges csomagban van, és arra vállal be további hűséget.
Magenta 1-es vagyok én is, több dologra is alá tudnék írni, de csak egyetlen-1-re éri meg: a flottás mobil előfizura.
Tavasszal az S26 Ultrát Médiamarktból vettük meg 20 havi 0 kamattal, brutálisan rosszabb volt a Telekom ajánlata (+ díjcsomag-emelkedés)
-
Sungoo
addikt
Tekerj vissza itt a 23061 hsz-re!
Azóta sem jutottam hozzá,
de ami a furcsa: azóta is voltam bent, a Telekom alkalmazottja pedig megpróbált lebeszélni, mondván: nem kell az nekem. Problémás.
Nem Telekom-garis, hanem franciák általi forgalmazás, és gond esetén nem a Telekom, és nem magyar szervizpartner jár el.
Így lemondtam róla.
Újra esélyes a Nothing Phone 4a,
de most más dolgokra kell költenem,
ráadásul a 3,5 éves, gyengülő akkus 8/128GB A54 helyett heteken belül beesik egy vadonatúj 6/128 GB A26. Meglátjuk.
Lesz kis kavarodás a telefonjaim között, és lesz 2 db eladó telefonunk.
Redmi 9T 4G 4/64GB 6000mAh (jó) akku
Samsung A54 5G 8/128GB 5000mAh (gyenge) akkuDe jó, hogy ezt leírtad!
Még tudtam törölni a kosárból!
-
cs.zs.
veterán
Tekerj vissza itt a 23061 hsz-re!
Azóta sem jutottam hozzá,
de ami a furcsa: azóta is voltam bent, a Telekom alkalmazottja pedig megpróbált lebeszélni, mondván: nem kell az nekem. Problémás.
Nem Telekom-garis, hanem franciák általi forgalmazás, és gond esetén nem a Telekom, és nem magyar szervizpartner jár el.
Így lemondtam róla.
Újra esélyes a Nothing Phone 4a,
de most más dolgokra kell költenem,
ráadásul a 3,5 éves, gyengülő akkus 8/128GB A54 helyett heteken belül beesik egy vadonatúj 6/128 GB A26. Meglátjuk.
Lesz kis kavarodás a telefonjaim között, és lesz 2 db eladó telefonunk.
Redmi 9T 4G 4/64GB 6000mAh (jó) akku
Samsung A54 5G 8/128GB 5000mAh (gyenge) akku -
Sungoo
addikt
A tkomnál van felújított s25 ultra, még vállalható törlesztővel. Csak az a kérdés, náluk mit takar ez a felújítás?

-
cs.zs.
veterán
Nincs ezzel semmi gond,
bár a hitel az én nevemen fut,
a családtagunk aki használja és nekem valóban fizeti, Hollandiában él, picikét magasabb fizetéssel mint mi, itthon. Ahhoz a fizuhoz aprópénz. -
Sungoo
addikt
Hogy is mondjam... Most neken is meghaladja a havi 27 a képességieim, a sok egyébb mellett.
-
cs.zs.
veterán
Jó az IPhone, és már nem is drágább az egyébb gyártók csúcsaitól. Én az üzemidő miatt váltam meg tőle, illetve a romló szemem miatt tepsire kellett váltanom. De a mai napig a szememben a fehér 16pro a legszebb telefon, illetve a szögleteses S24 ultra is tetszik nagyon, de azt nem merek már meríteni a használt piacról. Az új ultrák meg már nem halandó ember büdzséjéhez vannak árazva.
"...Az új ultrák meg már nem halandó ember büdzséjéhez vannak árazva..."
Dehogynem...
Sok-sok ember veszi részletre ezeket
Márciusban az S26 Ultra 12/512 540.000 Ft volt Mediamarktban előrendelésben, 20x 27.000 Ft-ért hoztuk el.
Nem csak mi. -
Sungoo
addikt
Inkább csak kevés az ajánló ember.
Soha nem látok iPhone ajánlást. Miért? **
Legnagyobb gyártók egyike, minőségi termékekkel harapnak ki hatalmas szeletet a tortából, nekem senki ne mondja azt, hogy NEM JÓ.
De, jó, max drága.
A rendszerét meg vagy szeretjük, vagy nem.
A vándorlás droidról almára, és almáról droidra természetes, mindkét oldalon vannak elégedetlenek is és kíváncsiak is.Szóval lehetne fullozni,
és ez csak 1 márka azok közül, ami hiányzik onnan.
** közben rájöttem, legtöbben (itt) olcsóbb telefont keresnekJó az IPhone, és már nem is drágább az egyébb gyártók csúcsaitól. Én az üzemidő miatt váltam meg tőle, illetve a romló szemem miatt tepsire kellett váltanom. De a mai napig a szememben a fehér 16pro a legszebb telefon, illetve a szögleteses S24 ultra is tetszik nagyon, de azt nem merek már meríteni a használt piacról. Az új ultrák meg már nem halandó ember büdzséjéhez vannak árazva.
-
cs.zs.
veterán
-
vacs
veterán
Legnagyobb gyártók egyike, minőségi termékekkel harapnak ki hatalmas szeletet a tortából, nekem senki ne mondja azt, hogy NEM JÓ.
De, jó, max drága.
A vándorlás droidról almára, és almáról droidra természetes, mindkét oldalon vannak elégedetlenek is és kíváncsiak is.Szóval lehetne fullozni,
** közben rájöttem, legtöbben (itt) olcsóbb telefont keresnekAz a baj, hogy Motorola Vence kipontozódott
-
cs.zs.
veterán
De, jó, max drága.
** közben rájöttem, legtöbben (itt) olcsóbb telefont keresnek -
vacs
veterán
-
cs.zs.
veterán
És ezt most kinek vagy mihez kapcsolódóan írtad?

Én Opera böngészőt használok (a Chrome tiltva van), ebben is van reklámblokkoló, sőt adatforgalom csökkentő is, ami mobilnetet használva tök hasznos.
Pluszban dns.adguard-dns.com szűrés van beállítva (család/barátok/munkatársak telefonjain is), ami csak pár kattintás, de cserébe majdnem mindenhol szűr.
Youtube-hoz ReVanced vagy Morphe apk van telepítve, pár havonta frissítem és tökéletes.Másik topik, milyen telefont vegyek.
203962-63-64-65-67-69

a gyártók rád erőltetik a gyártói ökoszisztémát /
szerintem nincs ilyen "erőltetés"
-téma hozománya -
cs.zs.
veterán
-
Sungoo
addikt
És ezt most kinek vagy mihez kapcsolódóan írtad?

Én Opera böngészőt használok (a Chrome tiltva van), ebben is van reklámblokkoló, sőt adatforgalom csökkentő is, ami mobilnetet használva tök hasznos.
Pluszban dns.adguard-dns.com szűrés van beállítva (család/barátok/munkatársak telefonjain is), ami csak pár kattintás, de cserébe majdnem mindenhol szűr.
Youtube-hoz ReVanced vagy Morphe apk van telepítve, pár havonta frissítem és tökéletes.Másik topikból jött a téma, nem akart ott offolni.
-
Sungoo
addikt
Ezt tudtátok ?
Ha például 100 szakmai és 100 közösségi hozzászólásod van, akkor: 1*100 (100) + 0.25*100 (25), vagyis összesen 125 kombinált hozzászólásod van.
https://logout.hu/bejegyzes/rios_gephaz_az_uj_rangrendszer.html
Én most így állok: 9906 szakmai, 6594 közösségi , avagy 11.554 hsz.
Lehet hogy még idén NAGYÚR leszek
4994 szakmai, 5617 közösségi
Ez a második accountom, az elsőt elvesztettem valamiért, már nem emlékszem.
-
vacs
veterán
Minden jelszavam gugliban van. Ha fizetni kell, akkor Google-Pay.
Egyébként a Chrome-ot nem is használom, mert full reklám az egész, egy híroldalt nem lehet elolvasni. Nem foglalkozok blokkolókkal, mert nem kell,
erre találták ki többek között pl a Brave böngészőt.
Full reklámmentes, és ezáltal reklámmentes a Brave-ből indított Youtube is. Itt (is) hallgatok zenéket, nézek videoklipeket, stb, és ugyebár Brave-ből írok itt/most PC-n is.
Amikor a Brave-et telepíted, megkérdezi hogy importálja-e a jelszavakat másik böngészőből - igen, Chrome-ból.
A telefonomban főlapon van a Brave, és a Brave/Youtube [kép],
de ez így volt már az előző Redmimben is. [kép]
Erre kattintok rá, ennyi. Bármilyen telefonom van, azt se tudom, hol a francban van a gyári böngésző, és hogy hívják, mit kellene keresnem - ha bármikor is keresném. Minek, mihez, miért keresném?
De mint mondottam, ha bármi online-vásárlás kell, akkor a GooglePay miatt Chrome-ból intézem.És ezt most kinek vagy mihez kapcsolódóan írtad?

Youtube-hoz ReVanced vagy Morphe apk van telepítve, pár havonta frissítem és tökéletes. -
Sungoo
addikt
Most már igen.
Köszi! Még ismerkednem kell ezzel a HyperOS-el. -
cs.zs.
veterán
Ezt tudtátok ?
Ha például 100 szakmai és 100 közösségi hozzászólásod van, akkor: 1*100 (100) + 0.25*100 (25), vagyis összesen 125 kombinált hozzászólásod van.
https://logout.hu/bejegyzes/rios_gephaz_az_uj_rangrendszer.html
Én most így állok: 9906 szakmai, 6594 közösségi , avagy 11.554 hsz.
Lehet hogy még idén NAGYÚR leszek
-
cs.zs.
veterán
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Sungoo
addikt
Egyébként a Chrome-ot nem is használom, mert full reklám az egész, egy híroldalt nem lehet elolvasni. Nem foglalkozok blokkolókkal, mert nem kell,
Full reklámmentes, és ezáltal reklámmentes a Brave-ből indított Youtube is. Itt (is) hallgatok zenéket, nézek videoklipeket, stb, és ugyebár Brave-ből írok itt/most PC-n is.
Amikor a Brave-et telepíted, megkérdezi hogy importálja-e a jelszavakat másik böngészőből - igen, Chrome-ból.
Erre kattintok rá, ennyi. Bármilyen telefonom van, azt se tudom, hol a francban van a gyári böngésző, és hogy hívják, mit kellene keresnem - ha bármikor is keresném. Minek, mihez, miért keresném?
De mint mondottam, ha bármi online-vásárlás kell, akkor a GooglePay miatt Chrome-ból intézem.Ez az egy bajom a Pocoval. Az istennek sem teszi ki kezdőre a Brave a parancsikont. Rábökök, elnevezem, ok, és semmi. Egyszerűen nem rakja ki az ikont.

-
cs.zs.
veterán
De mint mondottam, ha bármi online-vásárlás kell, akkor a GooglePay miatt Chrome-ból intézem. -
cs.zs.
veterán
2026.07.27. hétfőn bementem a nyíregyházi Telekomhoz, hogy
-jól látom, hogy "felújított" S25 Ultra, 12/256GB kapható 289.900.- Ft-os listaáron?
-Ühümm, van, de csak Budapesten.
-Rendelhető?
-Igen. Rendeljük?
-Csináljuk. Vállalati Partner 3 csomagomra további 2 év. Lehet?
-Igen, 25.000.- Ft kedvezmény jár hozzá, 265.000 lesz így a telefon. 31-én pénteken (ma) fog megérkezni, add a számod, pénteken hívlak.Nem hívtak. Bementem. Nincs ilyenjük, nem érkezett, az a kollegina pedig keddtől táppénzen van...
Jövő hét szerdán is érkezik cucc, nézzek be...
Telekom honlapján már nem rendelhető...
-
cs.zs.
veterán
Hát úgy számolta ki nekem a csaj, hogy marad a 2x2 tv ugyanaz, marad a 2 mobil ugyanaz csak a két net eddig 250es volt, megemeli mind a kettőt 1000re (így megkapom a maxos 30% kedvezményt mindenre) és így a havi a mostanihoz képest 2000 valamennyivel lesz olcsóbb és kaptam a 70ezret a készülékre. Ez így nem jó?
Ha olcsóbb lesz mint korábban, akkor természetesen nem lehet belekötni.
Nálunk
6.314.- Ft az 1000/1000 net,
(augusztus 31-ig mindenki az elérhető maxot kapja,
ez itt a környéken 2000/1000-t jelent, ennyit mér a laptop wifin: [kép] )
784 Ft az alap telefonvonal
-800 Ft az e-számla kedvezmény - azaz a telefonvonal lényegében ingyenes
TV-csomag előfizu nincs, számunkra az 1 Ft-ot sem ér,
a "Vállalati Partner 3" mobilcsomag 10.519.-
(korlátlan hívás + korlátlan HU adat + 45GB EU adat) [kép]
1 db prémium készülékbiztosítás (Samu A54 2023 óta) 1400 Ft ,
Így fizetek havi 18.210.-et [kép]
Én viszont soha nem vállalom egyszerre mindenre a hűséget. Ha a konkurenciától jön jobb ajánlat, tudjak lépni. Most is csak a mobilra, mert úgy gondolom hogy ettől sokkal jobbat máshol sem kapok
Tavaly nyáron be mertem vállalni a 784 forintos telefonvonalra további 2 évet egy kivezetéses-akciós Honor Pad 9 5G tabletért.
Nincs 2 egyforma igény, eként nincs 2 egyforma előfizetéses csomag.
Neked feleljen meg, minden más le van sz.rva! -
cibus
senior tag
A lakossági csomagok árai a szerződéskötéssel idei árra "aktualizálódnak" , azaz drágulnak, és soha többé nem esnek lejjebb. Ezt se felejtsd el hozzá számolni.
Ha publikus/lakossági csomagod van, és még pl 2 évvel ezelőtti árat fizetsz -és nem szerződsz újra- , olcsóbb marad a csomagod, akkor is ha évente inflációkövető áremelés van.Az én mobil előfizum nem publikus/lakossági csomagban van, és az újraszerződéssel nem változik az ára - de ehhez valóban kevesebb készülékkedvezmény jár (25.000.-Ft)
E'ként alá is írok további 2 évet, és 25.000 Ft kedvezménnyel veszek 22 hónapra telefont.
(felújított S25 Ultra 12/256GB 290.000 helyett 265.000 Ft)Hát úgy számolta ki nekem a csaj, hogy marad a 2x2 tv ugyanaz, marad a 2 mobil ugyanaz csak a két net eddig 250es volt, megemeli mind a kettőt 1000re (így megkapom a maxos 30% kedvezményt mindenre) és így a havi a mostanihoz képest 2000 valamennyivel lesz olcsóbb és kaptam a 70ezret a készülékre. Ez így nem jó?
-
Csokissüti
tag
-
vacs
veterán
Nem biztos hogy ideillik, de s25-re GCAM-ot hogy lehet letölteni? Azt olvastam jobb képéket készít mint a gyári app. Csakhát nem értek hozzá..... ahogy nézem nem a play áruhazból.
szerintem az S25 saját topikjában kérdezd meg
-
Csokissüti
tag
Nem biztos hogy ideillik, de s25-re GCAM-ot hogy lehet letölteni? Azt olvastam jobb képéket készít mint a gyári app. Csakhát nem értek hozzá..... ahogy nézem nem a play áruhazból.
-
cs.zs.
veterán
A lakossági csomagok árai a szerződéskötéssel idei árra "aktualizálódnak" , azaz drágulnak, és soha többé nem esnek lejjebb. Ezt se felejtsd el hozzá számolni.
Ha publikus/lakossági csomagod van, és még pl 2 évvel ezelőtti árat fizetsz -és nem szerződsz újra- , olcsóbb marad a csomagod, akkor is ha évente inflációkövető áremelés van.Az én mobil előfizum nem publikus/lakossági csomagban van, és az újraszerződéssel nem változik az ára - de ehhez valóban kevesebb készülékkedvezmény jár (25.000.-Ft)
E'ként alá is írok további 2 évet, és 25.000 Ft kedvezménnyel veszek 22 hónapra telefont.
(felújított S25 Ultra 12/256GB 290.000 helyett 265.000 Ft) -
cibus
senior tag
128 felújított. Másodiknak amit nem sajnálok ha pl poros melót csinálok. Zene hívás ilyesmi. Esetleg néha valami játék. Csak akkor már ilyen szar béna soc-osat nem akartam. Ez sem kellett volna de a Telekom adott 70ezret készülékre. Nem akartam bent hagyni. Így lett 130ból 60. S25öt néztem még de sokkal több lett volna. 24et meg exynos miatt nem akartam
-
vacs
veterán
-
cibus
senior tag
Hali! S23 60ért jó 22havi kamatmentesre?
-
cibus
senior tag
Inkább a 2 év rabláncot kell átgondolni, hogy megéri-e, vagy nem.
A 70.000 Ft készülékkedvezményt visszaszedik azzal hogy a rablánccal a szolgáltatás is megdrágul.
Én is Magenta-1-es vagyok, múlt héten majdnem elhoztam egy Vivo X300 Pro-t.
Ha aláírok, akkor a 800 Ft-os alap telefonvonalam havi ezerre változik, a 6300 Ft-os 1000/1000 netem pedig 8500-ra. Na és persze visszaolcsósodni később már nem fog.
Maradtam új szerződés nélkül, meg új telefon nélkül, régi áron...
[kép]Úgyis a Szolgáltatónál akarok maradni. Kellnek a nektek a tvk, meg a telefon előfizuk
-
cs.zs.
veterán
hali! telekom adott 70.000et készülékre. nem kell semmi, de valamit akkor már el kellene hozni, ezért mást nem találtam, néztem két felújított telót. sima s23 és sima s24. az s24 kb 30-cal drágább.
nem is lenne kérdés, hogy az s24 akkor már, de a gondom az hogy, hogy most nézem, hogy a 23 snapi 8 gen 2 , a 24 meg exynos :/
azért a snapi az snapi, nem? jobban járok a 23-mal? vagy milyenek ezek a cuccok a 24ben?
pro/kontra a telók mellett? köszi szépenInkább a 2 év rabláncot kell átgondolni, hogy megéri-e, vagy nem.
A 70.000 Ft készülékkedvezményt visszaszedik azzal hogy a rablánccal a szolgáltatás is megdrágul.
Én is Magenta-1-es vagyok, múlt héten majdnem elhoztam egy Vivo X300 Pro-t.
Ha aláírok, akkor a 800 Ft-os alap telefonvonalam havi ezerre változik, a 6300 Ft-os 1000/1000 netem pedig 8500-ra. Na és persze visszaolcsósodni később már nem fog.
Maradtam új szerződés nélkül, meg új telefon nélkül, régi áron...
[kép] -
vacs
veterán
hali! telekom adott 70.000et készülékre. nem kell semmi, de valamit akkor már el kellene hozni, ezért mást nem találtam, néztem két felújított telót. sima s23 és sima s24. az s24 kb 30-cal drágább.
nem is lenne kérdés, hogy az s24 akkor már, de a gondom az hogy, hogy most nézem, hogy a 23 snapi 8 gen 2 , a 24 meg exynos :/
azért a snapi az snapi, nem? jobban járok a 23-mal? vagy milyenek ezek a cuccok a 24ben?
pro/kontra a telók mellett? köszi szépenAz S23-ban minden idők legjobb Snapdragon procija van, de az S24-es exynos sem rossz.
Pl az S24 topikban kérdezd meg, hogy aki S23-ról cserélt S24-re az mit tapasztalt. -
cibus
senior tag
pro/kontra a telók mellett? köszi szépen -
vacs
veterán
Ebben sem volt változás,
amiben viszont igen, az az hogy
mindkettőre lejött a 2026.06.havi frissítés.
Életembenelőszörmásodszor látom azt, hogy frissítéssel kárt is lehet okozni.
Mentségükre szóljon, hogy ez inkább balfaszságnak tűnik mintsem szándékosnak,
mert amikor először láttuk, a Redmi Note 10 Pro esetén, az szándékos volt. Addig a Note 10 Pro-nak volt a kategóriájában legjobb kamerája, és amikor a Note 11 Pro megjelent, akkor a 10 pro lebutult, hogy a gyártó elmondhassa, hogy ez az új a legjobb. Olyan funkció tűnt el belőle, amit a gyermekem nap mint nap használt. Sírt.
Akkor mondtuk először, hogy (Xiaomit) Redmit többé soha.
Akkor mondtuk másodszor, amikor a Yetteltől vásárolt Redmi 9T másfél év után (!!) már semmilyen szinten nem frissült.
Aztán mondtuk harmadszor is, amikor nemrég az egyébként tökre hibátlan Redmi Note 12S 8/256GB az aktuális frissítéssel gyakorlatilag használhatatlanra lassult, úgyhogy a családunkban ez ilyen " haggyukmá' " márkanév lett. 3-ból 3-szor gatya.
Ezért hagy minket hidegen, hogy mit tud egy "POCO".
Mivel a 3,5 évhez közelítő A54-nek az akkuja már nem az igazi, valami csere lesz a közeljövőben.
Xiaomi-Redmi-Poco ugyebár nem lesz.
Samsungból csak az ULTRÁt látom értelmes döntésnek, azt drágállom kissé, így Samsung sem valószínű.
Meglátjuk...Xiaomi = A brand
Redmi = B brand
Poco = C brandEnnek megfelelően kapnak támogást, én csak Xiaomi-t szoktak ajánlani ha valaki ilyet akar.
-
cs.zs.
veterán
Ebben sem volt változás,
amiben viszont igen, az az hogy
mindkettőre lejött a 2026.06.havi frissítés.
Életembenelőszörmásodszor látom azt, hogy frissítéssel kárt is lehet okozni.
Mentségükre szóljon, hogy ez inkább balfaszságnak tűnik mintsem szándékosnak,
mert amikor először láttuk, a Redmi Note 10 Pro esetén, az szándékos volt. Addig a Note 10 Pro-nak volt a kategóriájában legjobb kamerája, és amikor a Note 11 Pro megjelent, akkor a 10 pro lebutult, hogy a gyártó elmondhassa, hogy ez az új a legjobb. Olyan funkció tűnt el belőle, amit a gyermekem nap mint nap használt. Sírt.
Akkor mondtuk először, hogy (Xiaomit) Redmit többé soha.
Akkor mondtuk másodszor, amikor a Yetteltől vásárolt Redmi 9T másfél év után (!!) már semmilyen szinten nem frissült.
Aztán mondtuk harmadszor is, amikor nemrég az egyébként tökre hibátlan Redmi Note 12S 8/256GB az aktuális frissítéssel gyakorlatilag használhatatlanra lassult, úgyhogy a családunkban ez ilyen " haggyukmá' " márkanév lett. 3-ból 3-szor gatya.
Ezért hagy minket hidegen, hogy mit tud egy "POCO".
Mivel a 3,5 évhez közelítő A54-nek az akkuja már nem az igazi, valami csere lesz a közeljövőben.
Xiaomi-Redmi-Poco ugyebár nem lesz.
Samsungból csak az ULTRÁt látom értelmes döntésnek, azt drágállom kissé, így Samsung sem valószínű.
Meglátjuk... -
vacs
veterán
-
mhydas99
addikt
Hivasd fel magad tobbszor ugy hogy a zsebedben van. Bar ha van masik telefonod konnyebb, hivd fel magad sokszor amig a Samu a zsebedben van. Ha mindig jo es hallod, akkor lehet azert "sul be" par hivas a gatyadban, mert a hivo fel spur es 1 csorgetes utan azonnal lerakja hogy visszahivd. Nekem vannak ilyen rokonaim sajnos. Amugy meg passz.
-
cs.zs.
veterán
-
User05
aktív tag
Az A25 első perctől az enyém, nem volt korábban ilyen nyűgje, eként nem írnám a virtuális közelségérzékelő számlájára. Az A54-et most "örököltem" meg, bő 3 éve a családban van, azzal sem volt ilyesmi.
chatgpt első körben ezt mondja,
majd megnézem, csak most meccs is van
Én a következőket próbálnám ki ebben a sorrendben:
Beállítások → Speciális funkciók → Mozgások és gesztusok Kapcsold ki a Némítás gesztusokkal / Easy mute funkciót, ha be van kapcsolva.
Beállítások → Kijelző Véletlen érintések elleni védelem legyen bekapcsolva. Ez pont arra szolgál, hogy zsebben ne reagáljon a kijelző.
Telefon alkalmazás → Beállítások Nézd meg, nincs-e bekapcsolva valamilyen új híváskezelő funkció (AI hívásszűrés, hívásasszisztens stb.), amely a One UI 8.5-ben jelent meg.Nekem például csak akkor lehet ilyet elérni, ha megnyomom a hangerő fel vagy le gombot. (Gondolom ez az alap)
-
cs.zs.
veterán
Az A25 első perctől az enyém, nem volt korábban ilyen nyűgje, eként nem írnám a virtuális közelségérzékelő számlájára. Az A54-et most "örököltem" meg, bő 3 éve a családban van, azzal sem volt ilyesmi.
chatgpt első körben ezt mondja,
majd megnézem, csak most meccs is van
Én a következőket próbálnám ki ebben a sorrendben:
Beállítások → Speciális funkciók → Mozgások és gesztusok Kapcsold ki a Némítás gesztusokkal / Easy mute funkciót, ha be van kapcsolva.
Beállítások → Kijelző Véletlen érintések elleni védelem legyen bekapcsolva. Ez pont arra szolgál, hogy zsebben ne reagáljon a kijelző.
Telefon alkalmazás → Beállítások Nézd meg, nincs-e bekapcsolva valamilyen új híváskezelő funkció (AI hívásszűrés, hívásasszisztens stb.), amely a One UI 8.5-ben jelent meg. -
User05
aktív tag
Van itt gond bőven.

Egyik zsebemben most Samsung A54 8/128GB 2023,
másikban Samsung A25 8/256GB 2024,
és mindkettővel az a szitu, hogy amikor megcsörrennek, és én "hozzáérek" akár a combommal, a zsebemben ugye, akkor hanggal már nem csörög tovább...
Sorra lemaradok a hívásaimról.
Hol a hiba, mit kell átállítanom?Ha pl épp meghallom, és benyúlok a zsebembe a telefonért,
amikor hozzáérek a képernyőhöz, már el is hallgat, csak a kijelzőn látom hogy hívás van.
Ez valami frissítéssel jött?
Jaja, persze, tudom,
érintőkijelzővel kifelé legyenek a zsebemben, ne a combom felé
Első nap lezúzom
Nekem ilyen nincs. Kesztyűs módnak nincs köze hozzá, ez valami szoftveres katyvasz lehet. AI nem tudja?
-
mhydas99
addikt
Van itt gond bőven.

és mindkettővel az a szitu, hogy amikor megcsörrennek, és én "hozzáérek" akár a combommal, a zsebemben ugye, akkor hanggal már nem csörög tovább...
Hol a hiba, mit kell átállítanom?Ha pl épp meghallom, és benyúlok a zsebembe a telefonért,
amikor hozzáérek a képernyőhöz, már el is hallgat, csak a kijelzőn látom hogy hívás van.
Jaja, persze, tudom,
Első nap lezúzom
Nekem ilyen nincs. Zseb-mod aktiv? Kesztyu mod meg kikapcsolva? Ha igen jonak kene lennie. Amugy meg nem. Mind2 telefonban virtualis a kozelsegerzekelo, esetleg azokkal lehet gond a frissitessel. Amugy meg passz. S24 szepen mukszik.
-
cs.zs.
veterán
Van itt gond bőven.

Jaja, persze, tudom,
Első nap lezúzom
-
cs.zs.
veterán
Samsung gari Emag: Hát chateltem az Emaggal garancia ügyben és bár ők a forgalmazók mégse biztos az a samsung hivatalos gari. Elvileg az emag hozza viszi a saját szervizébe, persze ha sorozatszám alapján (ez csak a vasarláskor derül ki) a gyarto vállalja akkor szervizeli a samsung....
Ha magyar Samsungtól származik a telefonod, akkor kaptál hozzá magyar Samsung garijegyet. [kép] [kép] [kép]
Ha ez megvan, akkor direktben beviheted Samsung szervizbe a cuccodat, pl Oktogon Samsungba.
Ha nincs ilyened, akkor a magyar Samsung nem foglalkozik veled. Ők csak azzal foglalkoznak, amit ők adtak el.
Ettől még lehet gyári garis a telefonod, csak lehet hogy román, lehet hogy cseh, és ezt te nem tudod, az emag meg majd tudja/intézi. -
Csokissüti
tag
Samsung gari Emag: Hát chateltem az Emaggal garancia ügyben és bár ők a forgalmazók mégse biztos az a samsung hivatalos gari. Elvileg az emag hozza viszi a saját szervizébe, persze ha sorozatszám alapján (ez csak a vasarláskor derül ki) a gyarto vállalja akkor szervizeli a samsung....
-
cs.zs.
veterán
Sziasztok!
Ha az van írva az Emagon hogy, emag álltal forgalmazott akkor rendes samsung gari van a telefonra? Szóval nem csak bolti és nem szürkeimportos telefon?Szia,
nem tudhatod előre.
Lehet magyar Samsungtól származó készülék, simán.
Megrendeled, kibontod.
Ha van benne magyar Samsung garijegy, nyertél, ha nincs akkor érdeklődsz. (vissza is küldheted)
Nekem 2024-ben az emagon vásárolt A25-ben benne volt [kép] , azaz emag számla + emag garijegy + Samsung garijegy,a Mediamarktban vásárolt S26 Ultrában meg nem.
Mediamarkt számla + Mediamarkt garijegy és csókolom. [kép]
Ettől még eredeti.
Szóval jó nagy katyvasz ez. -
vacs
veterán
Sziasztok!
Ha az van írva az Emagon hogy, emag álltal forgalmazott akkor rendes samsung gari van a telefonra? Szóval nem csak bolti és nem szürkeimportos telefon?Az elmúlt években Nem fogadta el a Samsung, mert nem magyar piacra szánt telefonokat forgalmazott az emag.
Hogy azóta változott-e a helyzet, erre biztos választ csak az emag support tud adni.
Plusz az emag egy piactér lett, millió eladóval, csak emag forgalmazású terméket ajánlott venni! -
Csokissüti
tag
Sziasztok!
Ha az van írva az Emagon hogy, emag álltal forgalmazott akkor rendes samsung gari van a telefonra? Szóval nem csak bolti és nem szürkeimportos telefon? -
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
Vegre kezbe vehettem egy google 10 telefont. Hat na. Tenyleg eloben mar vastag a kinelzo koruli keret, meg benne a nagy fekete kamera potty. Eddig nagyon tetszett, de most igy kisse elment a kedvem tole. -
vacs
veterán
A Poco egy Xiaomi C brand, emiatt "olcsó".
Kevesebb frissítés, hiányzó funkciók a fő Xiaomi telefonokhoz képest. -
Szotyi222
aktív tag
-
cs.zs.
veterán
-
Sasa 111
tag
-
Sasa 111
tag
Szia,
ezt el kell engedni.
12 éves készülék, amelyben simán meghallhatott az akku. Nem mondom hogy vegyél bele másikat, mert ha találsz is bele, az is ugyanennyi idős. Rajta kell hagyni egy éjszakára, és szép lassan vagy fog töltődni, vagy nem. Még ha fel is töltődik, nem tudom mi mindenre lehet majd használni. A fényképezője (a maiak mellett) gyenge lesz, az ereje kevés.
El kell engedni. Ha emlék, akkor a fiókba betenni, de ennyi.Köszönóm a gyors választ!
-
vacs
veterán
Sziasztok!
Segítség kellene, még ha estleg nem is megfelelő helyre fordultam is.
Rokonságban, lomtalanítás után hozzám került egy Prestigio MultiPhone PAP 7500 telefon. Saját töltőjével, de más töltőkábellel (az eredeti nem került elő) sehogyan sem tudom feltölteni. másik kábelt is kipróbáltam, de pár perc után elalszik a töltést jelző led és nem veszi fel a töltést.
Tudnátok segíteni ,tanácsot adni?
Köszönöm előre is!cs.zs. tökéletesen leírt mindent, fogadd meg a tanácsát.
-
cs.zs.
veterán
Sziasztok!
Rokonságban, lomtalanítás után hozzám került egy Prestigio MultiPhone PAP 7500 telefon. Saját töltőjével, de más töltőkábellel (az eredeti nem került elő) sehogyan sem tudom feltölteni. másik kábelt is kipróbáltam, de pár perc után elalszik a töltést jelző led és nem veszi fel a töltést.
Köszönöm előre is!Szia,
ezt el kell engedni.
12 éves készülék, amelyben simán meghallhatott az akku. Nem mondom hogy vegyél bele másikat, mert ha találsz is bele, az is ugyanennyi idős. Rajta kell hagyni egy éjszakára, és szép lassan vagy fog töltődni, vagy nem. Még ha fel is töltődik, nem tudom mi mindenre lehet majd használni. A fényképezője (a maiak mellett) gyenge lesz, az ereje kevés.
El kell engedni. Ha emlék, akkor a fiókba betenni, de ennyi. -
Sasa 111
tag
Sziasztok!
Köszönöm előre is! -
cs.zs.
veterán
Kedves 7-fejű Sárkány!

Tényként tudom közölni, hogy a Honor Pad 9 tabletünk, amely a gyári adatok szerint 35 wattos töltés felvételére képes, egy univerzális PD-töltőről a töltő és a kábel által is mérve kb a felét, 17-18 wattot vesz fel. [kép] Nagyrészt egyforma adatot mutat a töltő és a kábel, kb egyetértenek ők ketten.
Közben a tablet kiírja hogy "szuper töltés" [kép] (Honor SuperCharge), a buborékok felgyorsulva haladnak a kijelzőn, és kiírja, hogy adott töltöttségről a hátralévő töltési idő pl 2 óra 30 perc.
Ezen a képen egy hivatalosan 20 wattos töltést felvevő Lenovo tablet töltődik: [kép]
Aztán ezt a töltőt leveszem a Honor Pad 9 tabletről, rádugom az eredeti gyári 66 wattos töltőjét, az eredeti gyári 6 Amperes kábelével, [kép] szintén kiírja hogy "Szuper töltés" , felgyorsulnak a buborékok, és a hátralévő töltési időt percre pontosan ugyanannyiban, adott esetben pl 2 óra 30 percben határozza meg - és nem is töltődik gyorsabban, mint a másik töltővel.
Eként tényként közölhetem, hogy ennek a Honor eszköznek a valós töltési sebessége a gyári adatnak kb fele.
A menürendszerében nem találtam töltési sebesség állítási lehetőséget sem az akku menüpontban, sem máshol.Ezek után pedig Daniék tesztelnek egy eszközt, és megállapítják, hogy az ő töltőjükkel a töltési sebesség a gyári adatnak kb a fele... (a kijelző fényereje pedig a gyári adat harmada)
Millió eszközünk van itthon, [kép] egyik gyártó felé sem vagyok/vagyunk elköteleződve. Kipróbálunk ezt is, azt is. Az új Samsungokról (A37, A57) egyértelműen az a véleményem, hogy ez a mostani ár túlzás, ennyit nem érnek.
és ahogy írtam, te is leírhatod, hogy te mit tapasztalsz a saját Honor eszközeidnél!
1 percig sem fogom vitatni.
-
cs.zs.
veterán
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Poco telefonok mennyire megbízhatóak ugy általánosságban ?!
Olcsóbb alkatrészek mint xiaomi de csak az árazása miatt gondolom....
F7 ultra paraméterei tetszenek meg az ára... -
vacs
veterán
Ha smarttaget teszek mondjuk egy rollerre bár még nem tudom hogy hova de csak az elmélet kedvéért kérdezném, akkor aki ellopja kap értesítést hogy közelében van egy követett eszköz? Szóval tolvajok ellen mennyire hatekony? Vagy nincs emiatt értelme?
A másik ha kigyerekem tásájába rejtem és elmennek kirándulni akkor a tanárnak vajon jelez hogy van ilyen kütyü a környekén ami követ (pl buszos kiránduláson ahol akár 1 órátbis ülnek a buszon)
Szia.
Lopás miatt nem lesz jó egy airtag/smartag.
Tavaly én már alaposan körbe jártam a témát.
A tolvaj telefonja jelezni fog, hogy vele együtt mozog egy nyomkövető.
Ami viszont nem biztos, hogy mikor jelez: ez lehet fél óra, egy óra, egy nap is akár, ezt írták nekem korábban. -
cs.zs.
veterán
Szia, kérdés az is hogy mit-honnan akarsz fotózni/videózni.
Ha távoli dolgokat hoznál közelebbre, az alap 17-nek nincs 3-5x teleobjektívje (csak a pro modelleknek) , míg a Samsung Ultráknak természetesen ez is van. Ha ennyi pénzt rááldozol, sztem legyen benne. Emiatt (ha teleobjektív is kell) iPhone-ból szerintem jobb választás az előző pro, mint a frissebb nem-pro.Ettől függetlenül képalkotásban/videózásban az iPhone mindig is jó volt, élvonalbeliek a kamerái, és főképp a hozzá tartozó szoftverek.
-
kispx
addikt
Sziasztok, az alap iPhone 17-nek vagy a Samsung S25 ultrának jobb-e a kamerája?
(nem találtam jó összehasonlítást, mert a neten lévő összehasonlítások a Pro modellt hasonlítják össze az Ultrával, nem az alapmodellt.) -
Csokissüti
tag
Ha smarttaget teszek mondjuk egy rollerre bár még nem tudom hogy hova de csak az elmélet kedvéért kérdezném, akkor aki ellopja kap értesítést hogy közelében van egy követett eszköz? Szóval tolvajok ellen mennyire hatekony? Vagy nincs emiatt értelme?
A másik ha kigyerekem tásájába rejtem és elmennek kirándulni akkor a tanárnak vajon jelez hogy van ilyen kütyü a környekén ami követ (pl buszos kiránduláson ahol akár 1 órátbis ülnek a buszon)
-
Csokissüti
tag
Sziasztok!
Garmin venu 3s mennyire működik teljeskörűen iphone 16 telefonnal? Gondolok arra hogy az üzenetek jelzése pl email, kréta, vagy telefonálni mármint az órán veszem fel a telefont és az óra hangszóróját mikrofonját használva telefonálni. Köszi! -
csibe1
veterán
-
cs.zs.
veterán
Hmm, háááát izé meg bigyó; ezt mégis minek kellett?

Alapból hulladék kategória, a 2000-es akksi meg szintén vicc. Kicsit meghajtja az ember, aztán a nap végéig se bírja. A kamera meg simán röhej.
A 16GB háttértár, arra inkább csak valami csúnyát tudnák mondani...
Aztán ezért 60 dollárt kérnek.

Ki veszi meg ezt a szutykot?
Ezt is kár volt legyártani, szöges kesztyűvel simogatnám meg az egész brancsot akik ezt összehozták.
Ez simán a környezetszennyezés kategória.
Érdekes, hogy a Samsung A15 az 40 dollár. [link]
Az még elmegy az 5000-es akksival, 64GB háttértárral, meg a 8GB RAM-al.
A kamerák is tűrhetőek. Ráadásnak AMOLED kijelző, meg vízálló - valamennyire."...Érdekes, hogy a Samsung A15 az 40 dollár. [link]
Az még elmegy az 5000-es akksival, 64GB háttértárral, meg a 8GB RAM-al..."
8/64GB ? Ilyen létezne? Inkább vmi virtuális megoldást sejtek a háttérben -
csibe1
veterán
Hmm, háááát izé meg bigyó; ezt mégis minek kellett?

Alapból hulladék kategória, a 2000-es akksi meg szintén vicc. Kicsit meghajtja az ember, aztán a nap végéig se bírja. A kamera meg simán röhej.
A 16GB háttértár, arra inkább csak valami csúnyát tudnák mondani...
Aztán ezért 60 dollárt kérnek.

Ki veszi meg ezt a szutykot?
Ezt is kár volt legyártani, szöges kesztyűvel simogatnám meg az egész brancsot akik ezt összehozták.
Ez simán a környezetszennyezés kategória.
Érdekes, hogy a Samsung A15 az 40 dollár. [link]
Az még elmegy az 5000-es akksival, 64GB háttértárral, meg a 8GB RAM-al.
A kamerák is tűrhetőek. Ráadásnak AMOLED kijelző, meg vízálló - valamennyire. -
cs.zs.
veterán
-
vacs
veterán
Üdv!
Valami értelmesebb, normális hardverrel rendelkező strapa telefont tud valaki ajánlani?
Mondjuk 6 GB RAM, minimum 128GB tárhely ami bővíthető is, de lehet 256GB is.
Ismerős 2 havonta összetöri a telefonját, és ez már unalmas, a szolgáltatónak is.
Szóval nem szolgáltatós telefonok között keresgélek.
Átlagosnak mondható felhasználás, insta, youtube, ha belefér Netflix certifikáció,
meg egyéb filmnézés.
Összeg: legyen 100k a keret, valami tényleg masszívabb darab kellene, ami pár évig kihúzza azt ha leejtik.
Köszi.Szia.
Ez nem off téma, kérdezd meg a fő topikban:
Milyen okostelefont vegyek? -
csibe1
veterán
Üdv!
Valami értelmesebb, normális hardverrel rendelkező strapa telefont tud valaki ajánlani?
Mondjuk 6 GB RAM, minimum 128GB tárhely ami bővíthető is, de lehet 256GB is.
Ismerős 2 havonta összetöri a telefonját, és ez már unalmas, a szolgáltatónak is.
Szóval nem szolgáltatós telefonok között keresgélek.
Átlagosnak mondható felhasználás, insta, youtube, ha belefér Netflix certifikáció,
meg egyéb filmnézés.
Összeg: legyen 100k a keret, valami tényleg masszívabb darab kellene, ami pár évig kihúzza azt ha leejtik.
Köszi. -
5-ös kezelő
senior tag
-
ggeleven
őstag
Hali.
Pusztán kíváncsiság, de HA-n van több Edge 50 Fusion új készülék olcsón (sztem), mind zöld színű. Akció volt vhol, v szolgáltatótól lehetett elhozni olcsón esetleg? Gondolom, nem Szent Patrik napja alkalmából osztogatták.
Off topicban vagyunk, felesleges offba is tenni.

1+1 akció volt a Yettelnél. Arra nagyon érdemes odafigyelni, hogy az ajándék termékre nincs garancia akcióleírás szerint. -
5-ös kezelő
senior tag
Hali.
Pusztán kíváncsiság, de HA-n van több Edge 50 Fusion új készülék olcsón (sztem), mind zöld színű. Akció volt vhol, v szolgáltatótól lehetett elhozni olcsón esetleg? Gondolom, nem Szent Patrik napja alkalmából osztogatták.
-
Csokissüti
tag
-
vacs
veterán
-
ggeleven
őstag
Sziasztok!
Pendriveot lehet telefonhoz csatlakoztatni? Esetleg adatot rámásolni telefonról pl képeket. vagy arról pl filmet nezni telefonon? Látom az usb c pendriveokoat csak nem értek hozzá. Melyik márka megbízható?Persze lehet csatlakoztatni és adatot is másolni. Bármelyik márkából tud behalni x idő után. Nem vagyok márkahű, azt veszem (vettem régebben), ami éppen jó áron hozott kellő sebességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A processzorárak megemelésére készül az Intel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- Mesterséges intelligencia topik
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- WARDOGS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 M5 16/512GB - 14 Ciklus - 100% akku - MAGYAR - 3 év garancia - Égkék
- Eladó Dell Latitude 5420 HD i5-1135g7 16gb 256gb 1 év gar
- Eladó LG 32MR50C-B 32" ívelt monitor
- Xbox Elite 2 kontroller // Számla // Garancia//
- Acer Nitro V 15 - 15,6"Full HD Hz - i5-13420H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 2+ év gari - MAGYAR
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 4000 8GB FHD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B85 PRO4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/2TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Még tudtam törölni a kosárból!