Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
(#2302) Dave™: Van M50-ből fehér is, csak nem az Anniversary Edition az.
(#2304) the_pimp: Arra figyelj oda, hogy HD25-ből elég sok verzió van, nem mind1 melyiket veszed.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
vzsryl
nagyúr
válasz the_pimp #2307 üzenetére
Az M30 hordozható változata. Az M30 20k körül jó ár/hangzás aránnyal rendelkezik, szóval a 35-ös sem rossz vétel egy kicsit drágábban, és ha szempont a könnyű hordozhatóság, akkor ajánlott. Nagy negatívum mellette, hogy ráncos műbőr borítja a párnáit, ami hamar elhasználódhat.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Alg
veterán
Meelec HT21-el találkozott már valaki?
Kaptam egy kupont hogy ma 12 dolcsiért rendelhetném.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Findzs
addikt
a Nyíregyházi találkozón a Bodz tulajdonában lévő takstart hallgatta valaki és mi a vélemény róla?
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
perlakigergo
csendes tag
Köszönöm a válaszokat, körülnézek még
-
Gaborz1
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy max 8000Ft mit tudnátok ajánlani. Zenehallgatásra használnám otthon valamint vonatozás közben, utcán sztem semmiképp arra ott a füles. Ezt a típust néztem ki: Sony MDR-ZX100 és ezt Sony MDR-ZX300
Van köztük érdemi különbség vagy csak az áruk? Felvetődött bennem egy replika Beats is, ami mellett a cserélhető kábel meg a tok szól, de ugye a másik oldalról ott van az, hogy nincs gari és hasonlók.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
törölt tag
válasz Gaborz1 #2322 üzenetére
A többség ajánlata Maxell Retro DJ lenne, az enyém emellett a Pioneer M-290. Plusz 3-4ezerért ellenben már zenehallgatásra is alkalmas fejhallgatót találsz, a Beyer DT235-öt. Az ötleteidet felejtsd el, bár éppenséggel közülük a nagyobbik Sony nem teljesen hallgathatatlan.
-
Vastagek
csendes tag
Sziasztok!
Max. 40k-t áldoznék egy kültéri (értsd utazás közben) használatra szánt fejhallgatóra, a zene amit hallgatok szinte kizárólag drum'n'bass, némi dubsteppel fűszerezve. Körbenéztem picit, sokat találkoztam a hd25-tel, de az ára nekem kissé soknak tűnt. Tudnátok ajánlani valami alternatívát?
Előre is köszi: Vas -
p_adam
addikt
A mai mikro-tali bajnokpityu fórumtárrsal nagyon tanulságos volt. El kell ismernem, lényegesen jobb a HD600 az ő erősítőjével mint a Lavry fejhallgató kimenete, főleg a közepei jobbak és csökkenti a fátyolosságot, energikusabb. Annyiért amennyibe kerül, szerintem bőven megéri, legalábbis ebben a környezetben ahogy most próbáltuk.
És a Stax egy adapter + egy nem kifejezetten adapterhez tervezett erősítővel is nagyon szépen tud szólni, már itt is átjönnek azok a dolgok amikben jobb egy dinamikusnál és ezen a szinten szinte elhanyagolható az árkülönbség. De azért egy direkt erősítővel az az igazi kristálytiszta és gyors hang (ahogy azt én egyébként is megszoktam) kár hogy azt direktben nem tudtuk összevetni - de ami késik nem múlik
El is felejtettem megörökíteni az SR-5NB Gold-ot abbam a két napban a kezeim között volt...na majd legközelebb, azon kevés Stax-ok egyike ami viselve sem néz ki viccesen Eléggé alulértékeltnek tartom a Lambdák meg bármilyen más hasonló árú fejhallgató árnyékában. Bár az is tény hogy az SR-Lambda szellőssége miatt kellemesebb, de csakis a hangképet nézve (ami nálam az elsődleges) nem mondanám rá hogy jobb, ez szintén nagyon alulértékelt csak ezt már jóval nehezebb találni hiába készült belőle sok (a mostani darabra is ráfér majd egy restaurálás, viszont hangilag kifogástalan, ami kopott, az meg cserélhető). A pár napja hallgatott SR-507-nél is kellemesebb hallgatni, mert nem fényezi túl a dolgokat.
A későbbiekben szívesen írok ezekről az olcsóbb használt (ütött kopott, ócska stb. ) Stax-okról bővebben is hogy mire kell figyelni a vásárláskor és hogy mi értelme lehet ilyet venni. De csak ha valakit érdekel PH-en is sikerült megháromszoroznom a számukat (1->3) és most is egyel több van nálam, mint amire ténylegesen szükségem van
-
-
p_adam
addikt
Igen az is majdnem ua bár a feketében van a legutolsó legvékonyabb diagráf. Van fehér SR5 Gold is de az szintén nagyon ritka.
Még pár hónapja amikor volt egy másik SR5 Gold-om akkor a fehér SR3N-el tudtam összevetni és az SR5 Gold ugyanaz csak kicsit kifinomultabb (főleg a mélyekben) a sima SR5 valószínűleg még közelebb van az utóbbihoz. Zeneiségben szinte ugyanazt tudják ha valakinek a közép a fontos akkor abban szinte nincs is különbség csak SR3N-ből már nehezebb szépet találni.
Általában "ajándék" hozzá az adapter és ha valakinek van valami jobbfajta végfoka otthon ami tud legalább 10W-ot és tranzisztoros akkor már azzal is nagyon jól fog szólni (és tovább lehet vezetni a hangfalakba a jelet és az adaptert kapcsolgatni hogy melyik menjen) persze ha valakinek van egy rendes forrása is akkor már megérheti upgrade-elni egy direkt erősítőre is. Szerencsére hiába megy át sok dolgon a jel amin nem kéne a Stax hang akkor is átjön rajta Akusztikus és vokális zenékre szimplán kiváló amit tud. -
alma55
csendes tag
Sziasztok!
Most tervezek fejhallgatót venni, és a választásom a Genius GX HS-G700V-re esett. Van valakinek bármi tapasztalata róla, akár pozitív, akár negatív? A neten többnyire dícsérték, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Ha ez nem lenne jó, akkor még esetleg a Creative Tatcic3D Sigma jöhetne számításba. (Mind a kettő 13.000 forint körül mozog).
Előre is köszönöm a válaszotokat[ Szerkesztve ]
-
Heromark17
csendes tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék fejhallgatót venni.
Főleg utcára szeretné hordani, ngyjábl 5000-7000 Ft között tudok rászánni. Elektronikus és pop zenét hallgat, nem tudom ez mennyiben vehető számításba. A minőség a legfontosabb (természetesen tudom, hogy ebben az alacsony árkategóriában nem lehet hatalmas hangzásvilágra számítani, inkább az "összeszerelés", "strapabírás" az ami fontosVan vm tippetek, hogy merre induljak, mi az ami jó választás lehet?
Ha tudtok olyan helyet ahol személyesen is meg lehet nézni a dolgokat, az nagyszerű lenne
A segítséget előre is köszönöm,
M -
blackmajesty
aktív tag
válasz Heromark17 #2336 üzenetére
Egy fehér Retro DJ sztem nagyon jól áll a csajoknak, és a hangja is jó annyi pénzért. Én is nemrég passzoltam le húgomnak, jól is áll neki, és a hangja is tetszik neki.
-
törölt tag
válasz Heromark17 #2336 üzenetére
Ha a hölgy nádszál alkat, akkor egy robusztus alkatú fekete Pioneer M-290-nel kerekíteném ki, ha a hölgy a robusztus, akkor egy karcsú fehér Maxell Retro DJ-vel slankítanám. Ha a hölgy normál alkat, akkor mindkét típus alkalmas lenne a felvirágoztatására, ízlés szerint.
[ Szerkesztve ]
-
papa78
csendes tag
Helló Szakik!
Egy kérdésem lenne,az M50,és M50-LE között hangzásban is lenne különbség,vagy csak a külső megjelenésben van eltérés? -
bajnokpityu
félisten
Köszönöm a véleményt, és a gold ügyintézését. Mint ember is nagyon szimpi vagy Pláne,h nem dobtál ki,miután nem ömlengtem a dacodról,mint ahogy itt kell
Kiegészíthetem? A lavry füleserősítőjének és a champ összehasonlítása az én kérésemre történt, minthogy meg lett szólva... Az AB teszt egy új hd600on zajlott, hd650 kábellel. egy bitumengumi keménységű fröccsöntött ICvel, PC tápkábellel, Metallicán, meg Al di meolán.
Goldról: sztem a mai fülesek között a maga egész jutányos használt árával tarolna. De nagyon...
Ha kell headbangel, ha kell finom,mint a sóhajtás. Nem olyan jó,mint az X,meg se közeliti. De egy fun staxnak azért elmegy. Maszatol a mélye(de azért bőven "kottázható"), nem megy pincébe, nincs olyan felbontása,mint a lambdának, vagy Xpronak. Igen, a kipróbált 3 stax halmazában ő a hátulkullogó. Sztem azért sajnos nagyobb volt a difi, az X is, és a lambda is sokkal jobb fülesek. Mindketten természetesebbek, tisztábbak. Gold pont olyan,ahogy előre leírtad: nem adja ki a 20-30Hz-et,mint a prod, kissé kuszább a hangja,mint az X-nek, ellenben sokkal kényelmesebb, és mennyiségre több a mélye. Ezeket e jelzőket természetesen a staxok halmazában kell érteni.
Mindezt úgy, hogy USB táplált volt a Lavry, XLR-RCA átalakító, bitumengumi IC, egy dobozzal,toroiddal, összesen kb 25ből épített csöves előfokos HTA30 (obelisk végfokos) elméletileg 2x30Wos erősítőn át, hitvány kábeles stax trafón át volt szegényke etetve. No, ilyen hendikeppel sem nagyon tudok új fülest, ami megfogná mindenben. És hol van ez a szedett-vedett lánc, egy tisztességes lánctól.
Próbálom leírni, k1000hez képest, kb milyen, de nehéz ügy. Talán arra hasonlít legjobban, de több a mélye, magasabb a felbontása mélyben,középben,felül is. Szokásos csajénekeses számokat még nem néztem meg, nem tudom mennyire szinezi a közepet.
eladó topping dac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok