Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52350) Gigicuci válasza salapp (#52349) üzenetére


Gigicuci
senior tag

Nekem ez az első OLED tv-m, nincs összehasonlítási alapom GZ950-el, CX-el, A8-al stb.
Én szeretem benne a Filmmaker és a Dolby Vision IQ módot, nagyon jó, hogy nem kell a fényerőt állítgatni. Korábban is Panasonicom volt, a színei nagyon szépek. (közben járt nálam egy Q90T-is, elrettentő példának, így még jobban értékelem ezt a részét). A hangja korrekt, nem ájultam el tőle, de nincs vele gond. Fényereje megfelelő a nappaliba, igaz 80-as oled fényen használom. Felskálázás SD-ről rendben van, egyéb képjavítókat be se kapcsoltam.
A menürendszere és a távirányítója számomra olyan mint amikor a Club Aligában nyaraltunk felújítás előtt: lehet hogy 1965-ben fasza volt, de 2018-ban nagyon retró. :) Azonbanmivel külső eszköz van rajta, így sokat szerencsére nem találkozom vele.
Viszont, a legfontosabb tulajdonsága, a vesszőparipám...a mumusom, a 250e-s XH90 visszaküldésének az oka :) : alig tükröződik a képernyő. (ellentétben a kategóriatársaival.) Ez tetszik a legjobban, már ezért megérte megvenni. (Ez mókás, egyben kicsit abszurd...tekintettel a Pana GX-HX LCD tv vonalra, ami kifejezetten ellentéte ennek, szóval érdekesen gondolkodnak náluk.) Film fanatikusoknak és tükröződés fetisisztáknak kiváló készülék, a régi Panasonic hagyományokat gyönyörűen viszi tovább.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.