Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
-
-
tomszli11
tag
válasz
1stVikman #171893 üzenetére
Köszi a tanácsokat!
Nekem amit még ajánlottak hogy nézzek/nézessek meg azok a következők:
- Lambdaszonda
- Trafó
- Gyertya
- Benzinszűrő --> Sajnos alapvetően lomha is a járgány szóval ez is indokolt lehet.Az autót használtan vásároltam, én vagyok jelenleg a 2. tulajdonos előttem tettek bele 160e km-t, én eddig csak vezérlést és a szokásos olajat/légszűrő/pollen-t cseréltem benne.
-
1stVikman
senior tag
válasz
tomszli11 #171878 üzenetére
A többiek már írták, hogy ez kb.ilyen.
Nekem 1.4 16V megette a 12 litert is télen városban, 3km-t autózva. De ha mentem 5-7 km-t, akkor már megelégedett 8-al is.
Amit azért ellenőriznék (mivel nincs tél), az a vízhőmérséklet jeladó, termosztát, fojtószelep (tisztítás + alapbeállítás géppel). Illetve megnézném még, hogy nem szív - e valahol fals levegőt. -
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
macilaci78 #171880 üzenetére
-
válasz
Nekem volt mpi-m.Egyrészt ez a modell csak 8 szelepes, kevésbé modern motor uh ne várt h a 16 szelepes fogyiját hozza. Másrészről nekem Szegeden sikerült vele 10 liter feletti átlagokat mennem és elég volt hozzá csak anyámat vásárolni vinni. A klímát gyk a kézifék helyett használtam.
Vaccsa újonnan vettem, és 365+1 napra hengerfejes lett. Le is cseréltem legott. -
-
gzbotii
nagyúr
válasz
"ma mértem le a fogyasztását és elkeseredve láttam, hogy 11 liter.
Többnyire városi (budapesti) fogyasztás van benne, de minimális országút is."Szerintem ebben semmi rendkívüli nincs...
"barátnőmnek ugyan ilyen Fabiaja van, csak neki a 16V és az ő fogyasztása 7-8 liter körül mozog, tény hogy ő a kevésbé forgalmas városban használja."
Le is írtad a megoldást.Spritmonitor link: [link]
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, egy Fabia fogyasztási gondjaival kapcsolatban.
2003-as 1.4 MPI motorral szerelt ferdehátú Fabiam van aminek ma mértem le a fogyasztását és elkeseredve láttam, hogy 11 liter.
Többnyire városi (budapesti) fogyasztás van benne, de minimális országút is.
A városban való haladásom a munkába menetbe merül ki, ami átlagban 12 km/35-40 perc oda és vissza is ugyan ennyi.
Véleményem szerint ide-oda MPI motor ez azért nagyon magas fogyasztás.
Főleg azért mert barátnőmnek ugyan ilyen Fabiaja van, csak neki a 16V és az ő fogyasztása 7-8 liter körül mozog, tény hogy ő a kevésbé forgalmas városban használja.
Szóval a hozzáértők segítségét szeretném kérni, hogy a magas fogyasztás minek lehet az eredménye, mit kéne cserélni vagy megnézetni?
Előre is nagyon köszönöm! -
DefJamHUN
aktív tag
Mivel rosszabb egy replica hks lefujoszelep? Mi lehet a kulonbeseg?
-
rolo555
csendes tag
válasz
Flowtation #171864 üzenetére
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Flowtation #171867 üzenetére
Egyben van, de írj egy típust.
DefJam: 80PRS-t használok, G5 GT-ben.
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnem az MKV GTImbe cserelni a fejegyseget, mert most egy rcd300 van benne ami meg az mp3at sem tudja ().
Kerdesem az lenne, hogy ki mit hasznal? A kinai androidosokat kerulnem, elsosorban a hangzas az elsoszamu cel. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Flowtation #171864 üzenetére
Attól még ugyanúgy, max. oldalanként 2 helyen kell okoskodni vele.
-
Flowtation
őstag
válasz
rolo555 #171860 üzenetére
Szia!
Igen ilyen van benne. Annyi infót kaptam most, hogy a klíma is random bekapcsol, legalábbis indításkor mindig, és full ventilátor sebességgel.(#171854) MunezXBK :
Hétvégen megyünk a szülőkhöz, akkor tudom megnézni a vezetéket, bár azt még nem tudom, hogyan kell kiszedni, nem egy sima 1dines holmi. -
bibi55
tag
Indítás után közvetlen nem, egy perc elteltével lesz ilyen. És igazából melegen vettem észre a hangot. Alapjáratnál csak. Ha pörgetem jobban, akkor nem hallom erősebbnek.
És így, hogy melegen is van a hang, és amennyiben hidrotőke, az milyen javítással jár? Plusz így mennyire lehet vele közlekedni és "meddig"?
-
rolo555
csendes tag
válasz
Flowtation #171851 üzenetére
Ilyen infócenter van benne?
-
válasz
bitpork #171848 üzenetére
..megpróbáltam, de jól odabasztam a kiváló minőségű magyar utakon, úgy, h a felnit görgőzni kellett. Persze nem biztos, h a -0,2 bar volt a ludas, én annak tudtam be, így azóta gyári értéken szaladgálok vele.
(#171849) kleinguru : Az előző abroncsom volt Conti sport contact 5, 40k után ki kellett dobnom mert bár még nem voltak szarrá kopva, de annyira idegesítően búgó hangja lett, h lecseréltem. A mostani: BARUM Bravuris 3HM 97Y XL sokkal olcsóbb, de ez sem fog többet bírni, most tartok 30k körül amit beletoltam. Az ajánlás alapján cserélgetem, egy darabig jobb a csere után, nem jó, csak egy kicsit jobb, majd újra Q...va hangos. Annyira búg, h nem akarom elhinni, nem kerékagycsapágyas a vas. Majd amikor felkerül a téli, akkor jövök rá, h tényleg a guma a xar. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Flowtation #171853 üzenetére
Sárga-piros vezetéket nézd meg.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Flowtation #171851 üzenetére
Először nézd meg a bekötését.
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Szüleimnek van egy 2002-es cordoba 1,4-es autója. Ők nem használják, én meg elhozhatnám második autónak. Viszont van vele olyan gond, hogy leállított állapotban is random bekapcsol a rádió, ezzel lemerítve az akksit. Úgy is, hogy kulcs kivéve, autó bezárva. Egyedül az akksi saru levétel megoldás eddig. A márkában jártasaktól kérdezném, hogy nagyságrendileg mivel lehet a baj? Fater azt mondta, hogy valami központi elektronikai egységet kellene kicserélni, de nekem ez nem mond semmit. Találkoztatok már ilyen problémával? Esetleg hibakódot érdemes lenne kiolvasni?Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest