Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
mohabá 007
üzenetére
na, majd megnézem hátha ennyi itt is a gond...
apropó benzintéma: szombaton piros határára ment a mutató, épp bevásárlónapot tartottunk és oda-vissza jártuk a várost... már utolsó körről hazafelé tartottunk, amikor kb utolsó előtti lámpánál üresben kezdtem érezni, hogy le fog állni a gép... váltott lámpa zöldre, nagygáz, kuplung szépen fel, gép lefullad... próbáltam újraindítgatni, de folyamatosan leállt, ahogy indultam volna: elakadásjelzőt kitettük, mondtam asszonynak, hogy cseréljünk és eltolom a következő buszmegállóig... szerencsénkre egy nő meg egy fickó is odaugrott segíteni és lazán eltoltuk egy pillanat alatt... úgy felment a fejemben az adrenalin, hogy akár hazáig is toltam volna
próbálkoztunk a megállóban is elindulással, de semmi eredménye... gondoltam hagyjuk ott a kocsit elakadásjelzővel és hozzunk egy kanna benzint az út túloldalán levő kútról, hátha csak ennyi a baj... 5perc alatt megjártuk az utat, betöltöttem és már indult is gond nélkül... jól megszívatott, mert még pirosba se ment teljesen a mutató, csak határon volt és sík terepen voltunk végig... na mindegy, most is tanultunk valamit (azonnal tettünk is egy kört még és +25literrel idén már nem kell többet tankolni, az fix) -
gzbotii
nagyúr
válasz
mohabá 007
üzenetére
Nem ez a az első csúnya meglepetés, amikor felhúzok egy szoknyát

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
próbálkoztunk a megállóban is elindulással, de semmi eredménye... gondoltam hagyjuk ott a kocsit elakadásjelzővel és hozzunk egy kanna benzint az út túloldalán levő kútról, hátha csak ennyi a baj... 5perc alatt megjártuk az utat, betöltöttem és már indult is gond nélkül... jól megszívatott, mert még pirosba se ment teljesen a mutató, csak határon volt és sík terepen voltunk végig... na mindegy, most is tanultunk valamit (azonnal tettünk is egy kört még és +25literrel idén már nem kell többet tankolni, az fix)