Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Sziasztok,
Bocsánat a zavarásért, de rég óta keresek az EOS-ba nappali menetfényt, és most találtam egy akciósat.
Specifikáció alapján csak 5-ös Golffal kompatibilis, de reménykedem, a hozzá való beépítőkerettel hátha klappol az EOS-ba is. Vélemény? Van valami esélyem, vagy tényleg csak egy VW modellbe lehet ezt beépíteni (ezt kicsit furának találom, de minden lehet)?Köszi!
-
dj79
senior tag
válasz
yodamester10 #173845 üzenetére
Motul x-clean 5w40 kifejezetten ajánlott bele az fb csoport szakijai szerint.
-
Morris
veterán
válasz
yodamester10 #173845 üzenetére
0w30-at bele
-
yodamester10
őstag
Bocsi megint az amatőr kérdésért,de az valós hogy 5w40 kell az 1,4 tsi 150 hp-s motorba?
-
Mágus2
Közösségépítő
Kell a chip. Magyarországon 200 ló alatt nem lehet létezni. Ma mennem kellett Bükkszentkereszt-re. Szülöktől 118km. 2,5 órát tartott az út. Nem hiszem el, hogy ennyire leszarják egymást a közlekedők. Annyi az indokolatlanul lassan haladó, hogy 10 évet öregedtem. Ezekhez kevés a gyári motorerő.
-
zsolt19900
őstag
Tetettem be a vezető ülésembe ülésfűtés párnákat, de a cucc megtáplálása rám várna.... melyik pontra és milyen módon tanácsoljátok bekötnöm az autó elektromos rendszerébe a cuccot?
egy pozitív (7,5A biztosítással) és egy negatív szálam van belőle, amivel kellene kezdenem valamit -
Winchester95
őstag
válasz
F_Zolee #173836 üzenetére
Jó is az:)
Bár ma mentem egy 97-es 1.6 Passat 101le SR motorossal.
Sokkal jobban ment mint a B6 A4 audi 1.6 102le.Bal oldali cserélt lámpa, hiába cseréltem magasság állító motort a kapcsoló csak a jobb oldalit mozgatja a balt nem...
Továbbá ami rajta van lakk réteg mint ha elkezdett volna lekopni.
+ mintha a bal oldali utángyártott sötétebb (füstösebb :D lenne ).
A gyári meg párásodik. :/Igen, generál, meg porlasztó csere meg turbó csere meg 3x olajcsere:D
molnarpeter:
Hát igen...kinek mi:D
Jobb mint az angel :)
Semmi chip :)
Valahogy elég ez még. :)
Félek hogy elb....ik a turbó vagy a motor.
1749VA turbót kellett volna rakni a gyári helyére anno.
De úgy elkapott az ideg hogy letiltott a turbó.. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Winchester95 #173835 üzenetére
Ízlésről ugye nem vitatkozunk, de ezekkel jellemzően gyertyalánggal vetekedő fényár lesz a társad a sötét utakon
Csipsz?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Winchester95 #173835 üzenetére
Jah 1.6. Szerintem lámpára ne adj ki ennyit. Hamar bemattul meg így képen jól néz ki de autón már kicsit bazári lesz. Max políroztasd fel a mostanit. Mintha valami rémlene, motort kellett talán generálozni vétel után?
-
Winchester95
őstag
válasz
F_Zolee #173834 üzenetére
Igen tudom:D de most eléggé sok pénzt hagytam ott. :(
1.9 TDI 110le gyári. (Van egy kis története, ha visszaolvasol:D )
Erről lenne szó majd: [link]
Angel Eye jó lesz a BMW-be :DNa igen, így szép a tiéd.
Na azokat a hátsó sárfogókat is bevállalnám előre hátra. :)
Tiéd 1.6 16v mi?:) -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Winchester95 #173833 üzenetére
Pedig ha körbe már fel van tuningolva akkor a hátuljával is illene kezdeni valamit.
Milyen motor van benne? Jó lámpa? Csak nem a tuningos angel eye koppintást akarod?
Nem sokat bírnak meg a vetítési képpel is bajok lehetnek, bár ez a többi tuning lámpára is igaz. Nekem legalább nincs gond a lökös színnel.
[kép] [kép]
-
Winchester95
őstag
válasz
F_Zolee #173832 üzenetére
Köszi. :)
Hátul van egy gyári spoiler (csomagtartó).
Továbbá 2 cupra R vagy talán top sport küszöbspoiler.Hátsó lökös még nagyon gyári.
De arra gondoltam valahogy a műanyagokat le kellene venni szintbe hozni, az alsó fekete műanyagot meg színrefújni.
De mekkora meló és kb felesleges.
Inkább valami jó lámpát előre.
De az meg 75 ezer.....
Nagyon sok mindent megérdemel az autó de ami sok az sok:DMondjuk jobb mint ha kettőstömegűre költenék vagy Turbóra.:D
Esetleg még egy hátsó szélvédő spoilerre gondoltam idővel. :)
Na meg valahonnan beszerezni egy FIS óracsoportot.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Winchester95 #173816 üzenetére
Fain. Csak előre került plusz cucc?
-
yodamester10
őstag
válasz
molnarpeter #173829 üzenetére
Káresemény az 0 bejegyzés a km állás az 1 db.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
yodamester10 #173828 üzenetére
Káresemény, karbantartás, futásteljesítmény rendben van?
Tulajok szerintem: bank, flottakezelő vagy korábban használó cég, kinti kereskedő, Mo-ra exportáló kereskedő (regadó miatt így éri meg, kint vissza lehet igényelni, de ehhez a nevére kell vegye). Nincs itt semmi látnivaló szvsz
Auto van Beuwenn (igen, szóvicc) kereskedést esetleg meg lehet kérdezni, hátha ők hozták be.
-
yodamester10
őstag
válasz
molnarpeter #173827 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
yodamester10 #173826 üzenetére
-
yodamester10
őstag
válasz
molnarpeter #173825 üzenetére
Lekérdeztem és Hollandia.
Belinkelem a hirdetést: [link] -
molnarpeter
nagyúr
válasz
yodamester10 #173824 üzenetére
Lehet tudni, melyik országból jött? Alvázszám alapján kellene még lekérdezni máshol.
-
iceQ!
addikt
Sziasztok,
Vezérlés csere lesz hamarosan az Audin. Gates márkáról ki mit tud? Megéri hogy erre cseréljeme esetleg jobb lesz valami olcsóbb márka is?
-
papg79
tag
Sziasztok. Mi okozhatja a fura hangot,mikor megyek 3.-ban 1900-2000 körüli fordulaton,vissza veszem a gázt,és fura fémes köszörülő hang hallatszik a motor felől? Okozhatja a kettőstömegű,mert az már csereérett lesz. Köszönöm.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
yodamester10 #173815 üzenetére
Ha tisztességesen karban volt tartva, nem probléma - viszont vezérlés csere pl aktuális lehet, ha nem volt még meg. Olajos DSG, az bírja. Motornál koksz, injektor még, amivel érdemes lehet foglalkozni, bár alapvetően ideálisabb körülmények között működik. GTE facebook csoportot ajánlom.
-
Lacess
tag
válasz
Ezt a futásteljesítmény dolgot az ilyen és ehhez hasonló hajtáslánccal rendelkező autóknál szerintem érdemes jobban körüljárni. Már amennyire lehet.
Amennyiben eddig úgy használták, ahogy egy plug-int "illene", akkor lehet hogy a motorban csak a fele van ennek. Vagy akár annyi se. Nem tudom, hogy ezeknél ezt meg lehet-e nézni, akár diagnosztikával.
Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a körítésben biztosan benne van ennyi méter. A mai autóipar termékei pedig... hát mondjuk úgy jelzik ha fáradnak.Én nem félnék ennyi métertől, amennyiben van egy jól lekövethető előélet. Valamint készül egy komoly állapotfelmérés, amely kiterjed az akku állapotának felmérésére is.
Egy koksztalanítást azért csináltatnék rajta. -
salesman
őstag
válasz
Winchester95 #173816 üzenetére
Jól néz ki, gratula!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Attól függ milyen ember járt vele.
-
Lacess
tag
válasz
yodamester10 #173812 üzenetére
Csak nem GTE a terv?
Szíjas vezérélésű az a motor.
Jó-e a TSI? Szerintem az.
A végtelen vitatémák egyike. Sokak szerint rossz, sokak szerint nem. Gondolom ha ilyen motorral szerelt autót szeretnél, akkor már elkezdtél tájékozódni a témában. Elolvastál sok cikket amiben köpködik, néhány másikat is amiben dicsérik. Nehéz dolog ezt eldönteni. -
yodamester10
őstag
Valaki tudna nekem segíteni,hogy a CUK motorkódú 1,4 tsi az jó?Láncos vagy szíjas?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii #173770 üzenetére
Itt egy YT videó a jelenségről: [link]
Ma ráadásul azt is produkálta, hogy az izzitás fel sem villant az első másodpercekben, aztán később igen, majd hamarosan eltűnt. A légzsák visszajelző viszont el sem tűnt (indítás után kialszik, vagy ha kiveszem a kulcsot, ráadom újra a gyújtást akkor is pár másodperc múlva ok).Ami lett dolgozva vele két hete: klimapanel csere, elöltöltés ellenőrizve + volt egy komm hiba az OBD II csati és a BC között.
-
csiga8
senior tag
Még valami kérdés. Ugyanerről a B7 Passatról lenne szó. 2.0 CR TDI, tán CFFB, de nem ez a lényeg.
Egyéb okból kifolyólag igazságügyi műszaki szakértőztetni kell az autót. A tulaj felhívott egyet, aki ( ha megbízza őt a tulaj) WV szervízben átvizsgálja.
Most vagy a tulaj értett valamit félre, vagy én maradtam le valamiről, de azt állította neki telefonba a szakértő, hogy a motort belülről endoszkóppal is megvizsgálja, mert belül van egyedi azonosítója, ami szerint a gyártási időt, ( gyártósort?) stb. meg lehet állapítani.
Biztos van köztetek olyan, aki WV szervízben melózik és hallott/tud ilyenről.
Nem tudom elképzelni, hogy van ilyen, de attól még lehet.
-
csiga8
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #173801 üzenetére
Köszi a segítséget, de tudomásom szerint műanyag tankos. A VCDS nem engedte teljesen leszívni a tankot, ( legalábbis nem jöttem rá) de a maradékra töltöttünk rá 15L VIF adalékolt OMV premiumot, azzal lesz időnként beindítva a motorja.
Tavasszal ismétlés, ha még akkor is állni fog. A leszívott nyál meg megy másik autóba. -
macilaci78
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest