- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- bacsis: S939-es 3Dmark verseny!!!!!! és Fanklubb! Gyere és csatlakozz
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jimmy66 #226684 üzenetére
Most cseréltem én is egy barátomnak, a gyári 120eHUF volt és csak komplett adják mindkét oldalival. Ha neked a képen látható bal oldali kell, akkor megkérdezem, h amit kivettünk megvan-e, és ha igen mennyiért adná el neked. Neki ha jól emlékszem akkor pont a jobb oldali szart be.
-
-
-
válasz
Jimmy66 #194027 üzenetére
Köszi! A két kép amit beraktam azok ezek a termosztátok amiket mondasz? kovács autónál valami 5+10 ezer lenne a kettő, kicseréltetni gondolom drágább.
Hazafele - dehát 20 fokban - hamar bemelegedett, de reggelente 3-8 fokban küszködik, D-ben 2000 fordulaton 100nál nem nagyon melegszik mert visszahűti a menetszél.
De a dsg-termosztáttól hogy hűlne a motorolaj és víz? Vagy nem értem a szerkezeti összefüggést. -
i-sti
senior tag
válasz
Jimmy66 #165756 üzenetére
EBC, ATE, Zimmerman
Elől: EBC Yellowstuff Pad & Turbo Groove Disc Kit PD13KF050
Hátra: [EBC Yellowstuff Pad & Turbo Groove Disc Kit PD13KR409] -
-
Mágus2
Közösségépítő
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Jimmy66 #161148 üzenetére
Akkor már csak a 4 utas termosz lehet. Egyik sem gagyi, amit bele rakattál és nem lett jó.
K Norbi Mentem a porsche-val, de nem sokat. Érdekes autó. Nem nagyon erős, nem nagyon gyors, de nagyon jó vezetni. 50-nél kéri az 1-est, ha előzni szeretnél valamit. Az első két fokozat elég a maximálian megengedett sebességhatár betartására.
A sebességmérő érdekesen van számozva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Jura Ena 8
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest