Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
válasz
molnarpeter #156518 üzenetére
Hogyan tudok Kauffernél gyári cuccra keresni? Nekem csak utángyártottakat hoz fel.
-
norrberth
addikt
válasz
Motion_Blur #156516 üzenetére
(én 7.500-ként cserélem)
Ez dicséretes!De olajból C3 vagy A3 lenne a belevaló? Mert a könyve mintha A3 említene a benzinesekhez.
És a könyv szent. -
Eagl3
veterán
válasz
Motion_Blur #156512 üzenetére
0W-30-as? Nem 5W30? Illetve ha jól tudom, akkor Long Life kell bele.
Szűrőre meg MAHLE-t láttam a neten, de akkor a gyári elvileg a Kauffer? -
Eagl3
veterán
VW Jetta 1.4 TSI (2012-ees, elvileg CAXA motor), milyen olajat és olajszűrőt tesznek bele gyárilag, mit vegyek bele?
-
-
válasz
CharlieDrop #156502 üzenetére
Nekem az egyik kedvencem volt a B6 meg a B7 is az legszebb forma szerintem
1.8T-re is kíváncsi voltam de kicsit csalódtam benne de szerintem inkább a súly miatt ..
Vennék még 1.8T-t ami nekem tetszik a B6-ból a 190le verzió szerintem az már jól mehetVagy Ibiza Cupra vagy a Leon ami nagyon jól mehet még.
-
-
cool13
őstag
Sziasztok!
Touran bal hátsó ajtóm, kívülről nem akar kinyílni egy idő után. Ha bentről kinyitom, onnan akár mennyit nyitom, működik. Aztán másnap, ismét nem lehet kinyitni kintről. Mi lelte? -
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Unokatesóm ezt az autót nézte ki magának.
Valaki látta már?Tippek,ötletek ezzel,vagy B4 Audival (beniz 1.6, 1.8)
Csak Audi vonalon gondolkodik.
Kicsit messze lenne,majd 4 óra út. -
Gabor901127
tag
válasz
CharlieDrop #156496 üzenetére
akkor majd szenved vele tesóm mikor megkapja kocsit
-
pmc
újonc
Sziasztok!
2006-os 1T Touranom a következő hibát produkálja:
Az elektromos tükrök nem reagálnak a joystick mozgatására. Elsőre biztosítékra tippeltem, de sajnos a kézikönyvben nincs megjelölve, h a tükrökért melyik felelős. (Tudnátok adni nekem egy 1T Touran biztosítéktábla kiosztást? A gugli mindent kiad, csak azt nem, amire szükségem lenne.) Az autó megvételekor anno ha jól emlékszem működött, mert utána magamra állítottam a tükröket, de most sajnos nem megy. Arra gondoltam még, hogy a nyitás-zárás-tükörállítás kis panelje adta meg magát az ajtóban, mert zárni csak a nyitás gombot nyomickolva hajlandó, de utána semmilyen gombbal nem nyit, csak az autó leállítása után, a kulccsal távirányítva. (Bár ennek a feltevésnek ellent mond, h a joystickot az el.tükörbehajtásra tekerve behajtja a tükröket.) Viszont kis feszegetés után nem engedett a kis panel, van-e vmi trükkje a leszedésnek?
Esetleg van-e egyéb ötletetek, h mi lehet a hiba?
Köszi előre is a segítséget!
-
CharlieDrop
veterán
válasz
molnarpeter #156495 üzenetére
ez nem kérdés
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Gabor901127 #156493 üzenetére
Vákuum probléma, tömítés probléma, fojtószelep probléma... bármi lehet.
-
Gabor901127
tag
Na jó akkor kérdezek a mostani kocsimról is, mert már eléggé idegesít, hogy folyamatosan lefullad.
VW Polo MK3 2000-es, Benzin 1.6
Hiba leírása:
Szóval folyamatosan azt csinálja, hogy lefullad teljesen magától, általában ha nagyon kanyarodok, de van hogy a pirosnál is.Alapjárat össze vissza ingadozik, általában gyorsítás közben és egyenletes haladásnál is látom hogy föl le jár a mutató.
Mikor beindítom üresben olyan 3ezerrel iszonyat hangosan pörög a motor, kis gázadásra visszamegy az 1000 körüli alapjárat. Kb 10ből 9 szer így indul.
Több szerelő is nézte, de sajnos semmi ötlet, fojtószelep már tisztítva volt, de nem nagyon javult semmi.
Gyorsításnál azért elég jól húz, szóval remélem a motornak semmi baja.
Tudtok valamit ilyen hibáról? Mit lenne érdemes megnézni?
Mondjuk írtam már fentebb, hogy beszerezek egy újabbat, szóval annyira nem akarok sokat rákölteni, de fő a biztonság.köszi:
Gábor -
MunezXBK
nagyúr
válasz
BenQhunria #156485 üzenetére
165mm.
-
BenQhunria
tag
Sziasztok!
Audi A4 B6-nek mi a hangszóró mérete? -
Matska
senior tag
Én is kérdeznék légzsák témában: Audi A6 1.9 tdi 110le
Világít a légzsák visszajelző. 2016 őszén gyulladt ki amikor kezdett hidegebb lenni. Tavasszal valamit csinált vele a szerelő ismerőse, aki ért hozzá, aztán következő ősszel megint kigyulladt. Lehet hülyeség, de mintha a hideg hozná ki a hibát(?).
-
F_Zolee
nagyúr
Mágus: leon, 2002 bcb. Anyós oldali oldal légzsákra panaszkodik az autó. Másik légzsák is rá lett kötve de ugyanúgy hibát dob. Talán 441, már nem emléxem pontosan. Mi lehet még a nyűgje? Menet közben dobta be a hibalámpát amúgy...
-
-
-
blokad
senior tag
válasz
BigBlackDog #156475 üzenetére
Lehet bérelni... europcartol
-
blokad
senior tag
válasz
bitpork #156473 üzenetére
Van, negyedik alkalommal is rám akarják verni, hogy "biztos nincs benne utólagos riasztó, vagy indításgátló?"
"de biztos nincs benne?"
Tőlük lízingelt autó, és a lízingszerződés bármi ilyen módosítást tilt, sajnos mikor ezt harmadszor kell a szájukba rágni, akkor már nem vagyok türelmes.
A mindentmáris megoldás pedig nem elvárt (IT területen dolgozom, tudom milyen az, ha minden tegnapra kell, épp ezért én nem vagyok ilyen), csak ha márkaszervíz, gyári kapcsolattal, akkor ne kelljen háromszor is másfél napokra otthagynom az autót "csak diagnosztizálunk" felkiáltással csereautó nélkül.
-
-
Gabor901127
tag
válasz
Mágus2 #156443 üzenetére
Köszi!
Szóval évjáratból nem lehet tudni? Vagy szemrevételezéskor?
mert azért azt a 40 kocsit amire rávetül a tekintetem nem akarom mind ide beírogatniAmúgy mennyi a csere? ahogy néztem egy "TSI készlet" olyan 100ezer körül van + a munkadíj, szóval olyan 200ezerből megvan?
Az mondjuk nem is lenne rossz 100ezer KMenként, amíg még ér valamit a kocsi -
blokad
senior tag
válasz
Mágus2 #156454 üzenetére
Hiába vezet a márkaszervízbe az első út... a fabiat "Starter system faulty. Workshop!" üzenettel és a korábban említett hibákkal szétszedék és közölték, hogy járjak vele így, ők ilyet még nem láttak és levelezni kell a gyárral. Egy hete semmi nem történt, én meg ott tartok, hogy rájuk gyújtom a szalont a garanciális autómmal együtt!
-
Csabadi
tag
Sziasztok van itt magyarországon,vagy szlovákiában olyan hely ahol normálisan felújítanak pd elemet.Vagy inkább bontott?köszi
-
atika88
senior tag
Sziasztok
A célom a követő: egy VW Golf 6 1.4 TSi 160Le Highline 2010 modellben szeretnék kormányt cserelni. A kiszemelt kormány a következő: https://m.ebay.com/itm/VW-Golf-6-GTI-ED35-Lederlenkrad-Lenkrad-MFL-Wippen-abgeflacht-5K0419091AG-ASY/253703017431?itemId=253703017431
Elviekben nincs technikai akadálya a cserének Nemde?
Köszönöm a segítséget.
-
7Sony7
addikt
Srácok, van itt Alhambra/Sharan tulaj?
-
Zizmand
aktív tag
Sokszor téma a teljesítménymérés, de gyakran mérőpadra már nem jut el az autó, a napokban találtam ezt a videót, ami alapján elméletileg otthon is egy programmal (virtual dyno) el lehet végezni a teljesítménymérést elég pontosan.
A srác mindent elmond a videóban és meg is mutatja: [link] -
válasz
hdman #156458 üzenetére
Eddig ~ 250 km-t mentem vele, ma még 200 km hozzájön. Ha csak símogatom a pedált, akkor olyan mint volt. Padlózva kemény, még kicsit aggódom, hogy bírja-e a technika. Majd megszokom.
Vilike rábeszélt a Superchips Bluefin-re.(#156459) F_Zolee: nyuszi vagyok a 98-hoz.
-
hdman
őstag
válasz
focvis #156457 üzenetére
Azt mondta,hogy így még nem kell nyomatéklimiter, ennyit elbír a DSG. Ha kivetettem volna a részecskeszűrőt, akkor 225-230 és 450-460 lett volna a két érték. Itt már belenyúlt volna a DSG szoftverébe is. Amúgy 250 euroért ír.
Én már mentem vele pár nyélgázas kanyart, városban 11 litereket írt
(csütörtökön cseréltettem dsg olajat, pénteken chippeltettem.)
Neked ki írta? Hogy érzed,milyen lett?
-
hdman
őstag
válasz
focvis #156450 üzenetére
Nem mérettem le, mert a közelben nincs pad. Amúgy sem nagyon érdekel, annyi amennyi, nem autóskártyázom. Bemondás alapján 184/380 ról 210-215/420-430 lett.
Ami a a lényeg, hogy érezhetően jobb lett
Ismerős írta, végig ott ültem mellette, 200 eurot kért. Az Opelt is ő írta, azzal is elégedett voltam. A fél baráti köröm hozzá jár, pedig lassan már a sarki zöldséges is chippel
Tegnap volt egy 200 km es tesztfázis, igaz nem tudtam nagyon menni, de előzéseknél érződött a plusz erő a közép és felsőbb tartományokban.
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Octavia 1.4 TSI (140 le, kézi váltós, 2014 áprilisi)
Elindulás után pár perccel villogott kb 10 másodpercig a "Kipufogógáz-ellenőrző rendszer" lámpa, majd eltünt. Utána következő indításnál kiírta a kocsi, hogy "Start/Stop Error", ha kinyomtam a Start/Stop rendszert, akkor eltünik a hibaüzenet.
Tudom, hogy diagnosztika nélkül kb. lehetetlen megmondani, de szerintetek mi lehet a hiba oka? Találkoztatok már hasonlóval? Merjem használni az autót amíg nem jutok el szervízbe?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LibreOffice topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Tőzsde és gazdaság
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest