Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r6man123
senior tag
Bocs a dupla topik miatt, későn vettem észre, hogy ittvagyrok. Szemezgetek egy A4-el:
Ma megnéztem ezt Audi A4 2.0 TFSI Design-t. Nekem laikusként patikának tűnt, 94km-t futott, full bőr belső, s-trón, 2019/3 hó, 9 milla átírással, mindennel.
Állítólag egy külföldi márkakereskedőtől hozták be, ott elverte a jég. Kihúzták és újrafényezték a motorháztetőt és a tetejét. Én nem szúrtam ki, csak mondták.
Ezért az autóért mennyire irreál egy a 9 millió? Ahogy láttam, újonnan 12-13 milla körül vannak. Lehet valami okosság amire jó ha odafigyelek?
-
Mágus2
Közösségépítő
-
norrberth
addikt
válasz
djherby #170688 üzenetére
Na akkor csak jó lett.
Kérdezz bármikor ha szűrővel vagy olajjal kapcsolatos kérdésed merülne fel.
Motorolaj és szűrő topik
És persze csere előtt -
rostiron
őstag
Üdv.
Mágus mi a véleményed az alábbiról ?
Van egy 98-as polo classic-om ( APQ ) ami a következőt produkálja. 1-2 éve gondom volt meleg időben a kuplunggal, olyan volt mintha nem emelne ki rendesen. Nagyon nehezen lehetett hátramenetbe és egyesbe rakni. Azt a tippet kaptam hogy szar a bowden, ( autómata feszítős ) cseréljem ki. Vettem egy Sachs bowdent amire azt monták hogy jó minőség ( Jó ára is van
) de a gond megmaradt. Idáig nem foglalkoztam vele mert, túlnyomó többségben minden ok volt, általában nyáron köszködtem vele. Most a napokban elegem lett,elmentem egy másik szerelőhöz, próbáljam ki másik bowdennel mondta,mert ha a kuplung lenne rossz akkor mindig csinálná. Vettem még egy bowdent Cofle márkájú ( ennek már barátibb ára volt ) tegnap beszerelésre került , de ma ebben a nagy melegben alig tudtam autózni. Szenvedés volt sebességbe rakni, váltani. Most este felé hogy kicsit hűlt a levegő minden jó.
Mi lehet a baj ? Három bowden nem lehet rossz. Vegyek egy manuálisan állíthatót ? De az autómata bowdennel is jónak kell lennie. Ma egy kicsit próbálgattuk, és amikor nem lehet egyesbe vagy hátramenetbe tenni, ha csak egy ici-picit valaki a váltónál rásegít, és egy kicsit még rányom akkor beveszi a sebességet. Tehát tényleg olyan mintha a bowden nem húzná eléggé meg, de három nem lehet szar szerintem. A kuplung szerkezet nem fáradhatott el ? Hogy lehetne biztosra menni ? Te mit mondasz? -
djherby
tag
Túl vagyok a cserén. Mentem egy kisebb kört, semmi gond nem volt hál' istennek. Amit észrevettem: sokkal csendesebb lett a motor. Az utóbbi időben kicsit hangosabb lett. Remélem így is marad. Most már tudom a tuti szűrőt, csak ilyet fog kapni. Kösz mindenkinek!
-
zsoleszkai
tag
Sziasztok!
Mi az elojele a toronycsapagy hibanak G4-en(1.9pd ajm)? Amit produkal az auto: elso tengely terhelesere katyuknal illetve fekezesnel is kopog valami. Amik iden ki lett cserleve az az osszes szilent es kutyacsont. Nem tudom hogy a kutyacsont adhatta volna meg ujra magat vagy a toronycsapagy jarja mar a veget.
Koszonom.
Elnezest az ekezetek hianyaert, angol billentyuzet hatranya. (ceges)
-
Mágus2
Közösségépítő
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Mágus2 #170672 üzenetére
Az oké, hogy nem gond, és ezt el is fogadom, csak tanácsod kérem, hogy esetleg cseréljem-e ki. A másik autó többet áll, ezért szeretném a jobb akkut az Audiba tenni, ha a generátor tudná tölteni rendesen a 77Ah-ás Vartát, akkor szívem szerint átraknám. (Mivel nem startstopos gondolom tanítani sem kell.)
Köszönöm még egyszer!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Mágus2 #170670 üzenetére
Köszönöm!
Az előbb kiugrottam nézelődni, volt egy kis időm...
Testpont a szélvédőmosó beöltő alatt, szerintem ez sem éppen oké, gondolom a mellé folyó szélvédőmosó már elkezdte a dolgát:
A pozitívon lévő bekötő csavar, igen csak rozsdás, holott le van takarva (párát nem nagyon kap, garázsos autó):
Illetve akkor már egy kérdés, ha szétszedem takarítok, jelenleg egy ilyen GM aksi van benne 65 Ah (gondolom ez a gyári méret):
A másik kocsiban egy Varta Silver Dynamic 77 Ah van, ami szeptemberben lesz egy éves, kicserélhetem a kettőt? Vagy ne akarjam? (Én többre tartom a Vartát, de kíváncsi vagyok mit mondasz / mondtok.) A GM-ről semmit nem tudok az autóval jött, hány éves stb, semmi infó.
-
-
csabi324
tag
Sziasztok.
VW Golf3 1.9 TD 1992 évjárat.
Lengőkarban akarok szilentek cserélni.
Több embertől hallottam hogy az Audi TT szilent jó bele.
Az lenne a kérdésem hogy melyik évjárat és típus?
Nem akarom hasraütésre megvenni mert nem tudom melyik fajta TT-nek a szilentje jó bele. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Jobb reggelt mindenkinek.
Érdekes dolog történt ma reggel velem... Beálltam a kanyarodóba egy lámpánál, benyomtam a kuplungot, hogy kirakom üresbe, erre leállt az autó, mintha levettem volna a gyújtást, kijelző elsötétült, rádió kikapcsolt, aztán abban a pillanatban magától, mintha gyújtást adtam volna felvillantak a visszajelzők, visszakapcsolt a légkondi, a fedélzeti számítógépen az OK felirat szokás szerint jelent meg, na mondom aksi, tolhatom félre, nagy meglepetésemre pöccre nyektetés nélkül indult. Viszont, a rádió az egyes csatornára állt, de nem felejtette el a beállított csatornákat. A műszerfalon a fedélzeti számítógép szerintem nullázta magát, mert elindulva a lámpától 20 literes átlagfogyasztást írt (nem pillanatnyi), valamint a dátum és idő nullázta magát. Ami elvileg rádiósan állítaná magát, de azóta sem állt vissza a jelenlegi dátumra. (A turbónak biztos jól esett a hirtelen leállás, emiatt nem tetszik az egész...)
Az autó még mindig Audi A4 B7 Avant 2006 1.8T. Ennyiből valakinek tippje? Van nálam VCDS, mit érdemes megnézni vele?Teljes hiba kiolvasás?
-
kisp113
tag
Üdv,
Adott egy 1.4 TSI CXSA 122Le egy golf 7 ben 115k km.
Korábban már írtam a zavaró olajfogyasztásáról ami hirtelen növekedésnek is indult ( már majdnem 0.5l / 1000km lett az utolsó rátölés) és emellé hirtelen 200km alatt eljutott az utolsó úton a néha dadogó alapjárattól, a sűrű rángatózásig, lámpánál állva benzinszagot is lehetett érezni az utastérben és a motorból ciklikus süvítő-sziszegő hang hallatszik. P0301-et láttam egyszer.A tippem hogy a sok megzabált olajtól jól lekokszosodott az egész és nem zár jól az egyik szívószelep.
Tudtok ajánlani Novoth Tibin kívül valakit Budapesten aki megbízhatóan el tud bánni ezzel?
Köszönöm!
-
troland26
őstag
sziasztok
Hogy állapítom meg , hogy melyik gyújtótrafó mondta be az unalmast ? -
djherby
tag
Sziasztok! Délelőtt lecseréltem az olajat (Jetta 1.4 TSI CAXA) minden rendben volt. Elsőre nem öntöttem bele az összes olajat, majd elindultam. Pár száz méter után felvillant az olajnyomás piros lámpa. Megnéztem az olajszintet kicsit alacsony volt, így beöntöttem a maradék olajat is. A jelzés megszűnt. Haza is értem szépen a kertből. Majd el akartam menni a boltba, és újra beadta a jelzést. Az olaj szint rendben van. De amire gyanakszom: az olajszűrő. A shopból teljesen laposat kaptam, amit pedig leszedtem volt rajta egy kiálló rúgós rész. Akkor olyan kellene rá? Emiatt nincs rendes olajnyomás? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest