- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
Sziasztok!
Kellett egy szaladgálós, pakolós autó, és mivel hasonlóval már volt tapasztalat ( 3ajtós, 5 ajtós) és ár/érték szerintem még mindig jó, így letudtam a szokásos tavaszi autóvételt
szóval ismét egy seat ibiza 1,4 16v, csak a változatosság kedvéért ST
800km-t sikerült elautóznom mire találtam egy normálissat
Eredetileg olyat akartam amit nem sajnálok, de sikerült vennem egy elég szépet, körbe mérve gyári fény, 96ekm van benne, 4 automata ( komfort ) elektromos ablak, tempomat, tolatóradar, állítható ülés vezető és utas oldalon is, 8 hangszóró, alufelni, téli/nyári kerekek (bár 8 ból 2 gumi kuka) kedden tudom elhozni
elég poros, majd rakok fel lemosva is képeket
négy felniből csak az egyik van kicsit sérülve, meg kellenek kerék közepek, mert az mind leesett, ezek milyen csavarok lopás gátló?(ezt most vettem észre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest