Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
AMD Power #34323 üzenetére
Amugy egyebkent en ezeket a bödületes termek palettakat nem tudom mire velni....
autoknal is, mobil telefonoknal is....mindennel. Felmesz egy akarmilyen gyarto oldalara, hogy venni akarsz valamit es belefulladsz a termekekbe. Ez szerintem mar egy hülyeseg, hogy autobol is van 66 modell.....bmwnel is lassan mar olyanok lesznek, hogy bmw 3,5 ......regen volt egy kis auto kategoria, egy kompakt, egy limuzin, egy premium limuzin, meg egy suv......ma meg van kis kompakt,közepes kompakt, nagyobb kompakt, kompakt limuzin, közepesen kis limuzin, kicsit nagyobb limusin, nagy..................................nekem ez mar hülyeseg kategoria.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest