- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfrici
aktív tag
Üdv Urak! Seat Ibiza Trio 2010 évjárat hibaüzi: KEY BAT. Gombelemet kicseréltem újra, a hibaüzenet mégis megmaradt. Mit lehet vele csinálni?
-
CharlieDrop
veterán
De ha már szerviz, akkor hova érdemes vinni az autót pesten?
-
norrberth
addikt
válasz
FoLey-v #131256 üzenetére
Pontosan vehetek "ismét újat"
Mágus2
0 van tekerveKérdés:. Seat Cordobas ismerősömnek 1.4MPI 8V AUD benzines autója van.
Kuplungot nehezen lehetett benyomni, cseréltek benne bowdent, meg valami kiemelőt.
Lekellet szedni hozzá a váltót megcsinálták, azóta fasza puha lett.
Viszont mióta hozzápiszkáltak, járó motornál üresbe kiengedett kuplunggal valami halkan kattog.
Ha benyomja elhallgat.
Felhívta a szerelőt azt mondta új váltóolaj kellesz bele azért csinálja.
Lehet használt alkatrészt raktak bele. És az adja a hangot?Szerintetek?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
molnarpeter #131281 üzenetére
Ja, a 0 állás a legmagasabb. Attól csak lefelé van a többi, ha beülnek hátra. Másképp ha belövik 3-ra és te felkapcsolod 0-ra, a szembejövőknek kifolyik a szeme.
Brumi˘ Szerintem G4 és octaviaból is passzolni fog, természetesen ESP-s ből.
-
Brumi˘
addikt
válasz
atos19881101 #131283 üzenetére
Na közbe kigugliztam és ha minden igaz amit unix hoz és a képen is van (1J0 959 653 C) az az esp nélkülibe kell. Ez csak egy sima átvezető. Ami nekem kell (1J0 959 654 AG) abba meg benne van pluszba az elfordulás érzékelő. Úgyhogy első körbe megnézünk egy bontottat, aztán ha lényegesen olcsóbb akkor berakom azt. Ha hamar kifingik akkor megy bele majd egy új.
-
zsolt19900
őstag
válasz
molnarpeter #131281 üzenetére
úgy lenne a legjobb, ha a "legmagasabb" állásban állítod be, mivel ha csomagok és vagy utasok beülnek hátra, akkor ugye megemelkedik a vetítési kép és akkor neked LE kell tudni tekerni a lámpicskut nem pedig FEL
-
Brumi˘
addikt
válasz
Mágus2 #131279 üzenetére
Akkor az egész story: Vettünk asszonynak egy 2002-es ALH Beetle-t. Termosztát és kormányszög jeladó voltak az ismert hibák. Termosztátot cseréltem tegnap, kapta a gyárit, jó is. Ma jutott időm, hogy utána nézzek ennek a kormányszög jeladónak.
A gond az, hogy esp nem megy, kormányszög jeladó hiba miatt. (ha jól emlékszem 00778 - Steering Angle Sensor (G85): No Signal/Communication volt a hibakód) Gyorsba ránéztem 13k-ért van szenzor unixba (hans-pries). És most jutott időm kicsit jobban utána nézni. Ezért is indultam ETKA-ból. Nincs infóm arról mióta rossz a jeladó és mi volt a kiváltó ok.
Elvileg így néz ki a jeladó (ezt hozza hozzá unix és semmi mást):
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Call of Duty: Black Ops 6
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest