Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
válasz dptrsk #34626 üzenetére
Nem 4g-s a telefonom! De jobban merül sokkal, amióta upc-nél vagyok, és a upc ugye a voda hálózatát használja! Ez rémes! És még tererő sincs egy rakás helyen, kórházban boltokban, elegem van belőle már most!
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
válasz dptrsk #34637 üzenetére
Egyetértek! És se kávézóban, se kózházba, se kisebb boltokban nincs térerő, van hogy Budapesten itt egyes helyeken a belvárosban is elmegy, nem hogy Budapest kerületein..ez nonszensz..
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
asdf_
veterán
válasz dptrsk #34959 üzenetére
Huseg nelkuli postpaid hivoszamvalasztassal, majd atvinni prepaidre, szerintem ez lesz a megoldas:
9.7. Számcsere
Az Utólag Fizető Előfizetők kérhetnek számcserét, illetve az Előfizetői Szerződés megkötésekor hívószámot választhatnak, ennek egyszeri díja bruttó 7000 Ft.Most nem talalom, hova van elrejtve, de a 06 70 333 4444 es hasonlo egyszeru szamoknak velhetoen kulon tarifaja van.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
plaschil
aktív tag
válasz dptrsk #36120 üzenetére
Hm.. de akkor én hogyan értem el PC-ről a netinfót?
Az APN beállításaihoz nem nyúltam, mint mondtam percekkel előtte még használtam, és ki sem kapcsoltam a két használat között az adathozzáférést.
Ha szolgáltató hiba, akkor az érinthet csak és kizárólag engem?Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
Dobos21
csendes tag
válasz dptrsk #36292 üzenetére
A telefonnal biztos gond volt már csak az e-mauil szinkronizáció végett is. A Vodafone-ban baratnőm telefonján fullos térerő melett nekem 2-3as váltakozott. Ott is elismerték a készülék hibáját. Screenshot-okat mutattam be az üzletbe. 2015.10.13.-i bejelentés és 19.-i visszavétel közt sem volt jó és a hiba továbbra is fent áll.
72 óra már bőven letelt. Mit tudok kezdeni? Egy használható telefont és egy használható hálózatot akarok csak.
-
kiralyroli
tag
válasz dptrsk #36337 üzenetére
Nem élek vele mert nem korrekt ez így. T-mobilenál nem volt ilyen pár éve de gondolom most sincs hogy 4-5 ezer forintokért hozzák ki. És amit ezek csinálnak az nem semmi egy 8 éves előfizetéssel kb 2 hétig kell szórakozni velük hogy jó legyen minden...szóval katasztrófa ez a cég. Inkább adok a futárnak 2 ezer forintot ha megkapom az elérhetőségét de van egy olyan érzésem hogy nem fogják megadni a számát pedig ez alap dolog lenne. Legalábbis más futárszolgálatoknál alap szokott lenni.
-
TomPack
őstag
válasz dptrsk #36388 üzenetére
Köszi a tippet, de online csak ezt a három opciót dobja ki nekem;
A hívásértesítő alatt emlegeti, hogy csak akkor értesít, ha a telefonom ki van kapcsolva. Ha foglalt, akkor használjam a hívásvárakoztatást.
A hangpostát kikapcsoltam, a státuszom mégis zöld maradt.[ Szerkesztve ]
-
bzs12345
csendes tag
válasz dptrsk #36532 üzenetére
Lehet hogy jobb lessz a vodafonnak ha teljesen fel mond nekem és békén hagy, mert ha tényleg további fizetésre kényszerít még a magyar állampolgárságról is lemondok, csinálok olyan reklámot neki hogy az életben nem fogja lemosni magáról, de akkor se fogom fizetni a semmit
-
bzs12345
csendes tag
válasz dptrsk #36535 üzenetére
És ti ennyire hülyének nézitek az embert hogy fizetne 14000 Ft korlátlan belföldi beszélgetésre? Igen? Te is ennyit fizetsz hogy korlátlanul beszélgess Magyarországon?? Európa melyik országban fizetnek még szinte 50 eurót havonta hogy korlátlanul beszelhessenek az orszagukban?? Sehol. Romániában az Orange hálózat 4 euróért adja a korlátlan beszélgetést az összes hálózatban országon belül
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz dptrsk #36716 üzenetére
Úgyvan.
2.99-ért.
Kamionozom én is,sőt én 3-4 naponta hazajövök 2 napra,de még így sem találtam vonzónak egyik szolgáltató "ingyenroaming" szolgáltatását sem,így maradtam ennél.
Aki nekem fontos annak már van ilyen sim-je."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
tutuhawer
őstag
válasz dptrsk #37703 üzenetére
Tegnap óta tovább próbáltam használni a telefonomat. A SIM kártya kicserélése óta a mobilinternetet nem tudom maradéktalanul használni. A Vodafone wallet sem tud csatlakozni a szerverhez, illetve nem tudok feltöltési sebességet mérni a Speedtest alkalmazással, ott is kiírja, hogy a "network communication issue". Illetve a Twittert nem tudom használni egyáltalán, nem frissülnek a tweetek, amióta az új SIM kártyát betettem.
Ez vodafone-os kérdés, az új NFC-s SIM-kártyával összefüggő probléma? Elvégre azóta szar minden...
Segítsetek ki pár ötlettel
KösziNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vallás
- PlayStation 5
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest