- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Csabadi #179354 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem utolsó emlékem az hogy az enyémben VALÓS 140 ezer Km volt és baszakodot a DPF... első 2.0 TDI ez a BPW meg talán BRE kódú motor amin volt DPF.
A lényeg hogy a részecskeszűrös baszás ami volt nekem az is azért volt mert anyaghibásak a gyári vezérműtengelyek és a tengelyen van egy 5. bütyök ami elkopott egy picit (140 ezernél...) és az rosszul vezérelte le a DPF takaritást égetést stb... vagy valami ilyesmi.
Namármost anank a veztengelynek a tööbi bütyke is kopós szerintem... nem lehet hogy ettől "lomha"?
Nem tudom laikus vagyok de hirtelen ez jutott eszembe.
Bocsi csak sietek is, mennem kel la rendőrségre stb... tesómhoz betörtek az éjjel és meglett a betörő (persez én találtam meg nem a rendőrök).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest