Hirdetés
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Na megint megjött az éves statisztika de szerintem ebbe még mindig beleszámítják egész visszamenőleg mert máshogy nekem nem jön ez ki.
Modernia első banner óta megvan és több mint 1 évig a fő csapatomba volt és az idő alatt annyi összegyűlt, hogy minden évben benne van az összesítésben.
Manapság pedig már ritkán használom szal máshogy nem nagyon lehetséges ez.
Blanc is nagyon sokáig a fő csapatomba volt tehát az is érthető de, hogy Doro hogy került ide az nagyon jó kérdés és kicsit zavar is.
-
Daelion
őstag
Napi ingyenesre én nem alapozok, amióta ez létezik a játékban kb Nayuta volt az első akit így kaptam meg.
'Asszem volt egy overspec Mihara is de ő már kb az utolsó napokba és addigra már megvolt máshogy'Siren nekem is csak 1 van amit még golden ticket-el vettem ki a bannere alatt és azóta hiába van wishlisten nem kaptam belőle. Szerintem ő a legjobb Burst 1 jelenleg a játékban szal ha kerítesz 1-et akkor kb akárhova jó lesz és megéri befektetni a skilljeibe,stb.

Per pill nekem Tactial Emma az aki egyedül nincs meg és nem limitált kari. Épp ezért engedtem meg most magamnak egy kis gacha szórakozást Liberalio banneren.
Igazából nem tudom miért pont ő és nem Nayutára mentem de mind 1 igazából mert +1 erős B3 Wind DPS elfér nálam.
Tényleg kaphatnánk már több lobby helyet mert már nagyon nem tudok választani ennyi minden közül és van pár amit fixen szeretek használni. 'MLB Summer Rosanna/Gacha Siren/Gacha Crown lobby az nem megy sehova
' -
TBT
addikt
Gratula! Nekem kiesett a napi ingyenesből, egy rakat Advanced ticketből és gemből meg nem akart kiesni... Nem is próbálkozom már tovább. 1x is bőven elég.
De normál blue ticket pullból kiesett Red Hood Rapi, Yuni (ő három csillagos lett), plusz még 5 másik SSR karakter, de azok Tetra és Missilis borzalmak.
Szóval már csak gyűjtögetés van a további eseményekre. Kár, hogy Siren nem esett ki, már csak ő hiányzik a Wishlistről.
-
Daelion
őstag
Hát sztem erre az évre lenulláztam a maradék szerencsémet.. Már most tartok a karácsonyi limitált kariktól meg a következő karitól Wuwában mert ott kb állandóan bukom azt a nyamvadt 50/50-es rendszert..
'és ott ugye nincs golden ticket vagy akármi hasonló..'Évente kb 1-2 karit szoktam MLB-re kiszedni. Ahogy számoltam kb 70-80 pullból lett meg 3 darab és utána az utsót szedtem ki ticket-el.
Maradt még hátra kb 80 pullnyi gemem és 735 golden ticektem szal egész jól megúsztam a dolgot.
'karácsonyig amúgy is jön még innen onnan'Amúgy nekem is volt egy dupla SSR pull ahol mind 2 valami haszontalan PvP-re jó Tetra volt és utána toltam rá mind még 1 multit és az lett a dupla Liberalio.
-
Daelion
őstag
Ezért most lehet keresztre fogtok feszíteni de mondom ha annyi pullom van akkor nyomatok pár multit csak úgy poénból.
Ugyan ez történt tavaly Cinderellaval is és nem bírtam ki, hogy ne vegyem ki az utolsót ticket-el ha már abból is annyi volt szal MLB lett.
Gearje is elég korrekt már majdnem behozza a Core 2 SBS szintet Wind DPS-be szal a jövő heti Solo Raidbe jól fog jönni.
-
Daelion
őstag
Engem ez a sztori most nagyon mellbe vágott. Kb Mass Effect széria óta nem éreztem ezt.
Tegnap befejeztem a Godess Fall második részét és kb szótlanul bezártam utána a játékot mert annyira lesokkolt az egész. 'Engem siratott meg már ez a játék nem 1x de ez inkább döbbenet meg horror volt..'
Hát szép lesz ezek után a sztori az biztos.. -
Beretvás
veterán
Az érzés mikor végre sárga a pull és várod hogy pilgrim felirat jelenjen meg erre ad egy tetrát ,azt is valami görcsöt ami semmire sem jó.
-
Daelion
őstag
10 pull volt Liberalio.
Amióta van évfordulós event a játékban ezek a legszerencsésebb pulljaim de én meg a nyár végi-ősz elejei bannereken jártam úgy mint te. '120 pull biztos belement az Absolute karikba összesen a bannerük alatt és egyik sem lett meg azt most jönnek ki szép lassan innen-onnan..'
Ez most így megspórolt nekem 400 golden ticketet amit vihetek át későbbre.
-
TBT
addikt
140 pullból nem lett meg az új Pilgrim, szóval elengedtem. Jött helyette egy rakat más karakter.
-
Daelion
őstag
Kap 1-2 multit meg a napi ingyenes azt ha nem akkor megy a golden ticket 1 darabra.
Van most ~120 pullra elég gem+ticketem így vegyesen és ebből azért szeretnék tovább vinni valamennyit az anniversary utáni időszakra is.Tegnap este fejeztem be az új sztori chaptereket és hát ja ez nem volt egyszerű téma meg ezek alapján lesz egy pár új játszható kari az biztos. '2026-ban a többségük'
Közben ma megjött 1 kis Nikke apróság:
Pici kitűzők, max majd kirakom őket a táskámra vagy valami.
-
TBT
addikt
Új ajándékok:
-
Beretvás
veterán
Most már gyüjtöm a jegyeket a Liberalliora én is. Hátha megkapom. Így hogy megy a lvl7 krakenen már könnyebb a gearelés..
-
consono
nagyúr
Nekem Nayuta csak nem akar kiesni...
-
-
TBT
addikt
Japán Famitsu Gamer magazin aktuális száma - a borítóképen a NIKKE:
-
Beretvás
veterán
Tegnap is meg ma is jött egy single pullból ma meg az ingyenesből..
-
Daelion
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Jah nekem mondod, amennyi Interceptiont én már letoltam és végre nem kell szinte meló szinten minden nap ezt csinálni hát gondolhatod mennyire örültem ennek.

Ennek örömére eltoltam még pár kristályt Nayuta-ra és sikerült 4x20%+ Elemental dmgt meg 3x Attack %-ot tekerni rá szal most már mehet a dolgára.
-
Beretvás
veterán
Az viszont tetszik hogy Interceptionnál elég 1x megcsinálni a lvl7 vagy ami megy és egész héten csak skip...
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
consono
nagyúr
Na jó, húztam, az első 10-esből kiesett Scarlet

-
consono
nagyúr
Ezek után én már nem is húzok, ellőttétek ti az összes szerencsét

-
TBT
addikt
-
Daelion
őstag
Ja igen meg ezen szakadtam.
Chime ugye szeret minden szart gyűjtögetni a felszínen amit érdekesnek vagy hasznosnak talál.
Az ott egy Founders Edition Nvidia kari a tárolójában vagy csak én képzelem oda?

-
Daelion
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Nekem is sikerült olyat produkálnia amit így 3 év alatt most sikerült elsőnek egy Pilgrim banner alatt.
1 pullból meglett.
Egyből ment is 10/10/10 skillre meg eltoltam rá 40 kristályt, OL rollokkal nem volt a legnagyobb szerencsém de azért 3 darab 20+% Elemental sikerült pár használható mellék stattal de a többi most már kelleni fog Liberalio-ra.Ezen felül kinyitottam a 1070 darab moldomat meg minden egyéb moldot is és volt még 40 standard ticketem azokat is eltoltam a wishlist átnézése után mert most updatelt.
Bunny Milk meglett a hiányzók közül meg egy jó pár egyéb régebbi Nikke meglett MLB-re köztük Bunny Soda is akinek már régóta akartam a lobbiját.
Egyenlőre nekem 1 Nayuta elég és az utsó napon majd eldöntöm, hogy kell-e több.
Guild Shooting Range-be mentem egyenlőre csak tesztet vele de ott megdöntötte az előző rekordomat ahol Crown volt. -
TBT
addikt
válasz
Beretvás
üzenetére
Nekem 30-ból lett meg, de rosszabbra számítottam. Szerencsére a Gold ticketek érintetlenül maradtak és az Advanced ticketek java része is megmaradt még, szóval megy a gyűjtés a következő Pilgrim karakterre.

Emellett a visszatérős kiválasztásból kiesett Red Hood (ő az első ingyenes pullból), a 10-es pullból (ajándék ticketek bejelentkezés után) pedig Dorothy. Illetve ugye bejelentkezéskor is kaptunk egy új Pilgrim karaktert, szóval most nagyon jótékony volt velem a játék.
-
Beretvás
veterán
Ilyen sem volt még, első 10es húzásból meglett Nayuta utánna meg kb 30 pullból még egy példány.
Krakenre Crown helyett nekem jobbnak tűnik.
-
consono
nagyúr
NEm is mondtátok, hogy új letöltő video van

-
Daelion
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Régen amikor még nem sok opció volt én Noir-t használtam mint utsó kari és vele is lement lvl 7.
Mana is jó oda meg ő segíti SBS-t is valamennyire de szoktam látni off burst karinak Maid Mastot is mint buffer.
Treasure Helm sztem a legjobb oda de ugye őt össze is kell rakni.Vagy vársz egy kicsit és megvárod az új Pilgrimet mert pont Wind element lesz az is.
-
Daelion
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Nem vesztesz szinte semmit ha lvl 6 megvan szal én nem stresszelnék rajta.

Nekem is csak azért könnyebb egy kicsit mert ugye Solo Raidek miatt minden elementre van pár elég erős karim akikre nem kevés Overload kristályt költöttem azt ugyan ezek a karik jók ide Interception runokra is. 'Rapi RH-ba meg Cinderellába valami 100 darab biztos benne van fejenként ha nem több..'Én meg most elértem lvl 580 Pilgrim Towerhez és látom, hogy Mother Whale.. Na mondom bassza meg már megint ez a rohadék.
Rátoltam auto battlet és elmentem WC-re mondom kíváncsi vagyok mennyit hoznak le belőle aztán mehet a manuál szívás mint úgy általában ennél a bossnál.
Erre bazki lehozták a runt maguktól is és elég gyorsan.
'Majdnem 1.3 milla az ajánlott power nekem meg kb pont 1.3 van ezzel a Pilgrim Tower csapattal' -
Daelion
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Megnéztem most mert régen mentem ezekhez, szerencsére még mindig van akármilyen karira manufacturer gearem illetve a selector boxbol is van vagy 7 darab ha nagyon kellene.

Ultra az ami nem ment 7-re de nem igazán néztem utána semminek csak simán összedobtam egy szokásos Iron csapatot Siren+Crown mellé.
Harvester az lvl 8 tobbi meg 7-es de amúgy örülök, hogy nem kell ezeket a szutyok bossokat runolnom mert napi szinten ezek idegesítőek lennének.
'Kraken tényleg a leglazább boss ezekhez képest'
Lvl 6 és 7 közt nagyon minimális a reward különbség tehát még ha egy rosszabb napon nem is lenne meg akkor sem mennék be miatta újra és simán beszedném a 6-os rewardot azt kész. -
TBT
addikt
-
Daelion
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Melyik interception?
Én szinte csak Krakent megyek mert abból a nyamvadt Overload kristályból sosem lehet elég ha több csapatot is építesz a Raidekhez.
Megnéztem már a többi interceptiont is de azok szerintem nehezebbek nála, pláne azt a nyamvadt Mirror containert utálom és ha 1 mód van rá nem is megyek oda.
Ezeknél már nagyon sokat számít a megfelelő elemental meg a + % elemental damage a gear-en.Krakent én Siren/Crown/SBS/Wind Asuka/maxos Treasure Helm-el csinálom de régen is lement lvl-7 es szintre amikor még nem volt Siren meg Wind Asuka sem.
Most már el tudom vinni lvl 9-ig Krakent de értelme nincs mert ugye 7-es szinten maxol.Ja igen most mind a 2 új kari Wind Elemental lesz szal Kraken nem fog örülni.

-
Beretvás
veterán
Crown-t nem szeretném lecserélni szal nem örülök neki....

Mivel nem raidezek így van egy mindenes csapatom.Másik dolog hogy lvl 411 kinnékkel átlagban 150k powerrel még mindég nem megy a lvl 6 interception sem...
pedig tegnap már direkt oda valo csapatokat is csináltam. -
Daelion
őstag
Most már amúgy tényleg lekeverhetne valaki egy nyakast a commandernek, szerencsétlen Rapi meddig fogja még kelletni magát nála.

Bár a fejlesztők korábbi nyilatkozata szerint ez a 3 év még csak a felvezetése volt a fő sztori eseményszálnak szal el fog tartani egy ideig még ez.. '2027-ben jön a következő játékuk de az teljesen új játék lesz és nem Nikke alapú' -
Daelion
őstag
válasz
Beretvás
üzenetére
Hát a korai kit szerint B2 Support attack buffer+healer szal valami Crown féleségnek tűnik ami persze nem egy rossz dolog de ja majd a teljes kitje után kiderül.
Nikke skinek botrányosan drágák az biztos, nem véletlen nem vettem eddig csak 3 skint az első nap óta mert én sem keresek azért annyi pénzt itt magyarba hogy csak úgy dobáljam a 25-28 ezreket egy ilyenre.
'Mind a 2 gacha skin amit eddig vettem kb annyiba került mert utoljára pörgette be őket..' -
TBT
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós kamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gearje is elég korrekt már majdnem behozza a Core 2 SBS szintet Wind DPS-be szal a jövő heti Solo Raidbe jól fog jönni.
2 semmirekellö....
Pici kitűzők, max majd kirakom őket a táskámra vagy valami.

Az ott egy Founders Edition Nvidia kari a tárolójában vagy csak én képzelem oda?