- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
netguru10
aktív tag
válasz
gzbotii #122697 üzenetére
Nem is mondtam,hogy "agysebésznek" kell hozzá lennie az illetőnek,de egy rétegvastagság vizsgálót nem nehéz kezelni,meg egy hibakód olvasóval sem nagy örrdöngősség kiolvasni a hibát,meg szeme is van mindenkinek...
+1 smoke&charm[rvilike]
Na persze...a benzin,meg csak fűnyíróba való!!!
-
netguru10
aktív tag
válasz
huliganboy #122686 üzenetére
Ha igazán jó verdát akarsz,akkor saját magad nézed meg mert,az a biztos.
És úgy elkerülheted az esetleges félreértéseket és magyarázkodásokat is.
Mivel ha magadnak akarod,akkor ennyit igazán megér.
(kinézed,odamész,ha megfelel,akkor elhozod)
-
kenny123
addikt
válasz
huliganboy #122689 üzenetére
pm.
-
kenny123
addikt
válasz
huliganboy #122686 üzenetére
Rendszeres totalcar olvasó vagyok, ott láttam először. Aztán google keresés kontakthoz. Talán még itt is ajánlotta valaki, de már nem tudom ki.
-
ngabor2
nagyúr
Milyen 2 DIN magas multimédia fejegységet javasolnátok egy 2007-es Octaviába? Frissíthető navigáció és RDS szükséges, Android előny (arra több féle navit tudok, mint WinCE-re).
-
kenny123
addikt
válasz
huliganboy #122684 üzenetére
Igazából nagyon korrekt (eddig amit tudok, még nem vettem át az autót.)
Mailben megkeresed, elküldöd neki a kiszemelt autókat, és kb 4 hetente indul Európa szerte nézni őket. Ha ottvan felhívod, elmondja mit lát, vegye vagy ne, körbeméri, meg amennyire ott személyesen tudja, átnézni, meghajtja.
Ha ok, megpróbál alkudni, utána lefoglalózza. Tréler megy érte 1-2 héten belül, aztán felszedi az autót, hazaviszi, lepapírozza, átveheted. -
i-sti
senior tag
Új fogyasztási rekord a #fosdízellel.
6,2 l, 3/4 munkahelyig és vissza. 2x13km.
[754829] -
kenny123
addikt
válasz
netguru10 #122673 üzenetére
Ja hogy úgy. Abszolút nincs ebből probléma, lassan 2 éve ittvagyok mar.. Teljesen normális környék, nem holmi nyócker... Kocsi volt mar kinn velünk jó 8 hónapig, mindenféle papirozas nelkul, soha nem volt semmi. Rendőrök párszor igazoltattak, ok sem nagyon szóltak semmit.
-
enddav
aktív tag
válasz
aero. #122667 üzenetére
Csak a fedélzeti alapján tudom, hogy ennyi az alapjárati. Megmondom őszintén, hogy ez egy hete volt és azóta mentem vele 2000 kilométert, de nemigazán tudom megmondani, hogy több lett e a 100km/liter, azt mondom, hogy talán több. De menni nem megy úgy az tuti, pedig a turbó is fel lett újítva. Holnap már okosabb leszek, mert ránéznek géppel, hogy mi baja lehet.
itt egy kép róla: -
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
kenny123 #122659 üzenetére
Feltétlenül, azon ne spórolj. És vmi rendes helyre vidd mert sok helyen nem állnak a helyzet magaslatán.
-
kenny123
addikt
Ok, nem lettem nyugodtabb. Lesz egy állapotfelmérés akkor valahol.
-
zsolt1129
addikt
Bocsi téves.
-
kenny123
addikt
Srácok picit parázok, nyugtassatok már meg.
Jövő héten megyek a verdáért, most lett kész rajt a műszaki, egyéb papírok. Azért egy nagyon friss műszaki után kisebb az esélye a durva, váratlan nagyobb horderejű problémának, ugye? Persze a vásárlás utáni kötelező apróságokon.
Erősen bennem van a para hogy átvétel utáni időszakban beüt valami... Mert miért ne? -
tresh
veterán
válasz
gzbotii #122652 üzenetére
Csak akkor van értelme ha komolyabb tuning van az autó alatt 140lóig a kettőstömegű hibátlan. PD alá már nem tenném be csak mezei tdik alá mivel az régen is volt azzal szerelve.
Amúgy semmi extra van hossz és kereszt gyári fix lendkerék. Veszel egyet majd egy gépműhelyessel szépen felszabályoztatod+centír. Ez után meg veszed hosszmotor esetén a 80as audi kuplungszetett, keresztnél a 3as golfét. Összerak használ és örül.Termesztésen kell 6 új lendkerék rögzítő csavar mert a fixhez rövidebb kell kb 500 ft /db-ja . Ha minden fasza a kocsin akkor csak alacsonyabb tartományba érzel rezonanciát minimálisan többet (1200-1300körül) de minden más esetben hibátlan szerintem. Amúgy Mágust kérdezd ő látta tapasztalta hogy milyen a gép.(pozitívan csalódott
)
-
tresh
veterán
válasz
molnarpeter #122540 üzenetére
50k-ból gyári fix lendkerék(felszabályzott) +erősített sachs kuplung szett van az a4-em alatt 70ezer km a háta mögött
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest