Hirdetés
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
sziasztok.Olyan problémám van,h. kértem közalkalmazotti flottát,hétfőn hívott is egy kedves hölgy,egyeztettük az adatokat,mondta,h.elsöbbségivel adja fel a sim kártyát,keddre ideér.Kérte,h.mentsem el a számot,amin hívott,és ha megjött a kártya,szerződés,hívjam fel.Mivel ma sem érkezett meg a csomag,gondoltam felhívom,rákérdezek mi van.Többször is hívtam,de nem vette fel,vissza sem hívott!Mit csináljak?
Előre is köszi a segítséget!Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
-
Dave1984
őstag
Mukibuci: Megkaptad az üzenetem?
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
válasz Kolbászzsír #18112 üzenetére
MMS szolgáltatás Aktív?Mobilnet aktív?
-
Dave1984
őstag
szinte országos 3G lefedettség lett.Minden Respect a vodának.
Ahol használni fogom telenornak még beltéri lefedettsége sincs,T-Mobile csak GPRS,Voda eddig EDGE volt,most már 3G,yes
Már csak valami jó telefont kéne néznem a vodánál,hál Isten ők adják a közalkalmazotti flottát
Vajon a többi konkurens ezt mikor éri be???Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
Tény: Szekszárdon a T-mobilenak,ha nem akarsz 3Gt használni,szinte csak GPRS lefedettsége van,még a Vodának,mindenhol EDGE,ráadálúl nagyon gyors 200kbit/sec stabilan,reggel munkába menet gond nélkül tudok netrádiót hallgatni(128kbit)
Szekszárd-Kistormás vonalon csak a Vodának van UMTS lefedettsége,másik kettőnél Szekszárd tábla végén megszűnik!
Hja és Nagyszüleimnél Kistormás Voda UMTS lefedettség,T-mobile pGPRS,TELENOR NINCS!!!
Lényeg:számomra(ahol én a legtöbbet használom a Vodának van a legjobb hálózata![ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Bocsánat,kicsúsztam a szerkesztési időből.
Kérem ilyen gyors a Voda EDGE hálózata Szekszárdon:ilyet T-Mobile hálózaton tuti nem fog senki mérni!Az EDGE-n is max 70-80kbit
-
Dave1984
őstag
Üdv mindenkinek!13.án éjfélkor volt a számlazárásom,a netet lassítást viszont nem vették le!Más is járt már így?
-
Dave1984
őstag
válasz harmatit #18529 üzenetére
Igy csináld! [netbeállítás]
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Nem kicsit jó a Voda hálózata:
-
Dave1984
őstag
Engem is igen érdekelne,hogy alakul a flottás beszélgetések díja?Jelenleg 570 ftos díj ELLENÉBEN!!beszélünk ingyen,tehát fizetünk már egyszer azért,h.ingyen beszélhessünk!Na most az össz havidíj 2000ft ebböl 1000ft lebeszélhető!A kérdésem az,h ha flotta előfizuban másodperc alapú a számlázás,tehát erre h. lesz érvényes a percenként 2 forintos adó,mert ha csak 30 secet beszélek,úgy lenne fer,h. 1ft adó legyen rá!Illetve ezt a mobiladót ugye a havidíj lebeszélhető részéből fogják levonni,nem hozzá adják a havidíjhoz?!
-
Dave1984
őstag
-
-
Dave1984
őstag
sziasztok.13.án van a számlazárásom,de még mindig ezt látom a voda rendszerében:
Az aktuális adatok tegnap 09:44-kor készültek.
Aktuális egyenleged:
0 Ft
Befizetetlen számláid összege:
0 FtEz tuti nem jó,mert ebben a hónapban még nem fizettem számlát
-
Dave1984
őstag
Arrol még mindig semmi hír,h.a flottásokkal mi lesz?Emelt havidíj,de marad a flottán belüli 0ftos percdíj!?
-
Dave1984
őstag
válasz hackeeeee #19089 üzenetére
ÁFA emelésnél nekem nem engedte a T a szerződést felmondadni,sőt,az elmult 2 évben mindem áremelésnél próbáltam az előfizetésem felmondani,de mindig találtak valami kibúvot,h.ne mondhassam fel,és biztos vagyok ez most sem lesz másképp egyik szolgáltató sem
-
Dave1984
őstag
válasz hackeeeee #19094 üzenetére
nekem nem engedték,mert,h. kedvezményt kaptam a készülék árából,így megkaptam,ha megdöglök se tudom megszüntetni 2 évnél hamarabb az előfizetésemet!Vodánál már nem is vettem mobilt,és azt hiszem soha nem is fogok max feltöltőkártyás csomagban!
-
Dave1984
őstag
most beszéltem az ügyfélszolgálattal magánszemélyeknek flottában 490ft/előfizetés-el nő a havidíj, vállalkozóknak 2500ft/előfizetés.
Ők még úgy tudják,hogy 700ft magánszemélyeknek az adó.
Mondom nem,400ft
Hja és csak azok mondhatják fel akik 2012 januárja előtt kötöttek szerződést[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz Dave1984 #19347 üzenetére
hja és hiába,hogy nem vásároltam készület,nem mondhatom fel,hogy miért nem tudták igazán megindokolni,a lényeg,mert 2012 kötöttem a flottaszerződéseket
Janes1976
:az előfizetést nem mondhatod fel,flottából nem tudom váltható-e másik díjcsomagra,ha hűséged van.[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz Brutális eb #19356 üzenetére
csak ismételni tudom magam,illetve az ügyfélszolgálattal való beszélgetésem lényegét:
most beszéltem az ügyfélszolgálattal magánszemélyeknek flottában 490ft/előfizetés-el nő a havidíj, vállalkozóknak 2500ft/előfizetés.
Ők még úgy tudják,hogy 700ft magánszemélyeknek az adó.
Mondom nem,400ft
Hja és csak azok mondhatják fel akik 2012 januárja előtt kötöttek szerződést
Addig húzzák,csavarják,még a végén senki nem mondhatja felhackeeeee
Én már nem tudom.Viszont azt elfelejtettem megkérdezni,hogy az emelt havidíj,akkor teljesen lebeszélhető marad?[ Szerkesztve ]
-
-
Dave1984
őstag
Azt valaki pl Mukibuci magyarázza el nekem,h. aki 2012ben vásárolt előfizetést,készülék nélkül,az miért nem jogosult a szerződést felmondni?!
Insomniac:kb 5 hozzászólást kellene visszanézned![ Szerkesztve ]
-
-
Dave1984
őstag
válasz Brutális eb #19386 üzenetére
na ez az hogy 2012 előtt vásárolt előfizetés bontható csak fel,de miért?Erre valami konkrét válasz?
Mukibuci?Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
Most komolyan elhiszitek,h. A másik két szolgáltató nem fog emelni?!
Fog,csak szépen behálózza azokat,akik most lelépnek a Vodától,aztán majd késöbb áratemelnek ők is,de most a nyakam teszem rá,azt már nem fogjátok tudni felmondani!Voda tisztességesen felvállalta az emelést,figyeljétek meg a másik két szolgáltató milyen aljasul fogja ezt megtenni!
Azért ne legyen igazam!Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
Dupla!
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Tripla,bocs mobil
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz hackeeeee #19598 üzenetére
Telenornál még nem tudjuk mennyivel,illetve lesz-e olyan nagyvonalú,mint a Voda,hogy hagyja csak úgy veszni a hűségszerződéseket,szerintem most a jogászaik nagyon agyalnak,hogy ne lehessen úgy eljönni,mint a Vodától most,de emelhessenek,ez igaz a T-re is,illetve a lelépő Voda ügyfeleket még elcsábítják,és utána jöhet a feketeleves
dedike
Mert még Májusig hűség van rá
Vodás Net: nem azért de a T-vel netrádiózni nem tudok ha utazom nagyszüleimhez,mert folyton ugrál GPRS-EDGE között,(mivel a T-cseszik fejleszteni)Vodának meg simán végig van HSDPA lefedettsége,még 600fős kisfaluba is,ahol T-Mobile GPRS,Telenor lefedettség pedig abszolút nincs.[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz mrlujoak #19767 üzenetére
erre én is kiváncsi vagyok,ugyanis nekem úgy emelik 500ftal a havidíjam,h.még a 700ftos adót vették alapúl!Kíváncsi leszek csökkentik-e az emelést,illetve,ha jövőre kivezetik a távközlési adót,akkor visszaáll-e a havidíjam a szerződés szerinti 2000ftra?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest