Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dave1984
őstag
válasz #71835392 #36700 üzenetére
De mondom konkrétan a 3G cella helyére rakták a 4G Cellat! Ha olyan hiba lenne akkor a csataron lévő 10emeletes vodas cellaknal nem csökkent volna a jelerosseg, mert hogy arrafelé is romlott!
Ha te csak tippelsz miért állítod az ellenkezőjét annak amit én tapasztalok!
Megmagyaraztam!
Költség csökkentés![ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
bzs12345
csendes tag
Tehát ha a szeptember hónap jó volt, akkor a október az nagyon jó kellett legyen mert 20-ikatol /25-ig legalább 1000 perc belföldi beszélgetést hoztam össze, az nem kérdés hogy hogy de megvolt, és ez így van ahogy mondom. Na eddig hulyeztetek akkor most segítsetek mert azért van a fórum
-
eami
veterán
válasz bzs12345 #36703 üzenetére
952 perc? az igen.... én is korlátlanul pofázhatok, de még csak meg sem közelítem ezt.
Gondolom úgy értették hogy a korábbi átlagot nézik az aktuális hónaphoz.
Amúgy ha pl 5 napot kint vagy 2 napot itthon, akkor gondolom hiába járatod nonstop a telót a két nap alatt, az csak olyan mintha kint élnél de hétvégékre hazaugrasz. Azt hogy valójában hogy mérik jó eséllyel sohasem fogjuk megtudni, de ha össze kellene állítani pár szempontot akkor annyira azért nem lehet nehéz kiszűrni hogy ki az aki csak azért fizetett elő erre hogy a szómenését ingyen letudja külföldi melója során.(#36708) bzs12345: elmúlt 3 havi számla nélkül nehéz találgatni.
[ Szerkesztve ]
-
bzs12345
csendes tag
Nekem magyar bejelentett munkahelyem van és magyar bejelentett lakcimem, kamionba alszom 3 hétig és 1 hétig ágyban életvitelszerüen otthon a lakásomban, most ehez kinek mi köze van. Nincs lakásom külföldön, magyar cégnek dolgozom, sőt üzleti utaknak is nevezhetem a munkámat
-
dptrsk
addikt
-
MinionFlasH
senior tag
Sziasztok!
Szerződés hosszabbításra van lehetőség telefonos ügyfélszolgálaton, vagy csak személyesen lehet? Csak azért kérdezem mert beszéltem az egyikkel, csak családdal egyeztetnem kellett, a másik ügyintéző meg már azt mondta nincs lehetőség telefonon keresztül.... Tudtok erről valamit? Online ugye engedné, csak nincs olyan menüpont, hogy meglévő tarifa meghosszabítása
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Visszatér ez a topik valaha a normális kerékvágásba?
-
Bozek
nagyúr
válasz hercegno1991 #36724 üzenetére
"a jóváírás napján éjfélig felhasználható adatforgalmat. Az adat a kódfelöltést követően minimum 15 percen, maximum 24 órán belül íródik jóvá a SIM kártyádon"
Minden reggel igyunk három Coca-Cola-t és reménykedjünk, hogy nem 23:55-kor írják jóvá az adatforgalmat.
-
Sayuar
senior tag
-
Dave1984
őstag
válasz Sayuar #36727 üzenetére
Jelenleg is van az a cella amit leszereltek, de úgy helyezték át, hogy ahol lakom nem erre van az iránya, ezért cseszodott el a 3g nálam. Holnap munkába menet lefenykepezem neked, úgy talán érthetőbb lesz!
@H.Istvan25 : te már csak tudod, gondolom te használod évek óta nem én az otthonomban!
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz H.Istvan25 #36730 üzenetére
De költséget takarítanak meg! Kisebb sugárzás =kevesebb áram fogyasztás. Így a 4g kiepitese nem kerül annyiba, de ezt már tegnap is leirtam.
De hogy pozitívat is írjak tegnap vettem 1Telenor sim kártyát hogy teszteljem az ő 3g hálózatokat. Eddig csak városon belül teszteltem, a Voda még így is jobbNekem a tudat nem ad szabad utat
-
bihariszabi
aktív tag
válasz Daffni2 #36663 üzenetére
Nem. Összefoglalva az lenne a helyes, ha röviden és érthetően fogalmaznának, hogy ne kelljen hozzá magyarázó apróbetű. A KRESZ-ben sincsen apróbetű. Befirdulhatsz, vagy nem. Nincsen odaírva, hogy befordulhatsz piros kabátban, kékben már nem, illetve kékben is ha piros sapka van rajtad, de nem ha a piros sapkán fekete bojt van és szemüvegben vagy. Szóval ez itt a gond. Az internet garantálásra is oda lehet írni, hogy kivéve lefedetlen helyeken. Mert így a város közepén sem köteles csúcsidőn kívül internetet biztosítani, hiszen lobogtatja a papírját, hogy ő azt nem garantálta, hogy lesz net. Én se írom a szerződésbe, hogy ha lesz kedvem fizetni akkor fizetek, ha nem lesz, akkor nem fizetek. Ott van, hogy a tóligban fizetek. És így is van. Csak mint fentebb írtam, a szerződés az úgy van megírva, hogy az user fogja be a pofáját és dellázzon, a szolgáltató meg nem garantál, csak ha olyan kedve van. Én is odaírhatnám, hogy hoppá, itt és itt csak 10 percig pödört a homokóra, erre az időre nem fizetek, ha összejön 6X10 perc. Mert akkor már 1 óra netet loptak el tőlem. De ilyen nincsen.
Asdf_ 36664#:Ezt majd én eldöntöm. Otthon vezényelj légyszíves. Ha nem tetszik a moderátoroknak, majd tiltanak. Gondolom azért van a funkció, hogy lehessen használni, nem azért, hogy beszólhass.
[ Szerkesztve ]
-
rizsa7777777
tag
Sziasztok! Szeretném kicserélni a simkártyámat micro sim-re. Viszont ami most van az házilag lett levágva micro simnek és eléggé látszik rajta. Ha így bevinném mit szólnának érte ? Kicserélnék?
-
Button
aktív tag
válasz bihariszabi #36735 üzenetére
Kivéve célforgalom
Kivéve BKV
Kivéve áruszállítás hétköznap 8 - 14 -igBocs, nem lehetett kihagyni
-
MODERÁTOR
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz dptrsk #36716 üzenetére
Úgyvan.
2.99-ért.
Kamionozom én is,sőt én 3-4 naponta hazajövök 2 napra,de még így sem találtam vonzónak egyik szolgáltató "ingyenroaming" szolgáltatását sem,így maradtam ennél.
Aki nekem fontos annak már van ilyen sim-je."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
törölt tag
-
Dave1984
őstag
válasz #71835392 #36745 üzenetére
Tehát most gondold el, hogy a képen látható 4g-s is antenna helyett volt egy kicsivel kisebb 3G antenna! Ezt szerelték le, és rakták a helyére a 4g antennát (ami jóval nagyobb) ! Holnap ígérem lefenykepezem, ma nem volt rá időm, de remélem érthető!
[ Szerkesztve ]
-
dongetto
csendes tag
válasz Dave1984 #36747 üzenetére
Spórolásról...adott egy mobil szolgáltató, aki jóllehet milliárdokat költ el frekvencia tenderen, hogy kizárólagossággal szolgáltathasson azon a frekvencián, majd megint csak egy valag pénzért kiépít egy bázisállomást, összes infrastruktúrájával, mindennemű üzemeltetési költségével együtt fenntartja, működteti, de lebont egy antennát, hogy megtakarítson 50 wattot...agyas.
Kevesebb antennáról...olyan is van, hogy egy antenna több sávot kezel, dual-, tri- vagy akár quad band-es, vagyis ugyanazon az antennán több technológia működik egyszerre (800/900/1800/2100)
Jelerősség változásról...igencsak elképzelhető, hogy egy bázisállomás fejlesztésekor, átépítésekor megváltozik a korábbi lefedettség, a kérdés, hogy ez tervezett dolog vagy csak valamilyen hiba, anomália eredménye...szerintem jelezned kéne nekik, hátha találnak rá megoldást
[ Szerkesztve ]
-
dongetto
csendes tag
válasz #25741824 #36384 üzenetére
GSM900/UMTS900: nincs szükség külön antennára, ugyanazon tud működni mind a 2G mind a 3G.
Az viszont nem biztos, hogy mindenhol mindkét technológiát bekapcsolják egyszerre, attól függ hol milyen kapacitásokra van szükség. Szerintem van olyan, hogy csak 2G vagy csak 3G, vagy mindkettő. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest