- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Hát csak így halkan jegyzem meg, hogy amit most egy új játékos 1 hónap alatt el tud érni az nekünk régen több hónap is volt szal inkább ne panaszkodj.
Meg ugye nem volt ennyi karakter sem a játékban tehát nehezebb is volt egy értelmes csapatot összerakni.
Nekem nem volt ritka, hogy hetekig el voltam akadva a sztoriba sőt állandóan lemaradásban voltam hiába játszottam napi szinten amíg nem dolgozták át az egész rendszert meg jöttek az új OP karik.
Doro 1% az teljesen normális, minden Pilgrim 1%-os a játék kezdete óta.
Ezekre van a Golden Ticket, én kapásból kiveszek 1-et azzal és a sima pullok meg mennek Eleggre. -
TBT
addikt
Minden hivatalos infó a csütörtöki tartalmi patchról.
-
TBT
addikt
Én is ettől félek. Már a Tribe Tower is lassan megy 110 felett. Max 3-at tudok megcsinálni, mert vagy elfogynak a karakterek / fejlesztési lehetőségek, vagy pedig az "attempt" lehetőségek. De nem panaszkodom, mert ez is 150-200 gem bevétel naponta.
Van már néhány 3 csillagos karakterem, de többnyire 2 csillagosak csak, mert szinte folyton ugyanazokat nyitom, az Account Challenge meg akkor adna csak díjat (gemet, fejlesztést, Nikke ticketeket), ha új Nikke-t nyitnák. Én szeretnék új karaktereket is, csak a játék nem akarja. Bár lehet, hogy túl sokat akarok így közel 1 hónap játék után.
Ettől függetlenül tetszik a játék. A mostani Coop móka is nagyon jó volt, csak későn eszméltem rá, hogy ezt lehet random emberekkel is játszani - azt hittem úgy van megoldva, mint 1-2 másik játéknál, hogy csak a barátlistádon lévő online arcokat tudod behívni az eventre, de itt ennél rugalmasabban oldották meg. -
consono
nagyúr
Én is azt hittem, hogy a 160-as plafon miatt abbahagyom, de igazán az a 160, az 200 a 3 segédkarakter miatt (meg addigra lesz úgy is 3 csillagosod). Én ott hagytam abba egy fél évre, mikor 2 db 200-as karakternél nem bírtam többet nyitni, úgy meg max 3 pályákat lehet a sztoriban haladni naponta...
-
TBT
addikt
válasz
Beretvás #247 üzenetére
Az én is elrontottam. Elég sok jegyet és gemet elvertem most a semmire (40 pull zéró legendary-val). De sajnos, akit akartam, az nem jött ki, szóval most gyűjtögetés lesz, aztán egyszer majd csak kiesik az adott karakter vagy addigra már megunom a játékot a 160-as "plafon" miatt.
-
Daelion
őstag
válasz
Beretvás #245 üzenetére
Nekem ezek a moldok is elég siralmasak szoktak lenni szal nálam kb ugyan az mint a sima pull.
Arcana miután bekerült a SSR listára nyitottam egy majdnem 600-as pakkot hátha beadja mert csak ő hiányzott mint nem limitált kari.
Hát nem, hogy ő nem volt benne de még értelmes kari sem kb semmit nem kaptam aminek akármi hasznát is vettem volna mint extra copy.
Egyedül amit adott az, hogy több lett a manufacturer rank pontom.'Asszem rank 2 Tetra vagyok a szerveremen'
Pilgrim moldrol meg inkább ne is beszéljünk, többsége sima SR vagy R karit adott és ami meg SSR volt annak a nagy része Snow White meg Isabel volt és erre tegnap este megint kaptam belőle egy Isabelt.. 'Már Core 2-es csak ezek miatt'
-
Daelion
őstag
Nekem asszem az eddigi rekordom az 4 SSR 1 10-es multiból.
Én mondjuk pont nem tudnék annak a példának örülni mert max Tove akit használok és nem core 7 a többit vagy nem használom vagy már megvan maxon.Eddigi legelvetemültebb 1 multis pull amit láttam az a Svájci haveromé volt, konkrétan 4 darab Pilgrim volt neki 1 multiba.. 'Cinderella mellesleg amikor a banner rate up eventje volt..'
De azon a haveromon én már meg sem merek lepődni, nevetséges amiket művel ezekbe a gachákba.
'Wuthering Waves-be is visszajött pár hónapja játszani és sorban szedi ki a karikat..'
-
TBT
addikt
Jobb helyeken:
Nekem meg egy egyszerű Yuni sem akar "kiesni".
-
Daelion
őstag
Néha csak próbálgatni kell.
Már meg nem mondom, hogy pontosan hol de nekem volt 1 olyan sztori runom ahol konkrétan több órán keresztül próbálkoztam mire végre meglett így kicentizve.
Az valami agyrém volt kb az összes olyan ellenség típus egyszerre volt ott akiket a legjobban utálok és valahogy mindegyik csapat kombinációmat kitrükközték.. 'Itt már persze csak manuálba játszottam, auto play az másodpercek alatt elvérzett.'Aztán amióta átdolgozták a combat power kalkulációt a játékban akkora boostot kaptak a csapataim, hogy azóta 1x nem akadtam meg a sztoriba és már a hard mode is valahol chapter 28-nál tart. 'Néha szoktam pusholni amikor nincs jobb dolgom vagy meló közben a telón
'
-
Daelion
őstag
1-es ellenfelek léteznek end game szinten is, azok nem DMG alapúak hanem /hit vagyis minél rövidebb időn belül kell sokszor lőni rájuk rá pl egy machine gun Nikkevel.
Nekem az volt a szerencsém, hogy Modernia első bannere közben pont ki tudtam venni egy darabot belőle és ő egymaga elvitte a hátán az egész sztorit vagy 1+ éven keresztül.'meg aztán persze jött a nyuszi duo meg a többi power creep kari akik segítettek de Modernia nagyon sokat segített nekem azokban a korai időszakokban'
-
Daelion
őstag
200 után igazából csak türelemjáték, sztoriban úgy is elég messzire el lehet jutni de azért lesz pár nehezebb rész ami engem egy jó ideig megfogott anno. 'még a könnyítések előtt'
Aztán persze nyomatni kell a napi Raideket alapanyag meg gear miatt, gear fejlesztés ami nagyon sokat tud dobni a combat power-en meg a karakter tényleges működésén. -
Daelion
őstag
Egy idő után a core dust lesz a limitáló tényező.
Én már egy rakás battle data-t húztam át core dustra és még így is van majdnem 900 milla battle data.
Nálam jelenleg ennyibe kerül 1 szint:
21 szintenként van amúgy a nagyobb combat power ugrás úgymond, pl 221 aztán utána 241 és így megy tovább tehát nekem most volt pont pár napja a 481-es. -
Daelion
őstag
Dupla event inkább csak időnként van de valami minden hónapban van mert új karik azok folyamatosan jönnek még ha csak sima banner kari is.
Fő sztori az ami ritkábban kap updatet de akkor egyszerre 2 chaptert is adnak.
Április a fél éves anniversary Event és novemberbe van a teljes évfordulós event ami általában a legnagyobb update az egész évben. 'Tavaly 2 Pilgrim kari is jött akkor'
Évente kb 2-3 ilyen collab event szokott lenni de mint a Nier, hogy re run az most az első eset tehát már ezzel is számolni kell.Teljes szünet itt nincs, hogy ne lenne valami új.
'Néha azért kicsit megerőltető is tud lenni de én nem hagyok ki semmit mert adnak mindig ingyenes dolgokat ezekkel'
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
Na jó... Ma kiesett a Rapi: Red Hood is (szóval már lesz értelme megvenni a skint)... Már csak Yuni hiányzik (neki kíváncsi lennék a háttértörténetére) és minden olyan karakter meglesz, akit akartam.
Bár Rapi: Red Hood személyisége némileg másnak tűnik nekem (a beszélgetések alapján), mint az alap Rapié.
-
TBT
addikt
Jövő héten ismét forróság lesz:
-
consono
nagyúr
No, megvan a 200+ sync level
Azért itt már úgy érzem lelassul a fejlődés....
-
Daelion
őstag
válasz
Beretvás #221 üzenetére
Nekem ugyan ez történt Cinderellával.
Nem terveztem de már Core 2-es mert pl a Winter Guillotine banneren 20 pull adott 2 darabot is belőle.'pislogtam is rendesen, hogy itt mi a fene történik..'
Summer Doro meg Elegg is muszáj nekem legalább 1 darab, nem szokásom kihagyni summer karikat illetve amekkora DOOM fan vagyok Elegg-et imádom.'Ha muszáj akkor tolok rá Golden Ticket-et úgy is van 740 jelenleg'
Eleve, hogy Summer Doro shotgun kari és Tove kap Fav item-et az nekem tökéletes mert a shotgun csapatom már össze van elég jól rakva Fav item Core 7 Drake-val és oda tökéletes lenne. 'Tove amúgy is muszáj oda szal ez neki direkt buff lesz így extrába'
-
Daelion
őstag
Hát 80 pull és 2 Pilgrim az elég szerencsésnek számít akárhogy is.
Amúgy ha Rapi RH jön akkor ő Elysion felirat alatt lesz mert annak számít csak a pull % Pilgrim.'Overspec kari ami egy új kategória de Pilgrim % alá van berakva'
Én is amikor nyomattam pullt a bannere alatt és láttam, hogy Elysion nem is esett le hirtelen hogy ez valszeg ő lesz aztán csak néztem hogy de hülye vagyok bazki.. -
Daelion
őstag
Pilgrim %-al számolj mert kb annyi esélyed van rá max a Pilgrim wishlist-re tudod berakni aztán imádkozni.
Volt bannere én akkor szedtem ki 1 darabot de azóta se kaptam többet belőle sehonnan máshol.
Ő most jelenleg kb a legerősebb kari a játékban így Cinderella mellett.'Kettőjük közt ment nagyon a szavazás is de végül Rapi nyert'
-
Daelion
őstag
Jah lesz majd valamikor október-november környékén egy új skin amit mindenki megkap a karihoz.
Év első felében mindig van egy ilyen popularity szavazás és aki azt megnyeri az kap 1 skint és most Rapi Red Hood nyerte. Ez után lesz majd még 1 szavazás amikor a skin vázlatokra lehet szavazni és az után fogjuk megkapni ténylegesen.Rapi skinre viszont figyelj, hogy ez Rapi Red Hood-nak van és az nem megy rá sima Rapi-ra mert az a 2 különböző kari a játékban.
-
Daelion
őstag
Semmiből sem annyira fontos a MLB, ha nem kell a lobby animáció akkor simán elég 1 darab is.
Nincs jelenleg semmi olyan tartalom a játékban amihez egy rendesen összerakott 1 darab nem lenne elég.
Darabonként amúgy kb 2%-os extra statot adnak ezek.
Én szinte minden új kariból csak 1-et szoktam kivenni kivétel ha kell az animáció lobby vagy véletlen jön több darab is.Summer Dorothy na arra nem számítottam meg ki sem néztem a karakteréből amilyen az a csaj meg eleve ahogy a többiek viszonyulnak hozzá de az ugye spoiler lenne ha leírnám ..
Rapi Gacha nyári skinre meg kb ez volt a reakcióm mármint Shift Up felé..
https://youtu.be/vJ6WdI6jzpk?si=K6st-SolKpgTzHho&t=13
Nekem erre nincs pénzem hiába akarnám, na mind 1 majd úgy is kapjuk az ingyenes skint amit megnyert magának. -
TBT
addikt
Új NIKKE érkezés:
Új event:
Új gacsa skin Rapinak:
Új Pass (SURVIVOR PASS) skin:
-
TBT
addikt
-
Daelion
őstag
Előfordul, hogy egymás után beadja sőt olyan is van hogy egy 10-es multi pullban többször is beadja ugyan azt a karit bár nem éppen gyakori jelenség.
Én eddig 2 gacha skint vettem és ja mind a 2 esetben a végéig pörgettem azt a nyamvadt kereket..
Ingyenes pár pörgetés után nekem kb 28000 volt összesen, nem véletlen nem vagyok hajlandó semmi másra sem költeni a játékban mert ez bőven drága volt..'évente max 1 ilyet engedek magamnak..'
-
TBT
addikt
3x kiesett EVE egymás után (valami szerver oldali beakadás lehetett?), így meg is lett a 3 csillag, illetve az a jó kis animáció is.
Gondolkodtam a Skin Suit megszerzésén is, de... 33 000 Ft egy skinért azért kicsit erős.
Persze "kieshet" korábbi pörgetésből is, de a YouTube-os arcok szerint erre zéró az esély, ha mindegyik szintet elérted (6 pörgetés, egyenként 5500 Ft-ért), akkor automatikusan "kipörög" neked a "szerencsekeréken". -
Daelion
őstag
Ja amúgy köszi ezért a képért, ez lett az új avatarom egy másik fórumon.
Nyitottam ma egy SR moldot azt kaptam egy Killer Wife D-t belőle, bezzeg amikor a bannere volt akkor az istenért sem adta be..
Most így lett MLB azt meglett a lobbija, tényleg kéne már több lobbi slot mert már nem tudok választani köztük.'Tudom..mekkora gondok'
-
TBT
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mercedes topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox Series X|S
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest