Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
veterán
-
veterán
válasz Jimmy66 #194027 üzenetére
Köszi! A két kép amit beraktam azok ezek a termosztátok amiket mondasz? kovács autónál valami 5+10 ezer lenne a kettő, kicseréltetni gondolom drágább.
Hazafele - dehát 20 fokban - hamar bemelegedett, de reggelente 3-8 fokban küszködik, D-ben 2000 fordulaton 100nál nem nagyon melegszik mert visszahűti a menetszél.
De a dsg-termosztáttól hogy hűlne a motorolaj és víz? Vagy nem értem a szerkezeti összefüggést.https://tinyurl.com/rasoapro
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Jimmy66 #178393 üzenetére
Köszi, remélem igazad lesz.
Mikor megvettem azonnal cseréltük az olajat meg a kötelezőket, és nekem úgy rémlik, hogy amikor ott lett beállítva, akkor 15000-et meg 365 napot írt a nullázástól kezdve.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
i-sti
senior tag
válasz Jimmy66 #165756 üzenetére
EBC, ATE, Zimmerman
Elől: EBC Yellowstuff Pad & Turbo Groove Disc Kit PD13KF050
Hátra: [EBC Yellowstuff Pad & Turbo Groove Disc Kit PD13KR409][ Szerkesztve ]
Novum Forum Siculorum
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz Jimmy66 #161148 üzenetére
Akkor már csak a 4 utas termosz lehet. Egyik sem gagyi, amit bele rakattál és nem lett jó.
K Norbi Mentem a porsche-val, de nem sokat. Érdekes autó. Nem nagyon erős, nem nagyon gyors, de nagyon jó vezetni. 50-nél kéri az 1-est, ha előzni szeretnél valamit. Az első két fokozat elég a maximálian megengedett sebességhatár betartására. A sebességmérő érdekesen van számozva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest